188Channel

標題: 難忘的復活節假期 Update 4/4 完 [打印本頁]

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-23 17:08     標題: 難忘的復活節假期 Update 4/4 完

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alexyclam    時間: 2015-4-23 17:11

第一…lol

作者: panchan003    時間: 2015-4-23 17:12

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-23 17:14

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-23 17:14

作者: alexyclam    時間: 2015-4-23 17:16

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-23 05:14 PM 發表
屌, 我第一架, 掛住睇咋。:smile_o08:
霸左先慢慢睇嘛…xdd

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-23 17:17

作者: alexyclam    時間: 2015-4-23 17:19

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-23 05:17 PM 發表
唉, 輸經驗呀。
5緊要…反正都冇獎…xdd

作者: 申手上路    時間: 2015-4-23 17:20

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-23 17:20

作者: alexyclam    時間: 2015-4-23 17:22

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-23 05:20 PM 發表

咁又係, 其實唔知爭黎做乜。:smile_o01:
笑下…姐…lol

作者: gofire    時間: 2015-4-23 17:25

作者: Xx-devilkit-xX    時間: 2015-4-23 17:32

作者: garyn79    時間: 2015-4-23 17:59

作者: chris@hk    時間: 2015-4-24 04:57     標題: 回覆 1# 的帖子

好精彩等下回
作者: vanbrowser    時間: 2015-4-24 05:06

作者: smallcannon2002    時間: 2015-4-24 06:56

作者: 平果汁    時間: 2015-4-24 07:38

作者: kai226    時間: 2015-4-24 09:33

作者: pw689    時間: 2015-4-24 10:18

作者: flashbee    時間: 2015-4-24 10:22

好刺激呀!
親身細佬唔駛食葯都有反應!
作者: Robin2015    時間: 2015-4-24 11:17

作者: fatman369    時間: 2015-4-24 11:48     標題: 回覆 1# 的帖子

4P... 我都想試下... :smile_13:
作者: Msia_png    時間: 2015-4-24 12:48

:smile_39: :smile_39: :smile_39: 好硬,睇左:smile_41:
作者: markluk123abc    時間: 2015-4-24 13:19

support
作者: cipher    時間: 2015-4-24 13:57

作者: bearwhitesouth    時間: 2015-4-24 14:09

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-24 15:35

PART II

我都好克制自己慾望,但佢冇放棄攻勢,用手握住自己JJ,
另一隻手撐開我肉縫,之後握住JJ一步一步咁慢慢磨入黎,可能淫水足夠關係,
始終都比佢好輕易咁鑽入大半條,佢開始抽插,雖然只係半支半支咁推進,
但佢巧妙咁刮我陰壁,越刮越痕,越磨越舒服,每一下都帶比我強烈快感。
我很矛盾,本來可以叫老公過黎,但我想阿P繼續落去,更希望佢攻破我防線成條插入。
這樣環境下我都好亂,但我已經陶醉係刺激和情慾快感裏面。
我望住老公,期望佢比提示我,但老公肉棒已經頂開咁阿V陰户,成條龜頭已經係
阿V陰唇包住進進出出,依個畫面真係好震撼,好似導火線咁燃點我慾火,一發不可收。
這時阿P問我,係唔係唔想呀,之後佢已經將JJ退左出黎,只在陰唇外徘徊著。
當阿P退左出黎之後我感到有點失落好想佢再插返入去,我真係忍唔住…!!
我主動咁一手捉返住阿 P 的JJ,我將佢枝熱辣辣肉棒送到我肉縫口,
龜頭慢慢咁撐入我洞口,我正想放手果陣,我才驚覺阿P還未有帶上套子,
我立即同阿P講要帶套。
最後一個剛才用過了,阿P邊說邊推進。
再唔抉定好快就會攻到入去,我猶疑左一陣,最後抉定放棄繼續落去。
阿P也很有風度地配合我要求,而老公同阿V都聴到我地談話,亦好默契地停止活動。阿V就先去沖洗。

我跟P說我幫你射出黎,然後捉緊左阿P條好硬的JJ,chok了幾下,覺得不夠濕滑,
我攞左檯頭支handcream,當KY咁用。
我用力握住佢,好似揸螺絲批咁,沿住JJ圓周轉,一直轉落龜頭到,再由龜頭磨返上去。
來來回回咁轉左十幾次,手掌同JJ磨擦帶比阿P好強烈快感,佢JJ跳跳下應該快頂不住了,
我想佢享受多一陣,我就減慢手掌轉速,一路轉就用手指公輕掃佢龜頭,
阿P話好舒服,比做更舒服……
佢流左好多分泌,都差唔多忍唔住,我就加快咁磨佢茹頭同頸位。
阿P 急說: 出啦!!出啦!!!  
好快佢就射左出來了 !! 因為佢之前同阿V做出過,所以D量唔太多。
我快速咁一口就含落佢碌J到,繼續吐吞,我將咀唇包住佢龜頭再磨再啜, 再啜再磨。
阿P 當堂成個人登直晒,雙腳不停咁震,之後。
佢條JJ 好快咁係我咀裡軟化左,我知阿P已經射到不夠再射。
”爽唔爽呀!” 忽然傳來老公的題問。
我有D尷尬咁低頭應了一聲  ”嗯”!我以為就咁完的時候,
老公要求同我繼續落下,高潮過後我成個人都散晒,
最後熱辣辣精液射入黎果陣感覺真係好舒服,好眼瞓,我同老公雙擁休息左一陣。

休息完我地出到廳,阿V就話阿P出去買D飲品,好快返。
我就話12點幾了!! 重買野飲?
我地今晚不醉無歸,第日就完全忘記今晚發生的事,阿V認真咁講。
我同老公異口同聲說好,就不醉無歸,yeah!!!
作者: chris@hk    時間: 2015-4-24 16:07     標題: 回覆 28# 的帖子

睇怕唔止酒咁簡單,一定仲有DOM DOM。玩足成晚。:smile_o10:
作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-24 16:21

作者: lambchops    時間: 2015-4-24 16:59

好刺激……好想試下!

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-24 17:34

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-24 04:21 PM 發表
買野飲?
買套下嘛?
你猜對了,真係有買套😅

作者: tan72    時間: 2015-4-24 17:53

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-24 17:55

作者: 陳大文888    時間: 2015-4-24 18:09

作者: chris@hk    時間: 2015-4-24 18:16     標題: 回覆 32# 的帖子

買埋KY,連C眼都玩埋
作者: garyn79    時間: 2015-4-24 18:22

作者: gofire    時間: 2015-4-24 19:03

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-24 19:06

Support

作者: vanbrowser    時間: 2015-4-24 23:49

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-25 02:40

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-25 10:51

PART III

我地三個飲左一陣,話題都係頭先的經歷。
老公問我,如果佢不在場我會唔會冇咁尷尬同放D;如果阿P單獨同你,你會唔會?
我都唔知點回答老公好,只好回避說: “乜你咁多問題架,費事睬你。”
大門打開,阿P買完野返黎,7仔膠袋內有啤酒、花生同署片,
更重要的是我地三個人都睇到半透明膠袋現左兩盒condom出黎,我地三個都你眼望我眼!!
傾計時阿V時不時有意冇意用佢手肘磨我胸側,依D敏感部位,好易會有生理返反應。
我見有點唔對路,因為同老公休息後佢叫我真空出去廳到,我瞪左阿V一眼,
但已經太遲了,阿V好大聲笑著說: “有人凸點呀”
真係比佢激死!!  我就一野吱落阿V條腰到,吱到佢笑唔出聲為止,
阿V忍住笑話: 唔好再吱啦!! 哈…哈…哈!!! 再吱你信唔信強你老公。
我回應: 你得咩,我強反你公老。
我知我中左阿V計,我尷尬咁話: 強你死人頭!!
阿V就話: 你口不對心,就強你老公但唔比你睇。
突然阿V 彈左起身,拉起老公向房門行去。老公望住我,等緊我表態。
咁多年姊妹,其實大家都心思思, 只是等待一個excuse。
我就話唔好關門呀! 我會入黎睇。
阿V轉身去7仔膠袋拎左盒condom,然後同老公走左入房。

廳內乘下我同阿P,心跳開始加速,佢視線停留在我凸出的兩點上。
唔好咁樣望住人啦!我面都紅晒咁講。
阿P說,你好sexy,真係好吸引。
我就話: 阿V重靚啦,你地D男人貪新鮮。
忽然阿P行近我身邊說: 我可以嗎?
我都未反應過來,佢已經用咀唇封住我柔軟的唇瓣,緊緊抱住我,雙手係我乳房上遊走,
我地互相解除對方束縛,大廳內充斥着我和P喘氣聲音。
我主動一口含住佢JJ,我用盡方法去刺激佢。

阿P拉着我行到露台窗簾前,佢繞到我身後,上下其手咁攻擊; 左手玩弄我乳尖,
右手伸落去撫摸我豆豆。我在雙重享受下呻吟着。
突然阿P將露台窗簾拉開,我嚇一跳,雖然依家係深夜2點幾,但都會有人睇到。
我立即拎轉身,抱緊阿P 身體,但也露出了整個背部。
阿P話: 對面樓隔咁遠冇咁易睇到,同咁夜都冇乜人啦,
我教暗D燈,我用手遮住你!!!
我半推半就咁任由阿P 擺佈,阿P 用手遮住我乳房同下面,我望真D對面樓,
其實相隔唔係好遠,應該可以隱約見到我地,但咁暗就睇唔清楚了。
阿P忽然放開手,我身體就赤裸裸暴露左出黎,佢雙手不斷推高我乳房,
又將我壓向玻璃熨門到,佢問我係唔係好刺激。
係… 真係好激,太興奮,D水已經流落大腿到,我開始有D腳軟咁企唔穩。
我趴係玻璃熨門到,分開雙腳企。P我好想要,你入黎啦!!!
阿P冇即時行動,佢只係用碌JJ 貼住我,我見佢冇行動我就上下左右咁樓動條腰,
希望可以套住佢JJ,但都未能成功,重越磨越想要,我覺得P故意咁做。
玻璃熨門被我口腔呼出的熱氣而形成一層薄霧,剛好遮蓋着我地。
如果對面樓有人睇到一定覺得我好淫蕩,好饑渴…..
唔好折騰我,求你出力屌我。我激動地說。
阿P將佢JJ 移落少少,我就成功將佢扣住,我將腰部沈低套緊佢,佢亦往上頂
終於都得到滿足, 我啊~~左一聲
阿P扶著我腰間一路頂上頂落, 一路呻吟着,我感受得出佢亦都好興奮。
我嘗試企起,雙手用力撫摸自己乳房,快感好快充斥我全身。
阿P伸手將燈教光左D,佢話會刺激D。
睇黎我真係飲得多左,受酒精影響之下,我D行為都好失常。
我不期然用手抹掉玻璃熨門上薄霧,展露自身體,
雙手將乳房向上推,做出極挑逗動作, 依一刻我真正興奮到極,我心跳再加速跳動,
快感同血液由腳而上,流動全身,我快爆炸了,我陰道收縮得好緊要,依個係高潮就到先兆。
我feel到夾到阿P條JJ好緊好緊,連抽插都有好大阻力,但正因如此,先可以更強烈咁磨擦我整
個陰道,
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-25 10:52

唔覺意POST左兩次,E個Del返

作者: 馬吉.斯    時間: 2015-4-25 12:24

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-25 12:34

作者: chris@hk    時間: 2015-4-25 12:40     標題: 回覆 42# 的帖子

期待下一PART。
C 姐睇得出你當時好好FEEL。
再寫出黎有無濕濕地呢?:smile_o10:
作者: garyn79    時間: 2015-4-25 13:12

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-25 13:57

作者: lee133    時間: 2015-4-25 14:05

作者: 毛明示    時間: 2015-4-25 14:20

好細膩的換夫故事

作者: 阿Brown    時間: 2015-4-25 14:53

作者: Karl0220    時間: 2015-4-25 16:35

寫得個感覺好細膩, 應該寫緊果陣都濕漉漉
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-25 16:42

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-4-25 04:35 PM 發表
寫得個感覺好細膩, 應該寫緊果陣都濕漉漉
要念返先寫,係有濕到。醉醉地,好多野都唔記得左……

作者: Karl0220    時間: 2015-4-25 16:51

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-25 04:42 PM 發表

要念返先寫,係有濕到。醉醉地,好多野都唔記得左……

醉醉地個人真係大膽好多, 妳寫果段又想又醋意又矛盾寫得好正, 真心比讚 :smile_o12:
作者: 毛明示    時間: 2015-4-25 17:41

第一次無套插入都可以停止倒,少尐定力都唔得

作者: lee1997    時間: 2015-4-25 20:05

thank you your report:smile_40:
作者: vanbrowser    時間: 2015-4-25 20:15

作者: *樹*熊*    時間: 2015-4-26 01:02

作者: kc0830    時間: 2015-4-26 08:03

作者: 毛明示    時間: 2015-4-26 11:36

女人寫比男人寫更吸引

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-26 13:13

作者: ustrader    時間: 2015-4-26 13:49     標題: 回覆 1# 的帖子

good stuff. thank you for posting your stories. lovely
作者: 聖雄    時間: 2015-4-27 11:36

支持:smile_34: :smile_34: :smile_34:
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-27 17:40

有D師兄PM話太長篇,咁我就簡短D!!

PART IV

我知道P重未帶套,都已經比佢冇套之下插左咁耐,今日又在安全期,我放下戒心。
但我也提醒P說:“ 你未帶套,唔好射係裡面,我就到….。”
P說: 之前射左兩次,應該冇咁快再射。
我咬著下唇說: 咁你再快D,再大力D….
每一下拉出,我都feel 到佢龜頭同我有強烈磨擦,這種磨擦的快感,令到我身體不斷抽搐,好快
咁接觸到高潮。收縮得越來越緊情況下,最終佢條JJ都比我迫左出黎,而我都到達左最高潮。
好彩P認得住,重未出野。
阿P話,依個姿勢比較有難度,提議入房繼續。
進了房間,雖然同一間房,但感覺好唔同,
現在老公唔係到我都唔洗遮遮掩掩,雙腳盡量分開,盡情比佢。
佢都冇令我失望,一下就插晒入黎,成條抽出黎再插晒入去,床則有一塊大鏡,我可以清楚見到
幾十下抽插P就抽出黎轉換姿勢,我肉縫已經被撐到張開成圓洞。
高潮過後我冷靜左,手中已經預備了避孕套,套上避孕套後,
佢轉左側插,這個姿勢下下都可以插到最盡,P亦風狂咁抽動,
但快感和慾念都沒之前來得強烈,可能連續黎左幾次關係,隱隱的還帶點麻痺感覺。
最後P也射了。
雖然身心都很疲累,但我也趕緊去清理一下。
走過大廳,老公和阿V 已經在等待我們,
阿V一直都是站立,我行過就拍打她屁股一下說: 我去房攞返手袋,袋內有我的日用品。
點知阿V立即情現出痛苦叫聲和表情,
我說: 我拍得有冇咁大力呀,痛成咁!
阿V只苦笑一下沒有回答我。
當走進房間取回手袋,我發現檯上有一盒還沒開封過的避孕套和一排少了一粒的避孕丸……..
      ~ 完 ~
作者: garyn79    時間: 2015-4-27 17:57

作者: kwokeddie    時間: 2015-4-27 22:02     標題: 回覆 64# 的帖子

咁即係...你老公.....
作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 22:07

你老公好野,中出在亞V

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-27 22:44

作者: garyn79    時間: 2015-4-27 23:23

作者: markluk123abc    時間: 2015-4-27 23:41

Thanks for sharing
作者: vanbrowser    時間: 2015-4-28 01:50

作者: zambo    時間: 2015-4-28 01:57

作者: samuelbe    時間: 2015-4-28 08:05

你老公應該中出阿V之餘仲high到係咁打佢pat pat

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-4-28 08:31

作者: 毛明示    時間: 2015-4-28 08:31

後入時猛打v個屎窟

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-28 10:14

引用:
原帖由 毛明示 於 2015-4-28 08:31 AM 發表
後入時猛打v個屎窟

老公應該插過衰妹c眼😨
我問過,佢笑笑口咁唔認

作者: anthonychan    時間: 2015-4-28 11:31

你地而家見番有無尷尬?
作者: samuelbe    時間: 2015-4-28 11:47

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 10:14 AM 發表

老公應該插過衰妹c眼😨
我問過,佢笑笑口咁唔認

佢答左你喇,默認左喇

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-28 13:05

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-4-28 11:31 AM 發表
你地而家見番有無尷尬?
OK冇野喎,當冇事發生過咁,大家都隻字不提,
但腦海內都會閃過D片段

作者: anthonychan    時間: 2015-4-28 13:13

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 01:05 PM 發表

OK冇野喎,當冇事發生過咁,大家都隻字不提,
但腦海內都會閃過D片段

haha 有無回味先?
作者: Karl0220    時間: 2015-4-28 14:00

呢D真係難得既體驗
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-28 14:13

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-4-28 01:13 PM 發表
haha 有無回味先?
有回味,但唔會強求,隨緣!!

作者: anthonychan    時間: 2015-4-28 14:19

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 02:13 PM 發表

HEHE,應該會有下次
作者: 毛明示    時間: 2015-4-28 14:45

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 10:14 AM 發表

老公應該插過衰妹c眼😨
我問過,佢笑笑口咁唔認

屎眼都食埋,v平時都係好放。

作者: chris@hk    時間: 2015-4-28 14:46

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 02:13 PM 發表

黎緊日子大把機會喇。期待你下次POST
作者: holland1988    時間: 2015-4-28 15:00

引用:

睇嚟遲啲應該仲有機會......
咁阿P同你husband, 邊嗰有feel 啲??
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-28 15:37

引用:
原帖由 holland1988 於 2015-4-28 03:00 PM 發表

睇嚟遲啲應該仲有機會......
咁阿P同你husband, 邊嗰有feel 啲??
當然老公啦,感情同技術上都取勝

作者: emily17    時間: 2015-4-28 15:42

作者: CloudStrifeFF7    時間: 2015-4-28 15:48

作者: 永久keep住硬    時間: 2015-4-28 17:12

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-28 17:13

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-4-28 18:33

作者: 永久keep住硬    時間: 2015-4-28 18:59

作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-28 19:45

引用:
原帖由 迷網的城市人 於 2015-4-28 06:33 PM 發表
老公吉v屎眼,你們平時應該都有玩:smile_13::smile_13:
我一定唔會😡,覺得好dirty

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-4-29 12:17

作者: bearwhitesouth    時間: 2015-4-29 13:01

作者: 毛明示    時間: 2015-4-29 13:58

引用:
原帖由 emily17 於 2015-4-28 03:42 PM 發表
睇完都想要。。。

滴水未?

作者: holland1988    時間: 2015-4-29 15:26

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-28 03:37 PM 發表

當然老公啦,感情同技術上都取勝

但係妳都好 enjoy 阿p扑妳喎??
作者: karenJJ2015    時間: 2015-4-29 16:02

引用:
原帖由 holland1988 於 2015-4-29 03:26 PM 發表

但係妳都好 enjoy 阿p扑妳喎??
enjoy還enjoy。有時要識得停。

作者: holland1988    時間: 2015-4-29 17:21

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-4-29 04:02 PM 發表

enjoy還enjoy。有時要識得停。

都係嘅.....
咁仲有冇同IT同事攪嘢??

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)