188Channel

標題: 按摩一問 [打印本頁]

作者: bababutGG    時間: 2015-4-19 18:11     標題: 按摩一問

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 20120816    時間: 2015-4-19 18:17

引用:
原帖由 bababutGG 於 2015-4-19 06:11 PM 發表
有無師兄師姐玩按摩?
有邊d穴位係會令到人好放鬆?
令囡囡特別有感覺?:smile_13:
你男定女?

作者: bababutGG    時間: 2015-4-19 18:51

我係男,想按女

作者: 20120816    時間: 2015-4-19 18:55

引用:
原帖由 bababutGG 於 2015-4-19 06:51 PM 發表
我係男,想按女

比心機去搵!

作者: bababutGG    時間: 2015-4-19 20:02

引用:
原帖由 20120816 於 2015-4-19 06:55 PM 發表

比心機去搵!

唔該晒…

作者: guthrie    時間: 2015-4-19 21:14

女人鍾意俾人全身按。

慢慢摸。輕輕按。掃吓推吓。溫柔啲。耐性啲。唔好擒擒青。

千祈唔好摸唔夠10秒就除人褲幫人捽碟,呢啲女人至為反感。

一般嚟講,情慾按摩唔會太講究穴位觸點。老實講,你都唔想摸得佢太舒服瞓著咗。

基本上,大腿內側,pat pat罅,小腹,以致乳房與胳肋底之間都係敏感地帶。只要摸得佢舒服,女人必然被KO。

記住落按摩油喎,呢啲係常識啦,吓嘩?不過都順便溫馨提示一吓。

作者: bababutGG    時間: 2015-4-20 09:55

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-19 09:14 PM 發表
女人鍾意俾人全身按。

慢慢摸。輕輕按。掃吓推吓。溫柔啲。耐性啲。唔好擒擒青。

千祈唔好摸唔夠10秒就除人褲幫人捽碟,呢啲女人至為反感。

一般嚟講,情慾按摩唔會太 ...
多謝你既溫馨提示,我用緊溝左檀香油既baby oil:smile_46:
但係因為佢好怕癢,慢慢由pat pat 推到去條腰既時候就已經郁黎郁去
跟住就話唔使按,搞到好無癮
作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-20 10:15

作者: bababutGG    時間: 2015-4-20 13:41

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-20 10:15 AM 發表
西穴
除此之外呢?
作者: Veralove    時間: 2015-4-20 16:33

作者: bababutGG    時間: 2015-4-20 23:11

引用:
原帖由 Veralove 於 2015-4-20 04:33 PM 發表
我通常揾既係專業按摩師,力度要柔和,唔識用就會用左死力,整痛我就唔舒服啦
所以我無特別用力,不過我會想自己按多啲,多啲情趣:smile_40:
作者: wccitycc    時間: 2015-4-21 12:53

其實落左油, 就唔駛特別用力,
跟住佢身體既線條, 順住咁按已經好舒服~
或者咁講, 唔係鍊, 係壓/推~ 咁樣已經好舒服

另一樣野係 吊癮, 你慢慢會感受倒佢邊d部位特別敏感
就專登唔按果度, 或者輕輕邊皮拉過~
等佢有一份期待既感覺
作者: bababutGG    時間: 2015-4-22 13:55

引用:
原帖由 wccitycc 於 2015-4-21 12:53 PM 發表
其實落左油, 就唔駛特別用力,
跟住佢身體既線條, 順住咁按已經好舒服~
或者咁講, 唔係鍊, 係壓/推~ 咁樣已經好舒服

另一樣野係 吊癮, 你慢慢會感受倒佢邊d部位特別敏感
就專登唔按果度, 或者輕輕邊皮拉過~
等 ...
多謝指教!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)