188Channel

標題: 也許錯過了你……才令我一世難忘!(更新P.3) [打印本頁]

作者: 爆炸腸    時間: 2015-4-17 00:55     標題: 也許錯過了你……才令我一世難忘!(更新P.3)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 爆炸腸    時間: 2015-4-17 01:38

愛是仇恨?
多年前,我和當時女友,阿玲拍緊拖……
玲:喂!今日我放假wow!我地去边牙?
不如去睇戲丫!有套feel 100%,聽frd講,幾好睇架!你又咁中意伊健!
玲:好牙!咁你一陣2点起旺角百老匯等……
阿玲爬上我身上,將我的JJ一吸一啜,而我就用雙手,張開她雙腿,用口又吸又奶她的窿窿時……我發現她的大脾內則有兩達咖喱雞,我忍5住問佢,点解你大脾會有咖喱雞?我好記得,她的反應先系嚇一嚇,停頓2秒,跟住話:未系頭先你起戲院,係咁摷人law。我應左佢一句,啊!跟住就不停不停咁奶佢塊閪,佢D水起我面前不斷不斷咁流,猛話好正牙!好high牙!但佢又知5知,我的眼淚在心中亦不斷不斷咁流!!而這時,我亦決定做埋我哋每次出街,每次的指定節目-爆房先算……
作者: 真空甜心    時間: 2015-4-17 14:36

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 15:08

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 15:45

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:08 PM 發表
又多個爭食  :smile_o12:

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 15:45

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:08 PM 發表
又多個爭食  :smile_o12:
邊食得晒架

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 15:51

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:00

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 03:51 PM 發表
:smile_o04: 有幾多食幾多
知你食得啦~

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:02

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:04

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:02 PM 發表
:smile_o04:  得唔得都要搵架啦   :smile_o12:
有個c姊岩你啵~

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:09

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:09

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:09 PM 發表
OL~

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:11

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:14

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:11 PM 發表

:smile_o16:  咁鬼瘦
屌你,吾係嘛?平凡的ol啵

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:17

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:18

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:17 PM 發表

:smile_o16:   完全唔吸引我 咁瘦

暫時得 crispycrispp 呢位吸引, 36dd呀對波:smile_o04:
咁都瘦就冇野講啦我,未見過呢個c姐

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:19

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:27

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:19 PM 發表

:smile_o04: 睇佢頭象堅係瘦wo !!

呢個好撚大波架! 超級正
我講果個就見吾到頭像,但佢岩岩出左相,我相信岩你囉

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:31

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:31

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:31 PM 發表

:smile_o04: 第幾頁呀d 相
我睇頭象見到瘦 都無睇落去啦
第3頁呀~

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:35

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:40

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:35 PM 發表

睇左, 好似唔細囉, 睇d手指都唔幼, 好似肥肥地
岩吾岩你口味先

作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:41

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:35 PM 發表

睇左, 好似唔細囉, 睇d手指都唔幼, 好似肥肥地
岩吾岩你口味先

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:44

作者: lee1997    時間: 2015-4-17 16:46

thank you your report:smile_40:
作者: 哥哥peter    時間: 2015-4-17 16:47

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-17 04:44 PM 發表
:smile_o04:  得一張咁 好難講 除非大波
你咪撩下人,起下底囉~

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-17 16:47

作者: Ice_234    時間: 2015-4-17 19:59

作者: badboy814    時間: 2015-4-17 20:12

update pls

作者: 失常少女    時間: 2015-4-17 20:43

作者: 爆炸腸    時間: 2015-4-17 21:44     標題: 回覆 2# 的帖子

其實,阿玲曾經系我心中完美嘅女神,雖然得A cup波,但乳暈好細好細,淺啡色,身高約5尺1寸,100磅,眼大大,樣子甜美,而且,佢令人覺得有一種弱不禁會的感覺,簡單D講,大約系細粒版梁詠琪吧!我同佢,其實都幾合拍,由其是在床上,佢表面好似好純情,但系,一去到扑野,就好似另一個人咁,佢有一個特色,就係好多西水,只要打下茄輪,可以大半條底褲都濕哂!佢D叫床聲簡直系瘋狂!第一次帶佢出去見朋友,通常評語都系,好靚女wow,好斯文……之類!!正當我諗緊,如何查佢之際,佢同我講,下星期要去新加波旅行,要5号先返黎,我知道,e一刻,衝動也無意思,就只系問佢幾点机,就無再追問……
去到5號原定時間,佢講好會打俾我,但系,我足足等左5小時,佢都無揾我,我嘅心情好不安,又好亂好嬲,果晚,下著毛毛雨,我揸著電單車去佢屋企,雨水與淚水已經沾濕了我大半件上衣…………
作者: ACA64    時間: 2015-4-17 21:51

之後點樣?

作者: 爆炸腸    時間: 2015-4-18 02:21     標題: 回覆 31# 的帖子

到她家樓下,入𨋢,我看著熟悉的13,陌生地按,一出𨋢,一個令我崩潰的畫面出现在我面前,阿玲被一個醜樣的男人,拖着走出家門口,我淚水不其然流着說:點解牙!!!!
跟住,忍不住,捉著那個男的瘋狂的打了十多拳,停不了手!突然啪啪兩聲,原來系阿玲打了我兩巴,其實一D都5痛,但已經痛到我心死!
你識你到而家,你剩係識打交,錢又搵得少,你有冇諗過我哋將來丫?有冇為我著想!阿玲眼有淚光,態度極差地對我說
我無言以對!身體失控哋抖震。
跟住,阿玲對著醜男好溫柔地說:你落去先,我同佢講清楚!!
條仆街入𨋢後,阿玲對我說:那男是在酒吧認識的,第一晚我已經同佢上左床la,雖然佢5靚仔,但係,佢起一間貿易公司做經理,我覺得佢比到幸福我,對5住,e段日子不停呃你,但你放過我,可以嗎!!
那時,我今本已無還擊之力,只識流淚!仲可以點啫!
你令我覺得愛是仇恨……
直到我遇到阿欣,她令我所有價值觀改變!
作者: austin~    時間: 2015-4-18 11:26

作者: markluk123abc    時間: 2015-4-18 11:43

Support, keep update please
作者: 爆炸腸    時間: 2015-5-26 18:47     標題: 回覆 1# 的帖子

2.愛是寛恕
由於當時我失戀,所以一眾知心好友都好識做,好關心我,成日都安排好多節目給我,約我出去,而且,有意無意都會帶一D無拍拖嘅女性朋友出黎,eD節目,我通常都會出,但有一個
條件,就系一定5去酒吧!我承認我好憎酒吧!直到咁多年嘅今日,一樣討厭!所以,我哋嘅活動,通常都系游水,燒野食,打边爐之類……
起一次燒野食活動中,我好友阿肥嘅女友,帶左佢中學同學出黎-阿欣
講真,比着以前,我一定無興趣,因為佢屬於少肥,但系,我發覺,自從分手後,我除左討厭酒吧,更加討厭瘦嘅女仔!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)