188Channel

標題: 其實大家有幾多SP? [打印本頁]

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-12 13:13     標題: 其實大家有幾多SP?

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-12 13:34

作者: tracychan123    時間: 2015-4-12 14:03

作者: 明年的人妻    時間: 2015-4-12 16:58

作者: 明年的人妻    時間: 2015-4-12 16:59

作者: Tck13032011    時間: 2015-4-12 17:06

以前有,而家冇 :smile_13:
作者: want2bnotty02    時間: 2015-4-12 17:06

作者: 鋼鎖    時間: 2015-4-12 20:21

作者: johnlee19830101    時間: 2015-4-12 23:49

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-12 01:13 PM 發表
成日見網上咁多師兄師姐講自己同SP既野
好似好易就揾到好多SP咁
想問下各位師兄師姐大概現家有幾多SP? 做得密唔密?

有個沉沉地嘅。。。e+好少做。。

作者: johnlee19830101    時間: 2015-4-12 23:50

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-12 01:13 PM 發表

有個沉沉地嘅。。。e+好少做。。

作者: charmaine2928    時間: 2015-4-12 23:55

作者: newboy606    時間: 2015-4-13 00:22

以不沉船為前題下係0
作者: 63021    時間: 2015-4-13 00:53

作者: unicontony    時間: 2015-4-13 10:47

作者: helloyau2    時間: 2015-4-13 11:16

作者: www1808    時間: 2015-4-13 14:01

我而家還剩兩個,一個好穩定,一個神神地
作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-13 17:53

作者: CathyMeow    時間: 2015-4-13 17:58

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-4-13 18:02

引用:
原帖由 CathyMeow 於 2015-4-13 05:58 PM 發表

咩係神神地?

我都想問
作者: 阿Brown    時間: 2015-4-13 19:11

作者: 大芝野    時間: 2015-4-13 19:19

作者: 禾系肥C9    時間: 2015-4-13 23:17

作者: kelbo    時間: 2015-4-14 10:25

Sp 冇,sl就有2個

作者: crazyaat    時間: 2015-4-14 12:30

作者: ck8181    時間: 2015-4-16 08:24

zero
作者: kwchan226    時間: 2015-4-17 11:48

sl 有2個………sl重好玩,有偷食feel

作者: gum717    時間: 2015-4-17 15:24

有咪執多兩劑....無咪打兩獲飛機囉
作者: 迷網的城市人    時間: 2015-4-17 18:42

作者: kitcat86    時間: 2015-4-18 21:48

引用:
原帖由 kwchan226 於 2015-4-17 11:48 AM 發表
sl 有2個………sl重好玩,有偷食feel

SL 都要有2個咁貪心@@

作者: jun14    時間: 2015-4-18 23:33

作者: 阿米€    時間: 2015-4-19 09:02

有時候,愈多既人愈空虛,曾經有個朋友好多sp,試過一星期七晚 晚晚唔同人 當然唔係晚晚都扑,但好多時搞完,佢都好空虛,有次聽佢講,話搞完,個女人訓到死左咁樣。

佢拎住支酒入左廁所一路對一路喊,回想咁多年,好多野都盲無目的。縱使身邊有女人 原來一個都唔愛。

我自己同d女人都係好短期如果有性的話,反而無性可以keep到 長期,傾心底話果種溫暖好多時係性比唔到。

現在係零,曾經最高峰七至八個後補 仲係隨傳隨到,唔好羨慕,因為果段日子係我最頹既時光,所有精力 時間都放左係毫無意義既地方上。

作者: ryan二世    時間: 2015-4-19 15:29

keep到嘅有3個
小弟經驗唔多
我本身唔想呃呃氹氹
sp 各取所需,食色性也, 好straight forward
但sl就可能要做下戲,氹下對方開心
男人通常肉體行先,女人就肉體感情上都有需要
所以小弟愚見,覺得女性係想要sl多過sp, vice versa

involve埋感情,有時就會唔好玩,喺 認真便輸了 嘅遊戲中踩鋼線
所以都係prefer sp

如果男仔想搵sp,不妨先以sl嘅角色出發,照顧對方嘅需要,自然大啲機會絲打會滿足返巴打需要
咁可能有多啲機會

hi, 除左 你的樣子如何,你的生活也必如何 嘅真理後,咪又係好似溝女嘅道理

作者: tracychan123    時間: 2015-4-20 01:59

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-4-20 02:21

作者: guthrie    時間: 2015-4-20 11:42

引用:
原帖由 阿米€ 於 19/4/2015 11:02 AM 發表
有時候,愈多既人愈空虛,曾經有個朋友好多sp,試過一星期七晚 晚晚唔同人 當然唔係晚晚都扑,但好多時搞完,佢都好空虛,有次聽佢講,話搞完,個女人訓到死左咁樣。

佢拎住支酒入左廁所一路對一路喊,回想咁多年, ...
咦,米佬,,但點解你好似講緊我?
我曾經真係試過特登一個禮拜晚晚唔同人,搞完望住個女伴瞓著咗,又覺得後悔。我記得有一次一邊沖涼一邊覺得自己極度污穢(即英文"sleazy"),突然掛住分咗手嘅女朋友,就喊咗出嚟。現實中我係一個唔容易喊嘅人。但喊還喊,第二日又同另一個女仔上床。嗰陣唔覺得做愛係享受,但唔做會覺得更空虛同更唔開心。
作者: 阿米€    時間: 2015-4-20 14:14

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-20 11:42 AM 發表

咦,米佬,,但點解你好似講緊我?
我曾經真係試過特登一個禮拜晚晚唔同人,搞完望住個女伴瞓著咗,又覺得後悔。我記得有一次一邊沖涼一邊覺得自己極度污穢(即英文"sleazy"),突然掛住分咗手 ...
殊途同歸,來來去去都係差唔多既故仔,類近既劇情,知得多都係一條脈絡,只有靠當時人自己企返起身,同埋,搵到生活既重心同意義。

有人係工作,有人係新戀情,有人係屬於自己既下一代。

個個都唔同,我都仲係尋尋覓覓中。

作者: 惡女b水    時間: 2015-4-20 15:42

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2015-4-12 20:21 發表
0 呀。。。
陰公

Me

作者: 惡女b水    時間: 2015-4-20 15:43

引用:
原帖由 鋼鎖 於 2015-4-12 20:21 發表
0 呀。。。
陰公

Me too

作者: guthrie    時間: 2015-4-20 16:08

引用:
原帖由 阿米€ 於 20/4/2015 04:14 PM 發表
殊途同歸,來來去去都係差唔多既故仔,類近既劇情,知得多都係一條脈絡,只有靠當時人自己企返起身,同埋,搵到生活既重心同意義。

有人係工作,有人係新戀情,有人係屬於自己既下一代。
個個都唔同,我都 ...
性同毒品差不多,快感過後有一種令人極度冇癮嘅失落感,尤其係當你清楚條女都不過係將你當做洩慾工具。但要戒又唔易。因為你會疑惑:如果得番一個性伴,到底生唔生存到落去?
我嗰陣睇性睇得比而家更重,不能一日無性,但,我真心唔覺得以前係享受。
作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-20 18:08

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-20 18:22     標題: 回覆 32# 的帖子

作者: tracychan123    時間: 2015-4-20 21:29

作者: 阿米€    時間: 2015-4-20 23:16

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-20 06:22 PM 發表
師兄好似好感概
如果要俾感情落去,何不找個女朋友?
淨搵SP唔係又將份空虛感又再黎過?
女朋友唔係咁易搵,唔係唔想要,而係總係欠缺一種好虛既感覺。男人有時比女人更追求感覺。

作者: alexyclam    時間: 2015-4-20 23:19

引用:

幾個…但分時段既…
佢地餓咪出黎啦…xdd

作者: guthrie    時間: 2015-4-21 10:39

引用:
原帖由 阿米€ 於 21/4/2015 01:16 AM 發表

女朋友唔係咁易搵,唔係唔想要,而係總係欠缺一種好虛既感覺。男人有時比女人更追求感覺。

較為現實嘅講法應該係:男人係情感上極難專一嘅動物。

所謂“追求感覺”,聽落非常浪漫。但,米佬,感覺呢啲太虛幻太唔實在。

作者: 阿米€    時間: 2015-4-21 12:28

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-4-21 10:39 AM 發表

較為現實嘅講法應該係:男人係情感上極難專一嘅動物。

所謂“追求感覺”,聽落非常浪漫。但,米佬,感覺呢啲太虛幻太唔實在。

就係虛幻唔實在先咁多呢d失足事件。我情傾既女人都唔係外在條件好,但好多時佢地切切實實擊中左我內心深處既情感。

總有d人你會好自然咩都同佢講,有d人咩都好,但你就乜叉都唔想同佢講。

即使sp 要遇岩都唔易。

作者: wccitycc    時間: 2015-4-21 12:48

如果岩既, 1個都夠啦
作者: guthrie    時間: 2015-4-21 15:44

引用:
原帖由 阿米€ 於 21/4/2015 02:28 PM 發表

就係虛幻唔實在先咁多呢d失足事件。我情傾既女人都唔係外在條件好,但好多時佢地切切實實擊中左我內心深處既情感。

總有d人你會好自然咩都同佢講,有d人咩都好,但你就乜叉都唔想同佢講。

即使sp 要遇岩都 ...
原來所謂嘅“感覺”即係“啱feel”?

我以為你講緊“愛情感覺”、“觸電感覺”嗰類虛無嘢。

雖然“啱feel”呢個講法仍然頗為抽象。

但,我完全明你講緊咩。

作者: yiuyiu819    時間: 2015-4-21 17:48

作者: tracychan123    時間: 2015-4-23 20:09

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-23 20:31

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-23 20:56     標題: 回覆 50# 的帖子

作者: 阿米€    時間: 2015-4-23 23:08

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-23 08:31 PM 發表
大家講有feel定冇feel
可能我自己太膚淺啦
但有feel係指身體有反應?
因為我成日覺得有feel又有親密關係點解只係SP?
人在江湖,身不由己,適合上床,未必適合生活,適合行人生路,又未必岩感覺。

人生百般無奈加煩惱,柴米油鹽醬醋茶,一大筆流水賬要計,一個性伴有激情適合談心,但遇事時卻未必能幫你解決。

個女人係好嗲令我好舒服,但當真正要拎出枱面時,就未必出到手。

畢竟,女人只係男人既一部份,男人係女人生活既一大部份。兩者則重,功能,眼界同出發點唔同,你就明白點解有feel岩傾但只係能停留sp sl既階段。

作者: blueu    時間: 2015-4-23 23:15

作者: crazyaat    時間: 2015-4-24 11:39

作者: yiuyiu819    時間: 2015-4-24 16:51

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-24 17:59

作者: 巡此王    時間: 2015-4-24 18:08

曾經有一位
作者: blueu    時間: 2015-4-24 18:38

作者: 巡此王    時間: 2015-4-24 18:43

引用:
原帖由 blueu 於 2015-4-24 06:38 PM 發表

由出黎見面好開心到返屋企自己一丁友果種空虛感真係令人好SAD
你都試過嗎?
作者: blueu    時間: 2015-4-24 19:10

作者: 阿米€    時間: 2015-4-24 22:49

引用:
原帖由 yiuyiu819 於 2015-4-24 04:51 PM 發表

完全睇得明 而且都知道遊戲規則

每每到左果刻感覺最真實
其實對方真係一秘時間都唔想花係你身上 除左性
相處完回到家 又開始感歎 自己只不過係一個性玩伴

揀一個能滿足自己既人,做完唔開心,覺得自己只係性玩伴,享受唔到過程就斬,生活已經多煩惱,仲要為一件咁既事唔開心何必,即使係sp都要雙方快樂。

Sp 又好 sl又好 其實同男女朋友一樣真係寧缺莫濫,如果唔係愈多愈空虛,愈有愈唔開心。

作者: yiuyiu819    時間: 2015-4-24 22:56

作者: yiuyiu819    時間: 2015-4-24 22:58

作者: 巡此王    時間: 2015-4-24 22:58

引用:
原帖由 blueu 於 2015-4-24 07:10 PM 發表

呢種感覺唔一定係SP/SL度既...
其實人有咩感覺都好正常
作者: 巡此王    時間: 2015-4-24 23:02

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-4-24 10:49 PM 發表

揀一個能滿足自己既人,做完唔開心,覺得自己只係性玩伴,享受唔到過程就斬,生活已經多煩惱,仲要為一件咁既事唔開心何必,即使係sp都要雙方快樂。

Sp 又好 sl又好 其實同男女朋友一樣真係寧缺莫濫,如果唔係 ...
真是寧缺毋濫,
但自己付出是否又得到對方尊重呢?只能講句遊戲規則就是這樣。。
作者: 阿米€    時間: 2015-4-24 23:21

引用:
原帖由 巡此王 於 2015-4-24 11:02 PM 發表
真是寧缺毋濫,
但自己付出是否又得到對方尊重呢?只能講句遊戲規則就是這樣。。
要懂得抽身,同埋,切勿期望太多同太高,有係花紅,無係正常。

作者: notagoodman    時間: 2015-4-25 23:42

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-26 02:32

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-26 02:35

作者: notagoodman    時間: 2015-4-26 04:37

作者: kitcat86    時間: 2015-4-26 05:35

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-4-24 10:49 PM 發表

Sp 又好 sl又好 其實同男女朋友一樣真係寧缺莫濫,如果唔係 ...
當然對手令自己唔滿足就一定不能接受啦,但有時係感覺唔岩,對我黎講,無理由揀一個同屋企果個感覺一樣架嘛,所以揀sp /sl 比揀老公更難

作者: 阿米€    時間: 2015-4-26 08:07

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-26 02:32 AM 發表
師兄,賜教賜教啫...
你會係咩時候知道要抽身:S

我試下答,我完全唔需要抽身,因為當你有幾個女性關心你果時,a唔理你就搵b ,b唔理你就搵c。主動權係你度唔會沉船咪唔洗抽身。

一但知自己沉船,影響到枱面上既生活同人,就要斬,因為呢種關係單身身份就無咩問題,但好多時搵得sp sl 都係有一段枱面關係。

所以,一但生活重心同注意力居然放左係個sp或sl度咁你就應該斬,或者個sp或sl居然成日開始搵得你密過頭,你知佢沉果時亦應該斬。因為好易燒到你,搞亂你正常生活。

總單來講,搵一個夾,知規矩,長keep既情人或性伴唔易。

作者: Lady2015    時間: 2015-4-26 14:03

作者: yiuyiu819    時間: 2015-4-26 18:42

作者: 失常少女    時間: 2015-4-26 18:54

作者: CloudStrifeFF7    時間: 2015-4-26 19:27

作者: CathyMeow    時間: 2015-4-27 00:42

作者: 大芝野    時間: 2015-4-27 00:51

作者: 好dd    時間: 2015-4-27 13:01

作者: 好dd    時間: 2015-4-27 13:01

作者: 阿米€    時間: 2015-4-27 21:52

引用:
原帖由 好dd 於 2015-4-27 01:01 PM 發表

講承諾好易出事架

你誤解果種承諾,sp sl既承諾只係大家共識或可以話係規矩,大家既底線,同時完結時都好來好去,唔會撕爛面,不歡而散。

作者: callmehei    時間: 2015-4-28 04:39

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-28 15:30

作者: Carmen_Wong    時間: 2015-4-28 15:32

作者: lovegary123    時間: 2015-4-28 15:36

作者: 五娘安泰    時間: 2015-4-28 15:37

作者: alstom    時間: 2015-4-28 15:43

引用:
原帖由 Carmen_Wong 於 2015-4-28 03:32 PM 發表
之前同ex一齊另外有個固定!
性伴侶?

作者: Carmen_Wong    時間: 2015-4-28 15:46

作者: lovegary123    時間: 2015-4-28 15:51

作者: Carmen_Wong    時間: 2015-4-28 15:57

作者: lovegary123    時間: 2015-4-28 15:59

作者: 大芝野    時間: 2015-4-28 16:13

作者: 阿米€    時間: 2015-4-28 17:43

引用:
原帖由 五娘安泰 於 2015-4-28 03:30 PM 發表
好奇一問
師兄講既底線規矩大概係咩?

個個唔同,自己定同埋同對方夾。不過,大部份底線係唔影響到正常生活。

作者: agnes0725    時間: 2015-4-28 20:17

我都想有SP呀

作者: Concord1997    時間: 2015-4-28 22:35

作者: blueu    時間: 2015-4-28 22:38

作者: callmehei    時間: 2015-4-29 01:00

作者: callmehei    時間: 2015-4-29 01:01

作者: 樂天兒    時間: 2015-4-29 03:42

引用:
原帖由 blueu 於 2015-4-28 10:38 PM 發表

SP/SL都唔會清楚佢之前同咩人做過架
連女友都唔會知道以前佢同咩做過

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)