188Channel

標題: 露體露上癮了 [打印本頁]

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 21:52     標題: 露體露上癮了

作者: 大大條J    時間: 2015-4-4 21:53

十卜左先睇

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 21:54

師兄高招,但還是我們女人的身體有多點睇頭...

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-4 21:57

作者: 失常少女    時間: 2015-4-4 21:58

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 21:59

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:01

作者: hksgal    時間: 2015-4-4 22:13

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:15

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:16

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 09:59 PM 發表

我都覺女人先有睇頭。露比男人睇一定唔會比人罵變態之餘,仲可以扮受害者,真係好羨慕

:smile_35: 你們愛露出的男人,是不是都喜歡給別人看那裡,尤其是女人,之後,如她尖叫/驚嚇等等,你們便會好HIGH?

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:19

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:24

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:19 PM 發表

又唔一定係尖叫既,好奇唔出聲望實我JJ都好過癮

:smile_35: 我就覺得如果能在室內,不經意的露,就比較安全一點。
作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:28

作者: C.Sex    時間: 2015-4-4 22:31

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:38

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:28 PM 發表

師姐覺得點先為知不經意咁露? 話哂男人著褲,好難唔小心走光。
我淨係試過無著底褲又唔拉拉鏈咁撘車喳

我不是說在室外,我是說在室內。在室內比較容易,以及比較合情理的露。例如,更衣,在鏡前試衫,塗潤膚膏等等。不過,可能要等很長的時間,才會有偷窺者!
作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:41

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:42

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:42

引用:
原帖由 C.Sex 於 2015-4-4 10:31 PM 發表

唔通不經意咁露呢招對咁多位師姐都有用??

:smile_35: 室外與室內的露法是不同的。

室外的成功率會很高,但就不可以盡情的露;在室內的成功率較低,但就可以露出多一點/全裸。
作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:50

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 22:51

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:52

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:41 PM 發表

唔通師姐都鐘意露出比偷窺者睇?

:smile_35: 是,而且我甚至可以說是十分Pro, 但我以前曾經在YM/BLOG,都分享過,有些人都會很懷疑,又說我是男人假扮!後來,當我POST了相出來,人氣日盛,不知為何YM/BLOG都被刪除,我的ID也被封了。
我很久沒有直接分享自己的故事,只好把這另類的經驗寫在自己的作品之中,以抒發當中的情懷!
作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:56

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:51 PM 發表
可惜香港好少搵到天體營,識唔到有露體癖既朋友。
唔知呢度有無師姐同我有共同興趣,可以一齊玩呢?

天體營就沒有試過,在法國及義大利就去過天體海灘,不過沒有什麼感覺!
作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 22:59

引用:
原帖由 天體少年 於 2015-4-4 10:50 PM 發表

全裸都試過?

試過,但也要看情況,看看那個偷看的人是誰。。。 
我就覺得不一定是全裸就是最誘惑!
作者: C.Sex    時間: 2015-4-4 23:02

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 23:05

引用:
原帖由 C.Sex 於 2015-4-4 11:02 PM 發表

Omg 師姐真係識玩
係咪個種害羞得黎陣high既感覺令到你咁入迷
師姐多數邊到出沒XD

初時真的有點是害羞,但我覺得自己是喜歡給人欣賞的,受到別人的注視,以及對方的反應,甚至聽到對方的說話,自己便會HIGH。
作者: C.Sex    時間: 2015-4-4 23:10

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 23:11

作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 23:12

作者: C.Sex    時間: 2015-4-4 23:13

作者: lemon拖肥    時間: 2015-4-4 23:19

幾好玩喎!有自信怕甚麽露

作者: Tina33c    時間: 2015-4-4 23:33

有興趣就看看我的作品,是多年的經驗累積而寫成的:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24486646
作者: 天體少年    時間: 2015-4-4 23:56

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-5 00:10

勁呀!天氣開始回暖
可以玩更多露露

我都覺得露出比人發覺係最刺激的!

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-5 00:13

小弟試過全祼倒垃圾,晚間到公園放了
都已經不覺得刺激了!!

作者: lee1997    時間: 2015-4-5 01:00

thank you your report:smile_40:
作者: 天體少年    時間: 2015-4-5 01:07

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-5 01:08

提示多D露出玩意

作者: 30kachun    時間: 2015-4-5 01:23

作者: hksgal    時間: 2015-4-5 01:34

作者: ACT    時間: 2015-4-5 01:48

我都會在屋企無人時除晒衫褲周圍走, off左全屋燈後走去窗邊望落街睇住人來人往,
又試過同ex搞野時推佢去窗邊同佢玩推車, 果陣是深夜, 唔知有無人睇到呢? :smile_o13:
P.S.: 我是男 XD
作者: ACT    時間: 2015-4-5 01:50

師姐好野!! 支持支持!!
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-4 11:33 PM 發表

有興趣就看看我的作品,是多年的經驗累積而寫成的:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=24486646

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-5 12:15

不如開個露出群吧

作者: 天體少年    時間: 2015-4-5 12:54

作者: Tina33c    時間: 2015-4-5 13:00     標題: 回覆 43# 的帖子

公開談論,好過PM啦!

就像露出,好過隱藏,公諸同好,一起分享吧!
作者: tigerpacific    時間: 2015-4-5 13:09

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-5 13:13

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-5 01:00 PM 發表

公開談論,好過PM啦!

就像露出,好過隱藏,公諸同好,一起分享吧!
讚成!!仲會特別興奮

作者: 天體少年    時間: 2015-4-5 13:14

作者: Tina33c    時間: 2015-4-5 13:19

我想分享的東西太多了,又不想太簡單化地分享,你們先打開話題吧,我之後慢慢地回憶當中的細節,才能分享出來!
如有時間,看看我一篇古裝色文,剛發表到第十五回:

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24359800&extra=&page=1

作者: ACT    時間: 2015-4-5 19:42

我未睇晒師姐的作品, 我有個建議, 不過唔知依個建議之前師姐有無用過,
唔知師姐可唔可以寫一些以自己做主角的作品呢?
:smile_13:
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-5 01:19 PM 發表

我想分享的東西太多了,又不想太簡單化地分享,你們先打開話題吧,我之後慢慢地回憶當中的細節,才能分享出來!
如有時間,看看我一篇古裝色文,剛發表到第十五回:

http://www.discuss.com.h ...

作者: Tina33c    時間: 2015-4-5 19:57     標題: 回覆 49# 的帖子

當然可以,而且即將發表

https://www.facebook.com/pages/慾望女神故事專區/366573040157776
作者: ACT    時間: 2015-4-5 20:04

謝謝!!:smile_o06:
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-5 07:57 PM 發表

當然可以,而且即將發表

https://www.facebook.com/pages/慾望女神故事專區/366573040157776

作者: blueskynow    時間: 2015-4-6 13:22

作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 16:26

引用:
原帖由 blueskynow 於 2015-4-6 01:22 PM 發表
好勇敢
不是太勇敢, 而是好色! 好色不是男人的專利!
作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 16:33

Tina , 不如你講下泳池有冇露出經驗?
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 17:18

可以,但太碎料!

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 17:28

有幾碎,講來聽下
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 17:43     標題: 回覆 56# 的帖子

:smile_35: 都係例牌野。。。

地點:薄扶林區某屋苑露天泳池
上水前,偷偷解鬆頸上的BRA帶,背脊的BRA帶就沒有解,上水後,其實自己FEEL到,個胸涼涼地,但就扮不知,現場不足10人看到我兩點,當中有鬼仔及鬼妹大笑了幾聲,指著我個Bra叫: It's down。

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 18:00

你一定係pink Lin , right?
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 18:03     標題: 回覆 58# 的帖子

Small and Pink Lin
作者: tigerpacific    時間: 2015-4-6 18:04

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 18:19

如果是黑提,大雲都吾會露俾人睇,
Pink Lin 就吾同,連自己都滿意先會露出
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 18:36

引用:
原帖由 中腳王 於 2015-4-6 06:19 PM 發表
如果是黑提,大雲都吾會露俾人睇,
Pink Lin 就吾同,連自己都滿意先會露出
:smile_19::smile_19::smile_19:

你班男人真係要求高!
作者: blueskynow    時間: 2015-4-6 18:38

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 19:09

Tina,你最滿意身體邊個位?
作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-6 19:24

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 05:43 PM 發表
:smile_35: 都係例牌野。。。

地點:薄扶林區某屋苑露天泳池
上水前,偷偷解鬆頸上的BRA帶,背脊的BRA帶就沒有解,上水後,其實自己FEEL到,個胸涼涼地,但就扮不知,現場不足10人看到我兩點,當中有鬼仔及 ...
好吸引噢!
再多D

作者: josh215215    時間: 2015-4-6 19:36

作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 19:41

引用:
原帖由 中腳王 於 2015-4-6 07:09 PM 發表
Tina,你最滿意身體邊個位?
都係腳腳, 但腳趾就最唔滿意!
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 19:45

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-4-6 07:24 PM 發表

好吸引噢!
再多D

另有一次再激D,都算同泳池有關,是以前學游水時發生的。
作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 20:14

再激係點?
作者: 蝦條豬    時間: 2015-4-6 20:43

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 21:16

引用:
原帖由 蝦條豬 於 2015-4-6 08:43 PM 發表

見到男人著住褲硬左, 算唔算露?
我覺得鹹濕女睇到係high
會忍唔住注視:smile_44::smile_44:
錦你有冇注視,見到男人硬晒,你有冇好痕既感覺
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 21:25     標題: 回覆 69# 的帖子

:smile_13: 激到講出來,好多人會話我作野!
作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 21:29

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 07:41 PM 發表

都係腳腳, 但腳趾就最唔滿意!
錦你隻幾長先?
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 21:35

引用:
原帖由 中腳王 於 2015-4-6 09:29 PM 發表
錦你隻幾長先?
我身高5’8”,腿長40”
作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 21:50

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 09:35 PM 發表

我身高5’8”,腿長40”
白吾白,滑吾滑?
作者: Tina33c    時間: 2015-4-6 21:56

引用:
原帖由 中腳王 於 2015-4-6 09:50 PM 發表
白吾白,滑吾滑?
你地話白吾白呢? 滑吾滑呢?

作者: 中腳王    時間: 2015-4-6 22:05

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 09:56 PM 發表

?oh=7ed3f86b364e27f470b00d27d3d3cd69&oe=55B9B91A&__gda__=14369596 ...
夠晒firm
作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-7 01:55

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 09:25 PM 發表
:smile_13: 激到講出來,好多人會話我作野!
唔緊要!!講出黎引下我地

作者: 小女仔    時間: 2015-4-7 02:08

原來男仔都會咁架?
作者: ACT    時間: 2015-4-7 09:08

真係又白又滑喎!!
引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-6 09:56 PM 發表

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/484709_131415373723072_1655723991_n.jpg?oh=7ed3f86b364e27f470b00d27d3d3cd69&oe=55B9B91A&__gda__=14369596 ...

作者: Tina33c    時間: 2015-4-7 11:23

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-4-7 01:55 AM 發表

唔緊要!!講出黎引下我地

本來沒打算講出來,但係我又仲意引下你地,忍無可忍,就無須再忍! 都係要講出來,當色文錦寫。

時間:2009年暑假
地點:九龍塘區某男校的露天泳池
背景:該校舊生會每年暑假都有游泳班,當年27歲的我,跟著一位女仔朋友去參加,她的表哥是泳會的幹事,所以我便和她一起參加了。我兩都是本著溝仔的心態,想在當中結交一些男生,點知去到時教我們的,竟是一位女教練,還是一個靚妹,但在同場就有其他男教練在教其他家長及小朋友。
(唔好笑人地,27歲先去溝男生,人地以前是讀女校的,所以對男校中的一切都十分好奇,尤其是男生)

作者: blueskynow    時間: 2015-4-7 13:02

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-7 19:50

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-7 11:23 AM 發表

本來沒打算講出來,但係我又仲意引下你地,忍無可忍,就無須再忍! 都係要講出來,當色文錦寫。

時間:2009年暑假
地點:九龍塘區某男校的露天泳池
背景:該校舊生會每年暑假都有游泳班,當年27歲的 ...
之後呢?

作者: Tina33c    時間: 2015-4-7 21:40

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-4-7 07:50 PM 發表

之後呢?

有圖睇, 明唔明? (最後兩張照片是在該學校網頁下載的)

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-7 22:11

引用:
原帖由 Tina33c 於 2015-4-7 09:40 PM 發表

有圖睇, 明唔明? (最後兩張照片是在該學校網頁下載的)

https://scontent-sin.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11113771_357500597779872_1159243024763291441_n.jpg?oh=3d059b44500c1f70c7b1ec4ca53a850c&o ...
Floor plan睇得明呀!
但發生左咩事呀?

作者: Tina33c    時間: 2015-4-7 22:14     標題: 回覆 84# 的帖子

泳班7月開始, 共12堂, 本想來溝仔的COCO很努力的與現場的男教練交流, 我們本身的上課時間9:00-10:00之後, 我們都會留多一小時左右自己練習, 順便溝吓D年輕男教練.

初時都沒什特別, 到8月左右, 該學校的泳隊開始來了練習後, 故事便有所發展了; 泳隊的男生都在一邊的線路練水, 當然他們在休息之間都會偷看我和COCO, 但由於他們的教練十分嚴厲, 同學們都十分集中練習, 不敢太分心來觀賞我們.

作者: alexyclam    時間: 2015-4-7 22:17

引用:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/484709_131415373723072_1655723991_n.jpg?oh=7ed3f86b364e27f470b00d27d3d3cd69&oe=55B9B91A&__gda__=14369596 ...
又白又滑啦…完全…

作者: Tina33c    時間: 2015-4-7 22:29

大約上了一半有多的堂數時, 我個Fd CoCo便無心機學, 而我就繼續學下去, 正在學自由式, 但推動我繼續參加的動力, 不是來自游泳, 而是來自一份被觀賞的興奮, 更是一份被偷窺的快感.
當年的我, 常在網絡上玩Cam to Cam, 常在Cam前比男人窺看我身體各處, 但這一種真實世界中, 身體被偷窺的那份感覺, 就來得更真實, 更刺激.
其實, 我早就有留意到女更衣室中, 位於最邊的一隻氣窗經常都會被人預先打開, 而打開得一次要比一次要大角度; 另一方面一, 我又留意到一個泳隊的男生常常在女更衣室對面的看台上流連.
我有一次早到了泳池, 見人不多, 便行了上個看台看看, 原來真的在看台上某處位置, 可以清楚通過那一個打開了的氣窗直接看到淋浴間後面的更衣位置, 即是淋浴間後面的排椅子, 觀看的角度雖然十分窄狹, 但只要更衣的人, 在那一個較近門口的位置更衣, 偷看者便可以看到那一個人的全身了.

作者: Tina33c    時間: 2015-4-7 23:29

我記得大約有兩至三次, 當我進入女更衣室時, 我故意站在那一個黃金位置, 等待那一個偷窺者的出現, 我才開始脫衣.

我通常是穿那一件頭的紅色泳衣, 所以我要慢慢的脫, 才能讓偷窺者看久一點, 看清楚一點, 但時間太短了, 因為我又不可以脫太久, 如果不是的話, 會給他發現我是在故意給他偷看的.
每次淋浴的時間, 我都盡量縮短, 好讓那位小影迷不會久候, 我很快又回到那個黃金位置, 輕輕地抹乾身上的水珠, 我真想那些水珠永遠不會乾, 好讓我可以永遠的給他偷看著我全身.抹乾好身體, 就是我最喜歡的塗抹潤膚膏的時間, 我會塗得很細膩, 換上了十多個姿態來塗, 慕求讓偷窺者看過滿足.

而他就會十分小心的偷看, 每次我把臉轉向窗子, 他總會躲藏在柱子後面, 怕給我發現他在偷看我.

作者: tmchu007    時間: 2015-4-7 23:39

作者: tmchu007    時間: 2015-4-7 23:46

作者: tmchu007    時間: 2015-4-7 23:50

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-8 03:44

露出可以帶到性愛得不得的快感

作者: llfun    時間: 2015-4-8 09:49

作者: tmchu007    時間: 2015-4-8 10:04

作者: llfun    時間: 2015-4-8 10:19

作者: llfun    時間: 2015-4-8 10:21

作者: llfun    時間: 2015-4-8 10:22

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-8 10:23

引用:
原帖由 tmchu007 於 2015-4-8 10:04 AM 發表

女嘅還可, 男除非係男神..唔係比人拉就唔好..

你最多係更衣室扮拉唔晒簾,

不過我都係操起六舊先..
男既係男更唔拉簾無咩feel
中學上PE堂已經掍對掍換衫

作者: 精蟲蟲    時間: 2015-4-8 10:25

引用:
原帖由 llfun 於 2015-4-8 10:19 AM 發表
所以咪得個想字囉

試下先好free架
初初咪試下深夜係走廊試下露了,之後慢慢裸
試下好唔好玩
人一世咩都感受下嘛

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)