188Channel

標題: 大阿哥既糟質(問答功課p.5) [打印本頁]

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 16:17     標題: 大阿哥既糟質(問答功課p.5)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 羅氏LAWS    時間: 2015-4-1 16:27

作者: josh215215    時間: 2015-4-1 16:28

作者: BL131    時間: 2015-4-1 17:10

正。等更新

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-1 17:25

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-1 17:55

作者: CdRoomBB    時間: 2015-4-1 18:01

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 18:33

大阿哥講過,女仔既面係用黎錫同埋欣賞既,所以從來都冇打過我塊面,連大力d搣都冇.係愛惜?係不忍?只係對於面部以外既身體,大阿哥從來都唔會就住黎糟質.好幾次忍受唔到想停止,係大阿哥既慾望之下,我既要求都係被忽視既一方,不過我都好enjoy完成大阿哥既慾望後既溫柔安慰.
食到成身都污糟哂,當然係要沖涼,大阿哥將我連人帶椅拖左入浴室.浴室入邊既淋浴位都幾大,兩個人入到去都仲好鬆動.一入到去大阿哥唔係同我沖涼,而係用水淋我背脊,雖然唔係用好大水力,但係就用凍水,我覺得好凍但係忍住冇叫出黎,開頭只係淋一下停一下仲忍到,到長淋既時候我真係覺得忍唔到叫停.可能大阿哥都知咁玩好易病,較返暖水開始正經幫我沖涼.
每次大阿哥幫我沖涼我都好enjoy,雖然好多時我都係郁唔到,但係見到大阿哥好細心溫柔咁幫我沖涼,我都覺得好窩心.沖到某d位,大阿哥又會好大力咁渣落去打落去咁,而大阿哥又知到我既程度去到邊,力度剛好係feel到痛但係又唔會忍受唔到.係巧合?係熟悉?我只係覺得自己完全係佢掌握之中.
沖到咁上下,大阿哥用花灑係我頭頂一直淋落黎,呢個都係我地既暗號,每次照頭淋既時候我就知道要幫大阿哥口口.平時我會跪係度一邊俾水淋一邊口口,但係今次俾人縛住左就唔到位,想掙扎又掙扎唔到,冇哂辦法唯有坐係度望住問大阿哥點算.一問完大阿哥就將小阿哥室入我口度,然後我就開始口口,不過呢個姿勢好難就位,大阿哥禁住我個頭想自己郁,咁令我更加起勁,但係搞左一大輪之後始終都係出唔到要放棄.
大阿哥幫我鬆縛,係我耳邊話我冇用,仲話要加罰添.我箍住大阿哥條頸kiss左落去,然後跪係度幫大阿哥口口.只係放左入口一陣,大阿哥就推開左我,淨係講左句'陣間再罰'就同我一齊抹身出去.
作者: lee1997    時間: 2015-4-1 18:35

thank you your report:smile_40:
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 18:43

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-1 05:55 PM 發表
咁你係奴才定。。。。呀嫂

大阿哥話大家arm玩先會一齊玩,唔會當我係奴,所以唔好叫自己既奴才,亦都唔好叫大阿哥做主人,所以我叫佢做大阿哥.阿嫂就更加唔係啦.
作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-4-1 20:53

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-4-1 20:58

支持師姐出帖分享。

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 21:31

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-1 08:53 PM 發表
奴隸 FEEL
奴隸feel係講邊個?

作者: tung88joy    時間: 2015-4-1 22:50

我覺得你好慘咁

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 23:03

引用:
原帖由 tung88joy 於 2015-4-1 10:50 PM 發表
我覺得你好慘咁

有人餵我食飯幫我沖涼都慘?
作者: 差差蚌差差    時間: 2015-4-1 23:34

希望睇到妳下賤d,俾佢玩盡d變態d

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-1 23:53

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2015-4-1 11:34 PM 發表
希望睇到妳下賤d,俾佢玩盡d變態d

可能真係變態同好盡既,不過唔係下賤
作者: 差差蚌差差    時間: 2015-4-2 00:01

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-1 11:53 PM 發表

扯住旗等睇更新

作者: 差差蚌差差    時間: 2015-4-2 00:01

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-1 11:53 PM 發表

其實玩得點盡?

作者: markluk123abc    時間: 2015-4-2 01:15

Support
作者: smallcannon2002    時間: 2015-4-2 06:17

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 10:06

好多男人搞野,都係為左射出黎果一剎那,不過係大阿哥身上,我又冇呢種感覺,因為佢唔係每次都會射出黎先停,甚至有時唔會插入,有幾次要我苦苦衰求先肯俾我.係愛惜?係嫌棄?我只覺得大阿哥唔俾我打針食藥係為我好,不過我又怕大阿哥唔好feel,所以我除左買左雪糕俾自己之外,仲買左盒薄薄condom俾大阿哥.
沖完涼出黎,大阿哥將我對手縛係床頭,對腳亦向上屈埋用吊帶箍住係膊頭位,pat pat下面仲zip左個枕頭,心諗唔通大阿哥今次想即刻插入?我見大阿哥冇理到我買黎果盒condom,但係就拎左盒厚身既出黎,套左落支假陽具度,然後好溫柔咁 慢慢插任黎.呢支係新玩具黎,之前都冇試過感覺咁粗,所以都花左d時間先入到,因為手手腳腳都縛住哂郁唔到,所有前戲都由大阿哥代勞,每次都好準確咁攻擊我既敏感位,所以我都好快失守,如果冇前戲下被咁粗既toys插入,可能又會有另一種feel,不過我都相信錫住我既大阿哥唔會咁做既.
我知大阿哥會錫住我,但係我都知所謂既新野唔止係咁既,果然當支toys插左入去之後,大阿哥就出左去拎道具,而我都知道點解今次唔係去酒店而係黎呢度.
大阿哥係廚房度拎左d冰出黎,我諗唔通大阿哥想我住d冰同佢口口?見大阿哥將桶冰放係床邊,然後就係插住我既toys度抽左d野出黎.原來個toys係分左兩part既,有個空心既包住一個實心既設計,大阿哥抽左實心果條芯出黎,我就估度會點啦.可能係我個表情好驚,或者係我'吓'得好大聲,大阿哥錫左我一啖同我講唔駛驚,好sweet.
然後冰塊開始放入黎,一粒,兩粒,arm arm放落黎果陣係冇咩感覺,過左幾秒之後開始feel到有d凍.之後再放多左一粒,大阿哥仲突然將果支空心既toys都抽埋出黎,我同d冰既距離就淨返個condom,即刻凍到我嗌左出黎.手手腳腳又郁唔到,我只好叫大阿哥幫我拎返出黎,不過佢淨係用手幫我按摩下邊,係有d暖暖地既feel,但係都仲係好凍.
到我有d接受到既時候,大阿哥唔知係邊度搵左隻旦旦室入去,冰凍加震動令我覺得d冰好似係我入邊翻滾咁.我即刻同大阿哥講左要停既暗號,大阿哥亦都即刻停手,幫我拎返d野出黎.係驚?係緊張?我d眼水同鼻涕流哂出黎,好醜樣.....
大阿哥幫我抹返d眼水鼻涕,幫我鬆縛同蓋被,攬住我安慰我同讚我乖,呢個時候我更係盡情撒嬌啦,兩個人攬住係床度傾計sweet到漏呀.
作者: 12d3    時間: 2015-4-2 10:24

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 10:45

引用:
原帖由 12d3 於 2015-4-2 10:24 AM 發表
唔錯唔錯, 是我理想中的性愛
好多男既都有糟質人既傾向,但係唔會好多人都落到手.
作者: 人妻CANDY    時間: 2015-4-2 11:03

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 11:39

引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2015-4-2 11:03 AM 發表
好刺激咁喎。。。大阿哥好有心思。。。 樓主做佢既玩具做得幾開心

我都唔知算係玩具定係情人啦,不過同大阿哥一齊係玩係開心既.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 12:55

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 13:09

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 12:55 PM 發表
都想有得玩

搵到個夾到既人好難呀,我都係好好彩先搵到.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 13:16

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 13:46

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 01:16 PM 發表

(呀你真係幾淫 我都未想吊你就自己郁)
(又話要吊 女上自己郁!)
聽到呢d 就好想服從對方

原來你係女仔?大阿哥都話過服從好重要,仲有要受得力同忍得.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 13:52

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 13:56

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 01:52 PM 發表

@@ 你有無睇韓劇呢 個名係其中一套靈感
嗯 都要大家配合

主君的太陽?好似係鬼片黎,唔敢睇.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 14:17

作者: veryok    時間: 2015-4-2 14:23

你身材似乎係近年流年既少肥喎!
引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-2 01:56 PM 發表

主君的太陽?好似係鬼片黎,唔敢睇.

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 14:27

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 02:17 PM 發表

主要都係講兩個人係埋一齊 影響到對方

我好少睇韓劇,睇港劇最多,成日俾人話我係師奶仔.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 14:29

引用:
原帖由 veryok 於 2015-4-2 02:23 PM 發表
你身材似乎係近年流年既少肥喎!

近年流年?我唔算少肥啦.
作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-2 15:01

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 15:11

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 15:38

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 03:11 PM 發表
不過玩要合大家心意好難。。。

係難架,有時我覺得仲難過搵老公.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-2 15:41

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 16:00

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 03:41 PM 發表

你地點樣傾點玩

冇傾架,通常都係聽大阿哥話事,我好少俾意見.
作者: 12d3    時間: 2015-4-2 16:00

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 16:07

引用:
原帖由 12d3 於 2015-4-2 04:00 PM 發表

簡單一點的蒙眼, 縛手, 打屁股會比較多人接受.
你現在只會同大阿哥玩?
呢幾樣都會玩,打pat pat有時都會去到好盡.而家係得大阿哥一個.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 16:12

網上成日都會流傳好多文章,其中總有d係'老夫老妻才會做的十件事','情侶間的小秘密'之類既野,其中有一樣係'起身之後刷牙之前唔介意有口氣同對方kiss'.噁心?甜蜜?我只知到好多人都會樂在其中,我諗呢種係被接受既喜悅.
傾傾下計我係張床度恰著左,可能我攰啦,又或者真係太刺激,一安心返就覺眼訓.恰恰下feel到個胸有俾人按摩緊既感覺,大阿哥隻手雖然唔係好大,但係d手指就好靈活,而且又冇好粗暴咁大大力渣落黎,我都好安心咁攤係大阿哥心口度享受胸部按摩.大阿哥按摩既時候會耐唔耐挨下我既nipple,呢種不規則既舉動對我黎講都幾刺激,終於係其中一次挨中既時候我成身震左一震.
呢個時候冇得再詐訓啦,大阿哥確定我醒左,同我講左句'醒左拿',我都未開口答大阿哥就kiss左落黎,不過佢按摩隻手就一直冇停到,另一隻手仲可以按摩我下面,慢慢咁插左隻手指入去.三邊一齊刺激,好快我又著左,伸手過去摸小阿哥,發覺已經變硬左,不過大阿哥又唔俾我捉住,我就只好縮手.大阿哥將我平放係床度,開始手口並用刺激我既胸同nipple,插住係下邊既手指依然係郁都唔郁,只係我忍唔住自己就住黎郁.
keep住咁既刺激,我成身都軟哂但係nipple就越黎越硬,大阿哥依然不停咁刺激住佢,有時lam下,有時又細細力咬,有時又大力啜落黎,加埋按摩我又再次失守,流左滴乳汁出黎.呢個時候全身都冇哂力,連郁下邊既力都冇啦,大阿哥用紙巾幫我抹左滴乳汁同埋d口水,跟住竟然拎左粒冰挨落去.,果陣全身都好敏感,我又凍到嗌左出黎.
我嗌出聲果陣,大阿哥成個人責落黎攬住我kiss,而我亦都放軟哂個身同大阿哥kiss,感受住俾人攬實果種安全感.
作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-2 17:12

作者: RBL    時間: 2015-4-2 18:10

有阿哥錫真好👍😊

作者: lee1997    時間: 2015-4-2 18:40

thank you your report:smile_40:
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-2 19:01

引用:
原帖由 RBL 於 2015-4-2 06:10 PM 發表
有阿哥錫真好👍😊

因為我又乖又聽話,大阿哥先咁錫我。

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-2 19:24

支持!!

作者: ccclaw    時間: 2015-4-2 19:40

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 02:24

引用:
原帖由 ccclaw 於 2015-4-2 07:40 PM 發表
點解會有乳汁?

刺激到某個程度就會有,不過唔係母乳呀。

作者: 矮仔大師    時間: 2015-4-3 13:16

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 17:46

每個女仔都想有人錫有人呵護,但係唔係個個都咁好彩遇到個錫自己既人.係性格?係運氣?我只係知道做好自己自然會遇到好事,遇到個夾既又錫自己既大阿哥,我覺得自己係好好彩架.
俾大阿哥攬住黎錫真係好sweet,連kiss既方式大家都好夾,唔會一開始就伸哂條脷入黎,而係慢慢由淺入深,做好哂warm up,等我ready好哂先黎料.隨住kiss慢慢熱烈,我都有不停轉條脷還擊,而大阿哥亦都不知不覺間鬆開左攬住我既手,突然好大力咁扯左巴落我個胸度.
雖然唔係第一次係咁,但係突如期來既一巴,加上痛楚既感覺令我呆左,但係大阿哥冇理到呆左攤係度既我,接連兩三巴打落個胸度,我諗果陣個胸已經紅哂,而我都痛到流眼水,不過大阿哥依然再扯多幾巴先停手.不過停手唔係放過我,而係換過第二個方式.大阿哥將我個人反轉,縛左我對手係後面,再係我後面伸對手上黎渣我個胸,又敏感又痛緊既胸俾大阿哥大大力咁渣落黎,當然又大嗌左出黎,但係對手又郁唔到,淨係可以嗌同踢腳.
大阿哥為左懲罰我既反抗,將我上半身禁左落床,成個人變成左pat pat向上既狀態.大阿哥分開我對腳,大力打對大脾中間果個位,又係我既敏感位置,結果當然又係嗌左出黎.大阿哥將我隻腳縛係床腳,我成個人都已經平衡唔到咁滯,只係feel到有野插入黎,我知道插入黎既唔係小阿哥而係toys,不過我呢邊既角度已經黎唔到係咩黎,只係feel到有野入左黎.插左toys入黎之後,大阿哥開始搽野落我pat pat,唔駛估都知係潤滑劑黎,然後一隻帶左condom既手指就伸左入pat pat度了下了下,個feel應該係我買黎送俾大阿哥既薄薄condom,咁就side左一個啦.
pat pat不停咁刺激住,結果就係想便便,大阿哥解開縛住隻腳既繩俾我去廁所,但係手冇鬆縛到toys依然係插住,大阿哥要我夾住個toys去廁所方便,仲企黎我隔離望實我.又要分心夾住又俾大阿哥望住,個人完全安心唔到去方便,好耐都未得.可能大阿哥等得唔耐煩,又或者可能想懲罰我咁耐,將小阿哥放係我面前要我口口.唔知係咪專心口口放鬆左,方便得暢順左,但係呢個時候大阿哥捉住我個頭不停插入我個口度,上下一齊既刺激令到我又流哂眼水鼻水好醜樣,個toys亦都跌左入廁所.
大阿哥要我自己執返個toys洗乾淨,之後先准我沖涼.大阿哥再次好細心咁幫我沖乾淨個身,呢個時候我就見到自己果身體有d地方仲紅紅地,係頭先同大阿哥玩既痕跡黎.大阿哥好溫柔咁錫返呵返d紅左既位,慢慢就錫勻我全身,我都好舒服咁開始摸自己,估唔到既係,大阿哥幫我沖背脊既時候,竟然突然間分開我對腳插左入黎.
作者: w3wbaby    時間: 2015-4-3 18:09

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 18:18

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 06:09 PM 發表
跌左落廁所好dirty...

係呀,果陣已經有便便係入邊,所以洗左好多次,其實我想掉左佢架.
作者: w3wbaby    時間: 2015-4-3 18:27

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 18:33

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 06:27 PM 發表

下。。。點汁呀?? :smile_14:
大阿哥要我直接伸隻手入去.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-3 18:37

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 18:51

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-3 06:37 PM 發表
支野係咪你一個用先。。。。

咁呢樣一定係
作者: w3wbaby    時間: 2015-4-3 19:00

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-3 19:41

引用:
原帖由 w3wbaby 於 2015-4-3 07:00 PM 發表
要消毒
唔消毒啦,已經掉左,至多俾大阿哥懲罰,好過有菌呀.
作者: mochinbb    時間: 2015-4-4 10:45

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-4 18:44

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-4 10:45 AM 發表
一路去廁所一路同人含好有侮辱feel
係呀,方便果陣俾人望住感覺已經唔好,再加埋口口真係好奇怪.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-4 18:46

好多人都話去到外地旅行,個人會開放d熱情d,著衫都會sexy d.係唔怕撞到熟人?係去到外地心情輕鬆?趁放假黎左澳門玩既我心情真係唔錯,不過大阿哥要我寫埋先可以出去食飯,只好拿拿淋寫埋佢.
大阿哥突然既插入令我反應唔切,仲要一下子就入到最盡,開心之餘真係有d痛,只好成個人停左係度,大阿哥亦都係冇郁到,兩隻手從後面伸過黎攻擊,一隻手不停捽我下邊,另一隻就大大力渣落我個胸度.兩邊一齊既刺激令我好快又進入左狀態,下面冇咁痛之後我開始前後咁郁,慢慢就開始暢順,不過大阿哥冇咁易放過我,係呢個開始舒服既時候突然間就叫停抹身返房.
返到房我下邊依然都仲係好水,大阿哥冇放過呢個機會插左支粗既toys入黎,開左之後就係pat pat塞同口環,而我只可以係張床度典典下.大阿哥冇埋到眼水鼻水口水不停咁流我既,只係顧住不停糟質我既身體,胸呀pat pat呀背脊呀手手腳腳呀咁都俾大阿哥搞到紅哂,最後因為不斷內外既刺激,我終於都攰到冇哂力攤係張床度.
大阿哥見到咁都知我已經完哂,就幫我拆返d野落黎,呢個時候我已經攰到唔想郁,就由得大阿哥係度幫我拆,一路拆仲一路耐唔耐kiss下我,大阿哥果然好sweet,之後涼都冇沖就自己訓著左啦.訓醒之後大阿哥話要罰我訓左,所以要係度寫野,可能係大阿哥見到有人寫又要我寫姐.
寫完終於可以去食飯啦,走之前我有問題想問下,我d文筆好唔好?會唔會寫到一舊舊睇唔明?又有d咩可以改善下?想睇第二d故仔搵人答下我呀~
作者: 咸濕人夫    時間: 2015-4-4 18:49

作者: mochinbb    時間: 2015-4-4 20:45

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-4 20:57

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-4-4 21:03

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-2 16:12 發表
網上成日都會流傳好多文章,其中總有d係'老夫老妻才會做的十件事','情侶間的小秘密'之類既野,其中有一樣係'起身之後刷牙之前唔介意有口氣同對方kiss'.噁心?甜蜜?我只知到好多人都會樂在其中,我諗呢種係被接受既喜悅.
...
玩到漏奶, 絲打您都玩到好 high 禾 :smile_40:
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 18:08

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-4 08:45 PM 發表

文筆唔錯呀
唔會睇唔明下話
係故仔散左d
點樣散法呀?
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 18:09

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-4 08:57 PM 發表
結局來得自然^^

好自自然然咁就訓著左啦
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 18:13

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2015-4-4 09:03 PM 發表

玩到漏奶, 絲打您都玩到好 high 禾 :smile_40:
唔係奶黎架,係d透明既液體
作者: mochinbb    時間: 2015-4-6 18:38

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 18:49

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-6 06:38 PM 發表

分幾日寫太散啦
一次過會好d
你驚長定無時間?
冇時間+冇耐性寫咁耐,一次過寫太長好似好悶咁
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 19:02

兩三日冇睇,原來好多人send message俾我,有d係無聊既message,有d就係問問題既,大阿哥要我做功課答下,試下揀d多人問既答.
Q1)今年幾多歲?
A1)今年過埋生日就26啦
Q2)三圍係幾多?
A2)35C-31-39,pat pat勁多肉好慘
Q3)幾高同幾重
A3)161CM,127LB
Q4)點解叫呢個名?
A4)係我同大阿哥個名各拎一個字出黎+聯想
Q5)大阿哥幾多歲?
A5)35歲以下,大過我
Q6)最重試過幾重?
A6)呢個問題好得意,有記憶既係153LB,肥到唔想出街呀
Q7)鍾意咩make love姿勢?
A7)doggy
Q8)第一次make love係幾歲?
A8)未夠19
Q9)同大阿哥點識?
A9)朋友既朋友果種啦
Q10)返咩工?
A10)小小既文職員工
仲有第二份功課,各位想唔想出d問題俾我答?有野想問就問啦,不過唔好send message啦,同埋唔好問得咁難.
作者: mochinbb    時間: 2015-4-6 19:35

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 19:50

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-6 07:35 PM 發表

係咪人人都問得?
問咩都得架?
咁我問下......
佢係咪每次都會真插你?
定係玩玩具就算?
人人都問得架,問咩都得不過唔好咁難答啦,有幾次淨係玩toys同其他野,大阿哥唔會次次都插入,會射既次數仲少.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-6 20:48

私下message我果d我唔答得呀,要問就公開問啦.
作者: mochinbb    時間: 2015-4-7 01:22

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-7 09:31

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-7 01:22 AM 發表

咁你個大阿哥即係點
淨係用玩具同你玩?
有時淨係用玩具架,搞到我都覺我係其中一件玩具咁,只不過我係識行識叫既公仔.
作者: mochinbb    時間: 2015-4-8 09:04

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-8 09:26

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 09:41

引用:
原帖由 mochinbb 於 2015-4-8 09:04 AM 發表

有反應既玩具係好玩d既
估唔到仲有人覆喎,message box就full哂,果d問題我又唔答得.
有反應個個都鍾意啦,互動d好玩d
作者: gum717    時間: 2015-4-8 09:43

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-6 07:02 PM 發表
兩三日冇睇,原來好多人send message俾我,有d係無聊既message,有d就係問問題既,大阿哥要我做功課答下,試下揀d多人問既答.
Q1)今年幾多歲?
A1)今年過埋生日就26啦
Q2)三圍係幾多?
A2)35C-31-39,pat pat勁多肉好慘
...
好祥盡:smile_47: :smile_47:
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 09:48

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 09:26 AM 發表
大阿哥一個月同你玩幾多次 又係唔係經常糟質你格

要睇下時間夾唔夾到,好似復活節有假咁就可以去玩啦,有時一個月兩三次,最長有次去左個一個星期既trip添,有時又一兩個月冇得玩.
糟質就每次都會,有次淨係出去食飯,大阿哥都除左我個bra拎走,好彩有件外套遮住唔係實會好突.
作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 09:52

引用:
原帖由 gum717 於 2015-4-8 09:43 AM 發表

好祥盡:smile_47: :smile_47:
好似Q&A咁
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-8 09:56

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 10:02

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 09:56 AM 發表

一星期wow!

一星期果次去左seoul,咁梗係唔會淨係係房玩啦,不過玩得好盡.
作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-8 10:30

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 10:38

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 10:30 AM 發表

幾時開篇先

唔明白

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-8 10:41

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 10:51

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-8 10:41 AM 發表

一星期的紀錄

寫出黎?好長架,又咁耐之前,我又有d時間斷左,應該唔啦。

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-8 10:53

支持一星期記錄,哈哈

作者: 小小的太陽    時間: 2015-4-8 10:54

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 11:14

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-8 10:53 AM 發表
支持一星期記錄,哈哈

唔啦,今次都係大阿哥叫我寫咋。

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-8 11:25

噢……咁唔緊要啦!
有時一兩個月都無咪忍得好辛苦囉

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 11:28

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-8 11:25 AM 發表
噢……咁唔緊要啦!
有時一兩個月都無咪忍得好辛苦囉

都會想架,但係又唔會好辛苦,會自己玩toys,不過冇同大阿哥玩咁好.

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-8 11:34

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-8 11:28 AM 發表

都會想架,但係又唔會好辛苦,會自己玩toys,不過冇同大阿哥玩咁好.

咁自己玩係無咁好玩既,唔係掉左喇咩隻震蛋?

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 11:41

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-8 11:34 AM 發表

咁自己玩係無咁好玩既,唔係掉左喇咩隻震蛋?

去澳門之前掉左,toys唔係淨係得一個。

作者: 阿銘~~~    時間: 2015-4-8 11:44

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-8 11:41 AM 發表

去澳門之前掉左,toys唔係淨係得一個。

咁仲有咩toys玩呀?

作者: 隨心_隨意    時間: 2015-4-8 11:51

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2015-4-8 11:44 AM 發表

咁仲有咩toys玩呀?

而家仲冇一支棒棒同一隻旦旦

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)