188Channel

標題: 個淫幸運成長日記 [打印本頁]

作者: wing1995412    時間: 2015-3-31 18:47     標題: 個淫幸運成長日記

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wing1995412    時間: 2015-3-31 20:08     標題: part2

去到泳池落水啦,佢就搵左區冇咩人企我格隔就係咁摸我dee dee啦,由手掌心係到掃上龜頭又掃番落春袋 係到好慢咁chok,咁我緊係食住上終於有得反抗啦  我伸隻手入褲仔到撩, 佢係我耳仔到"阿"左一聲,仲要勁埋我成身軟哂 佢仲要keep住勁慢chok 完全係超吊癮 之後b同g係到搵緊我地就到果時即卡大家縮手 勁無癮--條癮chok住chok 姐係一路游水都有hi下 但已經唔及岩岩 到行番上佢屋企果時我都不時用dee頂下佢屎忽 唔知點解feel到佢有d chick chick下既反應,好啦 跟住番上去沖涼 咁我就同我條女沖啦 我一路已經攬實佢話好想試.係咁用dee頂佢(隔住條底褲)因為係著住底底沖 佢就仲有個bar話好怕羞,佢就 :但我驚...跟住佢好突然咁跪得除左我條褲含 大家都係第一次既新手 佢雖然整到我有少少痛 但果個年齡呢種感受真係好正 佢由龜頭開始含 啜左十幾淡 之後開始想成枝隊 我比佢搞到低呻 之後問佢辛唔辛苦 佢擰頭之後佢keep住咁含 又學人用條利係到打下轉..真係好舒服 之後我開始貪心問佢:成枝得唔得 佢話:唔得 不過都含到8成 人生第一次比人好似吸左枝野咁 係舒服到喊 點知佢愈含愈起勁 係咁用條利好似想打開我龜頭咁 含到我著哂 仲要對眼開始勁淫咁望我 一路淫笑一路話我要阿..牛奶唷...我話:唔得啦 佢即卡停wo!
係停wo 哇..真係博x t_t咁樣吊癮 下part就要收佢皮
作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-31 20:31

作者: lee1997    時間: 2015-3-31 23:46

thank you your report:smile_40:
作者: LongLast    時間: 2015-4-1 02:00

作者: Bbgbggcome    時間: 2015-4-1 07:37

作者: Msia_png    時間: 2015-4-1 12:38

引用:
原帖由 Bbgbggcome 於 2015-4-1 07:37 AM 發表
多謝分享!!
很大波!!性感的胸围!!我喜欢
作者: BL131    時間: 2015-4-1 12:42

留名支持。等更新

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-4-1 14:20

:smile_o12:
作者: wing1995412    時間: 2015-4-1 18:56     標題: part3

咁好啦 好無奈咁係廁所出番黎 因為到b同g要沖涼,(g屋企除左我地4個係冇人的 天助我也 ), 本身我都算啦
咁坐左係張床到玩電話,跟住佢上半個身訓左上黎話:頭先係米好想要姐 ,:smile_24: 我即卡扮哂野話冇 因為我唔想佢又吊多次我癮 已經兩次 今次佢唔用手唔用口 佢直接騎左上黎 唔記得講佢有(33c,28,30 )用妹妹係到磨我dee:') 強姦阿:') 因為果時大家都係得番條底褲 我地出番黎果時都係冇著杉的,隔左兩次底褲比人磨既感覺籣直就好似 牛扒係你面前 但係你冇叉冇刀 唔知點食!! 一路磨我feel到佢有d濕 果時唔知咩黎 我米問佢尿黎?,跟住佢面紅左,咁我冇追問落去啦 跟我話我好想好似頭先咁..好舒服 佢問:想d咩 我話:你明既 佢話:我唔知wo~ 丫咁串 我就直接除左條底褲對面佢個口,佢擰轉面係到扮有扲持 我就有少少暴力咁將佢個頭擰番過黎 然後格硬入佢個口 完全係我自己自動波 因為我忍唔到 佢岩岩含得太舒服 d口水都流哂出黎 其間我都有用手指幫佢撩到好濕好濕 我偷偷地聞完來唔係尿 係西水e_e男人第一次發現新大陸咁,跟住佢推開我 話:好想要 我問:要錢? 佢話:要棒棒 同學你頭先引左我兩次我會唔會咁易比你:smile_15:
我即卡著番條底褲:smile_47: 然後話我累啦 唔玩lu
待續....
作者: Mrs_MK    時間: 2015-4-2 12:53

作者: tatata20    時間: 2015-4-2 13:28

作者: tatata20    時間: 2015-4-2 13:28

作者: wing1995412    時間: 2015-4-2 22:10     標題: @@

感謝大家支持 因為要處理埋d事 好快會出埋part 4 >< sor
作者: wing1995412    時間: 2015-4-2 22:11     標題: @@

感謝大家支持 因為要處理埋d事 好快會出埋part 4 >< sor
作者: wing1995412    時間: 2015-4-3 03:16     標題: 要大家等咁耐唔好意思 part4!:

咁好啦 本身我係企係到嫁麻 正當我想著番條底底既時候 佢就好似隻狗咁撲落黎 格硬除開左我條底褲 因為果下冇回神 唔知點解唔夠佢快  佢今次含得仲落力 比起上兩次都好快 咁我就緊係禁低佢啦:smile_46: 你都引得我耐 我用龜頭係咁係佢妹妹唇邊打轉 諗番起佢個淫樣都正 佢咬住兩隻手字色迷迷咁望住我:求下你快d啦 好想要 (男上女下) 一路插一路同錫佢條頸 一路奶 佢一路係到呻吟 因為g同b係到沖緊涼 唔可以咁大聲 所以佢都忍下忍下咁咬住兩隻手字咁叫  我見佢岩岩係我耳仔 呻吟好似好爽咁 於是我都試下 點知佢反應仲勁 佢下半身chick左一chick 於是我食住上 含實佢隻耳仔 佢一路呻吟 一路係到chick 哇 爽q死呀 大佬:smile_47:
到左大約一半 我個口同下半身都開始累  我根本就覺得佢係獵人 好似專係睇準呢d時機 佢反撲我 換左坐連 佢一路係到un 一路叫我波佢對奶 仲要係超淫 果時仲好似整到人地張床都濕濕地 不過算啦 正經野要緊
到佢引番我 一路淨係 磨龜頭又唔比人成枝入 我都已經冇咩力反抗 佢成個訓哂落黎好似 我岩岩咁含住哂我隻耳仔 因為我係超敏感果d黎 完全係比佢強食住:smile_27:  佢一路un 一路係到強姦我耳仔:smile_27: 我覺得好似暈暈地咁 到最後我忍唔住射哂入去:smile_13:  真係好舒服 到最後佢都冇拎番條野出黎 一路係到插住 一路係到車 一路叫主人老公 舒服嗎?:smile_30:

文筆差唔好見怪 本人絕對唔會寫虛構故事 以上全部屬實 接住仲會分享更多 希望大家睇得開心

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)