188Channel

標題: 2皇1后 品嫩鮑. Update #23 #40 [打印本頁]

作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 10:24     標題: 2皇1后 品嫩鮑. Update #23 #40

作者: garyn79    時間: 2015-3-31 10:26

作者: Bbgbggcome    時間: 2015-3-31 10:27

作者: lee1997    時間: 2015-3-31 11:00

thank you your report:smile_40:
作者: x9321x9321x    時間: 2015-3-31 11:05

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-31 11:17

作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 11:36

作者: BL131    時間: 2015-3-31 12:08

有無興趣加多個。三皇仲開心喎XD

作者: 野涼    時間: 2015-3-31 12:15

作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 12:46

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-31 13:09

作者: BL131    時間: 2015-3-31 14:47

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 12:46 PM 發表

T小姐都係比較怕醜 但係一路插佢一路係旁邊同佢講淫野 讚佢妹妹好插佢會好易高潮 戈一刻我老死就可以開始搞佢

正。
一邊言語淫慾佢。一邊吊佢。
好想參加埋一份XD

作者: fatman369    時間: 2015-3-31 16:05     標題: 回覆 1# 的帖子

呢個SP正喎... :smile_47:
作者: 熟男    時間: 2015-3-31 16:09

最緊要玩得開心又放心:smile_46:
作者: A1000    時間: 2015-3-31 16:18

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 10:24 發表
我同SP (T小姐)每次激戰完我都會影下佢床照 由其是仲流緊口水既妹妹 每次都會同佢欣賞完就刪除 但有一次爆完房影左幾張即刻趕去搵我老死食飯 食飯期間我老死唔小心望到幾張 而佢都知我一直有SP 但一直無見過面 之後 ...
你哋經常2皇1后, SP 又有人幫佢品鮑,佢咪好飽?:smile_47:
作者: A1000    時間: 2015-3-31 16:20

有好嘢而對方又唔介意,先至要分享呀!:smile_47:
引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-3-31 11:17 發表
點解d人 咁中意同人分享

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-3-31 16:24

作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 16:27

作者: seven柒    時間: 2015-3-31 16:52

呢d sp去边揾架?

作者: A1000    時間: 2015-3-31 16:55

可以一餐就食飽飽。
引用:
原帖由 野涼 於 2015-3-31 12:15 發表
玩過一次一定會上引再玩多幾皇

作者: hkairport    時間: 2015-3-31 16:58

Support, awaiting report
作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 17:12

作者: RebeLeong    時間: 2015-3-31 17:41

作者: fatman369    時間: 2015-3-31 17:57     標題: 回覆 23# 的帖子

期待呀!:smile_47:
作者: kc0830    時間: 2015-3-31 20:25

作者: KeithPig    時間: 2015-3-31 21:22

作者: 矮仔大師    時間: 2015-3-31 22:07

作者: BL131    時間: 2015-3-31 22:50

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 04:27 PM 發表

係 一讚佢好啪 佢就叫得好嬌 下面仲啜得緊
邊到搵。介紹埋我

作者: honey69ricky    時間: 2015-4-1 00:26

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 05:41 PM 發表
第一次既2皇1后 我地相約左哥晚係我屋企 咁岩屋企無人 T小姐上左黎先 (事先無同T小姐係今日見P先生) 而我安排好P先生之後再入屋
首先 T小姐已經坐定定係到睇電視 當日佢著得好普通 毛毛衫同短褲 但係一坐低就見到 ...
我哋鐘意插插吓攞出嚟再69,味道真係有ching講嘅清甜味道,同插之前完全唔同,會越㖭越好味,水又越嚟越多,直至淫西high爆頂唔住求大大力插,插一陣又玩69,反反覆覆真係好high,完事後一定大家都會好滿足咁互相攬住回味

作者: honey69ricky    時間: 2015-4-1 00:27

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 05:41 PM 發表
第一次既2皇1后 我地相約左哥晚係我屋企 咁岩屋企無人 T小姐上左黎先 (事先無同T小姐係今日見P先生) 而我安排好P先生之後再入屋
首先 T小姐已經坐定定係到睇電視 當日佢著得好普通 毛毛衫同短褲 但係一坐低就見到 ...
我哋鐘意插插吓攞出嚟再69,味道真係有ching講嘅清甜味道,同插之前完全唔同,會越㖭越好味,水又越嚟越多,直至淫西high爆頂唔住求大大力插,插一陣又玩69,反反覆覆真係好high,完事後一定大家都會好滿足咁互相攬住回味

作者: honey69ricky    時間: 2015-4-1 00:27

引用:

作者: azpui    時間: 2015-4-1 00:42

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 12:46 PM 發表

T小姐都係比較怕醜 但係一路插佢一路係旁邊同佢講淫野 讚佢妹妹好插佢會好易高潮 戈一刻我老死就可以開始搞佢

要唔要多個人睇住?可能仲high

作者: highschoolgirl    時間: 2015-4-1 01:05

作者: RebeLeong    時間: 2015-4-1 09:43

作者: judymm    時間: 2015-4-1 10:03     標題: 回覆 23# 的帖子

:smile_47: support
作者: mmkit2000    時間: 2015-4-1 18:47

作者: 現在未來    時間: 2015-4-1 22:17

作者: 現在未來    時間: 2015-4-1 22:19

作者: aa=b    時間: 2015-4-2 00:26

作者: RebeLeong    時間: 2015-4-2 10:07

作者: RBL    時間: 2015-4-2 17:23

愈睇愈濕 ching技術好得👍😊

作者: ssawin    時間: 2015-4-2 21:10

作者: 矮仔大師    時間: 2015-4-3 12:38

作者: garyn79    時間: 2015-4-3 12:50

作者: 野涼    時間: 2015-4-3 12:53

作者: w3wbaby    時間: 2015-4-3 17:15

作者: marioda    時間: 2015-4-3 23:58

作者: A1000    時間: 2015-4-4 11:49

咁佢咪飽飽!:smile_13:
引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-4-2 10:07 發表
當我再慢慢嘆隻濕鮑時  T小姐仲係到陶醉緊  P先生已經入左房 當T小姐見同P相望之後 本能反應即刻用被遮住 而我即刻指插佢 係史無前例咁緊同暖 T仲要用低淫聲 搞到我同P扯到行哂 我扶起T 佢用口再幫我 d口水多到流到我 ...

作者: A1000    時間: 2015-4-4 11:50

引用:
原帖由 RebeLeong 於 2015-3-31 17:12 發表

佢都幾大食 見面起碼一人2次 好易就濕哂

所以2皇1后,餵飽飽。
作者: A1000    時間: 2015-4-4 11:54

引用:
原帖由 honey69ricky 於 2015-4-1 00:27 發表

我哋鐘意插插吓攞出嚟再69,味道真係有ching講嘅清甜味道,同插之前完全唔同,會越㖭越好味,水又越嚟越多,直至淫西high爆頂唔住求大大力插,插一陣又玩69,反反覆 ...
插插吓攞出嚟再69,味道真係要睇個女人平時飲食習慣了,如果未埋牙,同埋牙後,一定有好大分別。
作者: colinlaw    時間: 2015-4-4 12:36

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)