188Channel

標題: 我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。 [打印本頁]

作者: ...    時間: 2015-3-25 19:06     標題: 我條女已經被我搞到無曬感覺,昨日我又同條女高野,試新玩法,爽淋到我。

作者: austin~    時間: 2015-3-25 22:50

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-26 11:45

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-25 10:50 PM 發表
淋爽, 第一次聽呢個形容詞
:smile_30::smile_30::smile_30: 我都諗o左一陣先譯到...

不過.... 如果我留長o左手指甲係咪玩唔到囉 :smile_41:
作者: austin~    時間: 2015-3-26 11:57

作者: blackknights    時間: 2015-3-26 12:02

作者: austin~    時間: 2015-3-26 12:09

作者: blackknights    時間: 2015-3-26 12:16

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-26 12:17

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-3-26 12:09 PM 發表

牙籤
不如用返佢自己支牙刷 :smile_34:
作者: austin~    時間: 2015-3-26 12:21

作者: austin~    時間: 2015-3-26 12:23

作者: blackknights    時間: 2015-3-26 12:27

作者: austin~    時間: 2015-3-26 12:30

作者: blackknights    時間: 2015-3-26 12:46

作者: austin~    時間: 2015-3-26 12:52

作者: guthrie    時間: 2015-3-26 14:12

引用:
原帖由 blackknights 於 26/3/2015 02:27 PM 發表
我咁多年一次都未聽過, 未遇過, 亦無諗過會俾人插~!
插都唔係point, 最攞命係插到嗰幅圖咁入喎, 我個人接受唔到囉~!
男人50歲後要定期做前列腺檢查,攞命程度差不多。成支物體凍雪雪插入嚟,真係咩仇都報晒。

通櫃咁大鑊,邊個唔驚?

作者: ...    時間: 2015-3-26 20:33

作者: Siumanze    時間: 2015-3-26 22:02

作者: ...    時間: 2015-3-27 00:35

作者: 幪面超人    時間: 2015-3-27 10:56

唔怪得咁多新聞提過好多男人搵嘢插自己肛門,但卡住扯唔番出黎,最後要搵醫生求救啦
作者: michelle1885    時間: 2015-3-27 11:42

作者: austin~    時間: 2015-3-27 15:00

作者: michelle1885    時間: 2015-3-27 15:29

作者: austin~    時間: 2015-3-27 15:59

作者: ...    時間: 2015-3-27 20:36

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-27 21:21

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-26 02:12 PM 發表

男人50歲後要定期做前列腺檢查,攞命程度差不多。成支物體凍雪雪插入嚟,真係咩仇都報晒。

通櫃咁大鑊,邊個唔驚?

o下?? 咁咪做親檢查都射精? :smile_41:
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-27 21:22

引用:
原帖由 ... 於 2015-3-27 08:36 PM 發表

你射精時候前列腺系幫你將d精液射出去,你認為會有咩感覺。
只不過按摩前列腺既爽同射精爽不同之處系,按摩前列腺=射精感覺既爽,但系無射精之後既反感感覺。
所以按摩前列腺可以達到無限次射精感受,同女性高潮 ...
咩叫射精之後既反感感覺 :smile_41: 即係唔中意?
作者: JaOry    時間: 2015-3-27 21:51

作者: ...    時間: 2015-3-27 23:01

作者: guthrie    時間: 2015-3-27 23:06

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 27/3/2015 11:21 PM 發表

o下?? 咁咪做親檢查都射精? :smile_41:
正常嘅男人唔會覺得通櫃係享受。點會射精?

喜歡通櫃嘅,只會係一啲有特殊性癖,或者同性戀人仕。:smile_52::smile_52::smile_52:
作者: guthrie    時間: 2015-3-27 23:52

引用:
原帖由 ... 於 28/3/2015 01:01 AM 發表

按摩前列腺對男性系健康做法,反而咩都唔做,前列腺就會肥大,而且會累積毒素。。
呢味嘢一般嚟講對象係男同性戀人士。醫學上已證實前列腺按摩冇實際作用,而且極有危險性。
好地地成日搞前列腺,反而冇嘢搞到有嘢。肛門創傷,肛癌,前列腺發炎感染,前列腺癌,同各種大腸疾病!
現實係:50歲以上嘅男性,最終一半會有前列腺肥大嘅問題。
適當運動,均衡飲食 = 未必贏,但一定無得輸。
作者: smallbbxxx    時間: 2015-5-11 02:06

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)