188Channel

標題: [認真發問] .. 你係我你會點? [打印本頁]

作者: chim2    時間: 2015-3-24 22:17     標題: [認真發問] .. 你係我你會點?

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-24 22:27

作者: lcs635241    時間: 2015-3-25 01:12

師兄 有可能有問題 因為以我所知的確有人由出細個陣已經縮左一部份係入面 係要做手術重整番架 覺得有問題既就去睇醫生 估估下冇人幫到你

你怕比人知既就pm我啦
引用:
原帖由 chim2 於 24-3-2015 22:17 發表
小弟男生, 外貌唔差,
性格頗為憂鬱.
最近變得更嚴重.
覺得世界無野滿足到自己咁
食物, 玩樂, 性都係...永遠好似無辦法滿足咁.
有d想死既感覺.

個人對性需求比較大,
不過到而家都未做過,
但自慰已經滿足唔到 ...

作者: guthrie    時間: 2015-3-25 07:03

早晨。

聽你描述,你好似未有性經驗?

你嘅心結係擔心陰莖得3吋,滿足唔到女性。

查實如果硬度良好,正常粗,冇性功能問題(如早洩),3吋夠用。唔少日本AV男優好似今井勇太等人,都唔長。

外科手術可作有跟度嘅增長。一般嘅做法係喺陰囊先剪開一小洞,搵一條連接陰莖根部至恥骨之間嘅韌帶,將佢剪開。手術後通常增長1吋左右。

除非影響生育,否則冇醫生會建議做。

作者: chim2    時間: 2015-3-25 15:15     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: chim2    時間: 2015-3-25 15:17     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: michelle1885    時間: 2015-3-25 15:37

作者: guthrie    時間: 2015-3-25 17:31

引用:
原帖由 chim2 於 25/3/2015 05:17 PM 發表
師兄

有無手術資料提供?
知唔知香港or 臺灣邊到有得做?

THZ
我對香港情況唔熟。但一般做法應該係睇街症(家庭醫生),再由家庭醫生轉介睇專科。

我Google咗以下條link,比我之前所講更準確:

http://www.appledaily.com.tw/appledaily/article/supplement/20130311/34879038/

另外,下面條link有一個香港性治療師嘅聯絡方法,email一問無妨。

http://the-sun.on.cc/cnt/adult/20100810/00507_003.html
作者: austin~    時間: 2015-3-26 17:13

作者: guthrie    時間: 2015-3-26 18:29

平心而論,陰莖長啲確係比較有優勢。

就實用/生育角度嚟講,較長嘅陰莖能夠插入子宮深處射精,理論上受孕機會比較高。

外觀上,陰莖大條啲粗啲,對女性嚟講,賣相自然比較吸引。先不論表現與能力,女仕們心理上已經覺得巨根 = “正啲”、“勁啲”。

記住,大多數人都係從主觀印象去judge一樣嘢。而主觀印象好大程度取決於事物嘅外觀。膚淺?係,但冇計。正常人就係咁膚淺。

個人淺見。

作者: michelle1885    時間: 2015-3-27 11:46

作者: rainbow39    時間: 2015-3-27 13:39

suggest你出去玩,認真
作者: guthrie    時間: 2015-3-27 13:59

引用:
原帖由 michelle1885 於 27/3/2015 01:46 PM 發表
... 更勿論手指同舌功......
的確,如果做愛嘅重點係盡快令女性獲得高潮,手指同脷似乎係最有效。我非常明白,女人做愛時追求享受整個過程,唔係拿拿臨高潮收工。同樣地,多數女人睇男人係睇整體,極少女人單單以下體size嚟衡量男人,包括其性能力。希望樓主識諗,唔好太過介懷。
作者: 失常少女    時間: 2015-3-28 22:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)