188Channel

標題: 尋晚老婆同我口爆 [打印本頁]

作者: poyet    時間: 2015-3-24 06:46     標題: 尋晚老婆同我口爆

作者: 積奇625    時間: 2015-3-24 08:28

你咪試下幫男人口爆,就知女性有乜感受囉!

作者: farm1615    時間: 2015-3-24 08:30

問拓也

作者: BL131    時間: 2015-3-24 10:01

口爆多數都係得男人爽。

作者: poyet    時間: 2015-3-24 12:59

作者: fatman369    時間: 2015-3-24 16:03     標題: 回覆 1# 的帖子

男人一定爽,但女人... 好似唔多like... :smile_35:
作者: peter009    時間: 2015-3-24 16:08

To be further education, please.

作者: poyet    時間: 2015-3-24 16:47

作者: poyet    時間: 2015-3-24 16:48

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-24 21:28

感受? 貪好玩居多囉 :smile_30:  你話舒服就無o架啦! 不過一路含, 含到佢呼吸加速, 跟住依依呀呀, 好爽好enjoy 果個樣令我好有成就感, 會更加落力去含, 然後射果陣o係我口入面彈o下彈o下果種感覺好特別, 通常你食入口o既o野都係唔會郁o架嘛, 有一件活生生o既o野o係咀入面郁動係好得意o既一回事 :smile_30:  
比佢休息返一陣, 再硬番之後下下用力插到盡仲特別持久, 真係爽到頭暈 :smile_27:  :smile_47:
作者: poyet    時間: 2015-3-24 21:53     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: hfpco    時間: 2015-3-24 23:46

引用:
原帖由 積奇625 於 2015-3-24 08:28 AM 發表
你咪試下幫男人口爆,就知女性有乜感受囉!

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
作者: Lady2015    時間: 2015-3-24 23:59

作者: jun14    時間: 2015-3-27 22:59

作者: 楓華哥    時間: 2015-3-29 18:43

作者: smallbbxxx    時間: 2015-5-11 01:57

作者: veryok    時間: 2015-5-12 03:53

通常都係男人開心, 我老婆都開心, 因為鍾意我, 但無興奮感覺喎!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)