188Channel

標題: 與女性朋友外遊 P.2 P.3 P.4 [打印本頁]

作者: ssssex    時間: 2015-3-23 15:27     標題: 與女性朋友外遊 P.2 P.3 P.4

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: wongchunpiu    時間: 2015-3-23 15:53

作者: free_hkben    時間: 2015-3-23 15:58

努力,寫埋。thx

作者: m2y    時間: 2015-3-23 15:59

好精彩!但下文呢?

作者: BL131    時間: 2015-3-23 16:01

支持樓主。期待下文。

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-3-23 16:03

跟著……點呀?
作者: amk113    時間: 2015-3-23 16:04     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: G-HKG    時間: 2015-3-23 16:28

佢都有d野啦,明益樓主你啦!!
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-23 16:32

對燈 大唔大
作者: austin~    時間: 2015-3-23 16:34

作者: 山田1225    時間: 2015-3-23 16:42

想知故事發展

作者: markluk123abc    時間: 2015-3-23 16:45

support
作者: 毛明示    時間: 2015-3-23 16:55

等待更新

作者: 毛明示    時間: 2015-3-23 16:59

如果咁樣做得成情侶也不錯

作者: 天天2015    時間: 2015-3-23 17:08

作者: sservicehk    時間: 2015-3-23 17:58

作者: lee1997    時間: 2015-3-23 21:36

thank you your report:smile_40:
作者: sspofans    時間: 2015-3-24 07:37

作者: hkairport    時間: 2015-3-24 08:15

Support, more update

作者: ssssex    時間: 2015-3-24 09:42

有朋友問佢嘅身材係點,咁啱見到師姐粉紅寶寶嘅頭像相,真係有幾分似。

當晚佢沖完涼著住浴袍出黎我只係眼金金呆望住佢,點解?雖然之前我都有出過Post講過之前嘅經歷,而且佢亦都知我過去嘅經歷,就係因為咁我覺得更有罪惡感,我一直唔敢講野,而同時間亦有回味剛剛發生嘅畫面同埋佢嘅口技,老老實實咁耐無試過有女仔幫我含,唔興奮就呃人啦,係唔係?

臨訓前佢叫我一聲,快D訓啦傻佬,聽日要陪我去行街買野架!個下好似鬆左一口氣,之後回應一聲Good Night就訓覺,第二朝起身已經見到佢準備緊,我偷偷望到佢背住我換衫,一路望住佢帶Bar...著衫攪到一朝早硬上加硬,等佢換好衫之後我就合埋眼扮訓覺,其實係需要時間緩衝一下我碌野呀!之後佢行埋黎拍醒我叫我起身,佢灣腰向前,大家都應該聯想到個畫面啦,頂.......真係起晒身,咪急急腳行去廁所整理準備出門去玩。經過早餐時間之後我地又回復返好似平時一樣,好似琴晚嘅事無發生過咁,我就仍然合有意無意望下佢走光睇下佢嘅事業線啦:')

到晚餐時間佢又話要飲酒,頂你咩又黎..........又係飲到要抱佢返酒店,所有野同琴晚一樣,唯一係我幫佢除我外套,放好響床上面,蓋好被再欣賞下佢雙峰就去沖涼,之後無叫過佢起身我就自己訓覺,所以今晚係乜事都無發生。
作者: sspofans    時間: 2015-3-24 09:50

作者: ssssex    時間: 2015-3-24 09:53

引用:
原帖由 sspofans 於 2015-3-24 09:50 AM 發表
仲有幾日,梗有野發生嘅
孤男寡女獨處一室...
你有第一個損失幾億....
有,真係有

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-3-24 09:53

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-24 09:42 AM 發表
有朋友問佢嘅身材係點,咁啱見到師姐粉紅寶寶嘅頭像相,真係有幾分似。
吓……
作者: sspofans    時間: 2015-3-24 09:54

作者: ssssex    時間: 2015-3-24 10:11

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-3-24 09:53 AM 發表
吓……
希望你唔好介意,如果你唔想,我可以馬上更改

作者: cyrus1201    時間: 2015-3-24 10:34

作者: wccitycc    時間: 2015-3-24 11:07

絕對理解當中既爭扎
特別係識得愈耐既朋友, 愈擔心冇左
作者: tsprivate    時間: 2015-3-24 11:25

作者: miumiujorden    時間: 2015-3-24 11:28

呢D咪就係友誼波囉.
作者: austin~    時間: 2015-3-24 11:32

作者: vcfung    時間: 2015-3-24 12:41

正,期待update!

作者: 年輕熟女    時間: 2015-3-24 13:53

作者: dcboy    時間: 2015-3-24 14:47

引用:
原帖由 amk113 於 2015-3-23 04:04 PM 發表
其實一對單身男女一齊去旅行, 彼此都應該對對方有好感先成事, 因為同一個房係好多不便
反正你地單身, 可能有發展空間呢?

佢清醒番係咪仲有下文?
我都有同女性朋友一起去過外遊都冇事發生,一男一女係可以同房和一起去旅行,唔代表一定會出事既
作者: dcboy    時間: 2015-3-24 14:56

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-23 03:27 PM 發表
早排同左個識左好多年嘅女性朋友一齊去旅行,因為時間上我地又就到,雙方又無另一半,去到當地第一日都已經係中午時間,先去酒店攞房放下行李先要去玩,一直都無事發生,只係有時睇到佢條事業線嘅 ...
我都有同感,有次個朋友又係拉咗我落床,我地kiss左一陣用手抓左幾下後尾都係停左,冇做到。就是唔想朋友既定意改變。🙊🙊佢重要係E以上
作者: ssssex    時間: 2015-3-26 00:02

引用:
原帖由 dcboy 於 2015-3-24 02:56 PM 發表
我都有同感,有次個朋友又係拉咗我落床,我地kiss左一陣用手抓左幾下後尾都係停左,冇做到。就是唔想朋友既定意改變。🙊🙊佢重要係E以上
所以當時真係會想反坑

作者: ssssex    時間: 2015-3-26 15:45

第二個晚上乜事都無發生過,只係佢一樣飲醉左等我可以靜靜地欣賞佢對隨呼吸上落嘅雙峰。

到左等三日早上,同琴日一樣都係佢起身先,我當然係一樣扮仍然訓覺而偷偷睇佢換衫啦,佢今日竟然帶黑色爸爸仲有條小小丁字褲,上身著件小背心,同樣地佢換好衫又叫我起身。

全日行程都係無事發生,同平時好朋友去玩無分別,個今日偷睇佢事業線就更容易同次數有上升,我條野有事都會隨著偷睇而上而上升。到左晚上佢又係話要飲酒,我...........頂!!

本主旅程最後一個夜晚,而小弟酒力亦不算太好,就同佢飲到盡,希望真係醉左之後我返到酒店做死魚......一到餐廳先飲為敬,自己飲左兩罐先,席間都係同平時一樣傾計,其實我同佢真係無所不談,由家事...工事...感情事...直到性事,什至佢之前同男朋友上完床,我之前出過Post講A同F兩個女人嘅事大家都全部知道,好耐之前佢有講過真係想俾我奶下,係唔係真係咁爽.......!! 當然今晚餐飯無乜性話題,全部都係圍繞住工作同朋友等等!!

今個晚上大家都傾得好開心,回酒店路上大家都嘻嘻哈哈,到我覺得未盡興,買埋酒返酒店再飲,原因係我要醉到不醒人事咁就唔會有咩事發生啦,當然我目的亦做到出黎啦,唔記得幾耐時間我就已經訓左,之後嘅事我當然唔知啦,但係到左半夜就發生AV痴女情節囉,我一張開眼就望到佢訓左過黎我張床望住我,然後佢一野咀埋黎,聞到佢身體嘅味好香,確定係沖左涼,但我未........kakaka,咀左陣佢隻手就去摷我碌野。大家都知啦,女仔打側訓條線業線係更有睇頭架嗎,我望到真係頂唔住,但我都推開佢同佢講我唔想失去佢依個朋友,因為我非常珍惜佢,佢嘅回答大概係話只會發生一次,因為佢都Dry左好耐,又唔想隨便同其他人上床,今次時間人物地點都剛剛好,而且佢聽過我點樣服侍A同F,所以就更想試,作為男人嘅我並唔係咁清高,我認我咸濕,一下就抱住佢咀落去,一隻手就去摸佢雙峰黎滿足我平時嘅好奇...因為已經著住浴袍所以已經無帶爸爸,一路咀就一路向下面探索,直到摸到毛毛同底褲,我就響底褲出面摸下佢已經出緊水嘅妹妹,個衰妹水量都幾多,一邊摸一邊聽住佢呻淫再一邊同佢咀,真係好忙呀,我記得佢好想試下我幫佢奶,所以我慢慢將佢訓平響床上,再啜下佢對雙峰雲頂,一直到肚臍直落到妹妹,先隔住條底褲呼一口氣落去,用暖氣去刺激一下佢,再用咀唇咬下又呼下暖氣,明顯條底褲都係水啦,佢要求我除埋佢條底褲直接用口服侍佢,除完後將佢雙腳抬就M字腳,妹妹就更加突出,毛毛唔算多,第一下用脷尖輕輕試下佢粒豆豆再慢慢打圈,佢已經開始呼吸加速同埋水量更多,而我亦由打圈去到加上手指幫助插入妹妹度,女仔有個位好容易會有高潮,唔知係唔係就係G點....幾經辛苦佢終於有高潮,感覺到妹妹已經夾實我嘅手指,我唔停繼續抽插,佢亦緊隨黎第二次嘅高潮,仲叫到鬼咁大聲。

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-3-26 16:16

作者: ssssex    時間: 2015-3-26 16:35

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-3-26 04:16 PM 發表

唔夠呀喂, 師兄!
得咁少~~~~:smile_o02::smile_o02:
已經再更新啦
作者: 咸濕人夫    時間: 2015-3-26 17:06

作者: kwongsun1983    時間: 2015-3-26 19:21

寫得好,正
作者: kit6098    時間: 2015-3-26 21:58

作者: 毛明示    時間: 2015-3-27 00:00

正,繼續支持

作者: minebbb    時間: 2015-3-27 00:22

作者: markluk123abc    時間: 2015-3-27 00:30

Support
作者: bee.ee    時間: 2015-3-27 03:01

作者: sspofans    時間: 2015-3-27 07:51

作者: Xx-devilkit-xX    時間: 2015-3-27 10:02

作者: blackknights    時間: 2015-3-27 10:11

作者: tsprivate    時間: 2015-3-27 10:33

作者: ssssex    時間: 2015-3-27 12:06

引用:
原帖由 bee.ee 於 2015-3-27 03:01 AM 發表
又有人妻上司又有普通朋友
師兄你好幸福 ..

好野喎,你仲記得我有人妻上司
作者: ssssex    時間: 2015-3-27 14:32

話說手口並用令到佢兩次高潮後,見佢響床上面回緊氣,我就幫佢蓋好被自己去左沖涼,到沖完出黎見佢好似無郁過,咪諗住今晚訓佢張床囉,點知佢竟然叫我過去床邊,細細聲同我講話,我幫完佢攪掂我無谷住谷住唔舒服咩?要幫我舒發一下.....話口未完就已經又咀過,響個一刻真係失去理智,係呀......我忍唔住呀!

又咀,再落返去錫佢雙峰,基本上佢全身我都錫過,當然都包括埋妹妹,我再幫佢黎多一次高潮,今次仲要更多水出黎,有遇溺嘅感覺呀,之後就到佢搶攻響我上面直到佢又再幫我含,佢嘅口技真係令我到今日都忘記唔到,又錫又啜又打圈,仲要雪雪聲添喎,好似食緊雪條咁....我都忍唔住再去摸下佢對又白又滑大小剛好嘅雙峰,佢真係令我又愛又恨,響個刻我做左個好不負責任嘅決定,就係做左先算,馬上抱佢上黎騎響我上面,一插入去個刻大家都被個種好充實嘅滿足感而啊~一聲叫左出黎,之後保持住緩慢速度抽插一陣,我要轉攻返響上面,可能大家都已經好耐無做過,真係有點瘋狂...或者係失常先啱,小弟唔算係什麼巨物或識轉灣,可能係妹妹比較細少或者其他,有幾下係感覺到頂到盡頭,我覺得頂到盡頭個感覺好正,真係唔識形容個種舒服嘅感覺,而且仲要大大力插入去頂到盡頭,最估唔到係佢都幾鐘意最樣頂到盡,難得有機會我又點會兩個姿勢玩到尾,叫佢趴響度抬高個屁股等我響後面玩下,一直只留意佢雙峰竟然無留意過佢屁股,有D肉地推入去都幾舒服,而隨著抽插雙峰亦都有前後搖晃,將佢拉起響後面抱緊,再好大力咁揸佢雙峰,真係愛不惜手,佢仲要啊一聲要我揸大力D添,難怪佢話前度男友都想搵佢上床,真係可以好爽好爽呀,玩左一輪就俾佢訓返落床抬高雙腳再入過,都差唔多嘅時候就出返黎射晒響佢個..............肚上面,唔好諗多左呀.....無口爆無吞到呀,之後大家都響床上休息一陣仲一齊去沖涼,因為個心開始覺得對佢唔住,個種心情好難講出黎,響沖涼嘅時候都有車下,之後抹好身返出黎各自回床訓,點知佢竟然背住我,而我響自己張床上面就隱約聞到佢嘅汗味,但心裡亦開心有種忐忑嘅心情。
作者: ssssex    時間: 2015-3-27 14:34

引用:
原帖由 Xx-devilkit-xX 於 2015-3-27 10:02 AM 發表
咁理性架咩 ? 一係直接溝左佢啦
係因為唔想無左個無所不談嘅好朋友所以先理性到
若果係其他女仔可能我都會食左先算呀
作者: afc0228    時間: 2015-3-27 15:27

作者: ssssex    時間: 2015-3-27 15:39

引用:
原帖由 bee.ee 於 2015-3-27 03:01 AM 發表
又有人妻上司又有普通朋友
師兄你好幸福 ..

但可惜唔係我女朋友呢
作者: ssssex    時間: 2015-3-27 15:41

引用:
原帖由 afc0228 於 2015-3-27 03:27 PM 發表
點解吾做得女朋友呢
當男女朋友關係改變,好多嘅事都會隨著改變
可以唔會再無所不談或者會有避忌
作者: dcboy    時間: 2015-3-27 15:45

如果到左呢個地步,大家又可以繼續做朋友我就唔會諗咁多啦,佢又冇男朋友你又冇女朋友,冇問題架。男女朋友做完之後分左手都可以做好朋友啦
作者: ssssex    時間: 2015-3-27 15:52

引用:
原帖由 dcboy 於 2015-3-27 03:45 PM 發表
如果到左呢個地步,大家又可以繼續做朋友我就唔會諗咁多啦,佢又冇男朋友你又冇女朋友,冇問題架。男女朋友做完之後分左手都可以做好朋友啦
你都講得無錯,所以之後有嘗試過
作者: 毛明示    時間: 2015-3-27 16:41

引用:
原帖由 ssssex 於 2015-3-27 03:52 PM 發表

你都講得無錯,所以之後有嘗試過
冇做長期SP真係可惜

作者: 沒有前度    時間: 2015-3-27 23:58

作者: ssssex    時間: 2015-3-28 11:05

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-27 11:58 PM 發表
你呢個情況我明
我之前仲有個S 我地有做都可以咩都傾
但有日佢話有人追佢 其實識佢個陣佢都話有
不過佢話無感覺 又話唔想拍住
某日突然話決定要拍拖諗住仲可以做朋友
點知有日佢就DEL左我

可以做愛既人可以 ...
好聽嘅我係珍惜佢
唔好聽嘅我係害怕失去佢
所以一直唔敢踏出第一步
作者: 沒有前度    時間: 2015-3-28 22:05

作者: xiaomeio    時間: 2015-3-28 22:13     標題: 真心搵男友~~期待你的到來!!

作者: ssssex    時間: 2015-3-30 15:23

引用:
原帖由 沒有前度 於 2015-3-28 10:05 PM 發表
正常
珍惜現在
到要離開個陣 就唔好留戀
其實仲有尾段未出
作者: 矮仔大師    時間: 2015-3-31 01:05

作者: Kiwichan    時間: 2015-4-5 13:55

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)