188Channel

標題: 搞野問題 [打印本頁]

作者: xxmonsterxx    時間: 2015-3-21 17:16     標題: 搞野問題

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: guthrie    時間: 2015-3-21 19:35

答案係:梗係唔會啦。

瘋狂抽插2分鐘就拿拿臨收工?又冇計鐘錢,做咩咁趕呀?

同個loved one做,梗係慢慢做,慢慢插,生姦佢,換下各種姿勢,到大家都飽咗先"瘋狂地抽插",然後嚟個真性中出或顏面射精。:smile_34:
作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-23 10:25

作者: talkwith...    時間: 2015-3-23 11:09

作者: crazyaat    時間: 2015-3-23 14:51

作者: austin~    時間: 2015-3-23 16:15

作者: wah92    時間: 2015-3-23 18:11

作者: xxmonsterxx    時間: 2015-3-26 13:39

Thx 師兄,絲打回覆。14cm係圓周,如果14cm長概龜頭我估會嚇死d女仔 XD

其實2分种唔收油瘋狂抽插算唔算好快呢?

我出去玩d女仔都話大頭舒服不過距地做生意概唔知真定假。有無絲打可以比D分享?情願要大頭身幼,定細頭粗身?

有無師兄可以分享下點練時間耐d? 我有個信教概朋友剛結婚,兩公婆都第一次,我問距第一次搞幾耐,距話一個种!? 青頭仔第一次就成個钟!同距好老友應該無老點我。

作者: guthrie    時間: 2015-3-26 14:33

引用:
原帖由 xxmonsterxx 於 26/3/2015 03:39 PM 發表
Thx 師兄,絲打回覆。14cm係圓周,如果14cm長概龜頭我估會嚇死d女仔 XD

其實2分种唔收油瘋狂抽插算唔算好快呢?

我出去玩d女仔都話大頭舒服不過距地做生意概唔知真定假。有無絲打可以比D分享?情願要大頭身幼, ...
兩分鐘,杯麵都未熟喎?

你好趕時間?

作者: austin~    時間: 2015-3-26 17:08

作者: michelle1885    時間: 2015-3-27 11:57

作者: austin~    時間: 2015-3-27 13:35

作者: michelle1885    時間: 2015-3-27 14:13

作者: austin~    時間: 2015-3-27 14:48

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)