188Channel

標題: 有冇人有 SM 經驗? [打印本頁]

作者: pingguo95    時間: 2015-3-18 16:51     標題: 有冇人有 SM 經驗?

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-18 17:04

作者: pingguo95    時間: 2015-3-18 17:29

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-18 17:31

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-18 17:36

作者: pingguo95    時間: 2015-3-18 22:38

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-18 22:55

作者: a.smith14    時間: 2015-3-18 23:28

作者: pingguo95    時間: 2015-3-18 23:43

作者: mochinbb    時間: 2015-3-18 23:51

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-19 00:04

作者: mochinbb    時間: 2015-3-19 00:13

作者: pingguo95    時間: 2015-3-19 00:47

作者: 小小的太陽    時間: 2015-3-19 08:01

作者: 迷網的城市人    時間: 2015-3-19 11:53

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-20 13:07

引用:
原帖由 pingguo95 於 2015-3-18 04:51 PM 發表
有個死黨老友外國十幾年第一次返來酒樓食晚飯見見面,佢帶左個女仔估計 23、4 左右,BB 臉,不高,有點身材,全程面紅紅,一餐晚飯我個朋友由頭到尾呼喝佢倒茶倒水,個女仔除左打招呼倒茶倒水就冇出過聲好似魂遊咁, ...
比個標題引o左入o黎o添

"後來我朋友走前我問佢個女仔係咪有病" <--- 你真係咁問??? 聽落好衰喎, 應該問係咪唔舒服! :smile_34:
作者: pingguo95    時間: 2015-3-20 15:01

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-20 15:14

引用:
原帖由 pingguo95 於 2015-3-20 03:01 PM 發表
我同佢好熟…橫豎個女仔都神遊左。
而且我朋友把口重要賤過我…

一般朋友當然唔會問…不過唔係熟都唔會咁玩…擺明示威…:smile_45:
你好奇 SM?
哦 :smile_14:

我,唔可以話好奇,亦講唔出話享受不過o係兩者之間啦 :smile_30: 玩開籐條同木尺(最近先開始)
作者: pingguo95    時間: 2015-3-20 22:15

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-21 09:28

引用:
原帖由 pingguo95 於 2015-3-20 10:15 PM 發表
玩籐條同木尺,定係被玩?
梗係被玩果個啦
作者: pingguo95    時間: 2015-3-22 00:41

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-22 20:55     標題: 回覆 21# 的帖子

你扒o下文先啦 :smile_54:  
佢係我男友, 我中意被佢管教   我淨係玩鞭打o架咋! 多數屁股同腳板, 手板同前面大脾間中有, 通常係roleplay 或者額外o既懲罰, 例如郁o左打唔中patpat, 補番果籐之後再加一下手板或者大脾囉...
至於扮呢樣扮果樣, 排泄物果d 唔好預我 :smile_34:  震蛋假狗果d 係享受o黎o既   我唔當果d 係sm~
作者: pingguo95    時間: 2015-3-23 17:28

作者: abs276    時間: 2015-3-23 18:35

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-23 21:34

引用:
原帖由 pingguo95 於 2015-3-23 05:28 PM 發表

新手點扒文?我又唔係成日上discuss。

對一個人講,震蛋假狗係享受,比人打屁股腳板都係享受,否則你老早就反左枱。管教就係管教, SM 就係 SM。
係企定定剝光豬打屁股打腳板,定係扒係度打?
屁股梗係扒係度先打到啦 :smile_30: 不過要訓練呢, 就會反轉訓好, 好似做massage 咁..
要好自然&放鬆, 籐條鞭到落去係完全唔可以郁o架, 連個頭都唔可以, 更加唔可以叫出聲.. 呢個好考忍耐力 :smile_o08:
不過如果考驗合格之後會有獎勵 :smile_47: 所以我都好樂意去玩

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)