188Channel

標題: 裸體 [打印本頁]

作者: csh68    時間: 2015-3-16 08:15     標題: 裸體

作者: csh68    時間: 2015-3-16 08:18

作者: sspofans    時間: 2015-3-16 08:29

作者: guthrie    時間: 2015-3-16 09:28

剝光豬同大自然融為一體,確係好free。可惜喺人煙稠密嘅香港好難做到。

我同女友唔怕俾人睇,但驚被人拍咗片周圍share,真係大檸樂。

室外裸體分兩種:

-涉及性愛嘅,例如野外露出,野外自慰/扑嘢,甚至野外大小便(唔好笑,有啲人真係有呢類癖好);

-無性愛純粹享受無拘無束嘅經驗。喺外國,又名天體(naturism),成年人做呢種行為一般係合法嘅,只要你唔影響到他人就得。點樣唔影響他人?好簡單,男仔嘅話,至低限度,唔好勃起。但小弟鹹濕,見到女人冇著衫必定勃到衡晒。

作者: jacklees    時間: 2015-3-16 10:13

引用:
原帖由 csh68 於 2015-3-16 08:15 AM 發表
早前跟女友去布吉島渡假,我們訂了villa.有private pool,面積很大,既然是私人空間,索性脱光衣服,享受天體樂趣,不過女友不接受,因為從未試過,後來勸說她,終於脫掉衣服,開始時候見到她有些不習慣,過了一 ...
我以前係外國都習慣咗,而家係香港會一個遠D既沙灘果度好多人包括男女都會裸矖。當然男嘅人數會多D,如果你同女友唔介意可以一試。我每年夏天假期都會會去。

作者: jacklees    時間: 2015-3-16 10:16

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-16 09:28 AM 發表
剝光豬同大自然融為一體,確係好free。可惜喺人煙稠密嘅香港好難做到。

我同女友唔怕俾人睇,但驚被人拍咗片周圍share,真係大檸樂。

室外裸體分兩種:

-涉及性愛嘅,例如野外露出 ...
如果有反應坐低唔好周圍走。我係香港見過好多情侶裸哂,都幾sweet。我成日都去果個沙灘,D人都好守規矩

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-16 10:47

作者: talkwith...    時間: 2015-3-16 10:56

作者: 幪面超人    時間: 2015-3-16 11:01

其實香港很多女性還是較保守
作者: csh68    時間: 2015-3-16 11:23

作者: csh68    時間: 2015-3-16 11:31

作者: auceo    時間: 2015-3-16 11:49

作者: guthrie    時間: 2015-3-16 12:12

引用:
原帖由 csh68 於 16/3/2015 01:31 PM 發表
香港人多地少,做這樣事情很容易讓別人看到,如果拍片必然大㷛。

老實說,香港玩天體非常困難,就算在大嶼山渡假屋,也很容易讓人見到。

喺香港我直頭唔玩,太冒險。

我唔驚俾人見到,但好驚俾人影到。

周圍都有cam,而且乜鬼都上得頭條先得人驚。

玩天體,外國正好多。

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-3-16 12:17

天體好舒服好好feel
作者: guthrie    時間: 2015-3-16 12:17

引用:
原帖由 jacklees 於 16/3/2015 12:16 PM 發表

如果有反應坐低唔好周圍走。我係香港見過好多情侶裸哂,都幾sweet。我成日都去果個沙灘,D人都好守規矩

男仕有反應即時擰轉身或掩住,禮貌也。

女仕們有反應則較麻煩,要偷偷抹。

作者: 82125653    時間: 2015-3-16 12:55     標題: 野外露出

禾地夫婦刀愛裸晒
作者: jacklees    時間: 2015-3-16 22:01

引用:
原帖由 csh68 於 2015-3-16 11:31 AM 發表
香港人多地少,做這樣事情很容易讓別人看到,如果拍片必然大㷛。

老實說,香港玩天體非常困難,就算在大嶼山渡假屋,也很容易讓人見到。

果個沙灘我去咗好多年,D人都係裸同好守規矩。

作者: csh68    時間: 2015-3-16 22:44

作者: csh68    時間: 2015-3-16 22:47

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-17 08:56

天體海灘?? 諗到d 衰o野   睇準無人時整硬佢, 睇o下跟住佢點樣收科   呢樣o野相信只有男人蝕底d
大不了返上房先認錯接受懲罰, 幾大玩o左先算 :smile_o10:
作者: jacklees    時間: 2015-3-17 09:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-17 08:56 AM 發表
天體海灘?? 諗到d 衰o野   睇準無人時整硬佢, 睇o下跟住佢點樣收科   呢樣o野相信只有男人蝕底d
大不了返上房先認錯接受懲罰, 幾大玩o左先算 :smile_o10:
我以前女友一齊去天體沙灘,搽太陽油專登整硬我又用胸襲我,全程硬住唔敢起身😅😅

作者: auceo    時間: 2015-3-17 09:58

作者: mochinbb    時間: 2015-3-17 10:08

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-17 10:14

作者: mochinbb    時間: 2015-3-17 10:36

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-17 10:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)