188Channel

標題: kitty短途回歸 [打印本頁]

作者: akitty    時間: 2015-3-16 02:26     標題: kitty短途回歸

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ivanbear    時間: 2015-3-16 02:32

講啦講啦^^
作者: anson51613    時間: 2015-3-16 02:41

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-16 06:26

好耐見啦。BB 佢點呀?三角關係如何,講唻聽吓。

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-16 07:27

仲有bb 佢好返未?受傷期間,有無曳曳呢?分享吓。

作者: akitty    時間: 2015-3-16 09:45

嘻嘻!我仲記得中涼師兄……
有心啦,bb整親到而家好返好多啦。
雖然都仲係行得吾係太好吾可以行甘快行得內,
工作上都正常返,但多左做一啲寫字樓既野,
少左勞動上既工作!
曳曳……實有既,不過可能我真係有左c君做男朋友仔啦,
bb同我都吾敢太過放肆,c君有時都會上來我屋企,但吾會係我到過夜,
只會有時叫我去佢度一齊。
不過係屋企好多時都仲係只會一件tee就通屋走
bb沖緊涼我又會好鐘意係過陣時想去廁所
偷望一下bb,bb都會偷睇我沖涼:smile_13:
有時仲會幫我洗頭吹頭嫁,手痕的話!嘻嘻…

我自己工作上無咩點變,都係返工就望收工:smile_27:
不過多左c君呢個男朋友仔養我:smile_13:
佢成日都會買好多野比我,行街見到話我鐘意就買
所以我成日都話睇吾岩吾鐘意吾想佢亂買野亂用錢。
不過c君既需求,我都會好滿足佢既……
情人節,佢去左出trip,慶祝吾到。
所以前日白色情人節,佢就車左我出街,平時上車我會坐旁邊的,
今次佢叫我坐後面,話有禮物送比我
原來佢買左條裙送比我
叫我換左佢:smile_14:著比佢睇下。
我話係車到換甘窄,
你又楂緊車,又會被出面啲人望到,吾係甘好!
但佢哎多二哎,最後都係服從左我,去到先換!
佢車左我入停車場,佢落左車左望右望無人啦,
就叫我快啲換,甘我都梗係快快手換左佢啦!
換完開門出去,佢都讚我著得靚,我自己都覺得我著得好靚
但略嫌bra帶露左出來吾係甘好睇,
佢居然借啲意攬住我,我以為佢真係純粹讚完我攬下我,
點知佢伸手去後面除我個bra:smile_14:
我嚇一嚇親:smile_27: 都話一話佢,
雖然條裙又吾係露,但都叫做少少低胸,好擔心會走光
佢話吾會,吾太大動作就無人睇到得佢睇到,只係會少少涼涼地者!!
我都真係懷疑佢會吾會係有啲露女友既興趣,
不過除左bra著條裙係會仲好睇啲既!
我咪話佢下次送左比我先,我屋企著完先出來,
可以配返無肩帶既bra嘛!吾使無啦啦要我真空出街,
係屋企真空同係街真空好吾同嫁嘛!

佢車左我入屯門食法國餐……

工作了……不打了
作者: colinlaw    時間: 2015-3-16 11:41

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-16 13:20

引用:
原帖由 akitty 於 16-3-2015 09:45 發表
嘻嘻!我仲記得中涼師兄……
哈哈, 估唔到妳仲記得我喎, 係唔係睇返舊 Post架. Anyway多謝妳記得我呢個粉絲........ 見到妳樣樣都順順利利, 我呢個 fans 都開心. 仲有無坐 C 君架電單車呀? 可以的話, 坐小啲, 又或者叫 C 君揸小啲啦. 烈火戰車, 都係比較危險啲. 小心小心.

妳得閒上吓唻, update吓妳同 BB, C 君啲.....野啦. 雖然唔得閒日日睇, 但都會追住妳個 Post. 因為之前受傷放咗個好長的病假,先比較得閒. 最近翻工, 成日出 trip, 唔係次次都可以睇到引版架.

作者: Lolantoking    時間: 2015-3-16 15:10

Welcome back

作者: 捕獲野生肥妹    時間: 2015-3-16 15:15

作者: tommylam2004    時間: 2015-3-16 16:32

作者: akitty    時間: 2015-3-16 17:56

返到屋企了,bb未收工返來。繼續……

嗯……講到食飯,入左屯門食法國餐,餐廳都有啲情調,覺得都有啲浪漫。
食飯其間都無咩野既,不過就成日都覺得好似比人望到我無著bra甘。
回某師兄話:我吾係好大胸,但自己都吾覺得細既,我有34c的!:smile_13:

食完飯,無話特別周圍去,c君直接開車返屋企。
原來我先係今晚主菜,
佢攬住我話一齊沖涼,佢屋企仲有浴缸可以泡澡,
我都真係好鐘意係佢屋企浸浴。
但好快地,佢係由幫我沖涼變成慢慢甘錫我成身,
我意識到呢呢個浴缸會係我地情人節第一回的地方,
我坐係浴缸邊佢抬起了我隻腳,好細心好溫柔甘錫小妹妹。
又浪漫又舒服
都吾知道個啲係浴缸水定係小妹妹啲淫水啦!
好快佢都將小c插入來,
講真比起來,小bb較為大啲,少少甘啦!
但無理由同c君甘講嫁嘛!
小c都插得我好舒服嫁,我嗌到好似成間屋都聽到甘,
插左陣,我feel凍啦。
c君就坐返係浴缸,同我坐蓮甘坐落去,
熱水暖返少少個身,不過佢一邊插,啲水花啪啪啪聲
做左大概十五分鐘到啦,佢忍吾住將我放返低,企左起身將小c放入我口到
係我個口爆左
因為我吾準佢,應該係佢地2個……內射係我入面,除非戴住套,如果吾係,c君多數鐘意顏射我或口爆我,bb就通常抽返出來,射係我肚仔或心口到
甘c君射完之後,我都好有手尾既,
吞左佢啲精精,仲一直繼續錫乾淨小c嫁,幫佢口交。
錫乾淨沖乾淨涼啦,我地就抹身著衫嚕!
佢屋企係著個啲睡袍訓教嫁!當然入面咩都無著啦,
都幾岩我,我係屋企都係得件tee者
甘我地傾下計行出露台吹吹風,
佢爸爸打電話來咼,甘佢地傾電話傾公司啲野啦,
但c君隻手又吾安份,摸來摸去,
最後又要我係露台跪底掀開少少佢件袍,幫佢口交咼!
我細細聲比鬼面佢同佢講,錫埋呢次要訓啦!吾搞嫁啦!
佢口講電話但係對住我點頭,
甘我都好乖,溫柔甘啜下小c錫下佢,佢都好快又硬左有反應。
過左陣,佢講完電話,就抱返我起身上床,錫我。
但今次無搞搞陣啦,真係就甘攬住我就訓。

係咪好sweet呢!我自己覺得都係嫁!
作者: anthonychan    時間: 2015-3-16 19:36

三角關係點handle 呢
作者: willis2600    時間: 2015-3-16 20:50

我記得你呀
你果陣好似突然消失左
作者: kit6098    時間: 2015-3-16 21:04

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-16 21:18

Sweet 到漏啦。

作者: LongLast    時間: 2015-3-17 02:29

作者: akitty    時間: 2015-3-17 07:08

早上好,各位師兄
小妹起身了,沖乾淨個涼就準備返工了。
尋晚bb去左飲酒睇波,嗌住佢吾好飲甘多,對隻腳吾好。
結果,都係飲到醉曬返來,應該係佢鐘意個隊贏左呱!
返到來成身酒臭味,又醉吾曬,識叫醒我起身。
之後要我幫佢沖涼再送埋佢上床訓。
搞到我而家都有啲酒味,要沖多次涼。
嘻嘻,不過見住bb係我幫佢沖涼個陣自己勃起來同我say hi!
真係好得意 用手仔搞左2搞就無嚕,要出門口去返工了。
吾可以搞太high。
作者: Water_man    時間: 2015-3-17 07:42

Good morning! support
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-17 08:18

早呀, 妳都咁早起身的.
宜家有 BB 又有 C君, 會唔會吃不消.:smile_40:
作者: akitty    時間: 2015-3-17 12:28

嘻嘻…還可以,吃得消!
同c君才是真正的男女朋友,
不過我是很喜歡我的bb
他未找到一個好女仔,我都吾會放開bb嫁
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-17 13:12

引用:
原帖由 akitty 於 17-3-2015 12:28 發表
嘻嘻…還可以,吃得消!
同c君才是真正的男女朋友,
不過我是很喜歡我的bb
他未找到一個好女仔,我都吾會放開bb嫁
我怕就算佢搵到女仔, 妳都唔會放喎. :smile_40:
有無諗過今次BB 受傷, 係得多過失, 定係失多過得. 唔知妳明唔明啦. 不過可否分享吓, 受傷期間, 同 BB 的點滴. 我都係鍾意聽 BB 的野, 多過 C.
作者: akitty    時間: 2015-3-17 14:42

嘻嘻,佢要娶老婆都要問過我牙

甘牙,一時之間吾知打bb啲咩上來好啵
作者: andypo    時間: 2015-3-17 15:32     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-17 19:53

引用:
原帖由 akitty 於 17-3-2015 14:42 發表
嘻嘻,佢要娶老婆都要問過我牙

甘牙,一時之間吾知打bb啲咩上來好啵
好似以前咁,整啲生活點滴。分享下。例如包住隻腳,點幫佢出吓火呀,沖涼……呀。不過會唔會提起啲唔開心的事,如果會,就唔好啦。

作者: joeshpwai01    時間: 2015-3-17 19:56

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-16 05:56 PM 發表
返到屋企了,bb未收工返來。繼續……

嗯……講到食飯,入左屯門食法國餐,餐廳都有啲情調,覺得都有啲浪漫。
食飯其間都無咩野既,不過就成日都覺得好似比人望到我無著bra甘。
回某師兄話:我吾係好 ...
正xd

作者: cfsryanchan    時間: 2015-3-17 21:42

作者: akitty    時間: 2015-3-17 23:45

晚上好
既然大家想知啲既話,甘我即管打啲bb既野出來分享下啦。

自從bb整親隻腳之後,屋企好多野其實都由我攬上身,
由其是收工返到屋企又要照顧bb又要做家務。
個一期真係心力交瘁嫁!
bb雖然有時真係好想幫我,但始終行動吾係太好,
我都吾想話太過麻煩佢既!
有一晚,我真係做到好攰啦!平時可能等bb沖完涼我先再沖涼訓教。
但個一晚我可能真係攰得滯,就甘打掃完就攤左係梳化訓著左,
到半夜醒一醒先見到原來bb幫我蓋左被,仲比個大脾我訓添。
以前的話,bb應該係會抱我上床嫁。
仲礙於腳吾方便,唯有出動私家枕比我訓。
個一下真係好溫暖嫁。仲發現bb幫我折埋衫做埋我剩底少少家務!
可能係我整醒左bb,bb醒來都哄我,吾好迫自己甘緊,
話佢自己都可以幫到少少忙既。
嘻嘻,我地笑左一輪!諗住都係返房再訓啦!
點知bb話我訓到佢隻腳痺曬,郁吾到。
甘係呢個時候我就反攻佢啦。
我話郁吾到就岩曬啦!
我推bb落梳化,除左bb條孖煙通,
小bb已經向我打招呼啦
我話小bb應該都好內無出火啦,等我幫下佢啦。
我慢慢將小bb放入口,啜佢個龜頭
bb硬得好快,都好享受我幫佢口交。
如是者,我都含左十幾分鐘,個口都好攰啦!
但bb仍然好似無想射既感覺。
佢仲要好得逞甘話想佢射無甘易既款!
太可惡啦……於是我都無甘易放過佢!
我坐起身跨過bb採女上男下姿勢將妹妹對準bb。
一下就坐落去,插曬入我度。
不過可能bb今次無服侍過我,雖然我下面係濕濕地,
但插入去之後有少少痛。
甘我都慢慢來,直至我都有啲感覺,先開始插得愈來愈快。
bb都好享受我坐係上面搖,
坐左十幾分鐘到啦,我頂吾順啦,來左一次啦。
同埋得我一個郁,真係有啲攰!
而bb就仲係好硬但無想射既感覺,
我話bb牙,你點先會射牙,人地做到好攰啦!
我趴左係bb身上面喘氣!
bb好溫柔甘攬住我,錫我,仲話我蠢。
佢話佢無帶套點可以射係入面咼!
之後佢都擰轉身,用返男上女下,
佢話雖然會有少少腳痛,但都係呢個正常姿勢佢會好出力啲咼
我仲未領會到咩意思,bb就用好快既速度抽插我啦!!
真係就快插死我甘滯啦,好爽好舒服!!
我嗌到應該樓上樓下都聽到啦!
bb就用咀錫我,同我濕吻,但下面仍然係高速周回插人地!
我真係頂吾順啦,但係雙腳就一直夾實bb,想佢插得再入啲。
結果,bb原本想抽返出來射,但比我夾住射曬係入面。:smile_35:
bb都話feel到我入面都有一股暖流,應該我都一齊高潮左

射完之後,bb仲要吾抽返出來,應該係我夾實左佢吾比佢出來。
就甘樣,我地上返床,係bb張床,bb射完,但仲有啲硬硬地
就換左姿勢,從後攬住人,手就摸人地linlin,小bb一直插住人
直至第二朝訓醒軟左先走返出來:smile_27:
啲精精係妹妹入邊成晚:smile_13: 好彩無搞大到者

雖然我同bb同c真係吾係話經常做,一星期一次到啦!
但佢地2個真係好滿足到我,我都應該足夠餵飽佢地呱!
但我真係吾知點同c講好。又無理由比佢知,又無理由瞞住佢。
所以我同bb只會係屋企先會甘樣!
所以吾好期待我真係日日有sex日日都會有性事分享。

各位師兄,鐘意就睇落去,吾鐘意可以無視我呢個post!
謝謝。

夜了,各位晚安,小妹沖個涼就睡覺去了!
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-18 00:32

我呢個fans,一定撐妳啦。不過一星期先一次,好似小咗啲,佢地應該唔飽。

至於阿c,我highly recommend,為咗大家,無謂提妳同bb 啲野啦。

早抖啦。

作者: jadeee    時間: 2015-3-18 02:01

好奇一問,c君知唔知你個bb出現?

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-18 07:42

引用:
原帖由 jadeee 於 18-3-2015 02:01 發表
好奇一問,c君知唔知你個bb出現?

呢個可以代樓主答。C君知BB的存在,但唔知樓主同BB個關係去到有幾深。:-P

咁樣答得唔得呀,樓主?

作者: auyatkit    時間: 2015-3-18 08:23

作者: akitty    時間: 2015-3-18 23:34

right 中涼兄加分,可以挑戰100萬既題目!:smile_30:
嘻嘻!!!

其實都無話handle到既2人既感情。
只不過,我明知我同bb係吾可以甘樣落去。
但係就介吾到,雖然都少左好多嫁!
有時大家又會貪玩,你偷睇下我,我偷摸下你甘……

二來,對住c君,我由初初起不太好感,直到而家,
我完全感受到佢既認真,同我既心。
所以我知道我更加吾可以比佢知我同bb有過這樣的一段關係

嘻…今晚我同朋友一齊去飲酒唱k!
c君話叫我吾好飲甘多,但佢會來接我返屋企。
好sweet,曬下恩愛先!
作者: akitty    時間: 2015-3-19 06:38

早上好,各位師兄
甘早係想講尋晚即頭先既事
尋晚話說去左飲酒唱k,飲到半醉半醒之際,
其實未算太醉,仲有意識既,
大概2點到,c君就來接我返屋企啦!
甘我見到c君,個心可能定左,就上左車就訓著左定暈左啦!!
到我feel到醒個一下,一醒來一片漆黑,隻手仲比人綁起左,
個人係嚇一嚇!感覺到係比人綁住左係床,手綁左上床頭。
眼應該比tie遮蓋左咩都睇吾到。
成身係赤裸祼,有一對手係度摸緊我lin頭,
大脾比人張開左,有一個人頭係下面,用緊舌頭錫緊我妹妹。
我成個人即刻醒曬,用腳夾實個頭,係到大叫:
係咪c君,吾好玩啦!
但係個個人無應我,反而用手張開我隻腳,舌頭的動作更快地插我妹妹!
我真係好驚,嗌多二嗌都無答過我。
我就開始喊起上來,
呢個時候個個人企左起身,張佢小弟弟送埋我嘴邊想要我幫佢含。
當佢放入我嘴既時候,我諗都無諗就忍住眼淚諗住一下咬落去!
佢應該痛左一下,先開聲同我講。
係我牙,老婆。
我先知道係c君既惡作劇。
我除左我眼罩,之後係到錫我哄我。
但係我都係喊住甘鬧佢,
佢話:等你飲到甘醉牙啦,比第二個溶左你都吾知。
我話:就係見到你來接我,我先放心訓乍,做咩要甘玩我咼。嬲!!下次吾使你來接我啦,我叫返bb來接我就算啦!
佢花左一輪功夫先哄得到我,
我無再喊啦,但係頭先真係完全嚇親!好驚,如果佢係我第一時間問個陣就答話係佢來既,我可能會無甘驚,知佢可能想玩一些花式或情趣者。
但已經整到我甘驚,我就完全咩情趣都無曬。,咩都無曬mood!
我叫佢放開我,我想返屋企,
你吾車我返去,我就自己出去搭的!
都最後佢都有車我返去,但我吾比我送我上屋企,係樓下落左車就跑返屋企。
返到屋企就即刻上bb張床攬住bb喊。
bb醒左,都攬住我錫返我,問我咩事但我無講,
只係想bb攬住我。攬到頭先
喊飽啦就見肚餓,就叫bb轉早餐比我食,
要食火腿多士,蛋蛋公仔面。
但bb話無面包咼,火腿蛋蛋公仔面得吾得!
我又喊過,bb就哄我話佢落去買面包,但行得慢,要我等下!
我就嗯左聲繼續訓係bb張床。
衰人c君不斷都有繼續sd whatapp比我say sorry
但我真係仲有啲嬲,完全無覆佢。
點解要甘玩咼!
完全吾覺得係玩笑囉,一啲情趣都吾覺得有囉!
真係嚇到我心都吾見埋!

打完了!訴完苦了!
今天已經請假不上班了,眼睛腫了沒面目見人了!
肯聽我撒嬌的bb最好了。
嚇親我激嬲我既c最壞了!
bb煮好早餐比我食了。食完再繼續訓,吾理啲衰人!
晚安師兄們
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-19 06:40

呢啲可能就係患難見真情,都希望妳能同C君一直落去到永遠啦。

所以上次講,BB受傷,究竟係得多啲,定失多啲。

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-19 06:50

瞓醒就算啦, 唔好嬲咁耐啦. 一陣攪到佢無心機工作呀.

作者: skywalker9412    時間: 2015-3-19 21:10

呢D野玩唔過:S
作者: akitty    時間: 2015-3-22 02:09

好內無回覆,沉左底添!!
今晚出左來同班fd飲酒!
今次無預c君。但有bb份!!
玩到大大地,佢地話飲完吾夠諗住再有下場咼
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-22 02:24

保重啦,對C君下咗啖氣啦。
飲小啲啦,一陣酒後吐真言就唔好啦

作者: akitty    時間: 2015-3-22 07:24

嘻嘻,甘我又無醉到,不過趁週日,大家一齊吹吹水飲飲酒者

對c君算下左啖氣嫁啦,佢都say左sorry無下次,無嬲佢,不過今次無叫佢一齊去者。

:smile_13: :smile_13:
話說尋晚大家一齊飲酒,本身呢排天氣熱左啲,所以我都著少左衫。
普通蕾絲連身裙仔就出左門口。都幾吸引目光嫁!
大家飲酒吹下水無咩野既。都好幾男幾女嫁!多年朋友囉!
點知隔離枱來左個靚仔咼,我地幾個女仔梗係𥄫靚仔啦!
哈哈:smile_40: 正當討論緊點樣去搭訕既時候。
佢地自己送上門咼。
大家傾左陣計,甘我地都吾可以吾理自己個班麻甩佬既!
個陣又諗住落下一場再飲囉!
甘見佢地有啲失落,我地幾個女仔又想整古佢地,
就派我揾最靚仔個嗰埋手!
“靚仔,如果你肯請我飲酒既話,我講個秘密你知牙!“
佢一定以為係可以抄到我牌,即刻say yes!
不過當然bb佢地已經埋曬單,無要到佢請我飲酒啦!
我細細聲靠埋佢耳邊同佢講,請曬佢隻手食我波餅,佢執到啦
“其實我留意左你好內,由你入來到而家,我一直都望住你……
其實呢……你一直都無拉褲鏈。走曬光!“:smile_38:
再順手好快手甘幫佢拉埋!
feel到佢都有啲硬既,不過吾知咩size:smile_13:
佢真係當堂紅曬面,好似有啲怕醜甘!
而我地就走嚕!!幾個女仔圍住我係甘笑我點會甘大膽。
而且甘都比我見到。:smile_30: :smile_30:

去到下一間,bb同我一齊去廁所,係廁所門口偷問我頭先做咩甘做。
我話當開個玩笑者,同埋佢真係無拉拉鏈嘛:smile_30:

bb話佢又要,我話痴線嫁要咩牙!
佢話佢想要我,又話我有佢又有c仲玩第二個男人!
我話甘係因為你地餵吾飽我囉!:smile_47:
之後bb就攬住我錫,
我錫左一下之後就推開左佢,始終吾係屋企,其他朋友仔又係到
比人發現點算。
佢拉左我埋一邊,隻手手多多甘伸入我裙底,除左人地條底底
話懲罰我勾引第二個男人,吾比底底我著:smile_13:
仲用手指摸幾摸人地妹妹。摸到有少少濕左。
結果之後個場,我就係真空底下出左去同佢地飲酒
不過應該無走光到既,條裙雖然都算短,但未至於甘容易走光
bb又有心坐我對面,諗住只係得佢睇到呱!
結果應該係咩都睇吾到既。

完場散伙,甘好自然我同bb返屋企,bb有啲醉醉地。
返到屋企,門口都未入,就拉左我去後樓梯,嘔左少少出來!
仲係後樓梯强吻我。
我由佢錫我,但可能吾夠,佢拉起我條裙,(我真空左)
就彎底身去錫我妹妹,
搞到我出曬水,bb的舌頭功都有點厲害!
錫到有啲忘我,差啲吾記得左呢度吾係屋企,
bb想除埋人地條裙。我say no
bb就話想要我幫佢含含。
但我拉開拉鏈,就好大股味道出來。
都係慫恿bb返屋企一齊沖涼再繼續!
我地好快手腳入屋企,bb就即刻係廳就除衫除埋我條裙,
拉埋我一齊入浴室開水沖涼,
過一過水沖沖身,bb就抱住我係甘啜人地粒linlin
啜到人地飛曬釘。
佢企返起身,嗌我跪底幫佢含。
甘我梗係好聽話甘同小b 打招呼啦!
我啲功夫都吾差嫁。bb都話一流嫁!
仲搞到bb射曬出來係人地口到。
我吞曬bb的精精 問佢仲可吾可以繼續嫁!
bb吾知係咪聽完仲興奮啲!
射左一次仲可以甘硬,抱我坐上洗手盆,
將小b大大力甘插人地妹妹。
我都吾講啲咩啦。bb每次插人地都好舒服。
好少話會整痛人地既。
我舒服到抱住bb,隻腳都夾實bb腰,
小b就一直插插插!
插完就換位置放返我落來,手扶洗手盆。
後入人地!!!
呀……呀……呀~好舒服牙!
我嗌到好似成間屋都聽到我地係到做緊愛愛甘!
插到甘上下,bb開始愈來愈加速!
我就大嗌,要出返來,吾準射入去牙!我未來m牙!
bb聽到之後就立即收僵,停曬動作!抽返出來!
我突然之間感覺到失落感,肚仔入面好似無左一啲飽滿既感覺好空虛:smile_27:
bb就錫錫我,自己用手打飛機打出來!
甘射完之後既小b,我當然都有用嘴嘴服侍佢,錫乾淨曬啲精精
我地一齊正經地沖乾淨涼!
衫都無得著,就甘行出廳,bb就仆上床話訓教,
而我就要執地下一堆衫:smile_22:
執完掃乾淨地地!我都上床打埋呢篇野,都準備去訓嚕!!
嘻嘻,留意喔,我一直都無著衫做家務直至打完呢篇野喔
不過,羨慕的你們係睇吾到既!嘻嘻
作者: nikeikit    時間: 2015-3-22 07:41

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-22 07:24 AM 發表

對c君算下左啖氣嫁啦,佢都say左sorry無下次,無嬲佢,不過今次無叫佢一齊去者。

話說尋晚大家一齊飲酒,本身呢排天氣熱左& ...
有c姐禁好的情人就好。。。唉

作者: anson51613    時間: 2015-3-22 07:42

作者: yeelung1991    時間: 2015-3-22 10:15

嘩,我唔羨慕。。。無得射埋,要自己打,好可憐。。。
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-22 13:09

引用:
原帖由 akitty 於 22-3-2015 07:24 發表

話說尋晚大家一齊飲酒,本身呢排天氣熱左& ...
放心,唔係第一次睇妳打文,習慣架啦,哈哈。

不過低比BB罰啦,出言色誘:-P

作者: akitty    時間: 2015-3-25 08:04

早上好,師兄們!
話說小妹尋晚去左朋友屋企,
係女性朋友。大家都係聊聊天,吹吹水,
最後由於友人男朋友不在家,最後決定過埋夜。
甘其實都無咩野既,都係當係屋企甘,
借左友人普通一套tee短褲就可以了
無咩束縛地2個聊天說地。
到半夜,大家就一齊訓同一張床啦!

到半夜比啲聲嘈一嘈醒,
原來係友人男友回到家了,友人醒左陪陪男友
甘都無咩特別既。
但隔左陣,佢地一齊上左床咼
本身張床訓2個人都算鬆動,
但訓3個人就有些擠迫。
初初都無咩動靜,我都自己靠左埋牆方向,背對佢地
女友人就係中間,男友就最出
feel到全部都係向住我個方向訓。
起初真係無咩野,但我醒左,加上多左個男人訓埋一齊,
就搞到我訓吾返啦!
慢慢,我聽到女友人有啲呻吟聲,細細聲講咩吾好甘樣!
我就知道應該係個男人手多多啦!
我個心又興奮上來,繼續扮訓但又好想知佢地點做咼!
男友應該手多多,伸手去摸女友人既胸或者妹妹呱!
真係聽到都心痕,好想睇。
我feel到佢地隻腳輪流甘碰到我,我心諗吾係已經除左褲牙!
有人(我)係到,佢地甘大膽
只係一直都feel到有少少震動!!
突然間有一隻手伸左埋我度,拍拍我。
女友人想知我有無醒到,我梗係繼續扮訓著無反應啦!
但我自己隻手就伸左落自己褲仔度……
之後聽到個男人講話佢都無反應,者係ok啦,我細力啲,放入去吾郁牙!
嘩!真係聽到我當堂個心都跳出來,妹妹都有啲濕左!
之後佢地應該做緊現在進行式,不過靜音左甘解!
但係張床係一直都有郁緊嫁,吾講真係以為係地震。:smile_47:
係佢地靜靜地偷食既同時,我自己都摸緊自己濕濕的妹妹。
又一次有隻手推推我,應該係想試我有無醒到,
我扮郁一郁,轉返做面向上訓,但將被拉上去,蓋住個頭,
露出左短褲同肚仔出來。
佢地應該有嚇一嚇親,但我做完呢個動作先覺得自己蠢左
下半身無遮無蓋,無得摸妹妹。
如是者就甘樣一直遮住個頭訓,一邊開個小洞可以偷望佢地
佢地一直好慢速甘抽插,
女友人一直忍耐不叫出聲!
就係呢個時候,我感覺到有隻手放左係我肚仔度,
慢慢甘向上摸,我知道這不是女友人的手,
是男人的手。慢慢地伸進我衣服入面,
當摸到我胸時,我正想醒來,好撞破他們,
突然,女友人可能注意到男人既動作,有啲大聲甘喝止左佢
更有點怒氣地鬧佢。
內容就係個啲,你想要我比你,但你搞埋我朋友就吾得。
你係想玩一皇雙后既自己出去玩。我嬲嫁啦……等等啦!
甘我都感到個心安落啲,呢個我的女性朋友
雖然都會滿足男人要求,但都吾會無性到出賣朋友
呢段時間聽到佢地都係有啲冷戰果味道。
男友都只係伸左隻手入來摸左一下就比女友人喝罵左一餐。
如果吾係女友人鬧佢的話,可能就會係我起身鬧佢。到時會更僵!
就係呢個時間,我電話好識相甘響起來,
係我的鬧鐘,提我要起身返工了!
佢地就當然立即扮訓著,比電話嘈醒啦!
我諗一諗都係扮無野,就起身!
起身先見到佢地應該都係未著返褲仔,用張被遮住下半身。
我就話借埋個浴室沖涼返工先,讓返張床比你地啦!

甘我沖涼個陣,自己摸妹妹都好濕,好想要。
突然間女友人輕輕拍門,說想用廁所。
我沒所謂就開門給她。
她上廁所其間,突然跟我say sorry
我繼續扮吾知咩事啦!
佢諗左諗,就話sorry無諗過男友會半夜死來,要3個人訓張床訓得吾好!
其實我知佢應該係想幫男友say sorry既,不過都係繼續扮無事發生過啦!!

如是者,沖完涼我都換好衫準備出門上班去了!
臨走都無再見到男友人出來跟我說話,應該被罵,內疚了吧!

哈哈,這就是昨晚的事了!不是發生於我的,但都幾引人入性的!
似乎就快來m甘,少少野都好想要,好想揾bb或者c君餵飽我牙!!!!
我是個性慾强的小妹妹。
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-25 09:13

妳呢個女友人,真唔話得。真係好姊妹。

不過妳下次都係要小心啲好。

作者: akitty    時間: 2015-3-28 00:22

嘻嘻 最近有啲悶,心情有啲躁躁地。
可能來緊mm呱!

今日收工搭火車落mk join幾個朋友一齊行下街睇戲!
去左睇雛妓!!
係火車到,其實都已經吾係叫逼好多人好啦,都普普通通鬆動啦!
有個靚仔吾知點解一直都企係我附近,
初初吾為以,發現到個時以為自己走光比人睇到啦!但又吾係。
最後個男仔埃埋來,主動同我say hi問我認吾認得佢!
講一講起先醒起,佢就係早幾日係酒吧比我整古個個男仔!
我心諗呢個世界係咪甘細嫁,甘都真係撞到!
佢都話我著suit同平時休閒出街有啲分別,
都要花一段時間先認到我先敢問我!
講左一陣計先比佢抄到我牌,攞到我電話
到我臨落車前一個站,
佢問我係咪都算玩得,我答佢都算係既!
之後佢同我講:其實我一見你就鐘意你……
未講完,我就stop左佢啦!得啦,吾使講啦,其實我有男朋友嫁啦!
之後佢扁嘴甘問我講真嫁?
我話係,之後就落車嚕!

join到朋友一齊去睇戲,果然最經典係個句,
我有比你屌嫁,
睇完出到戲院,我都仲係到講緊,我有比你屌嫁!
點知我朋友應我:我無屌過你囉!!:smile_35:
哈哈…當堂又deadair左。哈哈哈!!!!
(女性朋友來的!!)

返到屋企,沖左個涼。攬住bb一齊睇下youtube。
點知電話又響啦咼,個靚仔又whatapp我
繼續同我傾下訂甘,仲約我下次飲酒預埋佢,佢請我飲酒。
我諗我要考慮下
作者: azpui    時間: 2015-3-28 00:27

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 12:22 AM 發表
可能來緊mm呱!

去左睇雛妓!!
有個靚仔 ...
睇黎c 姐你外表應該好charm 下

作者: akitty    時間: 2015-3-28 00:40

嘻嘻…吾算既,係女仔都想有人讚自己可愛靚女嫁啦
作者: azpui    時間: 2015-3-28 01:00

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 12:40 AM 發表
嘻嘻…吾算既,係女仔都想有人讚自己可愛靚女嫁啦
我諗應該係幾正添,如果唔係邊有咁多狂蜂浪蝶,haha
同埋你咁淫真係好正

作者: akitty    時間: 2015-3-28 01:03

我係對男朋友c君對bb,先至係甘之嘛!!!
作者: azpui    時間: 2015-3-28 01:10

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 01:03 AM 發表
我係對男朋友c君對bb,先至係甘之嘛!!!
但你本身淫底。。。haha
Bb 係點黎架?

作者: akitty    時間: 2015-3-28 01:17

哈哈,我諗你誤會了。
此bb不同你諗的bb。
你當佢都係男人一個就可以了。
我地住埋一齊的!
作者: azpui    時間: 2015-3-28 01:26

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 01:17 AM 發表
哈哈,我諗你誤會了。
此bb不同你諗的bb。
你當佢都係男人一個就可以了。
我地住埋一齊的!
我知係另一個男人
但我之前好飲睇過你篇文,你同bb 一齊住,左男朋友係c 又一齊住定點。。?

作者: akitty    時間: 2015-3-28 01:28

好飲???

我同bb一齊住,
c君同佢屋企人囉,
我內吾內先會去c君到過下夜甘囉
作者: azpui    時間: 2015-3-28 01:32

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 01:28 AM 發表
好飲???

我同bb一齊住,
c君同佢屋企人囉,
我內吾內先會去c君到過下夜甘囉
其實我係打錯字。。係好似,haha
好飲都得既,你d 水囉
有bb 有c, 要唔要多個a

作者: anthonychan    時間: 2015-3-28 01:36

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 12:22 AM 發表
可能來緊mm呱!

去左睇雛妓!!
有個靚仔 ...
雛妓都有深度

作者: akitty    時間: 2015-3-28 01:47

都ok好睇既!

嘻嘻,都好難揾多個a啵
作者: anthonychan    時間: 2015-3-28 01:54

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 01:47 AM 發表
都ok好睇既!

嘻嘻,都好難揾多個a啵
不過都係有港產片通病

作者: azpui    時間: 2015-3-28 01:56

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 01:47 AM 發表
都ok好睇既!

嘻嘻,都好難揾多個a啵
睇你揾唔揾架姐。ha
c應該唔知b 既存在架可 .?

作者: akitty    時間: 2015-3-28 02:01

吾揾啦,2個已經好滿足我啦!!
夠飽啦
嗯,c君知bb既存在,但吾知我地有關係。
掛住同你地,同個嗰新識既靚仔傾計,
都吾知時間過,要去訓了。
聽日繼續要開工的!
晚安了
作者: azpui    時間: 2015-3-28 02:07

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 02:01 AM 發表
吾揾啦,2個已經好滿足我啦!!
夠飽啦
嗯,c君知bb既存在,但吾知我地有關係。
掛住同你地,同個嗰新識既靚仔傾計,
都吾知時間過,要去訓了。
聽日繼續要開工的!
晚安了
gd nite ,聽日返工就早d 抖啦
咁b 同你係好fd 既本身?

作者: akitty    時間: 2015-3-28 09:13

早安,起身返到公司了!!
岩岩頭先發生左啲野,令到我一返到公司就即刻要打上來!

甘朝早bb入房來叫醒我起身啦。甘因為我都有啲夜訓想懶多陣床。吾多願想郁:smile_19:
bb嗌多二嗌見我無反應,就爬埋上床,掀高我件衫就啜人地粒linlin。因為來緊m既關係,lin比較敏感又有啲痛。
好快就醒左攬住bb。
bb仲想伸手入人地底褲仔入面摸妹妹!
不過我拉住左佢,吾比佢剿入去 因為來緊m
搞多2搞我都終於捨得起身沖涼換衫返工啦!

甘我今日好似平時甘,無咩特別裇衫上身下身就西裝短裙絲襪。
平時會著西裝褸既,但今日可能怕會熱,就甘帶多件背心冷衫係袋就算啦!!
臨出門口,衰bb仲係到玩人,係到隔住件衫彈人地brabra
彈到有啲痛,加上lin頭敏感呢!
就係應該bb玩呢幾下!
到我搭緊車既時候,無啦啦feel到brabra鬆左咼。
心諗仆街啦,仲要迫緊車,前後左右都係人,點搞好呢!
結果迫到落車,成個bra都離曬!著裇衫係後面睇應該都幾易睇到無扣到bra。:smile_47: 前面睇就離曬罩。
急急腳揾個廁所除衫睇下,
個brabra扣真係爛左。
者係迫我要真空上場者。
無法子之下唯有除左bra著返裇衫,好彩就係有帶到冷衫可以著係出面吾怕走光!
不過一路返公司,件衫一路摩擦linlin,
而且又吾係屋企,防備心又重左,驚比人睇到!
linlin都一直硬起上來,我仲驚佢會損左。

而家返到公司做野都一直係入面真空。
都真係第一次返工出街吾載brabra
係屋企就話free啲者,出街由其是返工,真係未試過真空上班。
而家唯有等食飯或者放工先睇下出去買新brabra啦!!
張單要入bb數,整爛我個brabra:')
作者: garyn79    時間: 2015-3-28 09:18

作者: azpui    時間: 2015-3-28 09:43

引用:
原帖由 akitty 於 2015-3-28 09:13 AM 發表
早安,起身返到公司了!!
岩岩頭先發生左啲野,令到我一返到公司就即刻要打上來!

甘朝早bb入房來叫醒我起身啦。甘因為我都有啲夜訓想懶多陣床。吾多願想郁:smile_19:
bb嗌多二嗌見我無反應,就爬 ...
咁真空有冇影張相先

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-28 18:09

有兩三日無月山金弓竹妳緊記,妳有bb 同 C 架啦。係唔應該再有第四個啦。

作者: 中涼寒    時間: 2015-3-28 18:09

有兩三日無睇,一睇就有咁多小蜜蜂埋身呀。妳緊記,妳有bb 同 C 架啦。係唔應該再有第四個啦。
真的係唔應該。除非妳再唔鍾意c 君啦。

作者: akitty    時間: 2015-3-28 23:42

中涼兄,我有bb同c之嘛,邊個揾第三個咼,
更何來第四個呢
已經足夠飽了!!

結果今日成日都無帶brabra返工,食飯無去買到,到收工c君來接我收工…………後續
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-29 01:38

係喎,點解我會打四個的?

比C 君發現,一定嚇親同驚喜,無帶bar bar.

作者: akitty    時間: 2015-3-29 07:03

早安,師兄們!
尋日一日無戴brabra返工,個心又緊張又興奮
一來又驚比人睇到,二來件衫直接hi到粒lin
搞到接近飛釘左成日。
收工,c君來接我
我話我想行街買左野先再返去佢到過夜!
甘初初佢都無咩野嫁,我又只係拖住佢一齊行!
係行過一間內衣店,我入去佢吾入!
我捉住佢個下,可能佢先feel到我無著bra
呆一呆左問我係咪無著。
我先同佢講,係,爛左著吾到,所以要問新既!
甘佢先有啲避諱甘一齊行入去簡brabra
簡好左佢鐘意既,到買既時候,
我先講我著住走,個店小姐先有啲驚訝既眼光望一望我同c君。
先諗起甘講好似篤穿自己入面無著甘!
受到店小姐一些奇怪的眼光添!

買完再行多陣街!
c君突然捉我入左去一個殘廁。
話忍吾住啦!
一入到去就即刻好心急甘錫人地。
除完冷衫又除人地裇衫啲鈕。
急不及待甘就裝個頭埋係人地心口啜人地。
我都忍吾住叫佢小心吾好新買個bra甘快又整爛佢,
當然,佢都有除到人地個bra,我係廁所上半身赤裸甘,
比佢啜緊lin頭。
個口啜緊者,隻手又點會得閒牙,
不斷甘掃人地大脾,仲想伸手除人地絲襪。
不過我同佢講,要收手啦,返屋企先啦,但我仲來緊m怕會整到你
c君聽到好似當堂熄左火甘,攬住人地叫我誇坐係佢大脾!
我都感覺到小cc好似真係軟左落來!
於是我同我講,人地來緊m無得屌,你吾好吾開心啦!
可能我同佢都吾係甘鐘意衝紅燈!

結果佢都係錫返我 幫我著返衫!
但要我繼續吾著brabra同冷衫!
我話擔心比第二個睇到,吾係甘好!
但佢都係繼續哎我!
好啦,終於都係無著到bra,只係就甘著裇衫就出返去!
連冷衫都吾比人著
甘一路行街,我都有留意住有人係到偷睇我牙,
自己有無不小心地走左光牙甘
但係c君係我隔離呢,就係甘同我講佢好興奮,
又裝到我衣領望入去望到胸胸!
行完街食完飯,佢就開車返屋企啦!
上到車,我坐係隔離,我特登再扣少一粒鈕,露多少少心口!
果然佢都一邊楂車一邊偷望人地!
我都真係確信佢有一種露女友的傾向!
好似好想比其他人望佢女友甘既思想囉!

返到屋企其實都無咩野既!因為佢知我吾會比佢搞!
只係大家一齊沖涼,我幫佢口爆左一次!
同埋佢用人地對大脾來打左次飛機囉!
我幫佢口交完,甘我地其實都沖完涼嫁啦!
甘我咪去洗手盆諗住刷埋牙仔訓教囉!
點知佢突然間推人地向前,
自己企我後面,將小c放入人地2腿之間,
我初時以為佢忍吾住都係要衝紅燈!
但佢話只係係大脾摩,吾會插人地!
佢仲要人地夾實啲佢
我彎底腰,佢一直係後面插!
望到小cc個頭係人地胯下不斷伸進伸出!
我都吾知佢係咪真係覺得舒服,我只有覺得得意囉!
搞多左陣就著返浴袍上床訓教嚕!!
訓教都一直無搞人地,只係一直都攬住人地來訓
尋晚就係甘啦!!!完
作者: 中涼寒    時間: 2015-3-29 08:02

都話C君佢實忍唔住要架啦。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)