188Channel

標題: 其實後生既男仔係咪無女仔會想要? [打印本頁]

作者: lok96821    時間: 2015-3-12 00:55     標題: 其實後生既男仔係咪無女仔會想要?

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-12 08:43

:smile_30:  咁多人話自己靚仔
我都想可以講得出口
作者: 大芝野    時間: 2015-3-12 09:22

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-12 09:26

引用:
原帖由 大芝野 於 2015-3-12 09:22 AM 發表

真係那來的自信....哈哈

:smile_o03:  其實好葡萄佢地靚仔
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-12 09:54

作者: xref228    時間: 2015-3-12 10:08

作者: guthrie    時間: 2015-3-12 10:39

咁低B嘅問題都問得出,我諗真係幾難吸引到女。

C弟,我冇惡意,只係point out the obvious.

自己反省吓。

作者: 三不五時    時間: 2015-3-12 11:57

作者: xref228    時間: 2015-3-12 13:33

作者: guthrie    時間: 2015-3-12 15:06

引用:
原帖由 三不五時 於 12/3/2015 01:57 PM 發表
靚仔只係最初第一眼既觀感。重點係識左之後既對話感覺。。

只係想講…

自覺靚仔嘅男仔通常唔多靚仔。好似以前仆街台盛笨愚,樣衰程度近乎見鑊打鑊,但有人夠膽死話自己靚仔。

可見靚完全冇客觀標準。或者講,有啲人嘅審美眼光認真恐怖。

作者: michelle1885    時間: 2015-3-12 16:11

作者: xref228    時間: 2015-3-12 16:30

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-12 17:08

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-12 03:06 PM 發表

只係想講…

自覺靚仔嘅男仔通常唔多靚仔。好似以前仆街台盛笨愚,樣衰程度近乎見鑊打鑊,但有人夠膽死話自己靚仔。

可見靚完全冇客觀標準。或者講,有啲人嘅審美眼光認真恐怖。

...
:smile_03:   樣真係~各花~入各眼
作者: guthrie    時間: 2015-3-12 17:15

引用:
原帖由 michelle1885 於 12/3/2015 06:11 PM 發表
作為一個女性,我個人經驗對弟弟真係興趣不大
因為比較鐘意同有耐性, 比較CARE我感受的男人做。而小男生一般比較衝動,而且技術一般... :p
經驗之談。

作為一個麻甩佬,小弟始終情迷年輕而冇乜經驗嘅女仔。女仔太過有經驗嘅女仔,對男人那話兒如數家珍,或甚性技巧出神入化,我都會性趣大減。

簡言之,我唔介意女仔係處。

作者: michelle1885    時間: 2015-3-12 19:27

作者: lok96821    時間: 2015-3-12 20:11

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)