188Channel

標題: Phone 中蜜碼--不喜勿進(無相無片)已補舊POST LINK [打印本頁]

作者: niks    時間: 2015-3-3 23:55     標題: Phone 中蜜碼--不喜勿進(無相無片)已補舊POST LINK

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-3 23:58

:smile_o12:  以前果陣就會玩下~ 而家, 講多2句都想收線:smile_o11:
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:01

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 00:03

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:01 AM 發表

緊係啦...無得食!!!得個講字....明呀!!
以前ICQ CHAT ROOM 果個年代, 感覺新鮮D 刺激D
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:07

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 00:08

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:07 AM 發表

我都覺得係.,...宜家WECHAT..個個都要俾相先..
無黎新鮮感....
一見你唔岩心水...即DEL....

邊度好玩:smile_o02: :smile_o02:
:smile_o16: 而家可能太易啦 ! 無左種新鮮感同驚喜係度
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:10

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 00:11

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:10 AM 發表

嗯...以前可能溝條女...都要成個星期...先要得張相..

仲要唔知係咪真人!!!

刺激好多XXDDDDD (同買大細差不多)
:smile_o09::smile_o09:  中晒, 特別係CHATROOM, 追POST咁 好過癮
由ICQ MSN 呢D年代最過癮 ! 邊似而家咁方便:smile_o13:
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:16

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 00:17

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:16 AM 發表

係呀...chatroom 我都玩左好多年...
都由chatroom 開始左溝女生涯~

我覺得宜家溝仔溝女..大家都缺少左好多耐性...
有時吊住吊住...你先會刻骨銘心..
:smile_o16:  我完全係零耐性架啦而家 愈變愈心急
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:17

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 00:25

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:17 AM 發表

放鬆d 啦...太急反而食左無咁爽...
:smile_o12: 係, 有時係餓到傻撚左:smile_o01:
作者: niks    時間: 2015-3-4 00:27

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 00:47

以前玩phonesex 真係好投入

樓主都好耐無上黎喎
好似見過你以前都有出po咁

作者: lee1997    時間: 2015-3-4 01:04

thank you your report:smile_40:
作者: niks    時間: 2015-3-4 01:53

作者: niks    時間: 2015-3-4 01:54

作者: niks    時間: 2015-3-4 01:56

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 02:42

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 01:53 AM 發表

Dada 豬。。。。你仲有玩@@

係呀。。好耐無番嚟。。。
今晚無聊上嚟睇下。。。

哈 我係度打滾

作者: niks    時間: 2015-3-4 05:10

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 07:13

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 05:10 AM 發表

堅啊你。。

做咩唔出post ar 你。。。

講笑咋

出過一篇啦

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 09:32

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:27 AM 發表

:smile_o01: :smile_o01: 餓係會傻....
但我有次食完勁空虛....wtf....
弟弟飽左...都無咩用~
係架, 其實係心靈餓 弟弟餓 !
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:09

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:09

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:10

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:09 AM 發表

係:smile_14: :smile_14: 等我去拜讀下先~!!!:smile_13:
俾我close左喇
同埋無寫性事~

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:11

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:09 AM 發表

但係餓得耐係會死人:smile_27: :smile_27:
所以都係唔好想太多:smile_44:
係, 好多時其實都係心癮, 心思思
習慣成自然
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:13

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:14

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:16

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:13 AM 發表

心癮其實同吸毒差不多.....
坐係度無咩野做都會想,:smile_13:
行行下街又會想, 食緊飯, 開緊工又會:smile_43: :smile_43: :smile_43:
同我一樣 ! 我基本上24小時都會諗
戒緊戒緊
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:19

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:19

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:14 AM 發表

難怪我岩岩搵唔到啦...仲唸住學下野TIM:smile_o05:

你8萬幾分= ="" 點吹出黎嫁...DADA...

同埋你都無變過, 都係咁靚女:smile_o06:
我玩左四年喇~

靚你個死人頭

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:20

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:19 AM 發表

你都幾難介。。。。。:smile_o10: :smile_o10:

我早排都介左啦。。。都盡量少上黎....有時上黎會愈睇愈想:smile_o06:

所以先無上黎咁耐...
  只要無果對野 / 正肥妹

基本上 我唔會諗, 而家盡量戒緊
今日第2日戒打j
真係超撚辛苦 :smile_19:
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:22

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:23

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:24

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:22 AM 發表
LOK 哥, 仲有.....

我地呢D 有個學名叫做: 天生潛伏多年間歇性無可救藥淫賤不能移綜合症候群
:smile_30: 加埋後天淫蕩巨乳免疫力缺乏症
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:25

作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:25

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:23 AM 發表

我個AC 夠耐啦....2009 年= ="
但係都無你咁癲呢...

靚女DADA>..睇到就想要~:smile_o05: :smile_o05:
女神
證明我無聊成日吹水

神經質就有

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:25

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:26

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:27

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:25 AM 發表

做運動都有D幫助既。。。我之前都係。
操到自己勁攰, 就會咩都唔想!

咁咪會少D 打J...
(我都係常打J之人:smile_o02: :smile_o02: )

祝你成功啦。。。你唔成功既。。。我俾D 片你睇助你一臂之力 ...
:smile_30: 你有所不知, 之前我操到累都好啦, 點都要打一次
而家養傷 所以無得操~
尋晚不停上weibo睇女神 !
嘩...... 個個超巨乳 我忍左成晚 !總算過左第一關
作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:29

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:26 AM 發表

點會呢...女神DADA..:smile_o05: :smile_o05:

咩都咁正~
你再講呢d我可以消失收皮先

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:30

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:31

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:32

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:25 AM 發表

HAHAHAAA 正呀!!!!!!

簡稱咸濕!:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
我簡直係病態, 咸濕已經唔夠形容我架啦:'):')
作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:33

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:31 AM 發表

唔好唔好.:smile_o08: .....當我無講過:smile_44: :smile_44:
咁就岩喇

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:33

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:30 AM 發表

嘩...唔可以打J.仲要咁睇....

你呢D 叫做自殘WO>..
而且..你咁睇..又唔打...

一個唔覺意做左性冷感你就死火...:smile_o04:
我自細患左巨乳症
要醫病係咁:') 我驚虧虧呀
作者: 失常少女    時間: 2015-3-4 11:36

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:36

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:37

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:37

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:36 AM 發表

其實有可能係性上癮....

:smile_o12: :smile_o12: 大家都差無幾...
如果有CHING 係做醫生, 係呢度應該都幾好搵..
點止好搵, 分分鐘發過李生:smile_47: !

大家都係性上癮 戒性真係 難過戒煙戒毒
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:38

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:39

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:39

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:38 AM 發表

陰公囉...快D 搵個巨乳護士姐姐幫你醫啦..:smile_o01:
首先 用乳液抹下支針仔 !
再用一比九十九口水 吐落去
然後用口 奶乾淨係

之後......:smile_47::smile_47:
作者: dada__pig    時間: 2015-3-4 11:40

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:37 AM 發表

嗯嗯...我發覺只要有DADA你係度。。個POST 就可以飛咁快咁推!

我記得我對上個POST 都係因為有你係度而被推爆:smile_o05: :smile_o05:
咁都要有人入黎吹水先得

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:40

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:41

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:42

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:40 AM 發表

因為性上癮又唔會死人....所以無咩人正視

加上....做愛真係好撚爽~:smile_o01: :smile_o01: :smile_o09: :smile_o09:
我曾經自暴自棄日 日打4-5次j !
而家要正視佢,唔想一陣有大波都無得屌
虧左就真係仆街
真係要睇少d a片
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:42

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:45

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:41 AM 發表

之後護士姐姐手仔唔夠力...要用巨乳幫手推:smile_47: :smile_47:
:smile_47::smile_47: 夾腸正呀 ! 再隊俾佢含, 野野深喉
用條j隊佢對大奶:smile_47:
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:45

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:48

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:48

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:45 AM 發表

HAHHAA, 有時真係好奇怪...
都唔知點解打J可以打到咁多次.....

打極都仲有貨

緊係要控制~下啦....如果唔係, 有正女係你面前,你都頭DUPDUP, 眼濕濕就死
放假呀ma, 我電腦, 手機, 全部都有d正野
隨手一開機~ 即刻起機
我好中意睇人地自拍果d,好撚正:smile_47::smile_47:

打j可以4-5次, 但扑野, 呢期最多都係2次
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:49

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:48 AM 發表

N 年前, 真係試過....爽到HIHI
但係宜家無機會LU~~~~~:')
緊係啦, 巨乳難求呢~
唔係洗乜打飛機
我d fd就去晒叫g
成日 sent d 雞相過黎
又真係好撚正
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:51

作者: niks    時間: 2015-3-4 11:52

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:52

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:51 AM 發表

自拍幾家野, 真係幾好睇....
係唔高清...但勝在真實...

原來i am not alone!!

我無扑好耐啦~~~:')
:smile_22::smile_22:  睇愈 會愈葡萄架 !
成日見人地屌條女   超級大波, 又有肉地:smile_22::smile_22: !

我有d自拍正野, 之前日日j :smile_44: !
有機會交流下, !

我都好耐無食過餐滿足:smile_14:
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:55

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 11:57

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:55 AM 發表

HAHAA , 好呀
以前我鍾意錄音..因拍片唔係個個得~
我未試過拍片呀~:smile_43:
一屌就老豆性乜都唔記得晒:smile_30:

我都想試下拍 淨係影對野:smile_40:
作者: niks    時間: 2015-3-4 11:59

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 12:19

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 11:59 AM 發表

可以男上一面屌一面影...都幾正~~`

有D 係拍完睇完就DEL...
始終電子野, 宜家都真係唔安全~
:smile_30:  下面影上去, 對巨野 :smile_47::smile_47: 諗起都扯旗啦屌 !
作者: niks    時間: 2015-3-4 12:39

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 12:40

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:39 PM 發表

推車仔影仲正:smile_30: :smile_30:
浪下浪下~
哈哈~ 一定係女上第一
推車要有塊鏡先正:smile_40:
作者: niks    時間: 2015-3-4 12:57

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 12:58

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 12:57 PM 發表

好熟手:smile_40: :smile_40:

女上觀感太強啦~~
:smile_30: 係 !  d e 都無咁強

f g h 呢d:smile_13::smile_13:  真係好撚3d架
作者: niks    時間: 2015-3-4 13:10

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-4 13:25

引用:
原帖由 niks 於 2015-3-4 01:10 PM 發表

:smile_14: :smile_14: :smile_14:
FGH 都試過?!?!
:smile_o05:  係,   D係基本野, E F G H  就更加FIT
作者: oreobb    時間: 2015-3-4 13:27

作者: niks    時間: 2015-3-4 14:39

作者: niks    時間: 2015-3-4 17:41

作者: niks    時間: 2015-3-4 23:05

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)