188Channel

標題: 我的sp生涯 update p.1 [打印本頁]

作者: mike31    時間: 2015-3-3 14:17     標題: 我的sp生涯 update p.1

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-3 14:30

作者: 愛女人味    時間: 2015-3-3 17:36

作者: jumboleung    時間: 2015-3-3 18:21

作者: markluk123abc    時間: 2015-3-3 22:03

Support
作者: Starma    時間: 2015-3-3 22:41

作者: k93m63    時間: 2015-3-4 22:33

繼續繼續繼續~~~:smile_30:
作者: kai226    時間: 2015-3-5 00:27

作者: mike31    時間: 2015-3-5 00:35

繼上次同f後,我都有keep敵玩apps..可能icon幾呃得人,keep住有女仔add...

咁她係早2年既dse考生就叫左d啦,而果排就加左佢同佢傾左一輪,對大家既認識又多左,同埋大家都中意睇恐怖片,多左話題咁有日問下佢上吾上我睇鬼片,果陣真係有諗咁多,只想hea下時間,佢都答應左考完試上黎。認真睇完後打算散場,佢就講左句:下,真係淨睇碟呀?

聽到呢句即刻錫埋去先,d身型細粒。瘦底,吸手波。。錫到頸佢已經勁敏感,叫到好大聲,暫時最有反應係佢。。一錫到佢個pink lin頭真係大聲過電視,我都忍吾住掩住佢個口,玩左佢一陣上面,就聽到佢講…摸下面,濕哂啦,好想要。。我就不停率佢豆豆,d一路叫,一路郁黎郁去,係咁叫我插佢。。我緊係引下佢。叫佢服侍下我,可能佢佢太急,直接除左我條褲就含住小m..lam下袋底..小m成支都係佢口水,估吾到18歲就咁好功夫,含左陣就帶套男上,

d;好粗呀,頂到好入。。好正

一路插,一路率佢粒豆豆,而d就嗌到聲都沙哂..但都好大聲,我隨手拎起佢條底褲塞住佢個口

愈插愈大佬,短短30分鐘佢已經黎左2次。。由於佢細粒,同我做開運動,好易就拎起佢玩掛鼓,細粒真係好好屌

之後就玩我最中意既女上。。d又轉圈又un到好快,我又keep住快速向上頂...望住佢個淫樣。。真係好好feel..

10分中後佢到左第3次就攰到停左,抖哂大氣話頂吾順,

就落番黎幫我含,10分鐘後,最後口爆結尾。。

清潔完就送左佢落去答車

估吾到依家學生妹經驗咁多,功夫又好。。比我試過既人妻仲勁
作者: ironmanvince    時間: 2015-3-5 01:11

作者: yinyin0524    時間: 2015-3-5 19:51

作者: mmkit2000    時間: 2015-3-5 22:23

作者: pinkpink12144    時間: 2015-3-6 00:06

作者: KOEY1201    時間: 2015-4-29 09:23

作者: sam7211    時間: 2015-4-29 10:40

引用:
原帖由 mike31 於 2015-3-3 02:17 PM 發表
大家好,睇完咁多位師兄姐post,引吾住打番個
早年睇開引板,知道左交友神器既一個好重要既功能-附近xx
心思思就去玩下,想識多d人。點知就咁開始左我既sp生涯。。一打開,吾同類型既女仔盡現眼前,但忙緊 ...
支持,期待update~

作者: sam7211    時間: 2015-4-29 10:42

引用:
原帖由 mike31 於 2015-3-5 12:35 AM 發表
繼上次同f後,我都有keep敵玩apps..可能icon幾呃得人,keep住有女仔add...

咁她係早2年既dse考生就叫左d啦,而果排就加左佢同佢傾左一輪,對大家既認識又多左,同埋大家都中意睇恐怖片,多左話題咁有日問下佢上吾上我睇 ...
支持,期待update~

作者: 搵窿捐    時間: 2015-5-16 04:21

作者: KwaiKwai417    時間: 2015-6-13 16:06

作者: nathancc    時間: 2015-6-14 16:30

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)