188Channel

標題: 開年新玩意-自我sm+少少女王唔知算唔算... [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 13:18     標題: 開年新玩意-自我sm+少少女王唔知算唔算...

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 13:20

作者: Tiramisubb    時間: 2015-3-2 13:23

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-2 13:36

咁痛真係爽既咩
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 13:37

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 13:56     標題: 回覆 4# 的帖子

好難講得清楚o既 :smile_13: 痛同爽當然梗係好唔同, 不過係努力堅持住配合對方比佢打, 同埋比佢打完之後再要好嬌嗲咁服侍(例如為佢口交)果d 以德報怨o既心理上成功感~
當然仲有加上人人都話唔好玩, 唔捱得打時, 自己可以忍到o既一種自豪 :smile_30:  
不過我其實由細都大都唔會特別驚痛, 阿爸阿媽打我唔少 :smile_39:  佢攞籐條我就差唔多自動自覺伸定手板出o黎, 好識做但係亦都換o黎打極都唔聽話o既惡名 :smile_o08:
不過宜家大o左好孝順o架啦
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-2 13:59

:smile_30:  習慣成自然
作者: spicygirl1020    時間: 2015-3-2 13:59

作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 14:02

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 15:58

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-3-2 01:37 PM 發表
啜腳址 真係頂唔順 啲人話好爽:smile_o08:
腳趾呢樣o野... 要睇o下d 鬼佬av 啦, 慢慢好溫柔咁鍚都可以幾浪漫, 唔好好似日本av男餓狗搶食咁款 :smile_30: 不過果d 又好好笑
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 16:24

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 17:07

女王呀.... 唉 我gf話要sm我... 我仲諗住點算....

作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 17:08

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 17:10

佢要做s 我要做m 我唔介意, 但係唔知佢會玩乜 我未試過

作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 17:13

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 17:21

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-3-2 05:13 PM 發表

咁咪試下囉 可能你會好like 呢:smile_o12:
咁我都想知女王大約想玩乜...

作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 17:23

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 17:25

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-3-2 05:23 PM 發表

咁你要問你女友啦:smile_o10:
好似變左响人地版生事

作者: Water_man    時間: 2015-3-2 17:45

支持女王feel
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 18:11

引用:
原帖由 Sennn 於 2015-3-2 05:25 PM 發表

好似變左响人地版生事

生囉~ 都係吹水啫
女王我識講... 唔知算唔算識做.. 可能係唔好意思做囉, 因為做慣奴隸 :smile_30:
打PATPAT, 扮狗狗, 飲尿, 踩啫啫,
啜腳 (做得男m 就唔好預女王會洗乾淨, 多數一除鞋你就要啜),
奶鞋 (呢個太污糟 ),
打飛機或者被打飛機唔準射精 (女王批准之前),
自己吞返d 精...

自己預習一o下啦 :smile_o07:
作者: gum717    時間: 2015-3-2 18:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-2 06:11 PM 發表

生囉~ 都係吹水啫
女王我識講... 唔知算唔算識做.. 可能係唔好意思做囉, 因為做慣奴隸 :smile_30:
啜腳 (做得男m 就唔好預女王會洗乾淨, 多 ...
:smile_o06: 諗起都驚:smile_o07:
作者: Sennn    時間: 2015-3-2 18:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-2 06:11 PM 發表

生囉~ 都係吹水啫
啜腳 (做得男m 就唔好預女王會洗乾淨, 多 ...
好突然 今晚玩

但係你講既野... 我麻麻... 我s慣人...

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 18:20

引用:
原帖由 Sennn 於 2015-3-2 06:17 PM 發表

好突然 今晚玩

但係你講既野... 我麻麻... 我s慣人...

咁就乖啦 :smile_o12: 男人都係s 人man d!
不過計得玩完寫份report 呈上o黎比本宮過目 :smile_34:
作者: kuikui1234    時間: 2015-3-2 18:20

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 18:21

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-3-2 06:20 PM 發表

食返自己啲精又真係 頂唔順:smile_o08:
我好似睇過片, 係女o既口爆完o係上邊吐返出o黎, 男要o係下面接住連埋女方d 口水吞o架
作者: Sennn    時間: 2015-3-2 18:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-2 06:21 PM 發表

我好似睇過片, 係女o既口爆完o係上邊吐返出o黎, 男要o係下面接住連埋女方d 口水吞o架
咁好難做喎, 如果條女中意 另計

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 18:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-2 06:20 PM 發表

咁就乖啦 :smile_o12: 男人都係s 人man d!
不過計得玩完寫份report 呈上o黎比本宮過目 :smile_34:
無問題

作者: Sennn    時間: 2015-3-2 18:30

引用:
原帖由 kuikui1234 於 2015-3-2 06:20 PM 發表

食返自己啲精又真係 頂唔順:smile_o08:
情到濃時好難講

作者: lee1997    時間: 2015-3-3 00:10

thank you your reoport:smile_40:
作者: longgun67    時間: 2015-3-3 02:12     標題: 回覆 28# 的帖子

情到濃時也不會咁做吧
作者: 老公b    時間: 2015-3-3 05:31

作者: 小島兒    時間: 2015-3-3 07:18

早晨呀^_^,入來推番下先
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-3 08:22

:smile_38: 早晨咁多位 :smile_38:  
你地o既問題我答案只有一個字: 係   
其他o野想講就呢度傾啦, 九成一樣o既o野我廢事逐個pm 回啦 :smile_o11:
作者: gofire    時間: 2015-3-3 08:27

作者: kuikui1234    時間: 2015-3-3 08:41

作者: Sennn    時間: 2015-3-3 10:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-3 08:22 AM 發表
:smile_38: 早晨咁多位 :smile_38:  
你地o既問題我答案只有一個字: 係   
其他o野想講就呢度傾啦, 九成一樣o既o野我廢事逐個pm 回啦 :smile_o11:
係?

作者: guthrie    時間: 2015-3-3 11:45

阿蛇好嘢,今次終於威番次,將大王個頭當人肉按摩球嚟玩,糟質番佢夠本,身與心都得以舒筋活絡。

我特別欣賞你唔吝嗇腳趾。一嘢撐過去等大王有鮑汁鳳爪嘆。好多人話yucky,但查實女人悉心保養對腳,完全冇異味不特止,仲有一股幽幽嘅香味(lotion)好好聞。

另外,顏射(尤以鼻射)乃小弟至愛。基本上係唯一小弟可以接受到嘅接近SM嘅行為。

作者: ycchow    時間: 2015-3-17 02:50

作者: Fannie.K    時間: 2015-3-17 07:32

作者: SexDevil    時間: 2015-3-17 10:42

蛇蛇既post,支持左先。
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-17 11:29

引用:
原帖由 ycchow 於 2015-3-17 02:50 AM 發表
師姐求UPDATE:smile_42:
無得up 啦, 故事已經講完

等下次再玩先啦~ 其實都係大同小異不過你知籐條鞭打o既o野唔可以十次搞o野就打捉十次... 想死人咩 :smile_o03:

平時果d無咩"突破", 人有我有
作者: 車厘小姐    時間: 2015-3-17 14:36

作者: alexyclam    時間: 2015-3-17 14:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-17 11:29 AM 發表

無得up 啦, 故事已經講完

等下次再玩先啦~ 其實都係大同小異不過你知籐條鞭打o既o野唔可以十次搞o野就打捉十次... 想死人咩 :smile_o03:

平時果d無咩"突破", 人有我有
打到patpat開花點算…乜心機都冇晒…xddd

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-17 14:57

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-17 02:40 PM 發表

打到patpat開花點算…乜心機都冇晒…xddd

唔好SMo既人梗係無晒心機,但係中意玩o既人會覺得好得意囉... patpat無咁明顯, 可能係我睇唔到,
試過佢打我大腿前面, 之後條痕係會腫起o架, 佢會事後係咁摸覺得好好玩
不過打大脾真係堅痛 :')
作者: alexyclam    時間: 2015-3-17 15:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-17 02:57 PM 發表

唔好SMo既人梗係無晒心機,但係中意玩o既人會覺得好得意囉... patpat無咁明顯, 可能係我睇唔到,
試過佢打我大腿前面, 之後條痕係會腫起o架, 佢會事後係咁摸覺得好好玩
不過打大脾真係堅痛 :')
但有時過左力…就…==
愈打愈狂…愈興奮…

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-17 15:19

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-17 03:05 PM 發表

但有時過左力…就…==
愈打愈狂…愈興奮…

所以呢 做一隻真心o既奴,就係預o左心愛o既主人會有狂同興奮o既時候, 將身體交比佢, 自己感覺都交埋比佢
佢平時夠錫我就好~
作者: alexyclam    時間: 2015-3-17 15:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-3-17 03:19 PM 發表

所以呢 做一隻真心o既奴,就係預o左心愛o既主人會有狂同興奮o既時候, 將身體交比佢, 自己感覺都交埋比佢
佢平時夠錫我就好~
呢個當然啦…
我試過一咬…
扭扭下…第二下咬…
就必二滴…

淚水xddd

作者: 矮仔大師    時間: 2015-3-18 20:54

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)