188Channel

標題: 男朋友點先無禁懶…… [打印本頁]

作者: sekihaha    時間: 2015-3-1 02:35     標題: 男朋友點先無禁懶……

作者: 第二代燈王    時間: 2015-3-1 02:39

作者: 萬洛豬    時間: 2015-3-1 02:40

懶依家野呢~天生架喎
不過你可以試下引下佢,唔好咁易比佢,吊下佢引咁囉。吊多兩吊,佢獸性大發就自動波黎料架啦。
到時你就可以⋯⋯⋯
訓教~等佢無晒引⋯⋯贏左

作者: sekihaha    時間: 2015-3-1 02:42

作者: 萬洛豬    時間: 2015-3-1 02:46

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 02:42 AM 發表
吊佢癮佢會發脾4嫁……

發脾氣先要再繼續吊,情趣黎架嘛。
發發下脾氣就變獸性大發架喇

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 12:20

哈哈 寵壞左, 大少爺黎架WO
作者: nttntt    時間: 2015-3-1 16:20

作者: sekihaha    時間: 2015-3-1 18:21

作者: guthrie    時間: 2015-3-1 18:44

你男友應該係一個幾自私嘅人,唔太為他人設想。

個問題完全唔喺你嗰度,亦唔關乎情趣嘢。而係個男人嘅態度問題。

即時你變索咗,新鮮感過後,佢仍然係佢,一個hea人。

或者,你要諗諗點樣改變佢嘅態度。唔易。
作者: sekihaha    時間: 2015-3-1 19:10

作者: 膠兵    時間: 2015-3-1 19:11

作者: sekihaha    時間: 2015-3-1 19:20

作者: 膠兵    時間: 2015-3-1 19:37

作者: 幪面超人    時間: 2015-3-2 11:38

引用:
原帖由 sekihaha 於 2015-3-1 02:35 AM 發表
我地一齊兩年左右,一星期做3-4次左右啦!佢其實都幾鍾意搞野,雖然平時係街or屋企睇睇下電視時會手多多,但係真係做時好少做前戲,次次都係話嚟就嚟或者我please佢幫佢含到硬就要我坐上去,我有時都想嘆 ...
呢啲人從做愛當中就可以知道佢係極自私型,只顧自己享受,唔理你感受,你好好考慮佢係咪你結婚對象,唔係就唔好同佢上咁多床
作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 11:48

呢d o野要講配合, 男人係好需要成功感o既動物o黎o既   佢搞你o果陣表情誇張少少(但又唔好太假), 多d 讚o下佢, 應該會愈搞愈有癮!
作者: justdodo    時間: 2015-3-2 12:03

作者: talkwith...    時間: 2015-3-2 14:42

作者: a.smith14    時間: 2015-3-2 15:10

作者: 蛇貴妃    時間: 2015-3-2 16:31

引用:
原帖由 a.smith14 於 2015-3-2 03:10 PM 發表
你條仔連扑野都懶
揾過第個啦

唔知食飯又懶唔懶 :smile_04: 婚後唔駛做煮飯婆, 求其搵兜餅餵飽佢就得 :smile_o13:
作者: xref228    時間: 2015-3-2 16:54

作者: a.smith14    時間: 2015-3-2 17:26

作者: sekihaha    時間: 2015-3-3 08:43

作者: guthrie    時間: 2015-3-3 09:13

引用:
原帖由 sekihaha 於 3/3/2015 10:43 AM 發表

咁其他野佢又唔懶,會做家務,又會煮野比我食。係喺床到懶lor,搞完後我心情多數都唔太好,唉……

咦,肯做家務嘅男仔,又唔錯喎。

做愛嘅嘢,有得慢慢開竅嘅。

有冇試過睇AV調教吓佢?

作者: wah92    時間: 2015-3-14 15:47

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)