188Channel

標題: .......... [打印本頁]

作者: 膠兵    時間: 2015-2-24 18:59     標題: ..........

作者: hope_lost    時間: 2015-2-24 19:03

作者: 膠兵    時間: 2015-2-24 21:55

作者: 阿米€    時間: 2015-2-24 22:29

引用:
原帖由 膠兵 於 2015-2-24 09:55 PM 發表
我第一次搵真係唔識,有咩可以指教?
其實諗住收心養性,寫完日記諗起好多事,好多野都係一代傳一代:smile_39:,岩聽咪收埋,唔岩聽咪當個傻佬發UP風。

首先,要搞清楚搵食既地點,網絡,酒吧,或者好多地方都搵到,視乎自己功力。如果係網上搵,你自己要有返咁上下閱歷,寫一寫故,或者周圍遊走,留下言,如果你講既野,或者話題岩,你地自然會搭到兩咀架啦,好多野就咁順其自然發展落去。:smile_38:

跟住講一講心態
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-24 22:32

:smile_30:  好睇條件,同埋運氣
作者: 阿米€    時間: 2015-2-24 22:35

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:29 PM 發表

其實諗住收心養性,寫完日記諗起好多事,好多野都係一代傳一代:smile_39:,岩聽咪收埋,唔岩聽咪當個傻佬發UP風。

首先,要搞清楚搵食既地點,網絡,酒吧,或者好多地方都搵到,視乎自己功力。如果係網上搵, ...
男女心態你自己都要明,所謂,知己知彼百戰百勝:smile_45:,鮑夾腸,人夾人,有人鐘意食弟弟,有人鐘意熟男,定位好自己,搵岩自己市場就OK架啦。

女人搵到SP或者其他稱呼類似呢種關係SL,後備,乜叉都好。佢地都係欠缺一樣野或者幾樣,大致分為內心寂寞,或者肉體寂寞。

肉體寂寞,你只要賓周夠技或者技巧夠強就OK架啦。內心寂寞就需要呢D功夫。因為女人往往追求一種「感覺」,你要有把匙打開呢個鎖。

呢種感覺可能係安全感,刺激感,呵護感,被愛感,甚至係好虛既美感。總有一D野係缺乏,而你能夠填補到,佢先會搵你,正如買賣,你有既野人地無,呢個女人先會情傾落你度。
作者: 阿米€    時間: 2015-2-24 22:40

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:35 PM 發表

男女心態你自己都要明,所謂,知己知彼百戰百勝:smile_45:,鮑夾腸,人夾人,有人鐘意食弟弟,有人鐘意熟男,定位好自己,搵岩自己市場就OK架啦。

女人搵到SP或者其他稱呼類似呢種關係SL,後備,乜叉都好 ...
女人既底牌或者最後既籌碼係佢地身體,佢地見既男人好多,亦明白好多狗公,所以戒心一定強。佢明知你都係要呢D關係,但點樣令佢戒心放低。切記欲速則不達。亦即「一來就狗衝,係女都驚」。試諗下有個女仔話無啦啦PM你話有得扑野你都驚啦。

所以,要有好好耐性,唔好以為一兩個星期就得手,好多時要兩三個月,甚至半年同呢個女性鳩吹無極限,乜叉都講,唔係個個都會收割到,但時間成本一定要付出,除非你條件好好。
作者: 阿米€    時間: 2015-2-24 22:50

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:40 PM 發表

女人既底牌或者最後既籌碼係佢地身體,佢地見既男人好多,亦明白好多狗公,所以戒心一定強。佢明知你都係要呢D關係,但點樣令佢戒心放低。切記欲速則不達。亦即「一來就狗衝,係女都驚」。試諗下有個女仔話無啦啦 ...
同埋,條件一般既話,年紀太細,機會係少好多。因為,搵得呢D關係,大家都可能會怕手尾長,男方太細唔成熟,女性多數唔會考慮,兩個字「煩膠」。

如果你想搵到SP,你首先唔可以將「性」作為最高目的,因為,你苦苦追求係得唔到。順其自然咁吹水,有就當花紅,無就唔洗失望,學好管理好自己既期望。然後會有好多岩岩遇著剛剛就咁發生,亦即大家講既緣分。

你要成為一個有質素既人先會多SP,因為男人通街都係,點解揀你。所以,要培養多D興趣或者技能。多閱讀,多D人生既經歷,做多D運動令自己既身形好睇D,而且,好多時未必第一次見面即有下文,如果要長玩長有,你要一步一步進攻,令女方一直對你充滿興趣和好奇。如果,你無返咁上下底氣或者本錢,女人即使搵你都好快失去興趣,就算PM你,你都好快令佢悶,而搵左第二個:smile_39:

其實,都講得好簡,可以分開好多章節同實際操作。有緣或者有心情再講:smile_43:
作者: 阿米€    時間: 2015-2-24 22:58

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:50 PM 發表

同埋,條件一般既話,年紀太細,機會係少好多。因為,搵得呢D關係,大家都可能會怕手尾長,男方太細唔成熟,女性多數唔會考慮,兩個字「煩膠」。

如果你想搵到SP,你首先唔可以將「性」作為最高目的,因為, ...
同埋,如果你只係好奇,我勸你真係唔識好過識,唔搵好過搵。一段正常既陽光下既關係對你既心理和生活比較好。你識溝女,搵女,玩女,介女又如何。其實,你最應該識同最基本係如何去「愛」一個人,而唔係搵呢D:smile_39:
因為好多野都係一筆債,特別係感情債,好難還,盡量唔好背負,今日未還,日後要還:smile_45:

作者: 膠兵    時間: 2015-2-24 23:00

作者: feelsorry    時間: 2015-2-24 23:29

作者: crazymaggie0706    時間: 2015-2-24 23:32

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-24 23:33

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:35 PM 發表

女人搵到SP或者其他稱呼類似呢種關係SL,後備,乜叉都好 ...
但如果咁樣, 好怕會有感情
咁不如直接追好過:smile_27:  搞乜SP SL
作者: 阿米€    時間: 2015-2-25 00:14

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-24 11:33 PM 發表

但如果咁樣, 好怕會有感情
咁不如直接追好過:smile_27:  搞乜SP SL
咁易咩拍拖:smile_39:,遇岩一個人談一場正經既戀愛,係好複雜架:smile_45:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-25 00:17

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 12:14 AM 發表

咁易咩拍拖:smile_39:,遇岩一個人談一場正經既戀愛,係好複雜架:smile_45:
我唔會諗太多, 除非有D野覺得俾唔到對方
作者: 阿米€    時間: 2015-2-25 00:20

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-2-24 11:32 PM 發表

師兄。。。我好認同呀…:smile_19:你好有經驗呢,係咪好多女死左係你手上:smile_19:?如果男仔肯了解下。。。我覺得女仔係願意付出架

一個起兩個止,吹水FD多,聽他地講故仔比較多,我好揀擇,除樣,身材之外,身份對我來講最重要,人妻,有男朋友唔搞,單身女玩家我最愛。不過,想停落來,只係咁岩諗起D往事,又見到個人問呢個我有D感觸既問題,先打咁大段野。:smile_o08:
作者: 阿米€    時間: 2015-2-25 00:38

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-25 12:17 AM 發表

我唔會諗太多, 除非有D野覺得俾唔到對方
可惜,我考慮太多,或者未玩夠,唔想有罪咎感玩,男朋友和丈夫呢個身份我有好大執著 唔想輕易比出去。寧願單身玩,有時,夜瀾人靜,凍既時候,大不了冚多兩張被 唔只女人要耐得寂寞,男人都要。

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-25 00:40

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 12:38 AM 發表

可惜,我考慮太多,或者未玩夠,唔想有罪咎感玩,男朋友和丈夫呢個身份我有好大執著 唔想輕易比出去。寧願單身玩,有時,夜瀾人靜,凍既時候,大不了冚多兩張被 唔只女人要耐得寂寞,男人都要。

ht ...
其實無人會玩夠架.....
所有野睇自己內心架JA
作者: 阿米€    時間: 2015-2-25 08:27

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-25 12:40 AM 發表

其實無人會玩夠架.....
所有野睇自己內心架JA
陽萎之日玩夠之時?

作者: 粉紅寶寶    時間: 2015-2-25 09:38

引用:

掌聲
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-25 14:10

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 08:27 AM 發表

陽萎之日玩夠之時?

:smile_30: 真係無人會玩夠 ~ 最多都做停下
同埋睇下有幾愛對方, 肯為對方停低既姐
作者: 幪面超人    時間: 2015-2-25 15:53

我唔信有女仔會係呢到搵SP,女仔要搵大把出路,唔需要係呢到樣都見唔到去搵一個
作者: 大芝野    時間: 2015-2-25 16:27

作者: 大芝野    時間: 2015-2-25 16:28

作者: SPlover    時間: 2015-2-25 22:48

作者: feelsorry    時間: 2015-2-26 00:40

作者: crazymaggie0706    時間: 2015-2-28 02:40

作者: 阿米€    時間: 2015-2-28 23:07

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-2-28 02:40 AM 發表
乜男仔都需要忍耐寂寞架??? 我成日覺得男仔最容易搵溫暖。。。。

雖然,我唔敢話自己好好,但絕唔係賓周型既人,賓周型既人好易搵溫暖。
作者: feelsorry    時間: 2015-3-1 20:11

作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 20:21

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-1 08:11 PM 發表

揾個女人插好易, SP 雞 SL 呃蝦條大把機會!

但心零伴侶好難!
出完火之後,個女人著衫仲快過你果時,你就會覺得自己只係一條人形賓周。誰玩弄了誰,誰獵食了誰,真係傻傻分不清楚

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:01

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 08:21 PM 發表

出完火之後,個女人著衫仲快過你果時,你就會覺得自己只係一條人形賓周。誰玩弄了誰,誰獵食了誰,真係傻傻分不清楚

:smile_30: 笑左 ~ 我都係賓周形, 巨乳雷達
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:06

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:01 PM 發表

:smile_30: 笑左 ~ 我都係賓周形, 巨乳雷達
果次聽到我都啞左跟住失聲大笑,一朝早打來,個男人話好DWON,我問DWON乜,佢話自己好似連鴨都不如,跟住就講解自己出左幾多次火,比個女扯乾左之後,比佢掟埋一邊,想攬一野都唔得,做到累到無倫,JJ都好似有D痛,但換來咁既對待,好失落:smile_19:,真係笑到HIHI。。。。。。

所以,男人咪以為自己食硬人,以為自己係獵人,其實有時候你先係獵物:smile_30:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:07

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:06 PM 發表

果次聽到我都啞左跟住失聲大笑,一朝早打來,個男人話好DWON,我問DWON乜,佢話自己好似連鴨都不如,跟住就講解自己出左幾多次火,比個女扯乾左之後,比佢掟埋一邊,想攬一野都唔得,做到累到無倫,JJ都 ...
:smile_30::smile_30: 我未試過咁呀 ~ 有機會都想試下:smile_30: 試下種感覺係點
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:09

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:07 PM 發表

:smile_30::smile_30: 我未試過咁呀 ~ 有機會都想試下:smile_30: 試下種感覺係點
點鬼知,個個唔同,可能你老哥,即時CALL第二個女人上來,係正果個女人面前扑野,但唔受埋佢玩:smile_30:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:10

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:09 PM 發表

點鬼知,個個唔同,可能你老哥,即時CALL第二個女人上來,係正果個女人面前扑野,但唔受埋佢玩:smile_30:
:smile_30:  咁又太撚仆街, 無啦啦又唔可以咁衰既~
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:12

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:10 PM 發表

:smile_30:  咁又太撚仆街, 無啦啦又唔可以咁衰既~
不過,呢D情況好少會出現,大家都會講返少少基本尊重。
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:12

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:12 PM 發表

不過,呢D情況好少會出現,大家都會講返少少基本尊重。
通常做得呢D, 多數都係心理變態+有錢溝女王
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:13

玩還玩,男人都要有返個品格同基本風度。賤得來都要迷人:smile_46:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:13

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:13 PM 發表
玩還玩,男人都要有返個品格同基本風度。賤得來都要迷人:smile_46:
:smile_43::smile_43:  我諗我乜都無,口又賤, 又直接
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:15

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:13 PM 發表

:smile_43::smile_43:  我諗我乜都無,口又賤, 又直接
咁咪好囉,唔洗估估下,好多女人LIKE呢類:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:16

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:15 PM 發表

咁咪好囉,唔洗估估下,好多女人LIKE呢類:smile_30::smile_30::smile_30:
我一向都唔架啦, 以前就會
而家直接

你對波幾大,
你好大波 我想食
你肥得好睇 好正
我想食你, 你好正好大波
你屎忽好大 大脾好粗 一定好好扑

我對白就係呢幾句
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:18

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:16 PM 發表

我一向都唔架啦, 以前就會
而家直接

你對波幾大,
你好大波 我想食
你肥得好睇 好正
我想食你, 你好正好大波
你屎忽好大 大脾好粗 一定好好扑

我對白就係呢幾句
哈哈,明白,真係笑到爆咀,淫到好有自己風格:smile_30:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:20

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:18 PM 發表

哈哈,明白,真係笑到爆咀,淫到好有自己風格:smile_30:
我係咁架, 我掉反轉
岩心水 先有興趣心機去傾落去
否則, 898 :smile_15:
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:23

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:20 PM 發表

我係咁架, 我掉反轉
岩心水 先有興趣心機去傾落去
否則, 898 :smile_15:
時間有限,精力有限,無謂浪費大家時間。:smile_04:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:24

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:23 PM 發表

時間有限,精力有限,無謂浪費大家時間。:smile_04:
係呀 ! 有時無相睇, 吹吹吹吹都係想搵食
吹咁耐發現原來細波/排骨
灰9晒:smile_19:
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:38

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:24 PM 發表

係呀 ! 有時無相睇, 吹吹吹吹都係想搵食
吹咁耐發現原來細波/排骨
灰9晒:smile_19:
唔岩食無計:smile_55:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:39

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:38 PM 發表

唔岩食無計:smile_55:
:smile_44: 係, D人成日話我應該有得食就食
食到既, 食左啦:smile_45::smile_45:
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:41

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:39 PM 發表

:smile_44: 係, D人成日話我應該有得食就食
食到既, 食左啦:smile_45::smile_45:
餓狗搶屎咩
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:42

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:41 PM 發表

餓狗搶屎咩
咪就係囉, 講餓其實我唔太餓
主要係想自己, 仲有能力食大波咁解
作者: 阿米€    時間: 2015-3-1 22:44

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-1 10:42 PM 發表

咪就係囉, 講餓其實我唔太餓
主要係想自己, 仲有能力食大波咁解
訓先,忙左一日:smile_15:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-1 22:45

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-3-1 10:44 PM 發表

訓先,忙左一日:smile_15:
好啦~晚安

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)