188Channel

標題: 究竟 識sp感覺係點? [打印本頁]

作者: suicide_    時間: 2015-2-23 08:36     標題: 究竟 識sp感覺係點?

作者: 我係一個小人物    時間: 2015-2-23 08:50

作者: ivanbear    時間: 2015-2-23 08:53

sp可能都搵到真愛
當你以為係sp既時候 可能自己已經投入你感情
每當你搵得愈多時 可能已經中招了
作者: 我係一個小人物    時間: 2015-2-23 09:01

作者: Iamsen69    時間: 2015-2-23 09:23

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 08:36 AM 發表
上引版既時間唔算長都唔算短
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
其實唔會覺得比陌生人拮拮 好奇怪既咩?
我就快廿歲 都冇拍過拖 可能性格太似男人啦!
讀緊書 覺得同齡男仔全部太幼稚
有時見絲打話做CC a ...
我都想知。。

作者: Iamsen69    時間: 2015-2-23 09:25

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 08:36 AM 發表
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
未拍拖就想先搵sp 太快了吧

作者: abs276    時間: 2015-2-23 09:29

作者: Water_man    時間: 2015-2-23 09:40

讀好書找個正經男友拍拖吧!!
作者: 阿米€    時間: 2015-2-23 09:59

引用:
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
真愛,妹妹你真係太年輕啦。未拍拖同可以搵sp。但以你對話你控制唔到段關係。你只會比人玩到氹氹轉。

一開波你可能會覺得好激,但受傷既只會係你。小心一d成熟男以一個聆聽者和人生導師出現。呢度十個有九個係狗公,第十個極度狗公。第十一個係扮唔係狗公偽裝成人既極度狗公加金魚佬。

年少風流女人都ok。但呢度真係唔岩你玩 你玩唔起。由你果句 sp cc都搵到真愛就知。

作者: JackTheWriter    時間: 2015-2-23 10:05

作者: sofiefie    時間: 2015-2-23 10:49

作者: RonRon214    時間: 2015-2-23 12:26

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-23 12:30

無好過有
作者: 膠兵    時間: 2015-2-23 12:51

作者: 阿米€    時間: 2015-2-23 13:07

應該怎麼愛可惜書裏從沒記載 終於摸出來但歲月卻不回來

你雖然遲早都可能會接觸,但初戀應該正常d。而唔係咁囉。

作者: 大芝野    時間: 2015-2-23 13:19

作者: mayy1233    時間: 2015-2-23 15:59

作者: Sex321    時間: 2015-2-23 16:26

作者: tsang_jimmy    時間: 2015-2-23 17:32

(如果我話你知... 當初同陌生人拮的話... 可能會更後悔呢 ? 你會點諗 ...)

(讀緊書 覺得同齡男仔全部太幼稚 .... 呢度好多男性樂於同你交個朋友的... 如果撇除情色)

有時見絲打話做CC and SP都搵到真愛!都幾羨慕! (不要羨慕... 無受過傷或開通的想法根本無法接受)

我雖然成日都覺得好有需要
但真係唔多接受到上網識SP... (SP 未必一定要上網識...可能不經不覺就會碰得到)

即使係SL, 都難保佢出去搵第二個呀... (所以點解你要諗 SL 呢 ? 諗得 SL... 疊埋心水搵男友最好)
同埋又唔知點同將來男朋友仔講 (到時候, 你會識得取捨)
作者: suicide_    時間: 2015-2-23 18:05

作者: tsang_jimmy    時間: 2015-2-23 18:44

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 06:05 PM 發表
點解我打埋唔好pm都有廿幾個..好想講粗口
我冇搵SP同SL既打算
只係好奇各位點解會姐
係同另一半相處唔到?長期搵唔到新戀情?
我都明白永遠受傷只有女人 多謝師兄教路!

係一年前我以為搵到個好好既男人 比左 ...
搵食同愛情都係自己爭取的.. 人地 pm 你.. 係佢地覺得有機會
但佢地未必知你的故事內容.. 所以冒犯你
作者: 我係一個小人物    時間: 2015-2-23 18:49

作者: tsang_jimmy    時間: 2015-2-23 18:52

引用:
係一年前我以為搵到個好好既男人 比左第一次佢
好快我發現我只係一隻飛機杯...佢對我係0感情投放
所以...到而家都冇再見佢喇
但得我岸九九到而家仲好掛住人
真係唔想玩喇 玩唔起喇
你突然讓我諗返起我個契妹.. 我識佢個陣, 佢十幾歲想拍拖時遇到變態佬.. 非禮佢.. 驚男人

之後佢第一次拍拖.. 佢都發覺對個男仔點好都好, 佢都有偷食...最後拍左幾年唔岩咪飛咯
再之後.. 遇過唔同男人都係咁.. 加上有過 sex 的體驗.. 有需要時佢都會用玩具或者偷食下
佢明白男人的本性... 自己亦知好男人唔會遇唔到, 不過衰的男人.. 唔錫佢的更多咁解

依家, 佢都揀左個馬來西亞男人一齊...

我只可以話, 你受傷, 係一個經驗過程... 並唔係岸鳩

而我, 第一次拍拖.. 個女仔原本鍾意一個中學師兄.. 我同佢上網識左三個月.. 終於同到師兄一齊就分左手
同樣都 on do do 成年都陽萎... 再遇幾個女仔都係拜金 或 揀人黎識的
我依家都索性隨綠

sp 同 love 都有一個共同點.. 就係唔係有緣人,根本無可能發生
至於緣份的份.. 好靠兩個人一齊之後, 到底最終有冇共同理念
作者: 傻*BB    時間: 2015-2-23 19:06

我都想知係咩感覺,尤其當你有個好錫你ge bf or gf..可唔可以pm埋話我知

作者: tsang_jimmy    時間: 2015-2-23 19:13

引用:
原帖由 傻*BB 於 2015-2-23 07:06 PM 發表
我都想知係咩感覺,尤其當你有個好錫你ge bf or gf..可唔可以pm埋話我知

我主動 pm 答你呀
作者: gum717    時間: 2015-2-23 20:07

引用:
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
第一次係由鳩硬開始:smile_47:
作者: SexDevil    時間: 2015-2-23 20:33

當試過之後, 如果覺得冇乜野, 之後就會成日搵SP/SL/ONS, 第一次最難
作者: msnkk    時間: 2015-2-23 21:52

作者: 小小的太陽    時間: 2015-2-23 22:15

作者: wilson0413    時間: 2015-2-23 23:08

作者: quickquickly    時間: 2015-2-23 23:31

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-23 23:33

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 06:05 PM 發表
點解我打埋唔好pm都有廿幾個..好想講粗口
我冇搵SP同SL既打算
只係好奇各位點解會姐
係同另一半相處唔到?長期搵唔到新戀情?
我都明白永遠受傷只有女人 多謝師兄教路!

係一年前我以為搵到個好好既男人 比左 ...
睇完妳咁講,我明白點解妳個名會咁改,改得咁灰喇……

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-23 23:38

引用:
原帖由 mrgoodboy 於 2015-2-23 11:33 PM 發表

睇完妳咁講,我明白點解妳個名會咁改,改得咁灰喇……

千其唔好諗住做傻事

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-23 23:39

引用:
原帖由 mrgoodboy 於 2015-2-23 11:38 PM 發表

無謂為左一個唔識珍惜妳嘅賤人,而放棄未來遇到一個會真正欣賞妳的人

作者: at64    時間: 2015-2-23 23:40

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-23 23:41

既然妳唔係諗住識sp,又或者sl,唔介意嘅話,做個朋友吖,咁樣唔會有咩衝突,或者矛盾掛?

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-23 23:42

加我wechat吖,mohon1016

作者: manern    時間: 2015-2-23 23:54

作者: suicide_    時間: 2015-2-24 01:13

作者: tsang_jimmy    時間: 2015-2-24 01:26

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-24 01:13 AM 發表
啋邊個話想死
都過左成年啦 要死唔洗等而家
我只係期盼有日撞翻佢 我會過得好過佢
唔做朋友唔傾計唔wechat
純粹睇cm 係咁多

其實係咪理解有問題

明明係你話睇到咁多男人仲 pm 你想死
依家變左為前度想死

我睇到想死就真.. 哈哈

其實期咩盼呀... 你好快就知佢係你生活中的過客
尤其你咁男仔頭.. 應該面對事情時.. 好快就好 tough 去克服左佢
要專心返你要發展的事, 向上追求你認為合適的人先係

呢個係我初戀個位獅子座女友... 前兩年有緣再係 msn 傾計時, 俾我得出的感覺同答案

雖然我同佢傾計時, 佢岩岩轉左男友, 冇話特別好或壞, 只不過我睇到佢有一個方向

若然你認為會好過佢.. 應該唔止係戀情上, 而係所有方面都係向好
做好自己.. 愛錫住自己, 做齊晒先有時間去愛自己鍾意的人....
作者: Veronicasis    時間: 2015-2-24 02:41

作者: suicide_    時間: 2015-2-24 04:15

作者: 平凡青年    時間: 2015-2-24 04:20

未訓既

作者: suicide_    時間: 2015-2-24 04:21     標題: 回覆 41# 的帖子

作者: suicide_    時間: 2015-2-24 04:23

作者: 天堂行者    時間: 2015-2-24 04:27

作者: rainbow39    時間: 2015-2-24 04:27

就好似而家甘,傾計傾返黎
點都要有d溝通,大家先會出黎見面
作者: celec    時間: 2015-2-24 04:52

作者: mrgoodboy    時間: 2015-2-24 07:43

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-24 04:15 AM 發表
第一我冇講過多人pm想死
第二我都冇講過話為左條友想死...

其實我都明既呢啲
最近不斷loop麥浚龍首念念不忘
真係令我係咁諗起佢...

一年幾冇見~我都唔知佢而家點呀..仲係咪住係個頭?仲係咪成日出席大 ...
識咁諗就最好啦,只係見妳用「suicide」呢個名,所以怕妳有咁嘅傾向啫……
加油!

作者: quickquickly    時間: 2015-2-24 08:03

作者: 我係一個小人物    時間: 2015-2-24 10:00

作者: 幪面超人    時間: 2015-2-24 17:19

我無SP,但覺得識SP係一種幾刺激但又唔需要顧太多責任o既關係,純粹解決性需要,好似肚餓就搵嘢食咁,對伴侶及將來伴侶當然不需要交代,就是自己的秘密
作者: xref228    時間: 2015-2-24 17:50

作者: hfpco    時間: 2015-2-26 12:42

引用:
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
我都想知:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
作者: hfpco    時間: 2015-2-27 01:29

SL本來就唔可能有太多要求啦
作者: ianleung_2004    時間: 2015-2-27 13:17

作者: 天剎沽星    時間: 2015-2-27 13:29

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-23 09:59 AM 發表

真愛,妹妹你真係太年輕啦。未拍拖同可以搵sp。但以你對話你控制唔到段關係。你只會比人玩到氹氹轉。

一開波你可能會覺得好激,但受傷既只會係你。小心一d成熟男以一個聆聽者和人生導師出現。呢度 ...
絕對同意!!
現在奇怪現象好多男女無另一半就話要搵SP..
花精神去搵一段正常感情好仲啦
作者: suicide_    時間: 2015-3-1 17:38

作者: xref228    時間: 2015-3-2 16:55

作者: 阿米€    時間: 2015-3-2 18:24

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-3-1 05:38 PM 發表
嗚搵唔到另一半嘛
鐘意大過我好多年既成熟既
但成熟又未必鐘意妹妹仔:(

一dd姐,不過,有無咁上下年紀,就明白靚妹始終都係靚妹,低能搞笑當風趣幽默。搞下食下散餐,攝下牙ok。長keep既話,唔會揀,多數係會揀個女人比到好多佢睇唔到既角度和看法。大家既關係雖然係不亢不卑,不過某程度到上係呢個女人可以take care 同補完到佢一d心靈上缺乏既野。

妹妹仔一係傻笑,呢種天真有時候幾令人作嘔。偷情既成熟男有時候係工作,家庭和生活令到佢太累,需要一個暫時既避風港。人妻會明白佢既困境。

兩個同病相隣既人多數就咁搞上。

作者: FairKin    時間: 2015-3-2 22:23

作者: szetoafk    時間: 2015-3-2 22:30

作者: 阿米€    時間: 2015-3-2 22:39

引用:
原帖由 FairKin 於 2015-3-2 10:23 PM 發表
人妻即使明白,:smile_19:但點樣可以做個好嘅避風港呢﹖:smile_19:
關心得多,又會俾人話煩喎

雖然,我得二十五歲亦好少落場玩呢個局,都係聽故仔多,不過你一有個心態問自己點做得好,其實係最無謂,佢唔係你老公,你真心要CARE係你丈夫,可能夫妻相處出現問題,所以先偷情,不過,你愈係執著點做好,其實愈係做唔好,順其自然,做返自己就得,想吹水就吹水,想開解佢既就開解佢,唔需要諗自己邊度做得唔好邊度做得好,好似氹佢咁,湊仔咁。

呢D關係既平衡點好難搵,當佢係一個長久既密友去維持,如果佢有心都會咁做,呢D關係好似你自己都識講係雙向。其實有D,SL係維持到十年以上,不過,好講天時,地利,人和。

如果你關心佢佢又肯回你,呢D先健康,兼你煩,咪大家傾好個共識咩時間方便。要大家去夾,唔好迫自己去勉強或者遷就任何一邊,合既自己會夾到落去。

好似種野咁花開花落,順其自然。唔好為左個男人而磨滅自己,切記呢一點就得
作者: szetoafk    時間: 2015-3-2 22:42

作者: highschoolgirl    時間: 2015-3-3 01:38

作者: szetoafk    時間: 2015-3-3 01:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)