188Channel

標題: 同淫妻响k房玩3p(updated page 11) [打印本頁]

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-18 02:11     標題: 同淫妻响k房玩3p(updated page 11)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-18 02:14

:smile_19: :smile_19:
作者: Water_man    時間: 2015-2-18 07:16

個位師兄餵不飽老婆……
作者: sspofans    時間: 2015-2-18 07:30

作者: jumboleung    時間: 2015-2-18 07:51

作者: 三不五時    時間: 2015-2-18 09:43

作者: feelsorry    時間: 2015-2-18 10:30

作者: lee1997    時間: 2015-2-18 11:21

and then:smile_40:
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-18 13:47

阿嫂一坐低就呈現左一個鲜黃色三角俾我歎。再烏低身又教左我Y字點寫。口水都未吞就見到佢對電眼斜斜地望住我細佬,好似想食左佢咁,而我細佬直頭就想破衭而出嚟奬佢個咀。

好勒,揀好歌,係咁咦唱兩首,我就影下阿嫂唱歌時嘅樣,咁當然其實係影乳溝同神秘的三角啦。 阿嫂又淫蕩地望下我又刻意地烏低兀籮擘大俾我影。 佢對波唔太大33 c左右,但白雪雪,望落好滑,隱約見到血管嗰d呢。 跟住我同ching 按計劃行下一步。。。。。。。
夠鐘開工,再續。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-18 13:50

等我問下ching 可唔可以post 阿嫂d相先。

作者: 88yes    時間: 2015-2-18 14:33

K房砌人妻真係爽到爆

作者: ps自由人    時間: 2015-2-18 14:36

作者: skylove168    時間: 2015-2-18 14:45

作者: thomasli313    時間: 2015-2-18 22:57

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-18 23:15

Ching 同我打個眼色, 咁我就提議差枚,輸左要罰。阿嫂回敬一個"怕你呀"嘅眼神,頭兩次一人贏一舗,都係罰酒。第三鋪我贏,佢以為又要飲。"aa, 今次唔罰呢樣。"我話。"咁罰咩喎?"佢嬌嗲咁fing fing 波波咁講。"今次要罰你除bra。"我陰陰笑咁答。"唔制,我唔除......."我以為佢真係唔肯啦,跟住佢咬一下咀唇,"除非你幫我除啦。"  佢極之挑逗嘅眼神真係好難忍,但我都禮貌回句my pleasure, 個sure音未完已經撲左埋去。。。。。。。。。。。。。。

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-18 23:15

其實咁玩,唔驚打交架?
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-18 23:30

唔驚。ching 核准嘅。阿嫂亦係玩得之人

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-18 23:43

佩服佩服
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 00:26

我詐詐帝帝唔知胸圍扣响邊掃下佢波波同背脊,乘機吹下佢耳仔,佢突然捉住我隻手,示意我伸手入去攞個bra 出嚟。 好,鬆左扣順便抽下水,粒的原來都已經硬硬地。扯左個罩出嚟諗住玩下一舖,點知佢話:"唔玩啦........我差枚好屎,橫掂下一鋪我知輸左你想我點"佢二話不説就除左條底衭出嚟。oh my god! 冇諗過佢會有呢個舉動,真係有d驚喜。呢一刻嘅佢真空突點企响我面前,我胆粗粗問可唔可以影下相, ching 同阿嫂都話ok,拿拿聲攞部電話出嚟,阿嫂好配合地一時烏低身一時又坐底走光俾我影,一時又咪眼一時又伸脷,仲扯高條裙俾我影毛毛相。

實在忍唔住啦!即刻一野咀落去,,雙手同時搓佢波波,佢輕聲呻吟,呼吸漸漸急促,佢亦唔知幾時捉左我細佬出嚟又劣又chok,我摸佢下面已經濕到漏汁。跟住佢推我落梳化,烏低身一嘢含落嚟。此刻ching 亦忍唔住過去乃阿嫂個淫西。。。。。。。。。。。

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-19 00:40

點解佢咁大方
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 00:41

"你係個淫西,係米?係米西痕要俾我吊?" 我話。 佢乃完我龟頭d淫水就話"係呀,我係淫西呀,好痕呀個西,快d插我,快d大大力插我,我想要呀!!"望住佢袞求嘅表情加上條脷了下了下咁,因為驚有侍應入嚟, 我同 ching 示意我同阿嫂入toilet 玩先,佢响度睇水,我就同阿嫂入厠所,佢一路行一路捉住我細佬,而我亦揸住波波入厠所。。。。。。。。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 00:50

冇人回嘅。。。。。。仲想post 相添。有冇ching 可以教我放相呀?

作者: SeaWide    時間: 2015-2-19 01:01

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2015-2-19 12:50 AM 發表
冇人回嘅。。。。。。仲想post 相添。有冇ching 可以教我放相呀?

upload 張相去photobucket, 然後貼返條link上泥, 試吓啦
作者: mysweetsweetie    時間: 2015-2-19 04:01

作者: 臭輝    時間: 2015-2-19 09:37

支持師兄
請問師兄去邊間ceo

作者: lee1997    時間: 2015-2-19 10:08

thank you your report:smile_40:
作者: ACA64    時間: 2015-2-19 10:43

支持po 相,越多越好。👏👏👏

作者: HERBERT-HERBERT    時間: 2015-2-19 11:27

作者: feelsorry    時間: 2015-2-19 11:33     標題: 回覆 19# 的帖子

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 12:47

http://i1083.photobucket.com/albums/j398/yaomopeng/Mobile%20Uploads/mmexport1424277884029_zpsbrultk1p.jpg

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 12:49

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2015-2-19 12:47 PM 發表
http://i1083.photobucket.com/albums/j398/yaomopeng/Mobile%20Uploads/mmexport1424277884029_zpsbrultk1p.jpg

睇唔睇到?係0米0甘copy?

作者: 格雷    時間: 2015-2-19 14:01

作者: jc666home    時間: 2015-2-19 15:56

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: support ching
作者: 洪洪sing    時間: 2015-2-19 16:47

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 18:52

越多留言就越多相,三點式,low cut 啱唔啱先?

作者: 洪洪sing    時間: 2015-2-19 19:35

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-19 21:23

越多留言就越多相,三點式,low cut 啱唔啱先?

作者: 三不五時    時間: 2015-2-19 21:36

作者: 熟男    時間: 2015-2-19 21:49

More photo plx
作者: Water_man    時間: 2015-2-19 22:39

支持正post,支持貼相!
作者: Ryan_LovE    時間: 2015-2-19 22:57

作者: 臭輝    時間: 2015-2-19 23:11

正呀
More pics pls

作者: 天體少年    時間: 2015-2-19 23:17

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 00:13

http://s1083.photobucket.com/user/yaomopeng/library/Mobile%20Uploads?sort=3&page=1

加左相。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 00:15

正唔正先?多水多汁,叫床又大聲。

作者: 粗筆人    時間: 2015-2-20 00:19

作者: 三不五時    時間: 2015-2-20 00:21

作者: SeaWide    時間: 2015-2-20 00:44

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2015-2-20 12:15 AM 發表
正唔正先?多水多汁,叫床又大聲。

我like叫床聲大呀, 有冇錄音先:smile_47:
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 00:52

再續

同阿嫂入左廁所,狂打車輪,佢係咁又吸又啜我條脷,好搶咁,我即刻除晒佢條裙,雪白滑溜嘅身軀呈現响眼前,我好猴擒咁又摸又揸佢波波,又打pat pat ,佢都唔慢,轉眼就一啖唅住我條嘢又啜又吹又乃咁。"我個西好痕呀,快d插我呀!我好想要呀!!""咁你認唔認自己係淫西!""係呀我係淫西呀!我好能中意俾你吊呀!!你碌狗好能硬好能大呀!快d吊我啦!我頂唔順啦!"佢趴响洗手盤,兀高個籮,成個又嫩又濕嘅淫西就暴露我面前,忍唔住要啜下隻嫩鮑,再乃下佢粒豆豆,佢震左一下,"呀~呀~好正呀!你條脷好正呀!我d西水好味嘛!吖~唔好乃喇,插我啦快d啦!please!

作者: 三不五時    時間: 2015-2-20 01:18

作者: ACA64    時間: 2015-2-20 01:21

點解吾系k房室內相, 系室外,有冇放錯?

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 01:32

引用:
原帖由 三不五時 於 2015-2-20 01:18 AM 發表
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:聽到女人講呢D 真係點頂得住阿..!!!有相再PO黎:smile_o12:
係呀,好挑釁!

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 01:33

引用:
原帖由 ACA64 於 2015-2-20 01:21 AM 發表
點解吾系k房室內相, 系室外,有冇放錯?

呢d相係之前佢俾我嘅

作者: ACA64    時間: 2015-2-20 01:37

有冇多d性感照片

作者: cnicky    時間: 2015-2-20 02:22

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 12:04

佢淫唔淫呀?如果係你地會點樣吊佢話佢?反應好先再加相。

作者: hkairport    時間: 2015-2-20 14:13

扑人妻,笑呵呵

作者: watergor2012    時間: 2015-2-20 16:36

等你K房性感相
作者: Ironrod    時間: 2015-2-20 18:33

作者: Ironrod    時間: 2015-2-20 18:34

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 22:41

我將個龟頭响洞口磨下磨下甘吊下佢胃口,"我係淫娃,快d吊我啦!"我未插佢已經主動將個西口壓落嚟,真係淫娃一名。一嘢隊入去,佢已經不停咁摇不停咁郁。"啊~~啊~~好勁呀你!吖~~死~喇~吖~~~大~力~d~~吊~死~我啦"响塊鏡見到佢係咁舐自己咀唇,係咁叫,真係high 到痺!"大大力打我pat pat 吖!"啪啪啪啪!!!!越大力越叫得勁!"我中意呀!大力d!!快d!就到喇!呀~~呀~~~~吖吖吖!!!!死啦我!!快......"

作者: jetport    時間: 2015-2-20 23:01

正呀,More photo pls.

作者: judymm    時間: 2015-2-20 23:04     標題: 回覆 61# 的帖子

good report!
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 23:04

想唔想睇三點式?

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 23:07

你地話佢淫唔淫先?你地想唔想吊佢?想點吊佢?俾d反應我先再放相。

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-2-20 23:11

索女梗係人人想屌,

又加埋係淫蕩人妻,正。

支持分享

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-20 23:54

Ching 話下次可以叫多兩三個人一齊玩。但要睇大家反應熱唔熱烈先。有冇人有興趣,講下點玩。

作者: smallkit16    時間: 2015-2-20 23:55

梗係想睇啦,十仆ching!

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-2-21 00:03

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2015-2-20 23:54 發表
Ching 話下次可以叫多兩三個人一齊玩。但要睇大家反應熱唔熱烈先。有冇人有興趣,講下點玩。

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-2-21 00:05

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2015-2-20 23:54 發表

開間酒店房,再齊腳,成晚慢慢餵飽隻淫妻,,,,(笑)

作者: Anglophile    時間: 2015-2-21 00:22

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 00:27

跟住換半邊燒鵝脾,"我係淫娃,我要俾好多男人吊我呀!呀~~~~~你地當我係雞咁吊我啦!!!吖~~吖~~~我要好多碌九呀!!哇~~~嗚~~~我~~死~~喇!"聽到我都要插快d,插到之之聲咁。"阿嫂你好能正呀!!我就射啦!呀~~~"佢知我就射,拿拿聲烏低個身"射啦射晒入我口啦!"即刻伸條脷出嚟,同時隻手起勢chok,我捉住佢d頭髮一嘢隊入佢個口射晒俾佢。佢對淫眼望上尼不斷咁吸啜我d精,吸得干干凈淨,跟住佢擘大口俾我睇,再好似漱口水咁啷口再吞晒,lam 一lam 個咀,咀角露出滿意嘅笑容, "射左好多呀你。。。。我好中意呑精架。。。。我係米好淫呀?"
未完

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 00:36

可能文筆唔好引唔起ching 性趣,多多包含。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 00:38

以為睇av 先發生,從來都冇諗過會真係遇到

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 01:21

http://s1083.photobucket.com/user/yaomopeng/media/Mobile%20Uploads/2015-02-20_23.01.13_zpse1jodubf.jpg.html?sort=3&o=0

俾多張相各位睇。阿嫂個body正唔正呀?

作者: anson51613    時間: 2015-2-21 03:21

作者: 大大條J    時間: 2015-2-21 08:02

咁淫嘅人妻我第一個屌佢,

作者: lung279    時間: 2015-2-21 08:05

作者: 大大條J    時間: 2015-2-21 08:05

朦住淫娃對眼,等佢四圍摸,一下唔為意咁底佢屌幾下

作者: 持久男    時間: 2015-2-21 09:11

作者: tinlong7373    時間: 2015-2-21 09:31

作者: TVFace    時間: 2015-2-21 09:40

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-2-21 10:41

先玩佢對又白又滑嘅長腳,
再慢慢玩淫妻兩腿之間嘅姣閪,,,(笑)

作者: 88yes    時間: 2015-2-21 13:36

正到暈,未試過係K房攪野
作者: blue--bird    時間: 2015-2-21 17:38

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 17:46

我吊完跟住ching 入去同阿嫂玩啦。" 吊得好,聼到我好能high!"ching, 入去前細細聲同我講。佢同阿嫂扑嘢過程唔多講喇,但我間中都偷昅,昅人扑野其實幾刺激,加上間中聽到阿嫂係咁叫"係呀!我係淫娃呀!我天生賤雞格!係男人都吊得我架!"真係想即刻入去一齊吊。不過我地plan 左仲有下半場,所以k房玩到呢度。

你地估下玩咩?估中有相。

作者: freepic1iman_dc    時間: 2015-2-21 17:48

唔通, 人夫開車去車震:smile_o01:
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 22:11

唔係。再估。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 22:15

各位ching, 小弟新手未能pm,請先在此交流。謝。

作者: 黑黑BB    時間: 2015-2-21 22:27

作者: Telehandler    時間: 2015-2-21 22:39

作者: Telehandler    時間: 2015-2-21 22:40

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 23:32

http://s1083.photobucket.com/user/yaomopeng/media/Mobile%20Uploads/2015-02-21_23.26.45_zpsxhvgwmuv.jpg.html?sort=3&o=0

加相。

作者: chanjo    時間: 2015-2-21 23:33

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-21 23:36

你有咩idea 可以點玩?

作者: 畢是仁    時間: 2015-2-22 01:46

個人比較鍾意慢慢喺床上玩多D
作者: 畢是仁    時間: 2015-2-22 01:46

個人比較鍾意慢慢喺床上玩多D
作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-22 10:54

Pm過我嘅ching請再pm我留wechat再傾,因我係新手回吾到,thanks

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-22 15:57

http://s1083.photobucket.com/user/yaomopeng/media/Mobile%20Uploads/2015-02-22_15.18.49_zpsq0c8ccqv.jpg.html?sort=3&o=0

再俾多張相你地欣賞下。

作者: 人夫愛人妻    時間: 2015-2-22 20:45

你地想唔想吊阿嫂呀?講下你地會點玩?話唔定下次预埋你地。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)