188Channel

標題: 抱擁這分鐘! P.1 #1,#3 P.3 #38 P.4 #46 P.5 #63,#65 [打印本頁]

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 16:24     標題: 抱擁這分鐘! P.1 #1,#3 P.3 #38 P.4 #46 P.5 #63,#65

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: alexyclam    時間: 2015-2-11 16:28

十卜…

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 16:31     標題: PART 2

之後我FEEL佢個PATPAT撞向我個下身,跟住我就錫佢耳仔..A就輕輕呻吟左下..跟住我一路錫一路用手搾佢個胸..佢個PATPAT就越撞越大力...我都開始有少少硬..頂番佢同埋一路摸佢個胸..跟住佢話有D驚有人入黎..之後我地就坐番門口果邊,一入黎唔係最快見到既位..之後我地係道濕吻.我就KEEP住格衫換胸..錫錫下..有人拎野飲入黎,嚇親我地2個..之後佢就走左去企係道篤MON 點歌..一路點我係佢後面一路摸胸錫耳..佢細細聲係道呻吟,有時佢又話隻手停哂,用PATPAT撞番我下面,我不斷上下其手,佢頂唔順之後就坐低同我濕吻,佢個咀好軟,好好錫,不過有少少煙味!唔係咁中意!
一路濕吻一路申手入去換胸..佢原來帶前扣BRA,但唔知點解好難除,D磁石痴得好實,幾經辛苦,終於打開到,我就一啖錫落粒LIN道..嗯~ 左右夾攻..一邊用口,一邊用手,另一隻手就申手入下面,摸左幾下都已經幾濕!申左隻手指入去,了下了下,佢都忍唔住!叫出聲,K房夠嘈,出面冇可能聽到,叫左二下特別大聲之後,佢突然間話唔好..話好驚..係呢個時候.我發現原來呢間房係有獨立洗手間!!!!(好撚滾動)..拎個CONDOM就拖左佢入去..佢話人地入到黎冇哂人咁點?我話:你入左廁所嘔.我入黎幫你囉!一入到廁所.大家都錫得放左好多,攬住係咁濕吻,錫左好耐,我推高佢件衫..係咁錫佢LINLIN..捉佢隻手格住條褲摸住我碌鳩,跟住我就拉低佢條裙連埋黑絲低褲,佢著住黑色有呢絲底底,拉低既時候,有條淫水既絲連住妹妹,一摸落去濕到氾濫!我意志即係好高漲!
跟住解開自己D褲鈕,A一拎出黎,就話:好粗呀,之後就落去幫我含..嘩..佢含得勁舒服.我即刻叫左出黎..啊~好舒服, A仲要望住我含..真係好正,未試過咁正,我真係太HIGH太想入,示意佢停! A捉住廁所門個扶手就吉高個PATPAT比我後入...一入既時候..佢話太大..有小小痛..我就抽番小小出黎..再溫柔D 慢慢入...一路問佢痛唔痛..直至完全插入咋之後..我就開始加速..A既呻吟聲亦隨之而加大..雖然A下面有D窄.但係超夠多水..所以出入都好容易..越插越HIGH..佢D水都一路滴出黎,滴番落佢條底褲道..KEEP住插..插到佢話腳軟,跪左係地下,我扶起佢,抱住佢條腰繼續插...插到佢真係企唔到..MUI左係地下..個人係道震話對腳軟哂..企唔到...咁我仲未出..問佢敢唔敢坐係洗手盤上面.佢話唔敢..佢話佢夠啦..要抖下..咁我話幫你著番褲好冇..著完之後..我就抱住佢出廁所

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 16:31

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 17:17

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 04:31 PM 發表
走肥唔岩你睇呀!
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 17:21

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 05:17 PM 發表

走肥唔岩你睇呀!
見係你 入黎支持下
超人
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 17:22

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:21 PM 發表

見係你 入黎支持下
超人
引板詳細VER! 同之前SEND比你有D唔同
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 17:23

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 05:22 PM 發表
引板詳細VER! 同之前SEND比你有D唔同
   其實我未睇, 見到張相都無興趣睇落去
作者: JackTheWriter    時間: 2015-2-11 17:24

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 17:26

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:23 PM 發表

其實我未睇, 見到張相都無興趣睇落去
屌你 你知我同你D 口味相反嫁啦..又唔係叫你屌,故之麻
作者: alexyclam    時間: 2015-2-11 17:27

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 04:31 PM 發表
之後我FEEL佢個PATPAT撞向我個下身,跟住我就錫佢耳仔..A就輕輕呻吟左下..跟住我一路錫一路用手搾佢個胸..佢個PATPAT就越撞越大力...我都開始有少少硬..頂番佢同埋一路摸佢個胸..跟住佢話有D驚有人入黎..之後我地就坐 ...
Ceo實獨立廁所!方面好多…xdd

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 17:28

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 05:26 PM 發表
屌你 你知我同你D 口味相反嫁啦..又唔係叫你屌,故之麻
都唔大波
哈哈 係呢度睇 方便過電話睇
作者: 哥哥peter    時間: 2015-2-11 17:29

支持。。

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 17:30

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-11 05:27 PM 發表

Ceo實獨立廁所!方面好多…xdd

我比人笑我呢D 叫爆K房!
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 17:31

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:28 PM 發表

都唔大波
哈哈 係呢度睇 方便過電話睇
我最近識左個38F, 12X磅:smile_15:
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 17:38

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 05:31 PM 發表
我最近識左個38F, 12X磅:smile_15:
呢d大把仔做兵架wo
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 17:44

唔俾你插死都偷笑
作者: paullee1103    時間: 2015-2-11 17:49

支持

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 18:05

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 05:44 PM 發表
  唔俾你插死都偷笑
38f 果個冇兵,第一次玩淫gp!!
a 真係話腫左..
作者: 公主小奴    時間: 2015-2-11 18:12

作者: 哥哥peter    時間: 2015-2-11 18:26

好正呀~支持

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 18:31

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 06:05 PM 發表

38f 果個冇兵,第一次玩淫gp!!
a 真係話腫左..
大波點會無兵~

你咁Q大條~ 唔腫就假
作者: uncleblue    時間: 2015-2-11 18:36

佢有無問你個套係邊樹變出來架~:smile_04:
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 18:51

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-11 06:31 PM 發表

大波點會無兵~

你咁Q大條~ 唔腫就假
可能有好多.我唔知
講呢d !
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-11 18:52

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-11 06:36 PM 發表
佢有無問你個套係邊樹變出來架~:smile_04:
笑左..無..因為我摷左好耐..
作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-11 18:54

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 06:51 PM 發表

可能有好多.我唔知
講呢d !
你果條真係勁大撚
作者: lee1997    時間: 2015-2-11 21:09

thank you your report:smile_40:
作者: alexyclam    時間: 2015-2-11 22:44

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-11 05:30 PM 發表
我比人笑我呢D 叫爆K房!
有乜所謂…及時行樂嘛…lol

作者: cicibbb    時間: 2015-2-11 23:30

作者: 小JOEJOE    時間: 2015-2-11 23:40

作者: brotheron    時間: 2015-2-12 00:14

吸煙既女人先有韻味

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-12 01:05

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-2-11 10:44 PM 發表

有乜所謂…及時行樂嘛…lol

哈哈..咁大個仔都係第一次!真係好刺激!
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-12 01:06

引用:
原帖由 cicibbb 於 2015-2-11 11:30 PM 發表
wowo XD
support c兄!

WOWOW !!
THANK YOU FOR UR SUPPORT!
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-12 01:10

引用:
原帖由 小JOEJOE 於 2015-2-11 11:40 PM 發表
以前都試過係K房 廁所攪 但係比職員 拍門問有無人係度 嚇到J到縮埋 原來以為我地走數唔埋單
嘩..咁咪好監介? 你點解釋呀?
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-12 01:13

引用:
原帖由 brotheron 於 2015-2-12 12:14 AM 發表
吸煙既女人先有韻味
係就係,但錫落有煙味又唔係幾中意
作者: 黑黑BB    時間: 2015-2-12 02:02

作者: 82125653    時間: 2015-2-12 18:24

:fst_011: :fst_011: :fst_011: :fst_011: :fst_011:
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-12 18:27

抱左佢出廁所之後,慢慢扶到佢去沙發道坐低,佢仲喘緊氣話好耐冇搞,對腳好軟,之後佢又問條褲做咩濕哂?我話你D水囉,一路插一路滴出黎,佢唔信,佢話未試過!我話我都未射,邊有野整濕你條褲,佢個樣半信半疑咁,好可愛,我又攬住佢錫佢,又越錫越情慾,由於我未出既關係,情緒依然好高漲,又再推高A件衫,佢唔比話夠啦,咁就如常咁點歌,話要點幾首情歌冧佢,佢話做咩呀?想私有化我呀?我話係呀!得唔得呀!佢就好嗲咁嗯左聲,期間佢左點幾首彭羚既歌,我除左小玩意之外全部都唔識(宜家醒起有一首叫旋渦,D歌詞內蓄得黎又好情慾!正!),唱唱下佢電話響係佢一個腦殘朋友打比佢,咁就暫停左比佢傾電話,我就點左好幾首陳奕迅,我唱緊K歌之王,佢恰眼訓(而你那呵欠絕得不能絕 絕到熔掉我)哈哈。跟住我係道唱抱擁這分鐘!佢就突然訓醒係道唱!其實首歌聽左咁耐都冇認真留意過D歌詞,呢2日聽番先發現D歌詞好到肉。

之後我地商量過後決定唔睇戲,想去做SWEET野,又唔知觀塘邊道有,就落左旺角砰蘭街食宵夜,坐車期間,佢攬住我係訓,我就笑佢好嗲,佢話佢唔係對住個個都嗲!AND THEN都係佢帶我去,我先知旺角有燒烤食,佢仲介紹我食山葵,食左雞翼,雞軟骨,大腸…十幾串野咁啦…一路食一路聽講佢公司D野,同事之間既磨擦,升職機會咁啦,亦話下次留佢番大陸我屋企附近有間燒烤店D野好好食。雖然我同佢份工有非常之大既差別,但係唔知點解都可以溝通到,傾下笑下,佢想飲白酒,去左7仔買左2枝白酒,好快就食哂台面D野啦。

跟住我就拖住佢隻手去左維多利亞酒店,上到房比完錢,佢就一野跳左上床,我都跟住佢一齊跳埋上床,錫左好耐,鞋都未除。錫完之後就起身去沖涼,沖涼既時侯都係大家幫大家摔沐浴露,其實大家都好凍,所以都無咩特別就拎毛巾抹乾個身,盡快上床就算。

上到床佢係咁震,我就攬住佢,唔凍唔凍~凍凍飛走哂,佢仲係咁震,咁我就成個人訓上佢上面宅住佢,好似真係好D,佢開始唔震,然後開始接吻起來,亦不忘一邊揉搓她柔軟既胸部,慢慢由上而下咁錫落去,把乳頭含在口中,啜住佢,聽到佢呻吟幾聲,右手亦不忘向豆豆進發,一摸已經濕哂,問佢有冇試過潮吹?A話冇啊~,然後我就將中指同無名指插入A既小穴入面,手指微微曲起型成C字,來回快速活動,而A亦都愈叫愈大聲,未幾,我FEEL到好多水流出黎,成隻手都濕,張床都濕左灘。

慢慢放慢手部動作,然後抽出黎捉住自己條扯到硬哂既粗J,對住洞口,慢慢將龜頭放入去,小穴入面好濕好滑,佢話唔痛,好輕易就將條J插哂入去,男上女下,一出一入,一路抽插一路聽住佢淫叫,好爽,,之後轉左狗仔,我問佢爽唔爽?A:啊~未..試..啊~過..咁爽!聽完之後無疑係一份鼓勵!越插越快越插越大力,而且好舒服好多水,,插左好耐都未射,呢個時候A話:啊..夠啦~啊..好攰呀~你咁耐,我就停左落黎,佢就係道透大氣休息左陣,佢叫我訓低,想用口幫我出,我份人好怪人地幫我用口我會好舒服,但係好難會有想射既感覺,含左陣我就叫佢唔好含啦,上黎同我KISS,kisskiss下我又想要,摷下佢下面仲好濕,跟住就男上咁入左,一黎就好快好大力咁插,feel到佢又高潮夾實我,我都有想射既感覺,問佢可以射邊道,佢話邊道都得,入面?,嗯,比哂我!我就瘋狂加速,將全部子孫射哂入去!

透順條氣之後,佢食住事後煙自言自語講左句『餓左一年,一晚比你餵飽哂』
我聽到勁開心扮聽唔到,叫佢講多次,佢話:仲有找。 哈哈
跟住我問佢又話唔識潮吹?佢話佢都係第一次,我就問第一次咁舒服定第一次流咁多水,佢話2樣都係!聽完都幾開心!
咁搞野呢?佢話都係第一次咁舒服!計埋K房高潮左十次以上!我O咀,咁多?佢話有D連續2-3次,不過太粗同埋太耐,搞到有D痛!
跟住我都攬實佢話對唔住呀 傻瓜!佢都攬番實我話佢唔係對住個個都嗲!
大家都好攰,訓到六點左右,比格離房個女人d呻吟聲嘈醒左,聽到我都想要,要求想黎多次,佢話唔好,好似腫左有d痛,我就放過佢,訓到2點就起身交房,送左佢番屋企!

咁就完左part 3
作者: uncleblue    時間: 2015-2-12 18:41

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-12 06:27 PM 發表
抱左佢出廁所之後,慢慢扶到佢去沙發道坐低,佢仲喘緊氣話好耐冇搞,對腳好軟,之後佢又問條褲做咩濕哂?我話你D水囉,一路插一路滴出黎,佢唔信,佢話未試過!我話我都未射,邊有野整濕你條褲,佢個樣半信半疑咁, ...
呢D環境緊係唔去睇戲啦,話時話叔叔覺得你地2個似情侶多D~
作者: igotthenuts    時間: 2015-2-12 19:44

呢d經歷羨慕死人

作者: 不良少年~    時間: 2015-2-12 21:30

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-12 23:37

來插進這塊濕鮑中~
太滿沒有太多裂縫~~
作者: MR__HWH    時間: 2015-2-13 00:13

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-13 00:27

引用:
原帖由 MR__HWH 於 2015-2-13 12:13 AM 發表

情情愛愛版淫LOK?

以前有玩果度, 你係..?
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 00:46

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-12 06:41 PM 發表
呢D環境緊係唔去睇戲啦,話時話叔叔覺得你地2個似情侶多D~
因為真係情侶

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 15:55

上次中出左A即飛!講笑姐!
我地KEEP住有繼續聯絡!會話掛住對方呀!佢叫我做豬咁啦,簡單D講想私有化對方,其實一開始都有少少保留,第一次見面就同自己開房既女仔,要發展為情侶會唔會有D跳STEP 呢,仲有佢份工咁忙,一星期得佢放假先可以見幾個鐘!好快就過左一星期,本先佢話想番大陸,後尾訓得晏冇上到,因為工作關係我地只有係佢放假既日子先可以見面,一路回味左成個星期既我聽到佢話黎M,無疑係有少少SAD既,不過拍拖唔係為搞野,所以都好期待同佢見面,出到黎旺角,大家都不約而同地想食放題,間野之前食過都保持到水準,有佢中意食既羊架!燒波蘿!一路食,一路傾計好開心,我仲將我同佢既PART1 -2 比左佢睇,佢一路睇一路笑,我問佢中唔中意將我同佢既故事寫出黎!佢話中意!(所以呢個POST先會出現) 食得唔多但夠開心!

臨食完既時候發生左件趣事!食到飽飽梗係食甜品啦,甜品係哈根大支雪糕!佢插支匙羹落杯雪糕道話:硬過你!格離台個女仔偷聽到,係道偷笑!我頂!即刻紅都面哂!對情侶走左我就問佢,乜我唔夠硬咩,佢話好夠呀!咁杯雪糕係硬過你呀麻!都唔知好嬲定好笑!但係又真係幾SWEET既!

食完放題等LIFT 果陣,佢老闆打比佢,佢同老闆講電話係咁笑,笑得好開心,我有少少呷醋,佢話佢同佢老闆冇野,叫我放心!
本身食完飯之後都係諗住去睇戲既,但永遠我地想睇果D都係無場次,正當我地未諗到去邊既時侯,佢究竟比左一個我意想不到既答案我!篤波!估唔到一個女仔會提議出一個咁麻甩既活動!我以前讀書既時候成日都去果道篤波!果道咁多年都冇變。但係想唔認老都唔得,宜家打起上黎球球都唔岩角度,打打下我係塊黑板寫左I ♡A, 佢開心到係咁笑,又攬住我,我就笑佢易哄,佢話從來冇人咁講過,個個都話都難哄,哈,唔知呢!總之呢一刻同佢一齊真係幾開心,時間都差唔多要送佢番工,講拜拜既時候有D唔捨得。
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 15:58

有一樣野 佢好得意!佢成日都驚我會係情人節之前唔要佢,佢話佢好多年都係咁!
作者: kuikui1234    時間: 2015-2-13 16:32

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 16:38

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2015-2-12 07:44 PM 發表
呢d經歷羨慕死人

HAHA中意既,睇埋落去!
作者: uncleblue    時間: 2015-2-13 16:39

congrats~

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 16:39

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-12 11:37 PM 發表
來插進這塊濕鮑中~
太滿沒有太多裂縫~~
又唱淫歌...你係香討真係超出名,冇人唔識你
作者: ER7077    時間: 2015-2-13 17:19

作者: igotthenuts    時間: 2015-2-13 17:29

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-2-13 04:38 PM 發表
HAHA中意既,睇埋落去!
追緊post, 快d再update la...

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-2-13 17:37

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2015-2-13 05:29 PM 發表

追緊post, 快d再update la...

己經好快嫁啦!!
作者: heeyanbabe    時間: 2015-2-13 17:51

作者: watergor2012    時間: 2015-2-13 18:03

支持一下......
作者: KK_CHAU    時間: 2015-2-13 18:10

Support 好看.....非常好看
作者: gofire    時間: 2015-2-13 18:46

作者: markluk123abc    時間: 2015-2-13 22:28

Support
作者: 多多dor    時間: 2015-2-13 22:41

作者: andyqqb    時間: 2015-2-13 23:10

祝你們情人節快樂

作者: feelsorry    時間: 2015-2-13 23:45

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-2 17:52     標題: PART 5

佢有D事要番大陸整,想我陪,於是我就請左日假陪佢,WOW 好青春呀!!
就去佢屋企附近搵佢坐大巴番大陸,然後STAY一晚番黎.
佢明明岩岩訓醒都可以上車又訓過.同佢好少傾計,
番到去佢原來唔係行E道,我都覺得怪怪地.佢冇同我講過
跟住番到大陸就食野.果間野又話出名.叫4碟,一碟冇落單,一碟食到九成先話賣哂.
突然間佢話都準備左講佢D身世我知,原來佢係霞姐! 我都O哂咀,唯有安慰佢
(曾經有位師姐叫我安慰佢,我用盡十二努力想去安慰.但講完我都唔知自己UP乜,我補充一句我唔識安慰人,師姐復:收到哂! 我以為佢收到哂我安慰佢D說話 原來係收到哂我唔識安慰人 到今日都覺得好好笑)
食完野時間都唔早,打道回我深圳屋企!但我老豆二奶竟然係屋企
番到去二奶入左房.講番前言坐車回大陸期間,佢問我想食咩,我答食左佢.佢話佢係我飯後甜品XD
咁入到黎,佢就走去露台道睇景.咁我果道景都唔錯,方圓幾公里D樓都唔夠我果道高,遠眺天水圍
露台左右邊有高牆,即係係露台扑野,叫到幾大聲都冇人睇到果隻...我就同佢講本身一心諗住同你係露台搞.但可惜而家有人係屋
點知佢答佢都係想係露台搞! 跟住我地就係露台熱吻,一路吻一路除衫,除左面衫之後我地都係怕有人出黎,於是就入房繼續!
房入面都有個窗台..但係擺左二個大既行理箱,得番少少位比佢坐低同我錫..錫錫下,我決定搬二個行李箱落地下,
然後抱左佢上去跪係道同我熱吻..我除佢衫既同時,佢又除我件衫,佢身上得番BRA同底褲既同時我亦只有半退既牛仔褲,
此時此刻,佢主動爬低幫我含!佢既口技每一次都會為我帶來極大既快感!而且今次最令人神暈癇倒既唔係觸感.係畫面!
少少迷人既夜景,月光照射住佢迷人既胴體,吉起渾圓既屁股,小蠻腰,迷人既曲線,漂亮既3分面替我口交著!
我好想拎手機出黎影低呢個畫面!但我冇做到. 因為我已經忍唔住要屌死佢!

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-2 17:59

咁複雜咁既
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-2 18:49     標題: PART 6

由於我實在太興奮,我示意佢可以停,然後同佢來一個深深既濕吻,同時亦脫下佢早已濕透既內褲,
用手指輕撫雙腿之間既淫穴,佢慢慢開始呻吟,一開始我都有示意佢細聲D,不過我知道佢都控制唔到自己,未幾,我將佢平訓係窗台上面,打開對腳,將我條大肉棒插入濕哂既小穴入面,入面好濕,只要3-4下就可以完全插哂入去!因為都格左2個星期先有得搞,其實我都餓得好緊要,每一下都不留餘力,插到最入,佢叫得好大聲,我話你唔怕人聽到呀? 佢話唔怕,二奶之麻,平時佢都係咁比人屌嫁啦!聽完我更加放心,成間充滿住呻吟聲同啪啪聲!之後我拉開更多窗簾,話如果格離房望過黎就會見到我地扑緊野!佢聽完我講好似仲興奮左,扯實個窗簾,叫得更加大聲,我一路屌佢一路鬧佢淫,佢越比我鬧就越濕同叫得越大聲!由於小弟唔係高,佢訓係窗台既位岩岩好高過我條J少少,所以插左十幾分鐘我都係吉高隻腳黎插佢(好彩有踢開波)所以都開始攰,於是就抱佢上床,問佢夠未,佢話夠啦,夠哂,我就打算作最後沖刺,不斷高速抽插佢,開始有射意,就問佢射邊,佢叫我揀,我問射落口好冇!佢話好,我就起身將條肉棒塞落佢口道,然後將D子孫射哂落佢口,我諗住拎紙巾比佢吞番出黎,佢話唔小心吞左,原來佢係第一次幫人口爆,咁我果下都幾開心,就同佢濕吻啦由於佢可能第一次幫人口爆,所以我D精好似射唔哂,JAM左,條野仲硬下硬下,意猶未盡想黎多次,佢話我OK,佢就OK,於是又插番落去佢濕到滴水既小穴,由床插到去窗台,再由窗台插番去床,中出左之後就沖涼然後落街食宵夜!

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-2 18:51

打文都忍唔住要打飛機..夜D再打!
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-2 18:53

我都搵緊J圖打飛機
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-2 19:04

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 06:53 PM 發表
我都搵緊J圖打飛機
你睇果D J圖係我資源回收桶好易搵到
作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-2 19:05

引用:
原帖由 cam20oldboyss 於 2015-3-2 07:04 PM 發表

你睇果D J圖係我資源回收桶好易搵到
屌你, 正野
cl森系女神

包你打J
作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-3 03:48

你D J圖一係就洗我朋友圈,一係就洗我FB,
其實我係我既生活已經搵唔到一個冇呀LOK 同D肥肉地既地方
你講果句我睇過(係你朋友圈),算正,如果再瘦D仲正

作者: cam20oldboyss    時間: 2015-3-3 03:51

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-2 07:05 PM 發表

屌你, 正野
cl森系女神

包你打J
我見你仲多過見我屋企樓下個看更.
因為我樓下D看更係新年果幾日先出現

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)