188Channel

標題: 小小愛愛的半3P分享 UPDATE 故事完 [打印本頁]

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-6 16:29     標題: 小小愛愛的半3P分享 UPDATE 故事完

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Monkey_boy    時間: 2015-2-6 16:30

作者: alexyclam    時間: 2015-2-6 16:36

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-6 04:29 PM 發表
分享下我個人經驗,自從老公半年前叫我著D性感衫同扑野時開窗簾的習慣開始. E加連自己都好習慣左咁,
有一次扑野的時候老公冇去開窗簾, 我就主動去打開窗簾同較光的燈. 等出面可以望清楚我地, 我跪係窗口前, 分開雙腳 ...

作者: alexyclam    時間: 2015-2-6 16:36

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-6 04:29 PM 發表
分享下我個人經驗,自從老公半年前叫我著D性感衫同扑野時開窗簾的習慣開始. E加連自己都好習慣左咁,
有一次扑野的時候老公冇去開窗簾, 我就主動去打開窗簾同較光的燈. 等出面可以望清楚我地, 我跪係窗口前, 分開雙腳 ...
原來住我對面果對係你…掛住睇你地搞…搞到我老婆有左…lol

作者: kit6098    時間: 2015-2-6 16:38

作者: big4jj    時間: 2015-2-6 16:40

作者: sweatpocari    時間: 2015-2-6 16:49

作者: lee1997    時間: 2015-2-6 22:45

thank you your report:smile_40:
作者: cnicky    時間: 2015-2-6 22:59

作者: judymm    時間: 2015-2-7 11:28     標題: 回覆 1# 的帖子

good!
作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-8 12:31

E加真係有DD心動揾個靚仔D黎睇住做及摸下我……

作者: alexyclam    時間: 2015-2-8 12:33

一日一post…lol

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-10 12:37     標題: update 10/2

尋日係老公生日, 我一早就BOOK左係尖沙咀食飯, 我話食完飯去睇下有乜戲睇.
老公話唔睇啦, 不如去爆房, 因為飲左D酒, 所以high high地, 都想回味下. 我問去邊度, 老公說已經BOOK左, 就係海景.
我地行緊去時老公打左個電話,內容好似說酒店位置同房號. 我問做乜事? 佢話冇野吖,
到左酒店房之後, 老公攞左支紅酒出來再飲過. 飲左兩杯老公就不断摸我全身, 係咁挑豆我 攪到我興烚烚好想要, 我就去洗白白先. 突然間門鐘響, 老公走去睇下, 我念可能係按錯門鐘姐. 點知老公竟然開門放左個男仔入黎, 當時我只著住條under,  嚇到我叫左出黎..... :smile_27:
作者: Manson_Y    時間: 2015-2-10 12:42

作者: alexyclam    時間: 2015-2-10 12:53

引用:
原帖由 Manson_Y 於 2015-2-10 12:42 PM 發表
下,,,放人入黎做咩
當然玩3p啦…lol

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-10 16:25

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-10 12:37 PM 發表
尋日係老公生日, 我一早就BOOK左係尖沙咀食飯, 我話食完飯去睇下有乜戲睇.
老公話唔睇啦, 不如去爆房, 因為飲左D酒, 所以high high地, 都想回味下. 我問去邊度, 老公說已經BOOK左, 就係海景.
我地行緊去時老公打左 ...
今日公司冇乜野做, 繼續寫多DD….突然間氣氛緊張起來, 果個男仔只望了我兩眼立即將視線轉移到另一邊, 冇繼續望我身體, 冇令到大家太尷尬, 對佢印像都好D, 之後我立即衝入浴室避開下.老公係浴室門口: E個男仔係我請返黎的按摩師叫A仔 (代名唔相開真名) 我立即知咪事了. 原來佢想搵人睇我地表演. 但佢冇知會我一聲, 我我就嬲嬲地.老公重講左好多SORRY 之如此類, 氣就下左了但真係乜MOOD都冇晒叫老公攞D衫入浴室比我, 唸住著衫走

作者: paullee1103    時間: 2015-2-10 16:34

Support

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-25 18:12

病左兩星期 E加清閒D UPDATE 一下:::

果晚我係廁所補補妝, 心情平服左小小, 其實心底都有小小想試下, 有D拾五拾六咁,
我最後抉定順其自然, 出去睇下點先算, 既然老公又唔介意, 唔比佢店到就OK, 橫豎頭先都比佢睇過. 未補完妝我帶返胸圍就出去. 係壹邊繼續補妝,
老公就走過來問點吖. 我叫佢先走啦.
我話: 唔按了… 但佢可以睇我地, 見係你生日就你一次.
老公笑住點晒頭話”好好好”, 佢就同A仔打左個眼色, A仔笑一下就點頭示意明白.
老公急不及待就想黎, 我叫佢沖涼先啦, 有汗味. 洗乾淨條JJ, 等陣唅爆你.
老公去左沖涼, 我就同A仔傾左下, AGE:38,中等身材, 香港人, 現在是半全職按摩師, 個樣正常, 講野都有文有路, 斯文型.
其實第一次咁樣有D唔自然, 但又幾得意…:smile_13:
對話期間我發覺佢有留意我身材, 每次都只係掃一兩眼, 佢冇眼金金望, 傾左一陣, 到佢主動開口問我: ”你身材都幾好喎! 好平均下, 應該有32A, 對嗎?”
我  : 似咩?
A仔: 似似地

E個時候老公沖完出來啦! 我地冇繼續傾落去.
老公一出黎就伸手攬住我KISS, 過左一陣我就比老公除晒訓係床到,
A仔就企左起身睇我地,
老公開始啜我同舔我下面, 比人睇住有種講唔出的興奮,我合左雙眼享受緊老公的時候,老公問我想唔想其他人摸你波波, 我呻吟咁答佢想啊. 當時好HIGH真係好想有人揸我雙波同啜我LIN頭.
待續....
作者: anthonychan    時間: 2015-2-25 18:17

多左觀眾 haha

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-27 12:31

老公問完我,我就發覺有人用手摸我左邊胸, 我估係A仔揸緊我, 我爭開眼睇下, 真係佢, 當時太興奮同好舒服所以我比佢繼續摸, 佢見我冇拒絕, 就得得寸進尺咁雙手一齊摸,重狂刺激我兩粒乳頭,

佢見我又接受就一口唅住我乳頭,係咁舔同啜我的乳頭, 佢條舌係咁係我乳頭打轉,啜得好實,初時有小小痛,我叫佢輕力D,比佢兩個男人攪我全身敏感部位,真係好HIGH, HIGH 爆燈。

我同老公講好想要啊,快D黎啦,之後老公上左黎插入我到, 真係爽晒,一陣之後佢又拔翻出黎,但我重未夠,佢就騎上我到叫我唅多陣JJ先,老公呻吟得比平時大聲, 我感覺佢好興奮. 突然間下面傳黎一陣快感,原來A仔舔緊我,老公傘住左我前面視線, 我睇唔到佢已經走左去下面, 原來老公咁做係有陰謀, 佢靜雞雞叫左A仔去進攻我, 重開始舔緊我又啜我粒豆豆, 老公轉身到我旁邊, 問我舒服嗎? 我撐高身先見到A仔,佢以已經除晒衫庫, 當時慾念戰勝左我, 我都唔理得咁多照比佢繼續, 好舒服, 好癢, 好想有JJ填滿我. 第一次比其他人舔,令到我好興奮同震憾, 我就頂唔住震左震,老公應該知道我高潮左,平時同老公都冇咁快有.

跟住A仔爬左上床,我見到佢用JJ磨我粒豆豆,又撐又磨……
我細細聲咁話唔好,唔好啊……唔可以插入黎, E個係我底線…
A仔答: “好”
我見佢有帶住袋袋, 我都安心D,
但佢冇停到, 繼續用龜頭上下磨我粒豆豆有時就轉圈,一陣又用龜頭去刮我陰蒂,D敏感位被比佢咁樣攪,快感一波一波咁傳過黎,我完全無法抵抗,好想快D插入黎,我感覺到佢用龜頭撐開我,我克制自己唔比佢撐入黎,但撐下入D,撐下入D,佢月撐我就月舒服, 比佢撐入左成個龜頭,之後佢冇再撐入,只係停留係E個深度, 其實E個體位只要佢向前推出小小力,就可以成支JJ插入黎,我叫老公快D換位…你黎插…等交換好位置,我雙手用力咁抓住床單,挺起條腰等佢入,老公又開始用JJ磨我豆豆,比老公磨到高潮左,我實在頂唔住,叫老公快D插入黎屌我,
老公就插左入黎,我啊左一聲… 太舒服了,老公一直插,插到滋滋聲, 一陣之後我都再高潮左, 因為安全期老公都射晒係我入上面..
~完~
寫完依PART 故仔想返D情境都有D濕濕地:smile_44:

作者: 積奇625    時間: 2015-2-27 15:39

我同老婆都想甘樣試你!

作者: alpha4t    時間: 2015-2-27 15:55

作者: sexmanhkg    時間: 2015-2-27 16:08

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-27 17:10

冇啦! 之後冇再試過. 如果有我會再出REPORT分享一下
作者: lauff    時間: 2015-2-27 18:48

作者: lee133    時間: 2015-2-28 03:26

作者: WardB    時間: 2015-2-28 07:54

作者: alexyclam    時間: 2015-2-28 08:06

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-27 12:31 PM 發表
老公問完我,我就發覺有人用手摸我左邊胸, 我估係A仔揸緊我, 我爭開眼睇下, 真係佢, 當時太興奮同好舒服所以我比佢繼續摸, 佢見我冇拒絕, 就得得寸進尺咁雙手一齊摸,重狂刺激我兩粒乳頭,

佢見我又接受就一 ...
我都睇到硬左…正常反應…lol

作者: karenJJ2015    時間: 2015-2-28 14:21

今日老公有問出唔出去玩多次,我有D心思思,最後都係拒絕左,我驚堅持唔到,會上隱。

作者: lamgg312    時間: 2015-3-11 23:32

作者: 矮仔大師    時間: 2015-3-12 21:11

作者: 我係lok~~    時間: 2015-3-12 21:12

正呀
作者: holland1988    時間: 2015-3-13 20:42

Good story, Karen !!
作者: A1000    時間: 2015-3-14 16:09

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-27 12:31 發表

佢見我又接受就一 ...
就爽晒喇!
作者: trovan3    時間: 2015-3-20 09:39

正故!!!

作者: 咸濕人夫    時間: 2015-3-20 10:16

作者: Timlai1412    時間: 2015-4-25 02:55

作者: vanbrowser    時間: 2015-4-25 03:17

作者: KeithPig    時間: 2015-4-25 08:10

作者: vanillaicecream    時間: 2015-4-25 10:51

作者: 阿Brown    時間: 2015-4-25 16:54

作者: KeithPig    時間: 2015-4-25 17:06     標題: 回覆 40# 的帖子

作者: PkJapanese    時間: 2015-4-27 01:21

作者: azpui    時間: 2015-4-27 10:42

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2015-2-28 02:21 PM 發表
今日老公有問出唔出去玩多次,我有D心思思,最後都係拒絕左,我驚堅持唔到,會上隱。

haha好難唔上癮
你ICON咁大波都會問你32A既...

我跪係窗口前, 分開雙腳,老公就躺係下面舔我
呢個都係我鍾意既POST,HAHA
作者: 毛明示    時間: 2015-4-27 10:53

引用:
原帖由 vanillaicecream 於 2015-4-25 10:51 AM 發表
我老公同我做個陣時,佢:smile_13: 都成日幻想有人睇住,話有人睇住佢插緊我,仲問我俾第二個插好唔好,插得舒唔舒服,仲俾隻手指我含,我俾佢問到都好想俾其他人
增加情趣,又唔係真實的

作者: vanillaicecream    時間: 2015-4-30 01:04     標題: 回覆 45# 的帖子

作者: vanillaicecream    時間: 2015-4-30 01:07     標題: 回覆 45# 的帖子

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)