188Channel

標題: 男人年過七十是否已經無性慾? [打印本頁]

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 08:27     標題: 男人年過七十是否已經無性慾?

作者: guthrie    時間: 2015-2-5 10:22

引用:
原帖由 vicky-chan 於 5/2/2015 10:27 AM 發表
我丈夫已經超過七十歲,已經甚少機會行埋,但聽説一些男人七十幾歲仍然召妓
其實這個年紀男性性慾低是正常或是身體較差呢?
基本上,男人進入更年期,性慾下降係無可避免嘅生理情況。而身體機能好嘅男人,精力同性能力退化幅度較小,性生活維持至老年並唔罕見。

注意,性慾下降唔代表完全冇性慾。有啲男人晚年邂逅吸引嘅女性(尤以年輕女人為普遍),明明係“無心無力”嘅伯父一名,突然變番“有心無力”又或者“有心有力”。時有所聞,完全唔奇。留意前者可借助藥物解決。

吖,答返個問題先…

男人年過70冇性趣,其實都算正常嘅。情況同男人禿頭一樣,最緊要你唔介意。

而性趣同個人健康狀況冇必然關係。呢方面,只有體檢幫到佢。

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 10:44     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: virginia831107    時間: 2015-2-5 10:50

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 10:56

作者: virginia831107    時間: 2015-2-5 11:02

作者: 小小的太陽    時間: 2015-2-5 11:04

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 11:11

作者: auceo    時間: 2015-2-5 11:13

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 11:13

作者: virginia831107    時間: 2015-2-5 11:14

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 11:18

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-5 11:20

作者: auceo    時間: 2015-2-5 11:56

作者: guthrie    時間: 2015-2-5 13:09

引用:
原帖由 vicky-chan 於 5/2/2015 12:44 PM 發表
謝謝你的解答,我其實好想出聲問身邊朋友,但性的事老人家一般好少開聲
但怕被人取笑我亞婆都發姣,雖然我生理上已經不需要性愛
但我和老公感情很好,有時都心思思想佢搞下我囉
我都明。女人鍾意男人對自己調情。有時愛撫吓,錫吓都可以好滿足。

作者: abs276    時間: 2015-2-5 14:42

作者: 九九八十一    時間: 2015-2-5 22:21

吾會囉~我家兩老已年過70性生活依然有,但相信吾會好似後生果陣甘頻密~

作者: auceo    時間: 2015-2-6 19:35

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-7 07:43

作者: Lily花香    時間: 2015-2-7 08:51

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2015-2-5 11:20 AM 發表
有D男人好厲害架,70歲仲可以令女人懷孕做老豆
個人健康與性慾是有關係的。一般而言,55岁後男人精力開始下降,

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-7 18:14

作者: virginia831107    時間: 2015-2-9 09:57

作者: guthrie    時間: 2015-2-9 10:15

引用:
原帖由 virginia831107 於 9/2/2015 11:57 AM 發表

我想問吓, 女人唔係收咗經就無性慾架咩?
如果收咗經都仲有我咪好敝
而家仲話後生可以偷食啫, 年紀大咗我咪要比錢叫鴨:')
停經唔一定冇晒性欲。姣婆仍然會發姣。

儲定錢叫鴨啦,C姐。

作者: virginia831107    時間: 2015-2-9 10:25

作者: guthrie    時間: 2015-2-9 12:57

引用:
原帖由 virginia831107 於 9/2/2015 12:25 PM 發表

為咗慳錢, 我第日1定老強我老公
咦,有啲計喎,阿靚腳姐。

慳埋啲鴨錢整煲虎鞭大家嘆吓,分分鐘老蚌生埋珠喎你都未話。:smile_30:
作者: 九九八十一    時間: 2015-2-9 14:08

引用:
原帖由 auceo 於 2015-2-6 07:35 PM 發表

女人70歲仲做?白姐姐都未必做啊!咪要買定幾支ky
係有既, 不過我唔會咁詳細問我媽乾唔乾啦~
作者: virginia831107    時間: 2015-2-9 16:01

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-9 16:21

無是正常吧
作者: 阿米€    時間: 2015-2-9 16:49

引用:
原帖由 virginia831107 於 2015-2-5 11:02 AM 發表

1D都唔誇張, :smile_19:開頭拍拖1星期都係得2/3次:smile_19:, 之後2年度佢話佢唔太好
去到而家直情掂都唔掂比掂嘞:')
其實你地婚前係唔係都係玩家來架:smile_45:。同埋,一星期有兩三次我都覺得好勁:smile_39:,不過,人人性慾既需求都唔同。好似太陽果D咁,一星期二三十次都可能唔夠:smile_27:

我阿爺七十歲都有性慾,果次,比我撞破我阿麻幫佢打飛機,果刻,我果心真係屌左一聲出來。諗返都打過冷陣。我有朋友廿十尾都無咩性慾,正常正常大大隻,無SP,但都同老婆少搞,所以,性呢方面真係因人而異,有D人好強勁,有D人好冷感。撞正夾既真係要好好珍惜。:smile_38:
作者: virginia831107    時間: 2015-2-9 17:47

作者: guthrie    時間: 2015-2-9 18:03

引用:
原帖由 virginia831107 於 9/2/2015 06:01 PM 發表
咁多謝呀!!
唔生嘞, 已經生咗1件, 再生命都比埋佢
唔好講話搞, 飯都唔得閒食嘞
叉燒,我諗住至少生3舊。
不過,你啱,生咗之後,性生活真係預咗冇...乜!
作者: guthrie    時間: 2015-2-9 18:26

引用:
原帖由 阿米€ 於 9/2/2015 06:49 PM 發表

其實你地婚前係唔係都係玩家來架:smile_45:。同埋,一星期有兩三次我都覺得好勁:smile_39:,不過,人人性慾既需求都唔同。好似太陽果D咁,一星期二三十次都可能唔夠:smile_27:

我阿爺七十歲都有性慾,果次,比 ...
七十歲仲要handjob!真係你阿爺吖!
不過,話說小弟前排睇咗齣無碼日本AV,個男優應該超過7張,苦瓜乾口面,巢哂皮,陰毛都白埋。同個妹妹仔女優搞,睇得出條老而不真係享受緊,而且真係射到精(仲出咗幾多下)雖然後半部已經半軟狀態。:smile_04:不妨叫阿爺參考吓!有興趣可提供片名番號。:smile_04:
作者: 阿米€    時間: 2015-2-9 18:54

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-2-9 06:26 PM 發表
七十歲仲要handjob!真係你阿爺吖!
不過,話說小弟前排睇咗齣無碼日本AV,個男優應該超過7張,苦瓜乾口面,巢哂皮,陰毛都白埋。同個妹妹仔女優搞,睇得出條老而不真係享受緊,而且真係射到精(仲 ...
我就半死火,佢就老而彌堅。佢係呢一兩年先係董事長個位退落來,多數呢d權力慾旺盛既人性慾都旺盛。片就有心啦,我屋企人仲以為我是純情小鴨鴨,費事嚇親佢地。

作者: vicky-chan    時間: 2015-2-9 19:04

作者: 阿米€    時間: 2015-2-9 19:11

引用:
原帖由 vicky-chan 於 2015-2-9 07:04 PM 發表
女人收左經仍然有性慾,就算而家老公想要我都俾佢
問題係老公吾想做啫
果時係女人心事果度見到你個post真係笑到我肚痛,呢度d變態師兄真係多,不過,你七張幾仲識上香討,用電腦,真係強。我阿爺果時都想學,不過最後都放棄左。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)