188Channel

標題: 老公話佢唔得 [打印本頁]

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 11:02     標題: 老公話佢唔得

作者: jacklees    時間: 2015-1-6 11:56

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015-1-6 11:02 AM 發表
老公得34歲, 佢呢排唔搞我><
佢話呢排唔係咁得, 朝早訓醒有時硬有時唔硬
想問吓各位有無類似經驗? 老公係咪唔得嘞? 我係咪應該帶佢去睇醫生呢?
煲D湯俾佢補下。如果唔得要睇醫生

作者: jamall    時間: 2015-1-6 12:03

作者: guthrie    時間: 2015-1-6 12:08

引用:
原帖由 QQ2810 於 6/1/2015 01:02 PM 發表
老公得34歲, 佢呢排唔搞我><
佢話呢排唔係咁得, 朝早訓醒有時硬有時唔硬
想問吓各位有無類似經驗? 老公係咪唔得嘞? 我係咪應該帶佢去睇醫生呢?
即係你老公想做,但勃唔起?

如果係,盡快睇醫生。

男人間中會對性失去興趣。即所謂對性嘅迷網。問題通常係,因為性俾唔到佢刺激感。呢個係心理問題多於生理。我自己都經歷過。忽然覺得性冇乜特別。

作者: 趙元暢    時間: 2015-1-6 12:14

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 12:22

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 12:24

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 12:25

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 12:25

作者: xref228    時間: 2015-1-6 12:43

作者: xref228    時間: 2015-1-6 12:48

作者: guthrie    時間: 2015-1-6 12:58

引用:
原帖由 QQ2810 於 6/1/2015 02:24 PM 發表

我係仲未掂佢已經話自己唔得嘞><
重點係佢話朝早有時唔會硬,想問吓各位朝早起身係咪一定會硬, 唔硬代表唔得?
朝早冇扯唔等於佢唔得喎。

條友仔掂都唔俾掂,可能真係有啲嘢喎…

我估吓咋:佢會唔會惹咗性病?

作者: 獨人    時間: 2015-1-6 13:06

34歲好少咁快唔得架喎,係咪工作壓力大咋。

作者: panpeter    時間: 2015-1-6 13:43

或者覺得同妳做好悶

作者: 趙元暢    時間: 2015-1-6 14:18

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 14:54

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 14:55

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 14:57

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 14:58

作者: 趙元暢    時間: 2015-1-6 15:12

作者: 死死死    時間: 2015-1-6 15:25

會唔會工作太忙呀?如果係。。。試下同佢按摩下,加d情趣
作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 16:23

作者: QQ2810    時間: 2015-1-6 16:23

作者: panpeter    時間: 2015-1-6 16:38

試吓著情趣睡衣

作者: 趙元暢    時間: 2015-1-6 17:00

作者: 我係lok~~    時間: 2015-1-6 20:13

好多原因架WO~
作者: jacklees    時間: 2015-1-7 02:25

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015-1-6 12:22 PM 發表

咩湯好?
已經成日飲鷄湯架嘞
煲D補腎湯
其實佢會唔會出面攪完呀

作者: QQ2810    時間: 2015-1-7 09:22

作者: oscar3302    時間: 2015-1-7 09:39

佢係咪已經對你冇興趣??
作者: QQ2810    時間: 2015-1-7 09:56

作者: xxx88xxx    時間: 2015-1-7 12:28

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015/1/6 16:23 發表

點幫佢減壓?係咪請佢食飯減壓?
妳會唔會話過佢,妳又忙記咗唔覺,男人有時比女人在平常時間少少嘢都話,都會唔想同果個人做。

作者: panpeter    時間: 2015-1-7 13:35

咁,我錫番妳啦,不要哭

作者: 空中白羊    時間: 2015-1-7 14:30

作者: QQ2810    時間: 2015-1-7 14:48

作者: QQ2810    時間: 2015-1-7 14:49

作者: QQ2810    時間: 2015-1-7 14:50

作者: 申手上路    時間: 2015-1-7 15:00

作者: panpeter    時間: 2015-1-7 15:25

我们氹吓妳,咁咪開心噃

作者: tele52    時間: 2015-1-7 16:33

作者: xxx88xxx    時間: 2015-1-7 16:52

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015/1/7 14:48 發表

係呀, 我成日鵝佢架
因為屋企有小朋友, 我要佢做好榜樣, 我唔比佢食煙講粗口同埋要教小朋友讀書寫字唱歌
最重要保持清潔, 因為有小朋友關系, 佢都有話過我好煩
唔知咁樣關唔關事呢?
用中立角度去睇,妳無錯做好榜樣係正確,但係如果大過份就唔係好好,我只係希望妳明白妳心愛的人在出面可能好忙很想回到很舒舒服服的家,我都明白妳在家裡都好忙,因為要打理一個安樂窩會好多事情去做,如果老公唔係大過份就唔好哦佢喇,請其唔好沒真憑實據就係話佢去咗滾,會這樣說話會去到無法修補的地步,妳好好記住。

小朋友都唔比太多好一面做教材,試想妳情願由你們在小朋友身邊去知道外面唔好的世界定還是由小朋友自己一個接觸這個世界,好多東西在出面咩到會發生,您們可以唔比得邊樣,對老公係要比未結婚時更好因為感情淡大家要好好保護,做父母要做一個好唔好都比仔女去做去試,係仔女身邊好像朋友,要佢試過如果錯咗就要講述點解會這樣唔好,正等如數學老師只係去教題目,但係唔會比學生做數,這樣點學識點計算過程,小朋友大家都做過,當時父母都有好多唔比,只會講大個就會知,當時咪又係偷偷去做唔講比父母知,現在的妳可以做人父母就有機會去做孩子的導遊帶領同講述好同唔好的一面,記得唔好只係講「唔比、唔好、唔可以、唔去得……」。

到最後講就係兩公婆相處係要相親相愛,人永遠會有好多習慣,如果太多去哦邊個想見到佢,希望可以去用返拍拖的年代去對大家,係街點解有啲公公婆婆會手拖手去公園,就因為百年如一日,果一日就永遠去返兩個拍拖的年代。

作者: xxx88xxx    時間: 2015-1-7 17:01

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015/1/7 09:56 發表

可能係...
禽晚我叫佢錫我, 佢話等我瞓著先錫
我都瞓咗佢有無錫到我都唔知啦:')
這樣有機會係佢想真心錫一個唔係日日哦自己的妳,這樣講可能代表當妳唔去哦的時候妳會最可愛 。

有得就有得救!

作者: xxx88xxx    時間: 2015-1-7 17:02

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015/1/7 14:49 發表

唔洗,我有老公錫
有這樣的回答,我比個讚你 !!

作者: xxx88xxx    時間: 2015-1-7 17:15

引用:
原帖由 QQ2810 於 2015/1/7 09:56 發表

可能係...
禽晚我叫佢錫我, 佢話等我瞓著先錫
我都瞓咗佢有無錫到我都唔知啦:')
叫先去做,只係一個命令,不如妳主動去慢慢地錫佢,比啲前戲佢(內容我唔多講,妳唔想果啲都要試,果個係妳老公嚟,唔通叫佢在出面試,這樣妳想嗎?)

作者: 洪洪sing    時間: 2015-1-7 17:29

作者: 我要小蜜洞    時間: 2015-1-9 00:06

作者: Yongjun    時間: 2015-1-9 01:06

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)