188Channel

標題: 淫妻愛接客(第三十章完結) [打印本頁]

作者: netsee    時間: 2015-1-3 10:04     標題: 淫妻愛接客(第三十章完結)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Water_man    時間: 2015-1-3 11:43

人妻做雞、有錢收、有得砌……正!
作者: Bolotoman    時間: 2015-1-3 12:30

作者: leon2424    時間: 2015-1-3 18:28

作者: dmmhan    時間: 2015-1-3 20:31

作者: 娛聞達人    時間: 2015-1-3 20:32

作者: hohob    時間: 2015-1-3 23:41

作者: cok678    時間: 2015-1-4 00:33

老婆做雞, 都幾得意.
作者: netsee    時間: 2015-1-4 01:08

引用:
原帖由 娛聞達人 於 2015-1-3 08:32 PM 發表
想知這個是你真人真事還是純屬虛構的故事?

真有其人, 不過故事有部份虛構
作者: netsee    時間: 2015-1-4 01:08

引用:
原帖由 hohob 於 2015-1-3 11:41 PM 發表
完架那?無下文?

當然未, 會盡快出第二章
作者: netsee    時間: 2015-1-4 05:51

第二章.淫蕩姊妹

個女人叫 Suki,三十幾歲,嫁左人已經有幾年,約定左佢朋友之後先返屋企,入到屋後佢好快除清晒啲衫,行入浴室,對住塊鏡望過去,見到對波上面被個嫖客揸出黎嘅紅印,雙手慢慢撫摸被個嫖客屌過嘅屁股同個閪,竟然輕輕呻吟起黎。

一陣興奮過後,Suki開水沖涼,心諗:「自問都重keep得好好,點解老公要對我噉冷淡。」佢同佢老公結婚幾年以來好少做愛,就算做都係好傳統方式嘅男上女下,既冇前戲又要熄晒燈,Suki有一次提出話幫佢含撚,反而俾佢鬧淫賤。

對於天生就係淫娃的Suki黎講,當然係好失望,於是生左出去搵男人滿足自己嘅念頭,由於Su佢雖然已經三十幾歲,身材樣貌都保持得唔錯,所以好多男人都想屌佢,最後第一次係幾時佢唔記得左,不過得到佢結婚後失落左嘅性滿足。

佢沖完涼用毛巾吸乾身體同頭髮嘅水,冇著衫就噉行出客廳,坐落sofa想休息一陣,點知唔覺意瞓著左,一個優美嘅裸體橫陳係sofa上,呢個係Suki嘅喜好,每當夏天,屋企得佢自己嘅時候,佢都喜歡除晒衫,享受冇拘束嘅感覺。

就係噉Suki瞓左個多鐘,手機鈴聲響起將佢嘈醒,佢接過手機,打黎嘅係佢之前約好嘅朋友,話俾佢知啱啱放工,佢話:「好,我依家黎搵你。」收線之後望一望身機,原來差不多六點幾,匆忙起身,隨便選左啲便服著上身就出門口。

Suki到左一間咖啡店,有一個坐低左嘅女人向佢輕輕揮手,叫:Suki,呢到呀。」Suki笑笑口坐埋去,見到佢朋友已經幫佢叫左咖啡,一坐低就話:「著到deepV,又有目標呀?

佢朋友叫Tammy,都係三十幾歲,不過重係單身,但係保養得好,仍然有一定吸引力,就答:「邊夠你性感,連bra都唔戴就出黎。」Suki低頭一望,見兩點凸左出黎,就話:「我唔係特登,可能係趕住出黎唔記得左,唔怪得一路有噉多男人望住我啦。」

Tammy笑笑口話:「你有戴bra都噉多男人望架啦。」Suki都係笑笑口噉話:「你都唔差,斜對面張枱兩個男人都望左你條乳溝好耐。」Tammy就話:「可能係望你個兩點呢。」兩個女人再忍唔住笑左出黎。

Suki追問:「你重未講有咩新目標?Tammy:「冇目標呀,係約左人夜啲食飯,有男有女噉囉,係喎,你老公夜返,不如一齊去。」Suki:「唔好啦,又唔識你啲friends。」

Tammy唔知Suki啱啱做完雞,就講:「有咩所謂,最緊要有男人呀嗎。」Suki:「今日都係唔好啦,你自己去開心啦。」Tammy:「你今日有啲怪,平時一聽到有男人你一定有興趣。」

Suki:「你唔好當我真係噉淫先得架。」Tammy唔覺意笑左出黎,話:「呢句說話出自你口真係難以相信。」Suki:「我始終有老公。」Tammy:「但你唔係成日話佢滿足唔到你咩。」Suki無奈噉話:「其實唔計上床,佢係個好男人,係我自己衰淫蕩。」

Tammy:「噉你咪當去食晚飯囉。」Suki:「但係我冇戴bra,你啲friends會以為我特登。」Tammy好肯定噉話:「你可以放心都得,佢地重淫賤過你,有時連底褲唔著。」

Suki有啲意外:「噉即係隨時預左俾男人屌。」Tammy就細細聲噉話:「其實我都冇著。」Suki瞪左佢一眼,話:「你越黎越隨便啦。」Tammy:「爽咪得囉,而且我都會挑架,同我一齊去啦。」

Suki都係怕悶嘅女人,反正係屋企得自己一個人,就話:「好啦...食飯咋。」Tammy:「總之你要走,冇人會阻你得啦卦,不過怕你到時唔想走。」Suki冇佢噉好氣,話:「真係怕左你,行啦。」於是兩個女人一齊起身,一個deep V一個凸點,吸引晒所有男人嘅目光。

作者: Water_man    時間: 2015-1-4 07:27

support!我都想識suki
作者: 無巧火成書    時間: 2015-1-4 11:01

作者: netsee    時間: 2015-1-4 11:19

希望男嘅睇左會硬, 女嘅睇左會濕啦
作者: ajenny    時間: 2015-1-4 11:39

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-4 11:19 AM 發表
希望男嘅睇左會硬, 女嘅睇左會濕啦
睇完濕在點好呀
作者: netsee    時間: 2015-1-4 11:50

引用:
原帖由 ajenny 於 2015-1-4 11:39 AM 發表
睇完濕在點好呀
如果有男友老公,即刻大戰囉,冇嘅唯有就DIY啦
作者: ajenny    時間: 2015-1-4 11:55

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-4 11:50 AM 發表

如果有男友老公,即刻大戰囉,冇嘅唯有就DIY啦
摸蜆中
作者: outerkayu    時間: 2015-1-5 13:35

作者: oldfatman    時間: 2015-1-5 17:04

very good story...
作者: hohob    時間: 2015-1-5 20:01

作者: netsee    時間: 2015-1-6 01:08

多謝晒, 我會繼續努力
作者: 217chan    時間: 2015-1-6 01:38

support support
作者: yauyau36    時間: 2015-1-6 13:54

作者: netsee    時間: 2015-1-6 14:19

重有, coming soon
作者: Water_man    時間: 2015-1-7 01:31

support
作者: netsee    時間: 2015-1-7 09:02

第三章.被迫做雞

SukiTammy出左咖啡店等的士,Suki順手摸左Tammy個屁股一下,Tammy轉頭問咩事,Suki係佢耳邊講:「衰妹,真係冇著。」Tammy笑左一笑話:「我個屁股有冇彈親你隻手?Suki:「咁吋,鬼唔望你個屁股俾男人屌。」

Tammy:「你唔係以為啲男人會唔搞埋下嘛。」Suki:「男人就係噉衰格,唔玩晒三個窿唔得。」Tammy微微嘴笑,話:「不過又幾爽嘅。」Suki:「好cheap呀你。」Tammy唔忿氣話:「我又唔信你未試過。」

咁啱呢個時候有架空的士經過 Suki乘機話:「有的士。」即刻伸手截停,自己先車,Tammy自話:「衰女呀,借啲意避開話題。」跟住上車。

Tammy講左個餐廳地址俾個司機知,司機即時開車,可能個的士司機未試過載過兩個噉性感嘅女人,沿途不停望倒後鏡,冇幾耐就淨係Tammy嘅裙罅,似乎知道左佢冇著底褲。

Suki:「司機大哥,專心揸車啦 左噉耐重唔夠。」個的士司機有啲尷尬噉話:「得,唔好意思。」Tammy見個司機大約三十幾歲,外型都唔差,乘機撩下佢:「你好似好耐冇碰過女人。」

個的士司機話:「我結左婚,不過老婆唔鐘意搞野,我都唔知幾耐冇碰過佢啦。」Tammy隨口同Suki:「咁似你嘅。」Suki即刻話:「唔好講咁多啦,你都係繼續揸車。」

之後一路大家都冇再出聲,直到目的地, Suki想攞錢俾個司機,個司機話:「唔使啦,當係向你地賠罪啦。」Suki就話:「唔使講到賠罪噉嚴重,都冇咩大不了。」

「噉多謝晒啦。」Tammy講完之後推開車門,拉埋Suki一齊落車,行去間一般嘅西餐廳,Suki責怪Tammy:「你都幾老實唔客氣喎。」Tammy:「佢望左我地咁耐,蝕少少車費有佢著數啦。」

Suki望住佢唔知好嬲定好笑,Tammy睇佢嘅表情,話:「我知我係cheap啦。」Suki始終都係笑左出黎,就話:「係你自己認咋。」兩個女人傾傾下已經去到餐廳門口。

Tammy推門入去,望兩望已經搵到佢嘅朋友,拉住Suki行過去一張枱,張枱已經坐左兩男一女,兩個男人雖然著便服,不過睇落都係斯斯文文,個女樣貌不俗,有對大波。

佢地有傾有講,見到Tammy黎到,身邊帶多個唔戴bra嘅女人,兩個男人面露笑容,但係個女人就面黑黑,對Tammy:「你帶多個人黎又唔早啲講,呢張係四人枱。」

其中一個男人即刻話:「迫啲有咩所謂。」Tammy知道個女人呷醋,特登話:「係囉,係食完飯佢就走啦。」個女人即時客氣返,話:「哦,噉坐啦。」Suki係呢個時候突然話:「我差啲唔記得老公要我幫佢做啲野,都係走先。」即刻轉身走人。

Tammy馬上追出去,問Suki:「你做咩呀?Suki話佢:「你隻衰妹要玩4P就唔好叫我黎啦。」Tammy再問:「你點知架?Suki:「睇佢地表情就知,一見到我,個女嘅呷醋,兩個男嘅就好期待。」

Tammy:「哦,噉你自己點呀?Suki:「你唔使理喇,自己去開心啦,淫娃。」Tammy:「好啦,噉我返去入。」Suki睇住Tammy入左餐廳之後,自己行去地鐵站,行行下忽然有人beep佢。

Suki轉頭見到一架的士停係馬路邊,有個男人落車,原來係之前載過佢同Tammy去餐廳嗰個的士司機,佢就問:「噉啱嘅?」個的士司機答:「諗住係附近兜客,點知噉快見到你。」跟住問:「你唔係要左餐廳食飯咩?Suki:「諗起有啲事唔記得左做,所以走先。」

個的士司機問:「噉你想去邊?不如我載你去。」Suki:「好呀。」兩個人上左車,Suki打算返屋企,講左個地址俾個的士司機知,佢就話:「個到啲樓唔錯喎,環境又夠清靜。」Suki:「算係噉啦。」

架的士一路行,到左Suki屋企附近嘅時候, 個的士司機突然話:「好唔意思,架車好似有啲唔妥,我要停埋一邊check下。」就轉左架的士入一條小路,跟住停落黎。

個的士司機再話:「可能你要落車幫一幫手。」Suki就答:「噉麻煩呀,呢到離我屋企唔係太遠,我係呢到落啦。」遞錢俾佢,佢收左啲錢之後Suki就開門落車。

個的士司機跟住落車,話:「真係好唔意思。」Suki就話:「唔緊要啦。」個的士司機突然捉住Suki隻手,塞左張一千蚊俾佢,然後話:「你收左呢一千蚊,當係做雞俾我屌呀。」

Suki即刻好嬲噉話:「你都痴線嘅,要叫雞去砵蘭街,快啲放開我。」個的士司機好惡噉話:「係你兩個臭閪著得噉暴露上我的士,引到我慶恰恰,再見返你重點忍。」拉Suki埋的士車頭然後反轉佢,再壓下佢上半身,將佢趴係的士車頭蓋上

Suki不停掙扎但係唔成功,就鬧:「你個衰人,抵你老婆唔俾你屌。」個的士司機唔理噉多,除低Suki條西褲,再拉下佢條底褲,之後一手按住Suki頸背,一手拉抵自己條褲同底褲,再握全自己條撚,屌入Suki個閪到。

的士司機係後面一路狂屌Suki,一路話:「正呀...好耐冇屌過女人個閪啦...今日要屌返夠。」Suki呢個時候又再鬧:「鬼唔望你老婆個閪被好多男人屌過。」個的士司機有啲嬲,話:「我就玩殘你個臭閪 先。」雙手跟住拉起SukiPoloT-shirt,係噉摷佢對波,而且更加用力屌Suki

Suki就係噉俾佢屌左好耐,到佢射左野係Suki個閪到,抽返條撚出黎,好舒服噉話:「你幾好屌喎。」跟住將Suki擰轉過黎又話:「好耐冇清楚睇女人對波同個閪。」望住赤裸嘅Suki,忍唔住手要揸佢對波,摷佢個閪。

Suki想推開個的士司機對手,但係都俾個的士司機撥開,被迫任由佢狎玩,對乳頭俾佢係噉捏,個閪俾佢用手指撐開黎玩,不過佢重唔滿足,喝令叫Suki:「跪低幫我含撚。」

Suki擰歪面唔肯,個的士司機見佢唔肯,就突然拉佢落地下,迫佢跪係到,再喝佢:「你依家係雞,我要你含你就含。」將條撚隊埋Suki個嘴到,Suki知道呢個時候都冇得避,就開口含佢撚。

個的士司機俾Suki含住條撚,不停講:「好正呀...估唔到你個臭閪噉識含撚...」冇幾耐啊一聲叫左出黎,原來已經係Suki口爆,所以精射晒入Suki喉嚨,佢抽返條撚出黎,著返條褲,就話:「你不如出黎做雞啦,我一定會幫襯。」

Suki冇睬到佢,自己整理返啲衫褲,個的士司機都唔敢久留,好滿足噉上返的士,開車走人,Suki企返起身,見到唔知幾時跌左個一千蚊,心諗:「橫豎都俾佢屌過,冇理由唔要。」執返張一千蚊紙之後行返屋企。

作者: netsee    時間: 2015-1-11 03:16

第四章.親密網友

Suki俾個的士司機淫辱完,沿路行返屋企嘅時候一啲都冇唔開心,心諗:「第一次做雞不特止,估唔到重會俾個的士司機當係雞噉屌,真係好好興奮,不過個的士司機又真係冇鬼用,唔激下佢都唔出力屌。」

原來Suki俾個的士司機當佢係雞嘅時候,係有啲嬲所以鬧佢,後來個的士司機真係屌佢,佢就知道個的士司機真係好耐冇屌女人,就故意鬧佢老婆等佢嬲,個的士司機果然因為噉勁屌Suki,最後重要好粗暴噉迫佢含撚。

Suki行到返屋企,首先去浴室再沖一次涼,沖緊涼嘅時候輕輕扭動結實嘅屁股,一對波跟住輕輕晃動,修長嘅雙腿配合跳動,動作十分優美,心情似係好輕鬆,其實曾幾何時佢係個dancer,所以先會有噉健美嘅身材。

佢沖完涼之後開電腦上網,登入Skype,對一個網友打左:靚仔兩個字,個網友嘅網名叫Newton,同Suki已經係網上識左好耐,時不時都會傾下偈,分享下性經驗,有時Newton又撩下佢,等佢性興奮,最後忍唔住要DIY,不過佢地重未見過面。

Newton回覆:點呀靚女

Suki:有啲野想同你講呀

Newton:梗係又溝左條仔搞野啦

Suki:唔係呀,係我今日第一次試做雞

Newton:吓,之前冇聽你提過嘅

Suki:諗住試下係點先再同你講

Newton:你真係一件賤貨

Suki:你唔係鐘意女人夠賤咩

Newton:HaHa,噉又係,淫賤嘅女人先好屌

Suki:其實之後重有野發生左

Newton:咩事呀

Suki:俾個的士司機迫我做雞

佢打左接客之後所發生嘅事俾Newton知。

Newton:噉其實算係強姦喎,不過你都冇所謂啦

Suki:又真係刺激過俾仔溝

Newton:不過都要注意安全

Suki:你真係細心

Newton:但係你知我好大男人架

Suki:我最鐘意大男人,可以控制我

Newton:係咪我想點都得先

Suki:係呀

Newton:但係我有啲變態,你怕唔怕架

Suki:唔怕,講過你知我之前都有玩過

Newton:又係喎,每次玩變態都特別high,啲女係噉叫我做主人

Suki:噉我都叫你做主人呀

Newton:唔好,你叫我做主人我會high,依家又冇女人可以俾我屌, 攪到我要打飛機

Suki:真係好想俾你屌,你幾時返香港呀

Newton:我都好想,成日聽你講俾男人屌,我都唔好受

Suki:我都明白你嘅難處

如是者佢地係網到傾左好耐,呢個時候Suki聽到開門聲,就打:老公返,下次再傾,88

佢老公入到屋,Suki聞到佢一身酒味,問:「點解今晚飲噉多酒呀? 佢老公話:「係呀,今晚攪掂晒啲野,輕鬆晒。」Suki:「噉你去沖涼先,我啲煮啲野你飲。」

但係佢老公見Suki著住件T-shirt,而且係凸晒點,係酒精影響之下興奮起黎,二話不說拉Suki入房,Suki知道老公想點,入到房即刻主動除衫...

作者: stevent    時間: 2015-1-11 09:56

More

作者: 水月晴輝    時間: 2015-1-11 13:21

好睇,再來

作者: netsee    時間: 2015-1-11 15:52

已經寫緊, Coming soon:smile_35:
作者: ajenny    時間: 2015-1-11 15:53

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-11 03:52 PM 發表
已經寫緊, Coming soon:smile_35:
等你
作者: sogary    時間: 2015-1-11 17:25

good i am waiting
作者: loyanpai100    時間: 2015-1-12 07:28

作者: netsee    時間: 2015-1-12 15:59

第五章.Suki的疑惑

Suki 老公都好快噉除晒自己套西裝,因為冇關房門,客廳嘅燈光射房內,令佢隱約見到Suki對波,不禁伸手去揸,Suki俾老公揸住對波,即時呻吟起黎,噉樣更 加刺激起佢定老公嘅性慾,跟手拉低Suki條貼身短褲,要佢趴係床上,啱啱個閪對正房門,俾客廳嘅燈光照得好清楚。

Suki老公興奮嘅情緒去到最高,佢條撚已經扯到硬冇可硬,大嗌:「我要屌爆你。」成條撚隊晒入Suki個閪到,Suki重未試過噉樣俾老公屌過,雖然痛到叫左出黎,但係心中極度興奮。

可能係飲左酒嘅關係, Suki老公條撚一直都保持好硬,加上佢係後面激烈嘅撞擊,Suki雖然有啲頂唔順,仍然叫:「老公...你好勁呀...Suki老公就好似咩都聽到,只係不停噉屌Suki

「呀...Suki老公最終係射精嘅時候,長叫左一聲,然後翻身瞓係床上喘氣,Suki都舒左口氣,見老公條撚仍然有啲硬,就話:「老公,我幫你含。」張嘴吞噬佢老公條撚。

Suki老公仍然酒醉,迷糊講:「含得好我俾多啲錢你。」Suki心中打左個突,停左口,Suki老公問:「做咩唔繼續含?係咪唔想收錢?Suki:「老公噉講係咩意思?唔通佢又當我係雞?」心中雖然疑惑,都決定幫老公含完先算。

Suki含過佢老公條撚,跟住重奶埋個春袋,Suki老公口中叫好,贊Suki:「你把嘴含撚真係幾正。」Suki俾老公贊當然開心,心諗:「就算俾老公當係雞噉玩都冇所謂啦,反正又唔係第一次。」

呢個時候Suki老公又話:「坐上黎做,唔使等我屌你。」Suki鬆開口,跨過佢老公,將個閪套入去條撚度,跟住全身上下移動,Suki老公漸漸細細聲呻吟。

Suki心中突然又諗到:「老公重來唔睇AV,鹹書,點會識得噉玩?唔通佢真係去過叫雞?」佢邊諗邊做愛,呢個時候佢老公叫:「我要射啦,你用口接啦。」Suki立刻起身,用含住佢老公條撚,溫暖嘅精液快湧佢個口入面。

Suki起身走去浴室,吐返啲精液出黎,啷過口之後行返入房,正想同佢老公傾下偈,佢老公已經瞓著左,自己唯有跟住瞓,係床度諗返尋日俾三個男人屌過,第一個真係叫雞,第二個要迫佢做雞,而老公可能當佢係雞,真係不可思議。

到第二日係星期六嘅早晨,Suki起床嘅時候佢老公因為酒醉重瞓緊,佢望住老公想:「佢係咪鐘意叫雞多過同我做愛呢?」於是偷睇佢手機通訊記錄,檢查佢套西裝,睇下有冇叫雞嘅證據,但係都冇發現,又想:「唔通我真係諗多左?

Suki以為佢老公自些之後有改變,點知佢老公係呢次酒醒之後,對做愛嘅態度好似以前一樣,令到Suki好失望,決定繼續接客,以滿足自己嘅性慾之餘,重要對佢老公報復。

作者: 水月晴輝    時間: 2015-1-12 18:06

好正,加油

作者: kennyice    時間: 2015-1-12 23:35

我都想屌呢個人妻
作者: Water_man    時間: 2015-1-13 03:56

女主角愈玩愈大了……,
作者: netsee    時間: 2015-1-13 03:58

係, 已經失控
作者: 慢嘗君    時間: 2015-1-13 07:06

作者: s1001058    時間: 2015-1-13 16:16

作者: 懶蛇    時間: 2015-1-13 17:06

作者: afc0228    時間: 2015-1-14 15:44

作者: hohob    時間: 2015-1-15 19:38

作者: netsee    時間: 2015-1-16 01:02     標題: 回覆 43# 的帖子

呢一, 兩日會啦
作者: Water_man    時間: 2015-1-16 06:00

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-16 01:02 AM 發表
呢一, 兩日會啦
仲以為爛尾tim
作者: netsee    時間: 2015-1-16 08:59     標題: 回覆 45# 的帖子

梗係唔會啦, 咁多網友支持
作者: sisman    時間: 2015-1-16 23:22

作者: fatw10000    時間: 2015-1-17 02:04

作者: netsee    時間: 2015-1-17 10:40

第六章.3P報復

Suki每接一次客,心中都埋怨老公:「你唔鐘意搞我,我就俾其他男人搞。」將佢嘅怨恨同埋強烈性慾藉著俾嫖客屌嘅時候,完全發洩出黎。

呢一日Suki冇出去接客,當晚Suki老公如常放工,食左晚飯之後,休息左一陣就去瞓,Suki行去沖涼,著住條性感嘅睡裙出黎客廳,上網搵Newton傾偈。

Suki:Newton,我好憎我老公

Newton:點解

Suki就打左個晚佢老公飲醉之後,同佢做愛嘅情況俾Newton知,重提到懷疑佢老公曾經叫雞

Newton:你就係因為佢當你係雞憎佢

Suki:唔係,我唔介意佢去叫雞同當我係雞,我憎佢係因為個晚之後,變返好似以前一樣噉對我

Newton: 個晚佢飲左酒之後當你係雞,酒醒後對返你好似以前噉一啲都唔出奇喎

Suki:噉個晚我只係佢叫過嘅雞,即係佢對啲雞重好過老婆,我憎得佢啱啦

Newton:你不如問清楚佢啦,好過亂噉諗野

Suki: 等我諗下先

Newton:好啦,最近有冇做雞呀

Suki:有,重越黎越想做,唔知噉算唔算變態

Newton:被虐待嘅一種

Suki:你都知我喜歡俾男人淫辱架啦

Newton:都唔知幾時到我淫辱你

Suki:我三個窿隨時等你黎玩,任你點玩都得

Newton:但係我唔俾錢架

Suki:我係你性奴,點敢收錢呀

呢個時候佢另一部手機震動,Line有人留言俾佢,佢就知道有客搵佢,佢就打:我有電話入,遲啲再傾,88

Suki打開Line,見有人收言:我要叫雞

Suki即刻打:你傳一張全身相俾我睇下先

對方:吓,你要挑客架

Suki:係,我保證睇完之後會刪左佢

原來佢接過第一個客之後,諗諗下自己出黎做又唔係為錢,決定要挑一啲個樣同身型比較好嘅男人黎接。

對方:

Suki立刻收到兩張相,打開黎睇,見相中人係兩個幾靚仔嘅年輕人,打:點解有兩個人

對方:我地想玩3P

Suki:吓,我未試過噉接客,等我考慮下先啦

佢跟住就關手機,不過都令佢諗起結婚前有時都會同唔同嘅男人玩3P,結婚後先收歛左,再下個鐘,見時間已經不早,熄左電腦返入房瞓覺, 瞓瞓下佢老公冇出聲,忽然轉身過黎趴係佢身上,扯起佢條睡裙,拉低自己條睡褲就屌Suki個閪。

Suki唯有任佢屌,但係毫無感覺,佢老公屌左Suki一陣,射左野之後同樣粒聲唔出就轉返身繼續瞓,好似當Suki係一件洩慾工具,但係Suki心諗:「你就算一路屌一路鬧我淫賤都好呀,依家唔聲唔聲屌完就算,好似當我連洩慾工具都不如。」

第二日朝早,Suki老公返工時候又話會夜返, Suki等老公出左門口就去Tammy開嘅時裝店幫手做兼職,不過仍然為尋晚件事唔開心,Tammy:「你咩事呀?Suki冇心機噉話:「我老公囉。」

Tammy聽到Suki提到佢老公,已經估到係咩事,就話:「不如同你老公傾下啦。」Suki:「佢噉保守,點會同我傾做愛嘅野呀。」Tammy:「其實你有冇考慮過離婚。」Suki搖頭話:「噉又暫時冇。」

到左五點幾嘅時候,Tammy建議:「不如收鋪一齊去玩囉。」Suki正想答應手機就響,就講:「等我聽個電話先。」行出左時裝店,見係Line留言。

對方:3P嘅事你考慮成點

Suki有啲猶豫,打:重未決定

對方:我保證我地唔係壞人,只係想玩3P,冇其他目的

Suki:「陌生人都識噉講,反而老公...」心中起左報復念頭,打:好,幾時,邊到

對方:一個鐘頭後,XX酒店,XXX號房

Suki:好,到時見

佢心諗:「佢地究竟係咩人,咁有錢去租五星級酒店叫雞嘅,個到一晚租超貴。」又想到可以去五星級酒店,頓時覺得自己高級左,不過都知道呢啲客係係可一不可再。

作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-1-17 10:44

作者: netsee    時間: 2015-1-17 10:48     標題: 回覆 50# 的帖子

多謝, 係呀, 有一排冇寫, 咁啱有呢個故事主題, 寫出黎同大家分享
作者: 鋒馬故如雲    時間: 2015-1-17 11:07

作者: 水月晴輝    時間: 2015-1-17 12:50

好淫賤的雞

作者: netsee    時間: 2015-1-17 13:30

要夠淫賤先好睇
作者: hohob    時間: 2015-1-17 19:31

作者: Bolotoman    時間: 2015-1-18 00:00

作者: Water_man    時間: 2015-1-18 05:50

good job,support
作者: netsee    時間: 2015-1-18 11:18

引用:
原帖由 hohob 於 2015-1-17 07:31 PM 發表
好好睇,有橋段,努力。

我係想網友當個故事係電影咁睇
作者: sisman    時間: 2015-1-19 18:53

作者: hohob    時間: 2015-1-20 19:33

作者: hohob    時間: 2015-1-20 21:09

作者: Mr.希望    時間: 2015-1-20 21:19

作者: netsee    時間: 2015-1-21 00:58

引用:
原帖由 hohob 於 2015-1-20 09:09 PM 發表
幾時更新

差不多呢一, 兩日
作者: tos    時間: 2015-1-21 11:04

作者: netsee    時間: 2015-1-21 11:33

多謝, 繼續努力中
作者: netsee    時間: 2015-1-21 15:45

第七章.兩個俊俏的年輕人

Suki冇再返時裝店,費事Tammy問係邊個打黎,但係Line打訊息俾Tammy:我都係唔去啦,你玩得開心啦,之後就行去搭地鐵到XX酒店嗰個區,佢見重有時間,搵間咖啡店坐低飲杯咖啡。

佢平時嘅衣著都係大方得體,冇人會覺得佢係一個淫妻,所以一坐抵已有引起三個打扮斯文嘅男人注目,佢地可能以為Suki係嗰個區返工嘅OL,不時望下佢。

Suki知道佢地望緊自己以,但表現得好矝持,其實想佢地搭訕,可惜佢地始終唔敢行動,見時間都差不多,心中鬧佢地:「溝女都唔敢,冇鬼用。」就起身去廁所整理一下儀容,跟住離開咖啡店,行去XX酒店。

佢入到酒店,手機嘅Line傳黎訊息:我地已經到左,你係邊到, 佢打:已經係酒店Lobby,上緊黎,隨手熄左手機,搭升降機到XXX號房個層,出左升降機搵左一陣就到左房門前。

Suki輕輕敲門,有人好快開門,Suki見開門係個著全恤衫西褲嘅年輕人,佢同之前傳黎嘅其中一張相一模一樣, 即刻面露微笑,個年輕人A面露滿意嘅表情,話:「入黎啦。」Suki行入房,先聽到一陣輕快嘅音樂,再見到另一個同樣著全恤衫西褲嘅年輕人B都係到。

個年輕人B:「你真係幾正喎。」Suki:「多謝。」望住兩個二十來歲的俊俏年輕人,心跳慢慢加速,有啲緊張嘅感覺,個年輕人A:「你趕唔趕時間,我地想做兩個鐘頭。」

Suki呢個時候都唔想噉快走,就話:「好呀。」又問:「使唔使沖涼先?」兩個年輕人都話唔使,Suki:「好。」先放低手袋,再跟隨住音樂嘅拍子扭動身體,開始跳住舞除衫。

兩個年輕人一路欣賞住Suki嘅舞姿,自己都一路除衫,到Suki除剩胸圍底褲嘅時候,佢地都只係著住底褲,Suki就慢慢行到佢地身邊,跟住節奏扭動個屁股,上下擦佢地嘅大脾,雙手撫摸佢地嘅健碩嘅胸膛,同佢地跳貼身舞。

呢個時候兩個年輕人條撚都硬左,Suki行返開,向佢地勾左下手指,示意等佢地幫佢除胸圍底褲,年輕人A同年輕人B分別行到Suki前面同後面。

Suki自己舉起雙手,年輕人A雙手伸到佢背後,降開胸圍個扣,除左個胸圍再搓佢對波,同一時間,年輕人BSuki後面,雙手伸入Suki嘅底褲摷佢個閪。

年輕人A搓左Suki對波一陣,跟住將Suki條底褲慢慢拉落地下,見到有水係年輕人B雙手邊滲出黎,就話:「你好淫呀。」Suki就話:「噉快啲屌我啦。」而且冇要求佢地要戴安全套。

年輕人BSuki埋床,要佢跪係床上,自己除埋條底褲又跪係Suki後面,揸住條撚插入Suki個閪到出力屌,而年輕人A除左條底褲企係Suki面前,挺條撚埋去佢個口到,佢好自然噉張開嘴同佢含。

年輕人B強而有力嘅腰急速前後擺動,而因為佢嘅急速擺動,導致Suki含年輕人A條撚嘅頻率都快左,年輕人A感到特別爽,同以前啲女就噉含佢條撚嘅感覺差好多。

兩個年輕人都盡情享受,微微發出呻吟聲,最後差唔多同時間射左野,年輕人B內射晒就話:「估唔到你個閪重窄過啲妹妹仔。」年輕人A口爆左之後都講:「把嘴含撚都含得好舒服。」

Suki俾兩個年輕人贊,心情大好,主動同年輕人A:「到你屌啦。」年輕人A:「我想屌你屁股得唔得?Suki:「你想點都得。」年輕人BSuki:「噉你同我含撚,我都想試下你個嘴有幾正。」

Suki問年輕人B:「你介唔介同我奶閪?如果唔介意,不如玩六九。」年輕人B:「都好喎。」於是年輕人B頭下腳上瞓係床到,Suki背向年輕人B個頭,跨過佢條腰跪係到,再彎低身含佢條撚,個閪剛好對正年輕人B個口。

年輕人B伸出條脷奶Suki個閪條罅,而年輕人A就揸住條撚要屌Suki個屁眼,Suki個閪條罅漸漸俾年輕人B奶到出水,啲水俾年輕人A條撚沾到,抽插Suki個屁眼變得比較容易,成條撚可以隊晒入去,Suki個屁股未試過俾男人屌得噉深,即使含住撚都呻吟左出黎。

之後兩個年輕人再要前後屌Suki,年輕人A先坐係張枱上面,Suki再坐上年輕人A大脾俾佢屌,而年輕人B企係Suki後面屌佢屁股,Suki前後兩個窿被夾擊,成個人興奮到極點。

二男一女就係噉係兩個鐘頭內試幾種性交組合,兩個年輕人第一次玩3P,覺得相當刺激,又好有滿足感,而Suki難得俾兩個俊俏嘅年輕人屌, 燃起左內心激情,已經冇再諗甚麼對老公報復,只係盡情享受兩個年輕人帶黎嘅性歡愉。

不知不覺過左兩個鐘頭,年輕人B部手機呢個時候響,佢接左之後,聽左一聽就講:「知啦,依家黎啦。」就收線,再同年輕人A:「係時候要走。」年輕人A就話:「真係冇癮。」

兩個年輕人去浴室清潔一下,跟住著返晒,隨手俾左一萬蚊Suki,好滿足噉趕住要走,離開房之前年輕人ASuki:「間房俾晒錢,重包埋晚餐,你可以瞓到聽日先走。」

Suki曾幾何時接過噉好嘅客,收到一萬蚊嘅時候已經呆左一呆,跟住重聽到可以係噉貴嘅酒店食晚餐同住一晚,開心到忍唔住笑左出黎。

作者: matchxbox    時間: 2015-1-21 16:10

作者: netsee    時間: 2015-1-21 16:24     標題: 回覆 67# 的帖子

冇咁快
作者: sosadv3v    時間: 2015-1-22 00:07

作者: netsee    時間: 2015-1-22 00:51

引用:
原帖由 sosadv3v 於 2015-1-22 12:07 AM 發表
文呢:smile_41:
出到第七章
作者: Water_man    時間: 2015-1-22 06:44

以後做雞好過返工!
作者: loyanpai100    時間: 2015-1-22 07:38

作者: netsee    時間: 2015-1-22 10:29

引用:
原帖由 Water_man 於 2015-1-22 06:44 AM 發表
以後做雞好過返工!
哈哈...
作者: 西門吹簫    時間: 2015-1-22 10:54

年輕人B內射左之後,再同SUKI玩69,咪奶番晒自己D精,雖則係自己姐:smile_27:
作者: 愛絲    時間: 2015-1-22 12:37

作者: netsee    時間: 2015-1-22 13:42

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2015-1-22 10:54 AM 發表
年輕人B內射左之後,再同SUKI玩69,咪奶番晒自己D精,雖則係自己姐:smile_27:
射係入面, 奶係出面,明唔明?
作者: netsee    時間: 2015-1-22 13:42

引用:
原帖由 愛絲 於 2015-1-22 12:37 PM 發表
睇完梗撚晒 … 而家要去自瀆喇 ~~
你唔係女仔咩?
作者: 米尹末    時間: 2015-1-22 13:58

作者: 西門吹簫    時間: 2015-1-22 14:09

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-22 01:42 PM 發表

射係入面, 奶係出面,明唔明?
點都會流番D出尼,其實你咁寫都冇問題,只係覺得有D重口味
作者: netsee    時間: 2015-1-22 14:37

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2015-1-22 02:09 PM 發表

點都會流番D出尼,其實你咁寫都冇問題,只係覺得有D重口味
個男嘅都係傾左幾句先奶, 就算係流都已經流走大部份

作者: netsee    時間: 2015-1-22 14:38

引用:
原帖由 米尹末 於 2015-1-22 01:58 PM 發表
樓主!!!!快出文!!!

俾啲時間我
作者: s1001058    時間: 2015-1-22 17:09

作者: cnicky    時間: 2015-1-23 15:25

作者: netsee    時間: 2015-1-24 15:13

第八章.高級男職員

Suki係房內沖完涼,整理好衣衫就落去酒店嘅法國餐廳食晚餐,餐廳內的客人主要都係情侶,佢地衣著光鮮整齊,談吐得宜,好似Suki單獨一個係絕無僅有。

佢係櫃台出示左張Key card,櫃台一個女職員攞張card係巴閱讀器一掃,望左Suki一眼,Suki:「有咩問題?」個女職員答:「你唔係個房嘅租客。」Suki:「但係係個租客租房交抵張Keycard比我,話我可以繼續用間房。」

有個三十幾歲嘅高級男職員行埋黎話:「噉冇問題啦。」係個女職員攞左張Key card俾返Suki,示意一個男侍應為Suki帶位,Suki提出要一張靠窗嘅枱,個侍應順應佢嘅要求,帶佢去到一張可以望到成條街嘅枱。

Suki坐抵之後睇下個餐牌,見全部都係寫法文,呢個時候個高級男職員行埋黎,放抵左一杯法國礦泉水,問:「小姐一個人?Suki反問:「點解噉問?」個高級男職員微微一笑,就話:「一般黎嘅客人都係情侶或者一班朋友,不過我地一樣歡迎你。」

Suki見佢幾靚仔,就話:「不過我唔識睇法文,有咩可以介紹俾我?」個高級男職員就話:「不如試下setdinner,你一個人食都唔錯架。」Suki反正唔識點餐,就話:「好呀,唔刻。」個高級男職員講:「唔使客氣,我去落單先。」

Suki正係到等緊餐嘅時候,好自然望下出面嘅街景,突然見到一個熟悉嘅背影係對面行人路行緊,心諗:「噉似老公嘅?」即刻攞起手機,準備打老公個手機號碼,睇下嗰個男人會唔會接手機。

個高級男職員呢個時間行埋黎,話:「小姐,唔好意思。」指一指放係枱上面嘅一塊示意客人關手機嘅告示牌。」Suki望一望個牌,問:「點解有噉嘅規定?」個高級男職員答:「因為想客人可以專心享受我地嘅法國美食。」

Suki只好放返抵部手機,話:「唔好意思。」個高級男職員話:「或者你可以出餐廳外面打電話,個餐黎到我再出去提你。」Suki見個男人越行越遠,已經睇唔清楚,而且又唔係好肯定,就話:「唔使啦。」

冇幾耐個高級男職員親自為Suki送上頭盤,Suki:「勞煩晒喎。」個高級男職員話:「唔好噉講,可以為噉靚嘅小姐服務,你慢用。」Suki點一點頭就開始食,之後setdinner嘅其餘部份都係由個高級男職員送上。

Suki食完甜品,再飲完法國咖啡之後,個高級男職員再行埋黎問:「覺得我地餐廳嘅水準如何?Suki:「真係好好食。」個高級男職員話:「多謝。」Suki:「我都要走啦。」隨手放低二百蚊小費。

Suki出左餐廳,開返手機,見老公留言:忽然有單好重要嘅生意要傾,今晚唔返黎瞓,佢立即起疑心,諗:「後先個男人背影唔通真係老公,佢要去邊呢?

個高級男職員呢個時候行出黎,叫:「小姐!Suki轉身問:「有咩事?」個高級男職員:「我想問下你係咪會check-out?如果係,我可以幫你。」Suki見佢眼光有異,笑左一笑,問:「你係咪想用間房搞野?

個高級男職員有啲尷尬,一時間唔知點答,Suki知道估中左,又忽然想到返屋企都係得自己一個,就話:「間房比你用冇所謂,不過我有條件。」個高級男職員面露笑容,問:「你想要幾過錢?Suki:「我唔係要錢,而係我要睇住你地搞。」

個高級男職員窒左一下,話:「吓...」諗左一刻,話:「你等我一陣。」立刻返入餐廳,Suki自話:「唔怪得噉好親自招呼我,原來睇中我間房。」冇幾耐個高級男職員出返黎話:「好,冇問題。」Suki:「你地幾點上黎?」個高級男職員話:「十點半左右。」

Suki上返間房, 見離十點半重有一個鐘頭左右,自己將啲衫除晒,企係塊全身鏡面前欣賞自己嘅身材,微微嘴笑嘅同時,重心諗:「個衰人Newton成日話我係天生淫賤貨,真係一啲都冇錯。」

房內嘅播音系統係呢個時候播放出一首世界名歌careless whisperSuki就閉上眼跟住啲節奏搖擺起黎,成個人沉醉係首歌入面,漸漸覺得眼瞓,就趴落張床到瞓著左。

矇矓中Suki聽到敲門聲,望下個鐘已經係十點半,即刻起身攞件浴袍著,然後去開門,個高級男職員迅速拉住個二十歲左右嘅女仔行入房,Suki見佢地都係換左便服,就關門跟住佢地行返入房。

個高級男職員催:「快啲除衫啦,重等咩?Suki認得個女仔係餐廳侍應,心諗:「條仆街梗係利用職權,迫個女仔同佢上床啦。」個女仔見Suki係到,有啲怕羞,又有啲唔係好願意,就話:「我都係唔想。」轉身要走。

個高級男職員冷冷噉話:「你走親就聽日自己遞辭職,如果唔係就我要你孭鑊再炒你。」個女仔唯有擰返過黎,好勉強噉除晒啲衫,坐係床邊,Suki忍唔住話:「估唔到你廋廋地,對波噉大。」

個高級男職員都好快除晒自己啲衫,就話:「唔係我點會睇中佢。」將個女仔按落床上,先啜佢對乳頭,然後分開個女仔對腳再挺腰屌佢,佢即刻喊左出黎,個高級男職員一邊屌一邊鬧:「你又唔係處女,喊物撚野呀。」

個女仔目無表情,就好似俾個高級男職員強姦緊,個高級男職員唔理得佢噉多,只係盡情噉屌佢個閪,到快要射嘅時候就抽返條撚出黎,起身射晒啲精液係個女仔塊面到。

個高級男職員跟住話:「轉身,我要係後面屌多次。」個女仔照佢吩咐做,個高級男職員就提起佢屁股,再係後面屌佢個閪,雙手就係佢後面揸佢對波。

Suki睇住個高級男職員噉樣屌個女仔,就覺得好似啲嫖客屌自己嘅時候一樣,所唔同嘅係個女仔係被迫,而自己係享受,漸漸重幻想俾呢個高級男職員屌緊個閪...

作者: Klnqeman    時間: 2015-1-24 18:21

要除暴安良。

作者: sisman    時間: 2015-1-24 18:26

作者: netsee    時間: 2015-1-25 01:37

引用:
原帖由 sisman 於 2015-1-24 06:26 PM 發表

變相幫埋自己friend吹

我又覺得唔需要執著係咪奶返自己啲精, 幫自己friend吹嘅,  而且玩得3P重會計較咁多?
作者: netsee    時間: 2015-1-25 01:44

引用:
原帖由 Klnqeman 於 2015-1-24 06:21 PM 發表
要除暴安良。

唔會, 重要個男職員玩晒啲女侍應
作者: hks22    時間: 2015-1-25 02:23

正。。。支持
作者: netsee    時間: 2015-1-25 02:34     標題: 回覆 89# 的帖子

多謝
作者: 慢嘗君    時間: 2015-1-25 09:14

作者: netsee    時間: 2015-1-25 10:17     標題: 回覆 91# 的帖子

可能架
作者: Klnqeman    時間: 2015-1-25 12:16

引用:
原帖由 netsee 於 2015-1-25 10:17 發表
可能架
妳得稼喇☺️☺️

作者: hohob    時間: 2015-1-26 18:27

作者: sisman    時間: 2015-1-26 21:41

作者: kipan    時間: 2015-1-27 00:13

作者: netsee    時間: 2015-1-27 01:11

快架啦, 我係唔可能每日都出文, 見諒

作者: yhwh    時間: 2015-1-27 14:23     標題: 回覆 97# 的帖子

作者: netsee    時間: 2015-1-27 15:48

第九章.變態女生

個高級男職員屌完個女仔,拍下佢屁股,話:「你以後乖乖地俾我屌。」個女仔冇咩反應,坐返係床邊,Suki早已係佢地搞野嘅時候已經坐左係梳化,笑住話:「你都幾禽獸喎。」

個高級男職員亦都笑住話:「當男人有權力有錢,都會變成禽獸,有錢人同啲高層玩得女人少咩。」Suki:「噉又係。」個高級男職員可能玩完個女仔心情好,重主動同Suki:「我唔係白屌佢架,我可以保證係餐廳冇人敢鬧佢,重遲啲會升佢職。」

Suki:「噉餐廳啲女員工都俾你玩過啦?」個高級男職員就好自豪噉反問:「你估下?Suki:「我見佢地個個都幾靚,你點會放過。」個高級男職員話:「你都好正,不如我地做番次。」Suki:「你就想,噉多女俾你玩都夠啦。」

個高級男職員被Suki拒絕,就叫個女仔:「你同我含撚啦。」個女仔落床跪低幫佢含,Suki:「屌左兩次都重唔夠呀。」個高級男職員就好吋噉話:「佢係我嘅性奴,我想點玩都得。」Suki故意嘆氣話:「女人天生就要俾男人玩,真係唔公平。」

個女仔好落力噉含個高級男職員條撚,有時又奶佢個袋,Suki見個高級男職員十分享受,突然行到個女仔後面踎低,伸手指去插佢個閪,個女仔鬆口想轉身撥開Suki隻手,但係個高級男職撳住佢個頭話:「唔好郁,繼續含。」

Suki邊用兩隻手指插緊個女仔個閪,話:「俾男人插得多,原來插女人嘅感覺係噉嘅,又真係幾爽。」跟住再用一隻手指插屁眼,對個高級男職員講:「個屁股冇俾男人屌過喎,益晒你。」

個高級男職員笑左一笑,繼續享受俾個女仔含撚嘅樂趣直到口爆個女仔,佢攞返條撚出黎就話:「今晚玩住噉多先。」好快著返晒衫就走,完全唔理個女仔。

個女仔衫都冇普返就行入浴室洗面,出返黎嘅時候Suki:「妹妹仔,你都幾好戲。」個女仔問:「咩意思?Suki:「你根本就唔介意俾條傻佬屌。」

個女仔話:「你講咩呀?Suki:「佢拉你入黎嘅時候,你扮得好勉強,到你俾佢屌到喊,其實只有一個目的。」個女仔問:「咩目的?Suki:「你想激佢虐待你,點知條傻佬冇出手。」

個女仔好認真噉話:「點會呀,你自己下賤唔好以為其他女仔都係噉。」Suki就係件浴袍個袋攞左部手機出黎,係佢面前播左一片,就講:「我已經拍低晒你地搞野嘅過程,你既然唔認嘅,我就將條片放上網,等鹹濕嘅網友研究下囉。」

原來Suki見個男嘅卑鄙,女嘅扮野,就趁佢地搞第一次野嘅時候,偷偷地開左部手機嘅拍攝功能,藏係件浴袍個闊袖裡面,伸出小鏡頭影住佢地,然後重特登引個高級男職員講多啲利用職權,對女員工進行性侵犯嘅野。

個女仔有啲驚,就話:「好,我認,一開始見佢幾靚仔,又知道佢利用職權搞啲女下屬,諗住佢會有啲變態啦,點知佢又係屌過左算,最多係要我幫佢含撚。」

Suki:「條片有晒佢威逼你嘅證據,我可以俾條片你威脅返佢,到時你想佢點都得啦。」個女仔問:「有噉著數?Suki:「你唔要就算啦。」個女仔即刻話:「要呀,我叫Kay,你呢?Suki:「叫我Suki。」

Kay赤裸裸噉坐埋Suki身邊問:Suki姐,想我點報答你?Suki:「女人我就唔啱,不過對你有啲好感,我要同你影輯裸照。」心諗如果唔肯就用條片威脅佢。

但係Kay竟然毫不猶豫就答應,重自己主動係梳化同張床擺出極之淫賤嘅姿勢,幾乎每個姿勢都清楚睇到佢個閪,同之前有啲怕羞嘅女仔原全係兩個人,Suki都睇到有啲心動,不停係噉影,由於之前拍左片,手機張記憶card唔係剩低好多空位,冇幾耐就滿晒。

Suki收埋部手機,都忍唔住贊Kay:「你真係幾正。」Kay:Suki姐,你都好正呀,不如等我服侍下你呀,你要我點都得架。」行埋Suki身邊,伸隻手入Suki件浴袍入面...

作者: sisman    時間: 2015-1-28 01:27

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)