188Channel

標題: 女朋友好怕醜,唔願自己郁 [打印本頁]

作者: 超大大春袋    時間: 2015-1-2 01:14     標題: 女朋友好怕醜,唔願自己郁

作者: xref228    時間: 2015-1-2 14:14

作者: 獨人    時間: 2015-1-2 14:17

引用:
原帖由 超大大春袋 於 2015-1-2 01:14 AM 發表
各位好,小弟呢個女朋友岩岩將佢守左22年既處比左我,
搞野果時零叫床聲,只係聽下過好細聲既扯氣聲,
搞野果時下面好濕,但佢真係好怕醜唔願郁,
連狗仔式都唔多想!搞野搞左成半個幾月,
下下都係我插佢,有時 ...
岩岩破處怕醜姐。同佢講多D咸野,等佢慣左先

作者: happymonkichi    時間: 2015-1-4 14:39

作者: 幪面超人    時間: 2015-1-5 10:49

慢慢黎啦,淑女變淫娃都唔係一朝一夕變成架
作者: FairKin    時間: 2015-1-5 17:51

作者: winball    時間: 2015-1-31 17:57

作者: Hkwargod    時間: 2015-1-31 18:50

引用:
原帖由 winball 於 2015-1-31 05:57 PM 發表
我的經驗是當你發覺女友有反應時(例如開始喘氣),你就一邊用力屌佢同時在佢耳邊講粗口,不用顧忌.
漸漸佢就會開放.不過你要有心理準備,女人叫起床來聲音會很可怕.
同佢開房
睇住四仔做
作者: 我係lok~~    時間: 2015-1-31 20:50

:smile_38:   慢慢啦, 處都俾埋你仲想點WO大佬
作者: highschoolgirl    時間: 2015-2-1 03:04

作者: yugigi02    時間: 2015-2-1 03:19

作者: yugigi02    時間: 2015-2-1 03:22

作者: auceo    時間: 2015-2-1 19:34

作者: MINAKO妹    時間: 2015-2-3 11:33

作者: talkwith...    時間: 2015-2-3 11:45

作者: bcm    時間: 2015-2-3 18:09

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-2-1 03:04 AM 發表

我諗呢個唔係個個都岩, 我識有個SP 同我做果時,系我耳邊講粗口,
做完一次, 即88, 唔洗再見, 好反應, 當時幾濕都好, 一聽到粗口即乾:smile_22:
咪係,呢d 只係男人一廂情願諗法,以為好man, 其實好討厭,一次半次就話姐,邊個女仔會中意至得架,我愛你就我愛你啦,唔通講我好撚愛你,我會lum咩,係咪丫姐妹們你地話=_=
回應番樓主問題先,你要比d時間你條女,學樓上師兄話齋,淑女變淫娃唔係一朝一夕架,以你女友呢d純情小白兔型,你不防做果時多d講甜言蜜語,話你好正,舒服就叫出黎。。。再輕吻佢,動作盡量温柔,慢慢佢會轉變。仲有,注意做嘅場所,燈光各樣野都有影響,最好柔和d, 再點一種催情香薰叫:依蘭依蘭,有效令人放d, 去d賣香薰精油嘅地方問下。最後,如果佢係屋企做怕家人聽到至唔叫,你同佢出去渡假,去下酒店睇下會唔會好啲

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-3 18:55

引用:
原帖由 bcm 於 2015-2-3 06:09 PM 發表
咪係,呢d 只係男人一廂情願諗法,以為好man, 其實好討厭,一次半次就話姐,邊個女仔會中意至得架,我愛你就我愛你啦,唔通講我好撚愛你,我會lum咩,係咪丫姐妹們你地話=_=
回應番樓主問題先,你要比d時間你條女, ...
但好多女都會講, 屌我啦 屌撚死我啦 :smile_30:
作者: bcm    時間: 2015-2-3 19:15

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-2-3 06:55 PM 發表

但好多女都會講, 屌我啦 屌撚死我啦 :smile_30:
其實某程度試取悅個男架咋,一係本身條女出口成文囉

作者: 我係lok~~    時間: 2015-2-3 19:18

引用:
原帖由 bcm 於 2015-2-3 07:15 PM 發表
其實某程度試取悅個男架咋,一係本身條女出口成文囉

:smile_30:  我識既多數都爛口
作者: manmanU    時間: 2015-2-7 10:04

作者: 三不五時    時間: 2015-2-7 10:38

作者: 天體少年    時間: 2015-2-14 22:56

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)