188Channel

標題: 想做鬼妹 [打印本頁]

作者: wongwaiwaiwai    時間: 2014-12-20 12:36     標題: 想做鬼妹

作者: xref228    時間: 2014-12-20 12:43

作者: 幪面超人    時間: 2014-12-20 14:03

引用:
原帖由 wongwaiwaiwai 於 2014-12-20 12:36 PM 發表
唉.....睇得多, 好想試下同鬼妹做,
但係一個中國人又唔高大, 又點會上到D金髮鬼妹,  識都未識到la:smile_39::smile_39:
你要諗負面無辦法,點解你唔諗,金髮鬼妹全球有幾千萬,要上一個真係咁難咩!
作者: 我係lok~~    時間: 2014-12-20 15:59

完全無興趣對鬼妹
作者: wongwaiwaiwai    時間: 2014-12-21 14:42     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: wongwaiwaiwai    時間: 2014-12-21 14:43     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: 我係lok~~    時間: 2014-12-21 16:34

引用:
原帖由 wongwaiwaiwai 於 2014-12-21 02:42 PM 發表
點解呀? 咁正又大,  鍾意日本妹??
係, 中意日本
對鬼妹, 見到個樣都無興趣
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-12-21 19:54

本來想叫你學好英文先諗識鬼妹, 點知你中文都 :smile_39:  
搞清楚係 "想做鬼妹" 定 "想同鬼妹做" 先啦! 一時一樣....
不過我知道鬼妹心態, 都有想試唔同口味o既, 外表唔一定最重要, 錢都唔需要好多, 不過內裡一定要夠man, 而男人最man 就係對自己充滿信心果陣時   你咁o既狀態莫講鬼妹, 想溝返本地妹都好蚊水 :smile_30:
作者: 我係lok~~    時間: 2014-12-21 20:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-12-21 07:54 PM 發表
本來想叫你學好英文先諗識鬼妹, 點知你中文都 :smile_39:  
搞清楚係 "想做鬼妹" 定 "想同鬼妹做" 先啦! 一時一樣....
不過我知道鬼妹心態, 都有想試唔同口味o既, 外表唔一定最重要, 錢都唔需要好多, 不過內裡一定 ...
:smile_03:  我都無串佢呢樣
作者: 大芝野    時間: 2014-12-21 21:52

作者: 我係lok~~    時間: 2014-12-22 09:32

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-12-21 09:52 PM 發表
我都想試下鬼妹

gogogo~ 等你出report
作者: SeaWide    時間: 2014-12-22 20:29

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-12-21 07:54 PM 發表
不過我知道鬼妹心態, 都有想試唔同口味o既, 外表唔一定最重要, 錢都唔需要好多, 不過內裡一定 ...
哈哈,您好正 xp

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)