188Channel

標題: 訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手! [打印本頁]

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 05:01     標題: 訓左兩日街被老闆炒,想向老闆娘報仇!望師兄幫手!

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 05:03

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 05:04

作者: manpushoil    時間: 2014-12-2 05:26

好好睇!玩wechat真係正!

分析就唔識了,希望你心想事成啦!!
作者: jumboleung    時間: 2014-12-2 05:31

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 05:48

作者: ER7077    時間: 2014-12-2 08:27

作者: 比特    時間: 2014-12-2 09:38

师兄有无拍照呀?

作者: uncleblue    時間: 2014-12-2 11:57

好頂隱呀,如果係我我都忍唔住會抽下水.:smile_47:
BTW老闆娘竟然有domdom係身,呢件事相當可疑  試下由呢方面chok下佢
作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 13:05

作者: kensen    時間: 2014-12-2 13:08

依個經驗都正...謝謝
作者: paullee1103    時間: 2014-12-2 13:48

Support

作者: samwong0011    時間: 2014-12-2 13:52

作者: 比特    時間: 2014-12-2 13:57

请问地点在那?等一班香讨爸打可以实地考察一下,再研究攻略。

作者: heskey2000    時間: 2014-12-2 14:25

你咪係whatsapp個度試下佢先囉,佢話請你食野,咁你咪話幫佢好似飲醉咁按摩補返數囉。或者有時關心下佢,試下佢d口風囉。

作者: rocketdog    時間: 2014-12-2 14:31

Go for it...
作者: uncleblue    時間: 2014-12-2 14:33

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 01:05 PM 發表

點chok先?大隻仔身份係網友,而我身份係普通朋友,真係問唔出
緊係用自己身份同佢頃啦,用大隻仔身份就算頃得成都未必比你食啦.
chok下佢話佢果晚醉左講左D秘密你知.....最緊要比佢知道你知佢有domdom跟身
作者: bestfriend2012    時間: 2014-12-2 14:42

作者: littleidea    時間: 2014-12-2 15:13

同老板娘whatsapp 下,傾下計先。問問下佢呢排生意點,天氣涷著多件衫,唔好好似上次食飯咁著咁少,一黎涷二黎比人睇哂。

再傾下你搵工情況(自己吹),話搵到灰灰地,不如出黎食個飯飲杯野傾下,到飲野果時,飲多兩杯大膽左咪講返你地係房仔嘅事!

作者: 獵人茂    時間: 2014-12-2 15:20

作者: loching    時間: 2014-12-2 15:30

good sharing.. many many thanks
作者: snowy_spirit    時間: 2014-12-2 15:59

講真,睇得出老闆娘對你都幾好,其實可以用自己身份同佢傾,flirt下佢應該都唔會反感
wechat個大隻仔account其實都幫唔到D咩,因為照計好快係可以用番自己身份同佢講到依D話題

難度其實係佢知你依家冇工做,身份地位都比較抵value,要盡量唔好講自己D衰野
同埋唔好成日落去揾佢,但每次揾佢最好揀D冇咩人嘅時間,可以傾耐D

最後其實明哥都比較口疏,可以唔洗同佢講咁detail

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:14

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:16

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:19

作者: uncleblue    時間: 2014-12-2 16:21

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 04:14 PM 發表

其實有諗過架,不過基於佢係老母個朋友,所以好多時問咩天有避諱,想問但又怕問左,連fd都無得做。
咁無人叫你一頃就話想卜野架馬~:smile_30:
但你想食野第一步就要add左先啦,先頃下D鎖碎野,岩時機咪湯蛇除褲上囉~:smile_o01:
作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:22

作者: bestfriend2012    時間: 2014-12-2 16:23

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:30

作者: Loyick    時間: 2014-12-2 16:32

支持

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 16:32

作者: 獵人茂    時間: 2014-12-2 16:51

作者: alexyclam    時間: 2014-12-2 16:59

Wechat id 等我黎啦…
你同佢太熟…冇得食…
怕你爆佢大鑊咪要捱…lol

作者: mwong12    時間: 2014-12-2 17:06

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 04:30 PM 發表

哈哈,邊區無問題,係深水步區,鋪名就唔好問我,我真係唔會講,唔係都唔會假名。
頂, 我住深水埗, 想去睇下tim

作者: 獵人茂    時間: 2014-12-2 17:08

作者: seven柒    時間: 2014-12-2 17:29

深水埗嘅麵檔我都食过好多间,靓靓老板娘!哈哈…我知知地

作者: uncleblue    時間: 2014-12-2 17:55

乜你地咁架,樓主刀未食就問佢扲老闆娘V7~
係刀等樓主食左先啦~
叔叔排第一~XDD

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 18:10

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 18:11

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 22:27

作者: pokhong1    時間: 2014-12-2 22:37

作者: heskey2000    時間: 2014-12-2 22:43

師兄你都要鼓起勇氣試下啦,

作者: snowy_spirit    時間: 2014-12-2 22:49

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 10:27 PM 發表
剛才傾左次電話,打算話約出來飲野,又up不出口:smile_39:
約出飲野都唔敢?? 樓主唔好笑啦

講真如果你地熟嘅,佢基本上都唔會say no
作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 22:56

作者: heskey2000    時間: 2014-12-2 22:59

你咁驚好難攪得成,如果你咁想報仇,你就一定要勇敢d

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 23:06

作者: ccy304    時間: 2014-12-2 23:14

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 11:06 PM 發表
我明但如果出來飲下野,應該傾乜,點樣入手?
你約個單身女仔就話,只要人地只去代表你有機會,女方都知你想追求佢。
但宜家係人妻喎,話題應該點入手呢:')
你3X歲點解諗野仲細路過我ga......
人地叫你得閒落鋪頭食野,唔收你錢。
你咪話唔好喇,落鋪頭怕尷尬,不如出去食啦。
btw而家1男1女去街都好平常,唔一定係話俾機會,或者知你想追佢。
約單身女仔都好難o架......你知佢淫底已經好有機會喇。
仲有平時鋪頭做野,如果覺得你老實又加分。
去馬吧啦......再唔係你覺得約單身女仔易D去食條後生ga唔好煩=.=
作者: 龍少﹏雲少    時間: 2014-12-2 23:18

:smile_27: 食吾到吾好返黎見我
作者: 龍少﹏雲少    時間: 2014-12-2 23:21

:smile_39:只要佢仲理你者係仲有機會

作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 23:23

作者: willis2600    時間: 2014-12-2 23:25

約食飯
再講到自己好唔開心
咁佢會好內疚
姐內疚呢點搵機會食
作者: 龍少﹏雲少    時間: 2014-12-2 23:28

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 11:23 PM 發表

Sorry師兄,你鬧得我好正:')
不過可唔可以整個模擬版出來
你當佢到時肯出來,咁見面應該傾咩先知有無機會?
要隨機應變架嘛
作者: 細強~~    時間: 2014-12-2 23:32

作者: ccy304    時間: 2014-12-2 23:32

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 11:23 PM 發表

Sorry師兄,你鬧得我好正:')
不過可唔可以整個模擬版出來
你當佢到時肯出來,咁見面應該傾咩先知有無機會?
你地傾開咩有咩話題我唔知......
但係你都可以同佢傾下公司近排點,聽佢講下生意差應該,你又講下搵工難都吹到2046掛?何況一餐飯?
唔知點轉話題,咪叫佢陪你飲酒囉,你同佢講話醉左唔緊要,會送佢返去。
有上次經驗,佢應該信得過你ga。
佢都係唔肯,你咪講多兩句搵工難,吐多兩下苦水,再俾杯酒佢講聲飲杯囉......
佢醉左你咪照扮醉,問乜都得啦。
再係咁不如我去食=.="
驚就唔好食喇,btw我覺得你行動唔好話阿明知。
尢其你驚
作者: 龍少﹏雲少    時間: 2014-12-2 23:34

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 11:32 PM 發表

內疚反而係佢,因為係佢叫我老母叫我做,宜家我又被炒,佢好唔意思。
頭先同佢傾電話,傾到原來前幾日老闆娘為左同我求情請我,同老闆吵左小交,但就唔係好嚴重。
既然佢內疚,梗加要約佢出黎哄到佢肉償。
作者: willis2600    時間: 2014-12-2 23:37

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-2 11:32 PM 發表

你地傾開咩有咩話題我唔知......
但係你都可以同佢傾下公司近排點,聽佢講下生意差應該,你又講下搵工難都吹到2046掛?何況一餐飯?
唔知點轉話題,咪叫佢陪你飲酒囉,你同佢講話醉左唔緊要,會送佢返去。
有上 ...
岩 唔好同明叔講 佢太多口
作者: willis2600    時間: 2014-12-2 23:40

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 11:32 PM 發表

內疚反而係佢,因為係佢叫我老母叫我做,宜家我又被炒,佢好唔意思。
頭先同佢傾電話,傾到原來前幾日老闆娘為左同我求情請我,同老闆吵左小交,但就唔係好嚴重。
咁佢個心都幾有你:smile_35:
其實我覺得你可以離補番佢老公既缺點
你明我講咩?:smile_o10:
作者: Bolotoman    時間: 2014-12-3 00:21

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 00:47

其實佢都幾幫你⋯可能有D野唔直接得講,你試下先!試左唔得仲有其他機會嘛!

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-12-3 00:58

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-2 23:32 發表

人地兩公婆,閙吓交好平常,
唔係為您單野,其他野都會吵吵鬧鬧吓啦。

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 01:10

約佢食餐飯話多謝你幫我講好說話!唔洗驚喎,你心諗想食人地緊係易露出馬腳。當朋友食餐飯正面少少,就算撞到佢老公又驚咩喎⋯朋友食飯有問題?最多搵間多時間傾計既地方!收到料先⋯再諗點做

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 01:27

作者: uncleblue    時間: 2014-12-3 01:29

傾V7先啦~

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 01:29

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 01:33

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 01:36

作者: freepic1iman_dc    時間: 2014-12-3 01:46

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:36 發表
地點食咩,已經諗到!打冷!有直口話叫啤酒。
但缺點就人多,係條街可能有好多熟人,一係轉區,一係轉去coffee,大家覺得?
轉區囉,反正咁會平常d, 日常口味食餐飯,唔會做作。

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 01:48

遠少少多D空間嘛⋯打邊爐囉!一定兩個人又無人夾到枱⋯間接問下佢試下或者要健身教練個身份間接收料

作者: ccy304    時間: 2014-12-3 01:48

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:27 AM 發表

多謝師兄打咁多字幫我

講到飲酒真係好idea,但我怕她出發前會同佢老公單聲同我食飯,萬一食完飯飲到傻下傻下返歸,佢老公知道,疑心大會唔會以後唔俾佢出架?我下一次約佢就會難上加難?
問題就o係li到喇,既然佢有套,同老公做又唔用。
可能佢出面有人餵,咁佢自己有方法耍走佢老公。
就算單左聲,除非佢自爆俾佢老公聽俾你食左o者。
唔係佢飲到傻下傻下你咪照送佢返去囉,上次都係你扶佢。
下次出o黎?有下次佢自己有辦法耍佢老公啦。所以都係o個句~驚就唔好食,食左就無得驚~佢仲驚過你~

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 02:06

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 02:13

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 02:15

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 02:18

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:13 AM 發表
健身教練即係大隻仔,有時我都會登入去以大隻仔身份chok下佢。
例如佢有無diy?佢係無diy習慣。
同老公幾耐做一次?唔定,有時連續兩晚,有時兩星期一次。
咁都試過用大隻仔級佢,如果你有需要,可以搵我喎!但佢 ...
係咪太直接問呀?但係話同老公唔帶套⋯點解有套先?仲帶出街?唔留屋企用帶黎做咩先⋯終覺得怪怪地咁⋯係咪帶俾你用架。哈

作者: ccy304    時間: 2014-12-3 02:22

引用:
原帖由 kahong5354 於 2014-12-3 02:18 AM 發表

係咪太直接問呀?但係話同老公唔帶套⋯點解有套先?仲帶出街?唔留屋企用帶黎做咩先⋯終覺得怪怪地咁⋯係咪帶俾你用架。哈

又到攪爛gag ga時候,盒套......係幫兩個女買ga~:smile_o16:
作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 02:36

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 02:43

:smile_34::smile_34:
引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:36 AM 發表
盒套係我發現,咁大隻仔身份係唔知情架,所以唔問得。
但以我身份點問呢,大隻仔先知佢地做愛唔帶套,而我係唔知情架。

咁如果我問,點解有套,佢答我買套避孕好出奇咩?咁我咪問都多魚

所以好矛盾呀
你又岩⋯老闆娘帶陰謀:smile_34:不過真係偷食都唔認啦⋯
作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 02:51

作者: 自在逍遙    時間: 2014-12-3 02:55

其實你可以諗下佢平時幾時休息同走出去好耐先返,因為偷食都要時間,伏都佢就可以再進一步
作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 03:38

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 02:51 AM 發表
e個問題有時我諗下諗下真係會以為自己有機會?當時盒野係新架,未開過,你話佢準備第一次偷食都得解得通。

如果真係當晚佢有其他節目,因為佢話換衫沖涼,又著到咁正,有節目係唔出奇,可能飲左杯酒所以打亂出去偷 ...
咁又未必:smile_43:你約左佢食飯了解下再睇下點先啦!唔好咁快話唔得:smile_27:
作者: 小淫菜陳太    時間: 2014-12-3 04:02     標題: 回覆 77# 的帖子

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 04:05

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 04:19

作者: kahong5354    時間: 2014-12-3 04:24

引用:
原帖由 小淫菜陳太 於 2014-12-3 04:02 AM 發表
我睇完啦!

首先唔會教你點樣去做乜去討好人啦,因為人家唔係失婚,人地仲有個家庭,通常都好難入手!就算人地著成點,都唔代表乜嫁,係咪?

咁我分析下件事
我就肯定你個Tina姐有做衰野,就算同老公有帶套,都 ...
may姐果然有特別既分析:smile_44:c兄你留意下喎⋯佢既性格唔係得把口:smile_14:
作者: 獵人茂    時間: 2014-12-3 10:20

作者: justdodo    時間: 2014-12-3 10:27

作者: seven柒    時間: 2014-12-3 10:40

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-12-2 05:55 PM 發表
乜你地咁架,樓主刀未食就問佢扲老闆娘V7~
係刀等樓主食左先啦~
叔叔排第一~XDD

我琴日先去左深水埗一间麵檔食嘢,個老板娘話佢日頭睇檔,夜晚就佢老公出嚟睇!
個老板娘琴日又是短裙仔,40碎左右,好好倾下,可能我是熟客,一路食一路睇ching呢個post,真系好想隊比佢睇,问下会唔会系佢?
個老板娘外形有d似ching所描述的一样…
边食边在幻想…

作者: snowy_spirit    時間: 2014-12-3 12:07

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-3 10:40 AM 發表

我琴日先去左深水埗一间麵檔食嘢,個老板娘話佢日頭睇檔,夜晚就佢老公出嚟睇!
個老板娘琴日又是短裙仔,40碎左右,好好倾下,可能我是熟客,一路食一路睇ching呢個post,真系好想 ...
師兄,你唔好咁啦,兜口兜面問佢只會令到大家都冇得食
作者: seven柒    時間: 2014-12-3 12:41

引用:
原帖由 snowy_spirit 於 2014-12-3 12:07 PM 發表

師兄,你唔好咁啦,兜口兜面問佢只會令到大家都冇得食
哦!咁又系…
不过我都未肯定是不是呢個老板娘!其实個老板系唔系大老板娘好多架?肉眼所见個老板在年龄上大老板娘有10多年的,如果楼主確認埋呢点中嘅机会好大…

作者: seven柒    時間: 2014-12-3 12:42

引用:
原帖由 seven柒 於 2014-12-3 12:41 PM 發表

哦!咁又系…
不过我都未肯定是不是呢個老板娘!其实個老板系唔系大老板娘好多架?肉眼所见個老板在年龄上大老板娘有10多年的,如果楼主確認埋呢点中嘅机会好大 ...
等我今晚又去食碗麵先…

作者: skman    時間: 2014-12-3 13:13

作者: willis2600    時間: 2014-12-3 13:18

不過最近天氣咁凍 老闆娘仲會唔會咁著?
10幾度著短裙/褲?

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 13:44

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 13:47

作者: ccy304    時間: 2014-12-3 13:48

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:44 PM 發表

肯定都唔話你知la,師兄:smile_35:
你地e度個個高手,如果你爆左邊間細佬真係又要打多幾年飛機

不過可以同你講老闆年紀5x歲!
強哥ga年紀應該知道邊個何金水,做茶仔o個個......
真係高手就唔得閒o係到同你吹水啦
作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 13:48

作者: 細強~~    時間: 2014-12-3 13:50

作者: ccy304    時間: 2014-12-3 13:52

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:50 PM 發表

唔得閒同我吹,但會係度做CDrom偷偷出手到時我點算丫:')
偷偷地分享下目標人物o黎睇下~pm我好喇~其他人無咁誠實:smile_o05:
相就ok
作者: rondal    時間: 2014-12-3 13:58

以下纯属个人见解,并不代表众人立场

第一:就算佢唔系引你,叫你抄佢手袋俾你见到盒套,证明佢对你起码有好感~!至少信任你,但系佢想知你系咪真系会搞佢。我估如果你搞佢,佢一定同你反面

第二:你之前都提到,佢系自从阿明叫佢着得露D佢先咁着,之前一直都系紧身type,个人唔觉得佢好易同第二个男人发生关系。BUT~!!!佢可以同一个陌生人讲D性话题,好有可能佢觉得同佢老公既房事已经冇咩新意,想搵D刺激~!具体要睇翻佢个人性格

第三:按你描述,最好既方法系约佢食晚饭,借醉行凶~!

后记:如果系我,当时我系房仔抄佢手袋,见到盒套,我会影低佢~!佢大字型露底,我更加会影低佢~!!!如果你有哩D相,对于你日后既行动会好有帮助~!!!
作者: heskey2000    時間: 2014-12-3 14:03

緊係約左先穩陣啦,如果佢有心既佢實諗辦法,你等佢收工去等陣佢話要返去交人,你到時咪好冇隱,快d約啦等你報告。

作者: seven柒    時間: 2014-12-3 14:19

引用:
原帖由 細強~~ 於 2014-12-3 01:44 PM 發表

肯定都唔話你知la,師兄:smile_35:
你地e度個個高手,如果你爆左邊間細佬真係又要打多幾年飛機

不過可以同你講老闆年紀5x歲!
有d似我講果個喎!老板娘40左右老板就50+…
甚似喎…

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)