188Channel

標題: 去邊度開房... [打印本頁]

作者: 我要小蜜洞    時間: 2014-12-2 00:00     標題: 去邊度開房...

作者: 20120816    時間: 2014-12-2 06:56

引用:
原帖由 我要小蜜洞 於 2014-12-2 12:00 AM 發表
小弟想同女女出去happy下, 不過女女話唔想去時鐘酒店喎...:smile_13:
師兄師姐有無邊間酒店推介下, ok舒服又夠平?:smile_41:
(傻仔d問一句... 有無d正式既酒店唔駛一日一日咁租?)
唔該哂!!
大酒店!

作者: xref228    時間: 2014-12-2 09:43

作者: yy5594    時間: 2014-12-2 16:46

作者: BoyRoy    時間: 2014-12-5 21:44

作者: bcm    時間: 2014-12-5 21:58

引用:
原帖由 我要小蜜洞 於 2014-12-2 12:00 AM 發表
小弟想同女女出去happy下, 不過女女話唔想去時鐘酒店喎...:smile_13:
師兄師姐有無邊間酒店推介下, ok舒服又夠平?:smile_41:
唔該哂!!
你想吾日租,你咪晏晝check in半夜走咯,冇人阻你架^_^
你想要咩畢直先,一千樓下試下搵荃灣區嘅酒店,或長洲b&b啦。

作者: pynews    時間: 2014-12-5 23:28

作者: HemanHe    時間: 2014-12-18 16:25

作者: sensory    時間: 2014-12-19 20:15

引用:
唔該哂!!
人地都肯同你開房 好心就唔好慳過一千幾百啦

作者: 小小的太陽    時間: 2014-12-19 21:28

作者: HemanHe    時間: 2014-12-21 22:58

作者: josephts16    時間: 2014-12-21 23:54

引用:
原帖由 HemanHe 於 2014-12-21 10:58 PM 發表
銅鑼灣麗X酒店幾點check in 都得,總之俾你住夠24小時,夠flexible
邊話住夠24小時既姐,你几點入去,都係第二日12點要check out架啦。

作者: ciak    時間: 2014-12-22 00:43

作者: HemanHe    時間: 2014-12-22 09:55

作者: 我係lok~~    時間: 2014-12-22 12:05

維記啦
作者: ml23    時間: 2014-12-24 21:22

油麻地百佳12點後$330訓到第二朝12點

作者: SeaWide    時間: 2014-12-30 09:39

中環有間精品酒店可時租

作者: FairKin    時間: 2015-1-5 18:03

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)