188Channel

標題: 今日係starfuck見到條金髮鬼妹 [打印本頁]

作者: 淫賊    時間: 2014-11-29 14:18     標題: 今日係starfuck見到條金髮鬼妹

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-29 17:45

:smile_o05:   唔識溝女
作者: snowy_spirit    時間: 2014-11-30 01:40

其實心態上唔好當佢好靚女,當佢一般女咁approach,最緊要唔好有依D級數我一定食唔到嘅諗法
同埋以我經驗鬼妹一般都比較friendly,一開始冇港女咁難approach,埋去講幾句唔岩嘅咪自己say bye bye lor,冇咩lost

我覺得重點係當時有主動對望,咁就唔洗覺得shy,更加唔迴避眼神,我會揀微笑一下或者舉杯一下,如果佢有response就可以即刻行埋去講野,如果佢冇response就算數

個人小小分享,等大家繼續補充
作者: 淫賊    時間: 2014-12-1 00:50

作者: snowy_spirit    時間: 2014-12-1 15:41

引用:
原帖由 淫賊 於 2014-12-1 12:50 AM 發表

Thx ching

have you ever eaten 鬼妹
係英國住左幾年,所以都有試過,但都係prefer Asians
作者: pokhong1    時間: 2014-12-1 21:01

作者: snowy_spirit    時間: 2014-12-2 15:16

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-12-1 09:01 PM 發表

同意, 鬼妹較friendly, 亦都較索:smile_13:
比較索就真係唔一定了,香港嘅鬼妹都還好,因為咩國家都有
但UK好多都一般貨色,特別係如果只睇under grad/post grad,其實港女打扮都算幾好
同樣地,鬼仔都唔一定正,一樣有好多毒男
作者: pokhong1    時間: 2014-12-2 22:40

作者: steelball    時間: 2014-12-18 00:08

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)