188Channel

標題: 公司性事多 - 爆倉篇 追加新篇 #16 [打印本頁]

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 13:32     標題: 公司性事多 - 爆倉篇 追加新篇 #16

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: HoYinOne    時間: 2014-11-26 13:47

好正

作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 13:59

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 14:12

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-26 01:59 PM 發表
公司戀事多呢

是的... 其實我每到一間公司工作, 都會遇上~
始終偷偷摸摸先係魅力所在~~:smile_30:
作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 14:42

作者: 獵人茂    時間: 2014-11-26 14:55     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 飛機思    時間: 2014-11-26 14:55

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 15:16

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-26 02:42 PM 發表

C兄,聽落好得咁喎

是的, 其實收收埋埋好多貨, 係睇左成年引板, 都忍唔住share 下!

作者: Iamsen69    時間: 2014-11-26 15:17

好羨慕 可以食OL!

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 15:17

引用:
原帖由 獵人茂 於 2014-11-26 02:55 PM 發表
正呀,有冇相睇呀:smile_o01:
相梗有啦, 不過我知佢有上香討, 所以無得放, 對波一望就認到係自已啦!kaka

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 15:18

引用:
原帖由 飛機思 於 2014-11-26 02:55 PM 發表
來人啊!!
思兄 / 妹, 你召我?

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 15:41

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2014-11-26 03:17 PM 發表
好羨慕 可以食OL!

都係呃呃氹氹.... 各取所需~

作者: 老公b    時間: 2014-11-26 16:10

作者: dixonlee    時間: 2014-11-26 16:15

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-26 16:16

:smile_o05:  好激
作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 16:23

公司性事多 - Reception 上篇  下篇在>>>>> #25
公司性事多 #2   *由於太好揸同好寫, 爆多字, 分上下兩篇*

今早剛剛在公司完成了爆倉篇, 身痕之餘, 手仔亦都痕D 想打比啊恩, 空中SEXY解決一下
回想之前一單短篇野

地點仍是公司, 不過是另一間, 吃了一位E Cup Reception 妹妹仔,
那年, 我在舊公司工作了2, 小如(唔係吹水..佢個名真係有)剛入職, 剛剛滿20, 讀完秘書課程, 長黑髮, 但絕對看不出是E cup… 深坑不露

相處當中, 沒甚麼不大了, 當然相處中包括我的甜言 + 笑話啦, 直到有一天, 我幫了佢一忙…. 令到小如鬆一口氣, 作為前輩, 事後我重買左盒糖比佢, 勉勵下佢做人做事咁, 隨之而來, 就梗係收到小如既Msg, 所有辦公室曖昧事件簿都是如此開始, 有了第一個Msg , 就會連續不斷~ 當然, 刺激就是, 背著女友去用力地幹, 才是趣味所在。

有一次放工, 大家係北角站坐地鐵去金鐘站, 放工時間當然多人, 就造就了一次好機會給我

一迫到入地鐵, 我地就企正門口位置, 細細粒ge, 當然要捉住我做扶手啦, 我就同佢講, 「呢幾個站好捉緊我啦, 如果唔係碌左去。」 小如就捉住我其中一隻手, 列車如常開出隨住列車既摇覓, 佢對奶偶然會掂到我隻手, 起初大家閒聊下, 直到人愈來愈多, 大家愈來愈貼既時候, 我同小如開始無言, 為大家之間1 cm距離而沸騰起來.. 「不如你直接攬實我啦」, 我咁同佢講, 小如就笑左下, 雙手挽實我隻左手, wo~~ 雙胸貼住果然非同小可, 我內心即時崩潰, 好想大叫一聲「好巨咪! 好軟呀!, 然後大家又沉下來.. 在最後兩個站, 我就雙手抱實佢, 開始一段新的曖昧同事關係..... (努力打緊)
事情開始了, 就沒完沒了啦, 尤其大家咁年青,地鐵一抱之後,我地就開始刺激的辦公室行為,小如都係喜歡著短裙仔,普通Tee,十分方便我日常返工上下其手…

有一次公司無人,同事出晒Job,留返我同佢係公司,但由於日光日白,我地係Office最多攬攬錫錫,咁我就話「不如去後樓梯坐下囉,橫掂係度都無野做。」小如當然無問題啦,咁我地就走出門口,向樓梯進發,一到達,我就緊抱住佢,當時係夏天,佢就咁著Tee唔打底,波波貼近感受直迫0.02安全套, 平時都係錫下咀, 今日就難得機會大咀, 當然成件大咬啦! 緊抱3秒後, 我就同佢狂咀, 右手抱住, 左手已經直揸佢對淫奶,小如比較淡定,亦都識做,佢已經接摩緊我的好兄弟,一掂到我兄弟, 我已經又瘋癲了, 我直接拉起佢件Tee, 戴著白色暗花簿身胸圍,小如的一對大淫奶,已經表露無遺,由於事發突然,佢用雙手想遮住對波但反而夾緊左對波,一對ECUP, 夾緊後,深長乘1深坑比天坑更深了

我「我依家就要你!, 即時我將個頭埋左小如深坑中, 大口大口咁啜佢對奶, 再拉底佢個胸圍, 突擊十分有用, 我不斷將佢迫向牆邊, 小如就一邊遮掩胸部, 就嗚嗚咁忍住叫佢波大, 特別敏感, 我向佢胸部突擊時, 不忘抬頭望佢個意, 小如整塊面紅晒, 呆望住我, 雖然已經唔係處, 但始終對佢黎講, 公司後樓梯大戰, 實在太刺激了.....
上篇已完, 下篇在>>>>>   #25

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-26 16:24

:smile_o05:  實在太激
作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 16:28

新公司未有著落…… 往事只能回味。

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-26 16:31

我都未試過反工有呢d :smile_o05:
作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 16:35

作者: bigbigbc    時間: 2014-11-26 16:35

引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 03:17 PM 發表

相梗有啦, 不過我知佢有上香討, 所以無得放, 對波一望就認到係自已啦!kaka

師兄,係咪短裙+高跟,果日

作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 16:36

作者: nelsonsin    時間: 2014-11-26 16:43

快D寫  等你
作者: bigbigbc    時間: 2014-11-26 16:56

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-26 04:36 PM 發表

撓住你手,胸壓你、比晒提示你啦C兄

Yes, agree with u

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 17:42

公司性事多 - Reception 下篇

當時就如AV 情節, 見到佢可憐又面紅既樣… 唔插唔得了, 我就伸手去摸佢妹妹, 當日佢著左薄絲襪, 我由小腿向上掃往小如的秘密地帶時… 未到洞口… 原來已經濕透了, 咁既情況下, 我就表態, 我兩手將小如轉身, 捉住佢條小腰, 將佢個PAT PAT抬高, 絲襪同條內褲扯到大腿位置, 小如伸手想制止我獸性大發, 但太慢了, 整個小淫穴已亮出來, 我忍唔住用手探個究竟, 我用二指插入, 小如就即時淫叫起來, 「嗯..嗯….嗯…」我地身處樓梯中, 當然要靜啦, 我不斷在小如耳邊問佢, 「係咪好濕, 好想叫?」, 小如不斷點頭, 我話「唔得呀, 唔可以叫出聲, 比人聽到架, 但我兩隻手指就偏偏快速震動, 上下二指就好似跑步咁…向佢淫穴進攻, 突如其來的攻擊, 小如開始忍唔住叫, 我都慌一慌, 一陣實Q巡樓就死, 雖然時間上, 佢已經走左。我就掩住小如把口,繼續指插佢。 實在不得了, 點解會有咁多水既呢, 我覺得夠了, 我連套都無用, 拉下褲鏈, 亮出武器, 直插目標, 我當時由於真係好濕, 我第一下已入左半支, 然後深淺深淺咁插佢, 小如已經發狂咁, 「嗯呀….點解呀嗯呀」咁叫, 插多十幾下後 , 小如就喘住氣講..「嗯唔好啦, 有人架, 比人見到架」我個心都寒一寒, 比人拍片咪上香討同3 LUNCH 頭版

即時縮沙,我幫小如著返條底底同絲襪,佢轉身後,我又望住佢對波….再伸手揸左幾下,我條兄弟仍然未退守,小如就話「你係咪好想要呀?, 我就扮晒可憐咁, 點一點頭, 小如就叫我企高2, 我諗住, 打手槍..我一陣射波.! 幸運的我..小如居然係含住, 唔係幫我打飛機, 我睇住小如一下一下咁啜吸我條好兄弟,望住對ECUP ..前後..前後咁按佢含住既節奏來蕩,我當然要讚小如,我話「你好曳丫,幫我含返乾淨,我要大大力插..要你無限高潮。」 小如聽到呢D 說話, 比較興奮, 只係不斷咁前後含住, 愈含愈快, 舌頭偶然在龜頭打轉剛剛插完條女, 成支兄弟濕住比佢含我的精神昇華到IFC咁高了一不小心, 就要射, 我用力禁住小如個頭「呀….….. 全數射入口中。

小如就望住我,向垃圾桶吐走剛剛填滿整個小咀的精液笑笑口係佢專長, 小如又係咁甜甜地咁向住我笑,我話,下次我要你爽返天!

(樓梯小戰完畢)

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-26 17:49

引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 05:42 PM 發表

上下二指就好似跑步咁…向佢淫穴進攻, 突如其來的攻擊, 小如開始忍唔住叫, 我都慌一慌, 一陣實Q巡樓就死, 雖然時間上, 佢已經走左。我就掩住小如把口,繼續指插佢。 實在不得了, 點 ...
好正呀
作者: kit6098    時間: 2014-11-26 18:04

作者: uncleblue    時間: 2014-11-26 18:17

今晚你唔含住無得放工!!<------內心充滿慾念的野獸在呼叫了:smile_34:
作者: bigbigbc    時間: 2014-11-26 18:17

引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 05:42 PM 發表

當時就如AV 情節, 見到佢可憐又面紅既樣… 唔插唔得了, 我就伸手去摸佢妹妹, 當日佢著左薄絲襪, 我由小腿向上掃往小如的秘密地帶時… 未到洞口… 原來已經濕透了, 咁既情況下, 我就表 ...
十卜

作者: hkhamsublo    時間: 2014-11-26 18:40

作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 19:02

作者: PVGUY    時間: 2014-11-26 19:09

師兄超勁仲正過我

作者: Telehandler    時間: 2014-11-26 19:13

作者: A1000    時間: 2014-11-26 20:02

口爆完事?:smile_41:
引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 13:32 發表
公司性事多 #1

話說, 上年轉左新工, 去一間公司仔, 得5個同事, 其中一個女同事啊恩, 係我返工無耐, 已經不時偷望住我, 有時以為feel 錯啦, 但我心知自己斯文白淨外表, 加桃花性格, 都係易遇上情海風波, 但諗住新工 ...

作者: A1000    時間: 2014-11-26 20:04

引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 16:23 發表
公司性事多 - Reception 上篇  下篇在>>>>> #25
公司性事多 #2   *由於太好揸同好寫, 爆多字, 分上下兩篇*

今早剛剛在公司完成了爆倉篇, 身痕之餘, 手仔亦都痕… 爭D 想打比啊恩, 空中SEXY解決一下
回想 ...
後樓梯大戰!:smile_30:
作者: KeH    時間: 2014-11-26 21:11

平時做CDR 多, 不過, 尼篇的確好引人入性, 因為似足 AV + 咸故
Ching , 有d 位令我投入唔到~
1. 小如有對夢寐以求o既 E Cup,  喜歡著普通Tee, 又如何看不出係深坑不露
2. 日光日白, 又未到放工時間, 又點解時間上, 實Q已經走左 (係咪想強烈帶出內心o既鬥爭, 同埋當時已經不能用大腦思考)

Ching 快d update, 好引人入勝呀~~ 最好有埋相啦  
作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 22:13

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 22:55

引用:
原帖由 PVGUY 於 2014-11-26 07:09 PM 發表
師兄超勁仲正過我

可能你post 出黎會更正呢!

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 22:56

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-26 07:02 PM 發表

吹你唔爆,咪諗住走……!
hahahaha……

的確如此, 有時要加點威迫, 對方就有臣服感覺, 自然high d~

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 22:59

引用:
原帖由 A1000 於 2014-11-26 08:02 PM 發表
口爆完事?:smile_41:
係ar… 諗起就十分正, 重有幾次的, 有埋牙肉博,  不過要之後先有時間打

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 23:02

引用:
原帖由 KeH 於 2014-11-26 09:11 PM 發表
平時做CDR 多, 不過, 尼篇的確好引人入性, 因為似足 AV + 咸故
Ching , 有d 位令我投入唔到~
1. 小如有對夢寐以求o既 E Cup,  喜歡著普通Tee, 又如何看不出係深坑不露
2. 日光日白, 又未到放工時間, 又點解 ...
因為我公司係頂層, 每個鐘既搭正, 佢就會由頂層行樓梯巡, 而我當時係15 分先出樓梯…所以實Q 係走左去樓下的…
當然有預謀啦………嘿嘿

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 23:02

引用:
原帖由 uncleblue 於 2014-11-26 06:17 PM 發表
今晚你唔含住無得放工!!
我成日都想獸性大叫!!

作者: 來人啊    時間: 2014-11-26 23:04

引用:
原帖由 Telehandler 於 2014-11-26 07:13 PM 發表
樓主一定係玉樹臨風,唔係點解咁易食到女!

少少外表啦…最緊要把口得, 又要加d 溫柔, 咁就可以行利用工作上, 吸到d 女埋身架啦。

作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 23:16

作者: cindybebe    時間: 2014-11-26 23:18

作者: lee1997    時間: 2014-11-26 23:57

thank you your report:smile_40:
作者: jas臣    時間: 2014-11-27 00:50

作者: 影帝兄    時間: 2014-11-27 01:47

支持

作者: johnlee19830101    時間: 2014-11-27 02:16

uote]原帖由 來人啊 於 2014-11-26 05:42 PM 發表

當時就如AV 情節, 見到佢可憐又面紅既樣… 唔插唔得了, 我就伸手去摸佢妹妹, 當日佢著左薄絲襪, 我由小腿向上掃往小如的秘密地帶時… 未到洞口… 原來已經濕透了, 咁既情況下, 我就表 ... [/quote]
我都想有咁的對手。。。

作者: Iamsen69    時間: 2014-11-27 03:02

巴打真係好艷福!! 羨慕死人

作者: tommyjai1988    時間: 2014-11-27 07:06

作者: ccclaw    時間: 2014-11-27 09:00

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 09:39

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 11:13

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 11:29

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 11:48

作者: 月巴魚    時間: 2014-11-27 11:50

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 12:05

作者: OL_May    時間: 2014-11-27 12:15

AV feel or imagine?
作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 13:42

作者: loching    時間: 2014-11-27 13:55

very good, thanks a lot
作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 13:58

真好豔福下喎…

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 14:26

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 14:37

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-27 02:26 PM 發表

哈哈哈哈……
唔正常果D都應該係咁諗  XD

我又5太想口爆喎…內射close 好多…

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 15:21

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:25

作者: 巡此王    時間: 2014-11-27 15:27

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:25 PM 發表

咁你係唔係你所講既正常果D 呢?
你個POST好像沉晒
作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 15:30

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:25 PM 發表

咁你係唔係你所講既正常果D 呢?
難道你好口爆…lol

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:33

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 15:34

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:33 PM 發表

咩都好, 但咩都要睇對手既....
睇對手…吸5吸引到食慾先為重點啦…xdd

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 15:36

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:37

作者: 巡此王    時間: 2014-11-27 15:40

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:37 PM 發表

當然... 如果吸引唔到你地D 男人既食慾... 都冇得講咩姿勢啦... 買爆炸糖在口中自爆就得
試過食住口爆未:smile_o01:
作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 15:41

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 15:44

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:37 PM 發表

當然... 如果吸引唔到你地D 男人既食慾... 都冇得講咩姿勢啦... 買爆炸糖在口中自爆就得
互相吸引啦呢個就…

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 15:46

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:46

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 15:48

作者: A1000    時間: 2014-11-27 15:49

唔小唔 c 服?:smile_41:
引用:
原帖由 來人啊 於 2014-11-26 17:42 發表

當時就如AV 情節, 見到佢可憐又面紅既樣… 唔插唔得了, 我就伸手去摸佢妹妹, 當日佢著左薄絲襪, 我由小腿向上掃往小如的秘密地帶時… 未到洞口… 原來已經濕透了, 咁既情況下, 我就表 ...

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:50

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 15:52

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:50 PM 發表

我都試過反方向用爆炸糖, hehehe... 幾刺激既
反方向?即係…

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 15:55

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 15:57

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 03:55 PM 發表

男方對我用條脷o個時.... 明唔明?
哦…品玉…lol
識嘆之人…明了師姊…xdd

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 15:59

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:01

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:02

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-27 03:59 PM 發表
[quote]原帖由 花果山清兵 於 2014-11-27 03:48 PM 發表 http://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif

乜師姐你以前D男友未試過咩?

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg [/

quote]

冇你 ...
乜都試下嘛…lol

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:02

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 04:01 PM 發表

又另一番感覺嘛…

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:04

作者: cindybebe    時間: 2014-11-27 16:06

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:08

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 04:04 PM 發表

係囉, 學你咁講, 乜都試下嘛
不過…我又未試過玩到用糖呀…lol

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:10

引用:
原帖由 cindybebe 於 2014-11-27 04:06 PM 發表

個個得既咩?回氣再回氯?

第一次撞…我就未試過5得…
但…通常一次…都夠鐘交房lu.....lol

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:10

作者: 花果山清兵    時間: 2014-11-27 16:12

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:12

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 04:10 PM 發表

今晚返去試~~~
返你度試呀…lol

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:15

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:17

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 04:15 PM 發表

嘩!你未見過我咩樣就敢膽講呢D ? 你都好勇喎!
嘩…我講你又信呀…
你都巧純情下喎…lol

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:20

作者: alexyclam    時間: 2014-11-27 16:22

引用:
原帖由 女煙剷 於 2014-11-27 04:20 PM 發表

係架~ 純粹情慾
情慾呢家野…一起…就水到…痴笠笠喎…lol

作者: justdodo    時間: 2014-11-27 16:27

作者: 女煙剷    時間: 2014-11-27 16:28

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)