188Channel

標題: 我原意係玩,但對方要求做我男友 [打印本頁]

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 12:29     標題: 我原意係玩,但對方要求做我男友

作者: xref228    時間: 2014-11-18 12:34

作者: ken887887    時間: 2014-11-18 12:36

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 12:29 PM 發表
我地無見過面,因為我而家係外國讀書,放寒假先返香港,咁我無男友,諗住網上面識定幾個自己個 type 既男士,到時若果得閑,先搵吓佢地啦,本來一直好成功,因為我外型都好受男人歡迎既,只係我唔鍾意落 bar,  ...
噤你有冇唸住見面做乜先?

作者: fung99fung    時間: 2014-11-18 12:41

作者: 申手上路    時間: 2014-11-18 14:26

作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 14:58

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 16:18

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 16:24

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-18 16:30

純想食你姐, 醒下啦on99
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 16:34

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 16:43

不排除呢個人係認真之餘, 都係想搵女性做愛

若然你未拍拖, 而佢真係有認真的. 不妨將來相處溝通多點, 睇個結果係佢做 play boy 定 呃蝦條
作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 16:49

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-18 16:51

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 04:49 PM 發表

佢自以為佢咁同你講, 出到嚟果時你會易D比佢食掛....
我勸你唔好咁大希望, 分分鐘到時出嚟貨不對辦, 可能好樣衰都唔定, 咁你就要諗定點較腳嘞...
上網成日都係咁架啦
出到黎通常又肥又唔大波:smile_o16:
作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 16:53

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-18 16:54

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 04:53 PM 發表

陰公豬LOL...
咁你最後點?有無食?
一時時:smile_o08::smile_o08:  其實肥d我唔mind
但唔大波就真係....:smile_o16::smile_o16:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 16:59

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-18 17:01

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 04:59 PM 發表
不嬲都諗住岩咀型就俾佢食,做咩要做咁多大龍鳳?男人好無聊
因為d撚樣中意假. ; 中意扮晒野囉
我最鳩憎呢d撚樣
得唔得 問一句咪得囉
作者: xref228    時間: 2014-11-18 17:03

作者: ken887887    時間: 2014-11-18 17:05

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 04:18 PM 發表
原意見面就係同佢玩完上床,同同其他合乎我要求既男士一樣,無乜特別想做 d 乜
噤要睇你自己啦!如果糸為左揾嘢食,一食冇仿,但要小心安全!

作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 17:05

作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 17:06

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-18 17:07

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 05:06 PM 發表

我都好憎呢D人, 想食咪想食囉, 又要扮晒溝:smile_42:
大撚把呢d撚樣啦 !
我都幾憎

不過更加憎d女 成日無啦啦黎引我
又唔係俾我食:smile_o16:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 17:28

作者: ken887887    時間: 2014-11-18 17:30

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 05:28 PM 發表
我一定會用 dom dom 架,仲要注意咩?
我意思人身安全呀,你始終一個女仔!

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 17:33

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 17:38

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 04:59 PM 發表
不嬲都諗住岩咀型就俾佢食,做咩要做咁多大龍鳳?男人好無聊
百分之零點一機會,係遇到二十歲既我。:smile_39:

果時,我都係玩交友網,果個交友網後來先知,有唔少人上網搵床伴,我開頭真係想識朋友。

然後,遇到一個女仔,佢以為我係PLAY BOY,點知我係認真。

所以,你觀察定先好。

其實,一個蝦條黨同一個認真既人係點分,以下幾點。

蝦條黨佢地取易不取難,同埋,唔會用好多時間,同埋,唔會比你知道佢地D野。

如果,佢比FACEBOOK你,又比電話,又比你知佢住邊,屋企有咩人,工作地點係邊,
朋友有幾多,出過超過十次街都未扑你。

應該係認真。

因為,呃蝦條總來都怕手尾長,又驚比太多資料你會被人唱,煩到佢之餘,仲要無埋份工。

如果,做左咁多野都為左呃你蝦條。

咁你唔知好怒定好笑,因為,佢付出咁多心機為左得到你既身體,證明你蝦條係好有價值。

或者你遇到高手,咁閣下就自求多福啦:smile_42:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 17:39

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 17:39

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 05:33 PM 發表
視頻過晒好多次喎,應該 ok 呀?佢 mark 左我三日,咁點好呀我而家?你地快 d 照住我...... 我係咪應該照約人,當佢發噏風呀?
日久見人心,路遙知馬力,一個男人認真係會等你,或者為你花時間。

如果你係玩玩下,咪當佢發噏風。如果,你想同佢認真拍拖,咪了解多D。真係沉船,咁只能夠:smile_30::smile_30::smile_30:。
拎個經驗,你以後會更加識處理。
作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 17:42

作者: ken887887    時間: 2014-11-18 17:45

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 05:42 PM 發表

如果你想比佢食咪照出囉!
約佢响人多既地方見面, 萬一到時你想走都易D吖...
仲要唔好即刻返屋企, 嗱嗱聲CALL D仔FD出嚟食吓野睇下戲先, 費事佢玩跟綜

作者: ken887887    時間: 2014-11-18 17:45

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-11-18 05:42 PM 發表

如果你想比佢食咪照出囉!
約佢响人多既地方見面, 萬一到時你想走都易D吖...
仲要唔好即刻返屋企, 嗱嗱聲CALL D仔FD出嚟食吓野睇下戲先, 費事佢玩跟綜
又唔洗呀,太重疑心啦!

作者: mujicolor    時間: 2014-11-18 17:46

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 17:46

我覺得見面唔定係食的。隨住自己的心跳行事
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 17:47

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 05:46 PM 發表
我覺得見面唔定係食的。隨住自己的心跳行事
想做蝦條黨既人認清呢句啦。

女人好講「順其自然」<~喜愛隨著感覺而走:smile_40:
作者: virginia831107    時間: 2014-11-18 17:47

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 17:52

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 17:56

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 05:52 PM 發表
我遇過有晒你講既資料而 hurt 我 hurt 得好勁既,所以唔知講乜好

而家呢個反而好多野我唔知,所以我無點信過佢

但以上兩人都用左好多時間溝,意思係日日定時打卡傾好多偈,尤其係而家呢個,由佢起身到瞓 ...
嘩卡卡:smile_14:,咁唔知啦,因為我用開既手法係,頭一兩次就表明自己係蝦條黨。同佢只能係短期合作,或者岩玩既長期合作。所以,我最多係一兩餐飯就確定大家係唔係有可能合作。:smile_45:

來者就不拒,去者就不追。我唔會太投時間成本。

你遇到既,可能太無聊又得閒,所以,好投本同你玩囉:smile_38:

自求多福啦
作者: xref228    時間: 2014-11-18 17:57

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 18:09

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 18:12

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 06:09 PM 發表
色無話呃唔呃,我揀得,都有番咁上下水準,我唔會覺得一齊玩,就係被人呃。:')呃感情就真係好仆街,知唔知會死人?:')
蝦條黨積唔少業,不過,偷心賊積得仲多
作者: ggkk123    時間: 2014-11-18 18:43

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 18:48

其實無經驗的男仔... 玩呢 d ... 除左容易踩界.. 自己連感情, 感覺都分唔清
係玩死人玩死自己

相對, 用感情去呃蝦條就更賤上加賤.. 賤無可恕

男人妒忌心可以好重.. 覺得自己遇到最吸引... 想佢係唯一 sp.. 開口話 : 我要床上私有化左你.. 其實聽者會好開心受落... 唔駛用真感情都可以綁住異性繼續做
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 18:53

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 06:48 PM 發表
其實無經驗的男仔... 玩呢 d ... 除左容易踩界.. 自己連感情, 感覺都分唔清
係玩死人玩死自己

相對, 用感情去呃蝦條就更賤上加賤.. 賤無可恕

男人妒忌心可以好重.. 覺得自己遇到最吸引... :smile_19:想佢係唯一 sp:smile_19:.. 開 ...
呢D咪傻仔囉,明明係SP,玩玩下,玩出真感情,係度管人呢樣果樣,搞到不歡而散。

所以,SP唔難搵,搵左性方面夾好難,夾仲要長KEEP,玩得耐難上加難,大家仲要知規矩好來好去,唔拖泥帶水,難難難。:smile_39:
作者: 一名大食男    時間: 2014-11-18 19:00

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:02

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 06:53 PM 發表

呢D咪傻仔囉,明明係SP,玩玩下,玩出真感情,係度管人呢樣果樣,搞到不歡而散。

所以,SP唔難搵,搵左性方面夾好難,夾仲要長KEEP,玩得耐難上加難,大家仲要知規矩好來好去,唔拖泥帶水,難難難。:s ...
我又唔會一竹篙打一船人.. 我自己都有經歷過呢種階段
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 19:03

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:06

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:03 PM 發表
點解唔咁講呢?或者我會肯架播,唉,點解要呃氹?而家仲唔開心
基於性格及玩的經驗少... 男性有時比女仔更衝動同唔識辦別自己需要

玩得的女仔.. 多數都會理智好多
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:06

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:02 PM 發表

我又唔會一竹篙打一船人.. 我自己都有經歷過呢種階段
唉,撞船,咁你抽身及時麻?定係付左好大代價?:smile_39:

我一FEEL我有感情,或者對方有感情,我會即時閃人:smile_43:,以免再次一舖清袋:smile_45:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:08

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:06 PM 發表

唉,撞船,咁你抽身及時麻?定係付左好大代價?:smile_39:

我一FEEL我有感情,或者對方有感情,我會即時閃人:smile_43:,以免再次一舖清袋:smile_45:
感受的野... 唔想講...

只係知明白事理之後,我識得推左一 d 對我有感覺的人...
不過最近又聯絡對方時熟返. 又再爆過房... 不過事隔七年 :smile_30:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:08

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:06 PM 發表

基於性格及玩的經驗少... 男性有時比女仔更衝動同唔識辦別自己需要

玩得的女仔.. 多數都會理智好多
或者搵個雙方都有伴侶既人出來玩,單身既人好易有情感依賴:smile_39:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:17

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:03 PM 發表
點解唔咁講呢?或者我會肯架播,唉,點解要呃氹?:smile_19:而家仲唔開心:smile_19:
最傻豬係你,居然為左個無搞過既你既男人,只係用把口講幾句,就搞到你十五十六,到時比佢掂左你,你傷得仲重。:smile_39:

你做咩會對佢有FEEL,因為單身太耐,有個人日日關心你?:smile_45:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:18

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:08 PM 發表

感受的野... 唔想講...

只係知明白事理之後,我識得推左一 d 對我有感覺的人...
不過最近又聯絡對方時熟返. 又再爆過房... 不過事隔七年 :smile_30:
男人係咁架啦:smile_39:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:20

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:18 PM 發表

男人係咁架啦:smile_39:
咁你唔當女性係你的朋友或關心佢感受的.. 其實 sp 係一段話斷就斷的男女關係

雖然本性係壞.. 但對異性溫柔... 壞唔透 :smile_30:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:26

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:20 PM 發表

咁你唔當女性係你的朋友或關心佢感受的.. 其實 sp 係一段話斷就斷的男女關係

雖然本性係壞.. 但對異性溫柔... 壞唔透 :smile_30:
我明既。

我踏踏的馬蹄是美惡的錯誤,我不是歸人,而是過客。:fst_005:

睇來師兄都係一個偷心賊:smile_30:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:28

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:26 PM 發表

我明既。

我踏踏的馬蹄是美惡的錯誤,我不是歸人,而是過客。:fst_005:

睇來師兄都係一個偷心賊:smile_30:
趁機再偷埋版主的心... 哈哈...

真係有感覺的.. sp 成為 gf / wife 都冇問題
對我.. sp 真係好需要有交流.. 除非知對方戰鬥格.. 一開始就發炮
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:29

tourist_bb... 雖然佢令你困擾.. 但有冇影響到你跟其他互撩的人傾計呢
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 19:30

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:31

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:28 PM 發表

趁機再偷埋版主的心... 哈哈...

真係有感覺的.. sp 成為 gf / wife 都冇問題
對我.. sp 真係好需要有交流.. 除非知對方戰鬥格.. 一開始就發炮
有D人係為食而食,不過D女都同我講,一來就做,同埋,交流下先開始,會唔同好多。

不過,SP成為GF/WIFE都知有,不過我應該唔會發展呢D。

蝦條男配集郵囡,婚後各自再搵食。:smile_45:

咁你呢,結左婚未:smile_41:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:38

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:30 PM 發表
但係我唔覺得佢經驗少,因為佢外型好吸引,溝女都好叻,但唔知點解,我理智覺得佢講大話,但係反而直覺好多時又話俾自己聽,之前奶過野,而家太多疑,最明顯既地方就係,唔知點解,我覺得呢個男人好多時都幾蠢,睇野 ...
一個人懂得對方的感受而避左唔談.. 其實你都係鍾意佢, 所以你變左小女人添啦..
係我都鍾意你呢類咁有智慧的女仔.. 適當時候會做適當的事

另外, 一個男人太靚仔係罪, 根本都唔知自己做緊的野可能係呃蝦條.. 覺得蝦條易食都未定

當然啦... 你想作出取捨的時候, 做決定同肯定左佢的地位.. 都係痛苦...
只有你避免見佢... 隔多一年先考慮.. 咪從中感受得到是否樂於投放俾佢而唔後悔咯
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:41

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:31 PM 發表

有D人係為食而食,不過D女都同我講,一來就做,同埋,交流下先開始,會唔同好多。

不過,SP成為GF/WIFE都知有,不過我應該唔會發展呢D。

蝦條男配集郵囡,婚後各自再搵食。:smile_45:

咁你呢 ...
我唔講我感受.. 係因為我被人呃過先想享受同唔同女做的感覺
我未結婚同未拍拖

我試過追一個女仔.. 佢見到我另一個朋友, 寧願做人地 sp..
唔開心時佢就搵我攝... 當真心變成花膠.. 真膠就會成形...花心就會變身 :smile_40:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 19:43

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:46

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:41 PM 發表

我唔講我感受.. 係因為我被人呃過先想享受同唔同女做的感覺
我未結婚同未拍拖

我試過追一個女仔.. 佢見到我另一個朋友, 寧願做人地 sp..
唔開心時佢就搵我攝... 當真心變成花膠.. 真膠就會成形...花心就會變 ...
我何嘗唔係,當誠心一片,變一地心碎,以為買入左隻藍籌,點知係空瞉公司,然後一舖清袋,傷得太重,就開始另行一條路。跟住,分散投資,嬴唔少賺唔少。:smile_39:

你做左偷心賊做左幾耐?
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:47

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:43 PM 發表
當然有影響到啦,令我覺得內疚,佢言談間成日當我係佢女朋友,令我都自動同其他人選既接觸減到最低囉,唔係無得返轉頭既,但係真係少咁 d 玩既機會囉
你地見過面未架:smile_41:未見過面都咁,係呢段情感上,你應該係下風,主動權唔係你度。

仲要係以一個唔光彩既開局。。。。前景唔樂觀:smile_39:

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 19:52

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:52

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:46 PM 發表

我何嘗唔係,當誠心一片,變一地心碎,以為買入左隻藍籌,點知係空瞉公司,然後一舖清袋,傷得太重,就開始另行一條路。跟住,分散投資,嬴唔少賺唔少。:smile_39:

你做左偷心賊做左幾耐?
因為我都鍾意 flirt.. 鍾意有女 like me.. 根本唔知偷左幾耐:smile_13:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:53

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:52 PM 發表
未見過
GOOD LUCK。
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 19:54

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 07:52 PM 發表

因為我都鍾意 flirt.. 鍾意有女 like me.. 根本唔知偷左幾耐:smile_13:
偷到自己都唔知時日:smile_45:。。。。。
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:58

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 07:43 PM 發表
當然有影響到啦,令我覺得內疚,佢言談間成日當我係佢女朋友,令我都自動同其他人選既接觸減到最低囉,唔係無得返轉頭既,但係真係少咁 d 玩既機會囉
因為同你撩開的人, 你唔會同佢傾呢個男仔.. 而佢真係當成你係自己的一樣.. 自然對你心情有矛盾同減低需要

你唯有同佢傾計個陣, 叫佢唔好講太多甜言蜜語.. 話未真正相處見面過.. 佢講呢 d 說話對你係種傷害
佢真係聰明的, 佢未必成日搵你住.. 佢會退縮; 相反佢真係笨的... 佢真係會再講更多低 b 說話令你更加唔知點
真係收佢線同俾自己喊下.... 補返個 whatsapp 話佢知我唔係唔理你.. 而係我要冷靜及休息一下.. 隔一日會再接返電話

你有時間休息同思考..同樣係一兩日的時間, 當你收拾到心情.. 再體悟同其他人撩時會否帶回一點快樂
如果你做得到的, 至少你日後俾到理智同佢再傾落去... 到時再諗佢係 sp 定鍾意的人都冇問題
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 19:59

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 07:54 PM 發表

偷到自己都唔知時日:smile_45:。。。。。
咁偷到自己偷到個真心返黎咪夠咯... 做人開心點好
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 20:11

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 20:18

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 08:11 PM 發表
Jimmy 我 exactly 做左你講既野,跟住佢就無搵我兩日,當然我有即時搵其他人傾啦,咁我又唔特別覺得開心唔開心既,只係一種活動咁,我其實當時係唔知道點解佢突然唔搵我,只係覺得好奇怪,兩日後咪問番佢係咪嬲呀,咁 ...
你受軟個套受到溶左啦

有機會話佢知.. 要一視同仁.. 唔准提其他男人同你點.. 因為你都唔知佢同其他女仔係咪咁樣講野
反而記住你撩人的心態.. 應該係你處於上風.. 同佢講..你係鍾意我的...就放棄其他女仔.. 俾到感覺你專一..咪再考慮見面

要由你吊返起佢癮. 要佢死心先係.. :smile_30:
當然我相信你都係會樂於做小女人的
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 20:44

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 20:51

傾耐左,佢係咪將講咸野部份,講多左,反而好少分享生活及每日聆聽下你的心事,知道因為佢搞到自己辛苦?

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 21:00

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 21:25

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:32

重點在佢默默付出或堅持。

同埋你真心感受到佢,冇玩的感覺。
咸濕但唔玩的男人買少見少

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 21:38

作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:39

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 09:25 PM 發表
諗諗吓你呢個問題好有意義,我都好想知點解自己會覺得有 feel
我懷疑係因為無男人會感情上咁 needy,我記得自己第一次覺得鍾意佢,係因為佢嗰日無端係咁想 convert 我認同佢條絲帶顏色,佢為呢隻色好辛 ...
哈哈哈,笑到我啊,女人係咁架啦,你唔需講咁多,因為講來講去,都係一種感覺,只係事例上既唔同。

都係果句「感覺擊倒一切」,你已經被佢擊中紅心啦:smile_15:

但願你盡量有個好結局:smile_38:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:43

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 09:38 PM 發表
所以我好驚信錯人,又清袋 :smile_13:
咁多巴打係度... 有事會有人載你的... 阿米..幫手接住
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:44

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 09:38 PM 發表
一個男人要扮野好易架咋:smile_15:,我私生活,同我枱面既生活係兩回事。

我D同學同埋同事仲以為我係處男,不斷介紹D純品女仔比我識,仲以為我未拍過拖。

我一身正氣,謙謙君子既LOOK。

一個男人要扮好易咋。

你識左佢十年以上仲係咁既樣先好信:smile_15:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:45

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 09:44 PM 發表

一個男人要扮野好易架咋:smile_15:,我私生活,同我枱面既生活係兩回事。

我D同學同埋同事仲以為我係處男,不斷介紹D純品女仔比我識,仲以為我未拍過拖。

我一身正氣,謙謙君子既LOOK。

一個 ...
你最尾個句好賤呀... 不要忘記我們都曾經正人君子過.. 只不過現在做正淫夫子
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:46

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 09:43 PM 發表

咁多巴打係度... 有事會有人載你的... 阿米..幫手接住
我半收山,上來攝時間,如果,我要玩,一早出左去,論壇又浪費時間,又唔知樣。:smile_39:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:48

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 09:45 PM 發表

你最尾個句好賤呀... 不要忘記我們都曾經正人君子過.. 只不過現在做正淫夫子
鬼叫係純情既時間,遇到錯既人咩。

如果二十歲果年遇到個正常既女人,談一次正常既戀愛,我依家都唔會係咁:smile_39:

識撩女,識食女,識氹女,識呃女。

但可惜,唔再識得認真去愛一個人(我咋):smile_45:

唉,過去太沉重啦:smile_39:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:50

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 09:46 PM 發表

我半收山,上來攝時間,如果,我要玩,一早出左去,論壇又浪費時間,又唔知樣。:smile_39:
做正人君子可以係出黎陪下飲野傾計.. 又唔係真係要玩咁衰的...

Gentleman 我地一定有的... 係度交流得就為左 social and sharing
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:51

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 09:48 PM 發表

鬼叫係純情既時間,遇到錯既人咩。

如果二十歲果年遇到個正常既女人,談一次正常既戀愛,我依家都唔會係咁:smile_39:

識撩女,識食女,識氹女,識呃女。

但可惜,唔再識得認真去愛一個人(我咋):s ...
即使可以講出感受, 觸動返.. 但有 d 野係做唔返
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:51

引用:
將你呢句講佢知會如何 :smile_o05:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:53

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 09:50 PM 發表

做正人君子可以係出黎陪下飲野傾計.. 又唔係真係要玩咁衰的...

Gentleman 我地一定有的... 係度交流得就為左 social and sharing
好易出事(我咋):smile_30:,畢竟,我都係用小弟弟思考,雖然,我有大腦同心臟,不過,我色迷迷既目光係天生。

視覺上強姦你:smile_30:

所以,我都未同過女生單獨正經約會過,以一個朋友身份,而唔係以一個SL身份。
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 21:54

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2014-11-18 09:51 PM 發表

將你呢句講佢知會如何 :smile_o05:
叫佢入十萬落你地個聯名戶口就得架啦:smile_38:,我即時信佢。

為將來打算丫麻:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:56

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 09:53 PM 發表

好易出事(我咋):smile_30:,畢竟,我都係用小弟弟思考,雖然,我有大腦同心臟,不過,我色迷迷既目光係天生。

視覺上強姦你:smile_30:

所以,我都未同過女生單獨正經約會過,以一個朋友身份,而唔係以一個 ...
咁我又抽到身... 因為遇到一個真係愛玩的人.. 根本係忘記到自己原先想 flirt 女
因為你識得欣賞佢的... 某程度佢都會貼近你.. 否則你都享往跟美女做朋友.. 內在美的女人

有幸交往.. 日後真係可以試下一齊目測美女兼傾男人經, 話唔埋講到 d 女都會 approach 埋:smile_o01:
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 21:57

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-18 09:54 PM 發表

叫佢入十萬落你地個聯名戶口就得架啦:smile_38:,我即時信佢。

為將來打算丫麻:smile_30::smile_30::smile_30:
你又講得無錯... 願意犧牲得的男人真係好真心.. 我認同
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 22:10

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 22:11

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 22:12

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 10:11 PM 發表
咁究竟有無巴打肯後援
我.. 如果佢令到你受傷, 我借膊兼耳仔...

只要有人支持你, 我相信你都唔需要理玩定係男友. 仍可以用感覺投入及判斷他最終係點的人
作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 22:13

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 10:10 PM 發表
吓!我70% 朋友係男人!
請無視小米 :smile_o10:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 22:18

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 22:21

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 10:18 PM 發表
:smile_40::smile_40::smile_40: Jimmy
真又好.. 假又好... 多個人關懷絕對無野唔好 :smile_o09: :smile_o05: :smile_o01:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-18 22:27

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 10:11 PM 發表
咁究竟有無巴打肯後援
等爆PM啦:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 22:27

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-18 22:29

作者: tsang_jimmy    時間: 2014-11-18 22:33

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-18 10:27 PM 發表
咁係喇播,我無咁灰,多謝你...

相信一陣你都仲會同人傾電話, 傾完唔開心又搵返我地 :smile_o13:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)