188Channel

標題: 點解女人咁易沉船 [打印本頁]

作者: mujicolor    時間: 2014-11-13 22:09     標題: 點解女人咁易沉船

作者: silverpoon    時間: 2014-11-13 22:26

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-11-13 10:09 PM 發表
成日睇古,見師姐唔小鍾意個sp,sl
睇描述
個sp,sl又未有愛上佢,仲係已經係有女友或者老婆,出面亦唔止得師姐一個女伴,好可惜

利申:冇試過沉船

女人對愛情呢樣野好重掛,因為女人是用水做的....
作者: 小小的太陽    時間: 2014-11-13 22:42

作者: little-devil    時間: 2014-11-13 22:46

女人係感情豐富 d 既
作者: 阿米€    時間: 2014-11-13 22:52

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-11-13 10:09 PM 發表
睇描述
個sp,sl又未有愛上佢,仲係已經係有女友或者老婆,出面亦唔止得師姐一個女伴,好可惜

因為遇親sp sl都係高手,識得比個女人錯覺,係愛既錯覺。

如果,唔擊中個女人內心某d需要既野,個女人點會比佢掂。

作者: katherineTsang    時間: 2014-11-13 23:02

作者: 阿米€    時間: 2014-11-13 23:09

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-11-13 11:02 PM 發表

講真吖,出得黎玩真係要識得張性同愛分開先好出黎玩,如果吾係盞搞到自己一身蟻………
張做愛當係食飯/玩意,只要分得清,理性啲就冇咁容易出事嫁……
幸好我都係理性既人姐……… Xp

http ...
女人唔同男人,男人有性無愛都ok,女人點都要少少情。

男人是性愛,性行先愛行後,直情可以係性慾,一丁點愛都無亦得。所以雞先成行成市。

而女人是情慾,情行先慾行後,甚至可以是情愛,連性既關係都無亦可以。

我接觸過幾個女人愛得個男人想死咁濟,佢地都係無性關係,有時個女人寧願個男人有搞過佢。

作者: 阿米€    時間: 2014-11-13 23:10

引用:
原帖由 阿米€ 於 2014-11-13 11:09 PM 發表

女人唔同男人,男人有性無愛都ok,女人點都要少少情。

男人是性愛,性行先愛行後,直情可以係性慾,一丁點愛都無亦得。所以雞先成行成市。

而女人是情慾,情行先慾行後,甚至可以是情愛,連性既關係都無亦可 ...
一但滲入左情,唔及時抽身,淺嚐即止,受傷總是先動情果個,或者動情較深果個,不論男女。

作者: 20120816    時間: 2014-11-13 23:15

引用:
睇描述

咁你試過乜先?

作者: katherineTsang    時間: 2014-11-13 23:24

作者: katherineTsang    時間: 2014-11-13 23:25

作者: 死死死    時間: 2014-11-13 23:27

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-11-13 11:25 PM 發表

其實大家由第一日見開始就知大家係咩人,如果分吾開性同愛既,右何必加入依個游戲自討苦吃呢!
當然,總有啲女人同男人一樣可以把性,愛分得好開,就好似我咁,性對於我黎講只係一種需要,而我搵sp都純粹 ...
你又分析得幾好詳細喎
作者: 死死死    時間: 2014-11-13 23:28

可能女人感情都係好豐富啦
作者: katherineTsang    時間: 2014-11-13 23:29

作者: 死死死    時間: 2014-11-13 23:31

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-11-13 11:29 PM 發表

起碼大家一開始,就講到明大家之間只會有性,吾會越界,依種關係最簡單最冇煩惱………

講就係咁講,但有時感情到,有邊個阻得到?
作者: 阿米€    時間: 2014-11-13 23:32

引用:
原帖由 katherineTsang 於 2014-11-13 11:25 PM 發表

其實大家由第一日見開始就知大家係咩人,如果分吾開性同愛既,右何必加入依個游戲自討苦吃呢!
當然,總有啲女人同男人一樣可以把性,愛分得好開,就好似我咁,性對於我黎講只係一種需要,而我搵sp都純粹 ...
有伴侶,情感上有寄託,個sp根本唔需要做呢方面工作,或者你唔需要係佢身上得到呢種滿足。

好似呢區有個師兄就開post話自己沉左船。佢同個sp都係單身。女方控制,男方就功力需要加強。

單身玩唔緊要,不過,就唔好比自己情感投射左出來。

sp sl唔難搵,夾既好難,夾又知規矩仲要長keep好鬼難。

作者: 阿米€    時間: 2014-11-13 23:40

引用:
原帖由 死死死 於 2014-11-13 11:31 PM 發表
講就係咁講,但有時感情到,有邊個阻得到?
好多投身呢個遊戲既人點會唔知呢個道理,撞船加沉埋果個師兄都有過好幾個sp。但咪又係中左槍倒地。

遇唔到一個會令你沉船既sp是一件幸福既事。

作者: 6Inch    時間: 2014-11-13 23:46

對方條件夠, 係好容易燃起感覺
無得解釋ga:smile_38:
作者: chan9898    時間: 2014-11-14 16:07

引用:
睇描述

樓主,重乜對沉咁有興趣,唔通妳有朋友沉緊?
唔只有女仔沉,好多男嘅都有沉,妳唔知.
作者: chan9898    時間: 2014-11-14 16:58

引用:

所以有人係一定要搵有家室,咁樣沉嘅機會就會小啲.
因為對方,要放棄嘅話,付出會好大.
作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-14 17:39

唔止女人既

不過 女人係比較易有感情姐
作者: fung99fung    時間: 2014-11-14 21:11

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-21 18:59

作者: my_yumiko    時間: 2014-11-21 19:07

引用:
睇描述

唔出奇...好多時每個人靠背後都有故仔
搵到個對手...起初諗住開心 但過程中既甜甜蜜蜜感覺(當然唔係個個會有...扑完夠鍾走人另計) 會想發展另一段有性有愛既關係唔出奇....
你有聽過男人都會嗎? 我可以話比你知仲辛苦

作者: degree06    時間: 2014-11-21 19:10

可能男仔沉左唔講者:smile_40:
作者: 阿米€    時間: 2014-11-21 19:30

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2014-11-21 07:07 PM 發表

唔出奇...好多時每個人靠背後都有故仔
搵到個對手...起初諗住開心 但過程中既甜甜蜜蜜感覺(當然唔係個個會有...扑完夠鍾走人另計) 會想發展另一段有性有愛既關係唔出奇....
你有聽過男人都會嗎? 我可以話比你知 ...
無論男女,出來玩,一但沉船就係災難。:smile_39:

如果雙方都單身好D,可以試下拍拖,不過,其中一個有關係,就麻煩,代價就難以評估。:smile_45:

一但沉船就好易千年道行一朝喪。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)