188Channel

標題: 又再三人行(已更新#14) [打印本頁]

作者: edd827    時間: 2014-11-10 13:46     標題: 又再三人行(已更新#14)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 伕子s    時間: 2014-11-10 14:10

作者: 飛機思    時間: 2014-11-10 14:13

作者: paullee1103    時間: 2014-11-10 15:01

厲害

作者: hkkenken69    時間: 2014-11-10 15:14     標題: 回覆 1# 的帖子

支持...好耐都冇見你地3人
作者: smallkit16    時間: 2014-11-10 16:42

果然夠淫,我都想參加!

作者: A1000    時間: 2014-11-10 19:05

如果自己夠狀態,3 p 又幾好玩呀!
引用:
原帖由 edd827 於 2014-11-10 13:46 發表
好耐都無試過三人行了, 星期日去完深圳按摩, BOOK左間酒店再玩下先….
一入到房, C就話: 「你睇張床幾大? 3 個人都夠瞓。」我聽到C咁話, 就捉佢錫落去。C馬上伸條脷過嚟挑逗我,而我亦開始反擊,  ...

作者: 20120816    時間: 2014-11-10 21:06

Support !

作者: mr_right0915    時間: 2014-11-10 23:05     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: k93m63    時間: 2014-11-11 00:57

MFF就正啦...我都想試下

作者: man302000    時間: 2014-11-11 01:06

人地有意同大家分享...唔好咁講野啦
引用:
圖咁飛機思 於 2014-11-10 02:13 PM 發表
太平公主。。。。。。

作者: 老公b    時間: 2014-11-11 02:43

作者: lee1997    時間: 2014-11-11 04:18

thank you your report:smile_40:
作者: edd827    時間: 2014-11-11 09:40

G上身已經赤裸,當C退下的時候, 我叫G好似狗仔咁趴嚮床上,我用手托住佢乳房,輕輕咁搓同夾乳頭,另一隻手手隔住UNDER壓入陰戶去捽,另一方面嚮佢背脊又錫又舐。
G
盡量趷高PAT PAT,等我指插得深入啲。GUNDER已經整濕,我索性除咗佢,直接用手指捽佢,佢忍唔住開始呻吟。
錫到咁上下我改變姿勢,跪嚮佢後面,盡量推高PAT PAT,然後舐落去。G預咗我會咁做,因為之前都做過,不過佢都叫到好大聲...而呢個時候, 輪到C做攝影師了
我好有規律地一下一下咁舐佢嘅陰戶,G不斷地淫叫。
下面已經濕得好緊要,我雙手捉住佢雙乳慢慢搓,下身嚮佢陰道口擦,佢盡量趷高想套我入去,不過我故意遲遲唔入,G:D LA,我扶住佢條腰慢慢插入去。我捉住佢條腰,一下一下用力抽插佢,
插咗一陣,G自己扭腰同PAT PAT。我插到好盡,然後趴上去攬實佢,嚮佢入面射晒。
射完後我都軟晒,我地一齊趴低,我繼續從後攬住佢,而C亦都過來一齊在床上喘氣。

作者: buffon    時間: 2014-11-11 18:19

作者: mr_right0915    時間: 2014-11-12 00:43

作者: SexDevil    時間: 2014-11-12 01:13

我都好想可以三人行
作者: 32129    時間: 2014-11-12 11:39

作者: 獵人茂    時間: 2014-11-12 12:16     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: A1000    時間: 2014-11-12 13:15

引用:
原帖由 edd827 於 2014-11-11 09:40 發表
G上身已經赤裸,當C退下的時候, 我叫G好似狗仔咁趴嚮床上,我用手托住佢乳房,輕輕咁搓同夾乳頭,另一隻手手隔住UNDER壓入陰戶去捽,另一方面嚮佢背脊又錫又舐。
G盡量趷高PAT PAT,等我指插得深入啲。G的UND ...
正呀!:smile_47:
作者: jumboleung    時間: 2014-11-12 22:06

作者: RobertSeed    時間: 2014-11-13 01:20

作者: Roychow911    時間: 2014-11-13 04:34

作者: hongkongken    時間: 2014-11-13 20:58

引用:
原帖由 edd827 於 2014-11-10 01:46 PM 發表
好耐都無試過三人行了, 星期日去完深圳按摩, BOOK左間酒店再玩下先….
一入到房, C就話: 「你睇張床幾大? 3 個人都夠瞓。」我聽到C咁話, 就捉佢錫落去。C馬上伸條脷過嚟挑逗我,而我亦開始反擊,  ...
thanks for the stories, each time reading it, makes me masturbating again and again

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)