188Channel

標題: 各位男士,你喜歡在尿廁痾尿被望嗎? [打印本頁]

作者: elijahli2    時間: 2014-11-4 21:02     標題: 各位男士,你喜歡在尿廁痾尿被望嗎?

作者: elijahli2    時間: 2014-11-4 21:03

作者: 精蟲蟲    時間: 2014-11-5 00:12

男人望男人無咩feel喎

作者: elijahli2    時間: 2014-11-5 00:20

作者: Tiber    時間: 2014-11-5 00:23

比人望住痾尿很不爽.....
上次比兩個南亞佬一左一右係咁望埋黎搞到我即刻閉"肛"走人 :smile_27: :smile_27: :smile_27:
作者: 大芝野    時間: 2014-11-5 00:27

作者: elijahli2    時間: 2014-11-5 09:25

作者: elijahli2    時間: 2014-11-5 12:56

作者: 我係lok~~    時間: 2014-11-5 13:53

:smile_o16:  點會中意俾人望, 又唔係女
作者: fung9fung    時間: 2014-11-5 14:33

引用:
原帖由 elijahli2 於 2014-11-4 09:02 PM 發表
有一次,我在一個公廁內,尿池是沒有隔板的。如果企滿人就會見到齊齊痾尿,好壯觀啊!

最初的我讀IVE時,還是要入廁格才能完事的(有尷尬感)。後來得知係廁格小便的是儒夫後,很不爽,決定要開放起來,站到尿池堂堂 ...
哈,點解你會理解廁格小便是儒夫?

有D人J硬同J軟差不多size,
有D就相差好大。
疴尿時條J是軟,你鬼知隔離D人J硬時,你強定佢地強,所以,意思不大。

作者: elijahli2    時間: 2014-11-5 22:36

作者: elijahli2    時間: 2014-11-5 22:39

作者: elijahli2    時間: 2014-11-6 22:09

作者: fung9fung    時間: 2014-11-7 12:32

引用:
原帖由 elijahli2 於 2014-11-5 10:36 PM 發表

當年IVE上地盤綠卡堂,當時已做地盤多年的工友講的!"你係尿兜還是要入廁格,鎖上門才能小便的?" "係廁格?你就係儒夫"
哈,如果有人同我講,我會提議佢:
嗱,你叫你條女出來,等我執番佢幾劑,你到時問番條女我係唔係儒夫囉!hehe...

作者: 幪面超人    時間: 2014-11-8 16:19

俾人望住真係痾唔出

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)