188Channel

標題: 女士愛做女皇定女奴? [打印本頁]

作者: 洒洒滖    時間: 2014-10-20 22:05     標題: 女士愛做女皇定女奴?

作者: 20120816    時間: 2014-10-20 22:20

引用:
原帖由 洒洒滖 於 2014-10-20 10:05 PM 發表
女士們愛做那一類,我識嘅多數都係輕度,大家有咩喜好?

有冇玩腳嘅女主?

作者: 洒洒滖    時間: 2014-10-20 22:22

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-10-27 12:25

不過奴都可以比腳人玩o架!
作者: papakul    時間: 2014-10-27 12:52

作者: nlbsp77    時間: 2014-10-28 09:46

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-22 18:25

作者: 小小的太陽    時間: 2014-11-22 21:08

作者: 俾比    時間: 2014-11-22 22:07

有過個奴,好聽話
作者: SexDevil    時間: 2014-11-22 22:13

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-22 06:25 PM 發表
奴到主人一個訊息話唔准出街,就三步不出閨門,就快中毒

主人可以調教到奴照足自己意思做真係太好玩
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 02:32

作者: 好Q屎波    時間: 2014-11-23 02:35

男人緊係想要女奴啦

作者: degree06    時間: 2014-11-23 03:07

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:32 AM 發表

仲未見過添

奴性咁強:smile_14:
作者: 仁者之皇    時間: 2014-11-23 12:49

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:32 AM 發表

仲未見過添

你玩得肛交,蒙眼手腳扣應該都係奴啦

作者: SexDevil    時間: 2014-11-23 13:05

引用:

仲未見過添

你唔係有一個主人啦咩?
作者: SexDevil    時間: 2014-11-23 13:06

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-11-23 02:35 AM 發表
男人緊係想要女奴啦

又唔一定, 有男鐘意做奴, 有男對做主人冇興趣, 有男話就話做主人但都唔係嗰回事
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 14:26

作者: SexDevil    時間: 2014-11-23 14:28

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:26 PM 發表
係呀,梗係一個,未見過架
你只係網調? 點解唔出黎玩?
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 14:29

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 14:32

作者: degree06    時間: 2014-11-23 14:32

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:29 PM 發表
係我自己要求佢控制我既,佢本來係正常男人,被我引到而家好賤,好大男人,成日串我,窒我,有時發下脾氣咁
鍾意玩呢類遊戲:smile_40:咁妳表面上係奴,實際上係女主:smile_40:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 14:37

作者: degree06    時間: 2014-11-23 14:41

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:37 PM 發表
我唔覺得自己係主啊,傷心都係我
咁傷心就停啦:smile_40:

妳玩遊戲都係想開心者,既然唔開心,咁就唔好咁樣玩啦:smile_40:
作者: rope_sex    時間: 2014-11-23 14:43

作者: 俾比    時間: 2014-11-23 14:52

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 02:29 PM 發表
係我自己要求佢控制我既,佢本來係正常男人,被我引到而家好賤,好大男人,成日串我,窒我,有時發下脾氣咁
咁正,你奴性咁強
我以前個d好弱,咩都唔肯:smile_39:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 15:02

作者: 俾比    時間: 2014-11-23 15:04

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 03:02 PM 發表
本來我諗住第一次見面,我會送支野俾佢打我,象徵住我將整個人都交俾佢,但係而家我可能唔會見佢 lu
做你主人好幸福,有個咁乖既奴!
咁以家興主人?:smile_41:
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 15:43

作者: 俾比    時間: 2014-11-23 15:48

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 03:43 PM 發表
唔係一定要有,我唔係嗜好,我好認真
haha sor
我打錯:smile_13::smile_13:
係以家無主人?
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 16:09

作者: 俾比    時間: 2014-11-23 16:12

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 04:09 PM 發表
我明你打咩
咁主人可以同時係男友?
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 16:41

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-23 16:46

作者: 俾比    時間: 2014-11-23 16:52

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-23 04:46 PM 發表
其實我可以唔係主人既女友,但我唔明點樣有奴可以有老公/男友又有主人,即係點?唔係好搞笑咩?
我以前奴係女友
可能有d奴老公/男人唔大男人
要搵過個治佢:smile_30:
作者: master_slave    時間: 2014-11-23 19:07

作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-23 23:51

作者: 豬_妹    時間: 2014-11-24 00:37

作者: 俾比    時間: 2014-11-24 00:51

引用:
原帖由 豬_妹 於 2014-11-24 12:37 AM 發表
奴~

咁你有主人嗎

作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-24 00:52

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 02:44

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 06:46     標題: 回覆 31# 的帖子

點解唔得 :smile_34:  最緊要係比佢知我係真心中意都埋好想比佢打, 咁先至玩得盡興囉, 不過玩耐o左之後宜家好多時都係我拎籐條, 跟住擰轉身露出個patpat對住佢, 打耐o左又轉身比另一個地方佢打, 有時又會除鞋塞隻腳趾比佢舔, 好似變o左係佢滿足緊我多過我滿足佢咁 :smile_13:  
但平時我都好奴o架, 男友講乜我都聽晒佢話.. 我指做愛以外o既其他事
作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-24 08:36

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 09:52

引用:
原帖由 洒洒滖 於 2014-11-24 08:36 AM 發表
如果相方太熟落,太夾就會失去了新鮮感而且奴的又會缺乏了恐懼的感覺!

唔一定, 反而o係熟人面前表現得更姣我覺得仲刺激 :smile_30: 同埋比一個心愛o既人粗暴鞭打, 痛得o黎好sweet因為我知佢enjoy囉
作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-24 09:58

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 11:30

作者: 俾比    時間: 2014-11-24 11:31

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 02:44 AM 發表
對我黎講係相反,所以我知點解會唔投入呀,有無例子?

我同ex玩過主奴,但太愛佢,就唔敢玩得過份
之後出面識個奴,就會玩得放d

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 11:39

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 11:47

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 11:30 AM 發表

好羡慕......

要玩到咁, 對方一定要好大大大男人先得o架, 所以都有代價 :smile_13:
就係有時我想要, 搞慶o左佢(即係硬o左)但佢懶, 會開聲叫我不如口爆, 做得奴就要接受埋呢d, 就係要咁"唔顧人感受"o既大男人, 打起上o黎先敢見我喊晒都出力咁鞭唔會錫住囉~~
不過都有好處, 就係有咁樣性格o既男人一定唔會比自己女人有事 最估佢唔到係我之前份工有d 唔好o野, 佢同我講真係頂唔順就辭職, 問佢點交租佢居然話同我比埋! 大不了接多幾個job~ 有o野要佢幫手只要一應承, 就算佢蝕到入肉都會不計代價幫到底, 對身邊朋友都會咁, 見住佢義無反顧o既狀態就算唔係幫我做o野都真係好引死人 :smile_40: 對我o黎講呢d 先係最索o既男人 :smile_47:
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 11:53

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 11:39 AM 發表
咁又係喎,其實我上一個主人都變左男友,同我拍左拖成七年,大約三年後,的確已經係咩感覺都無晒,完全好似兄妹咁,但係點樣分開自己正常生活同奴隸嗜好呢?會唔會變左好投入奴隸角色,而對真正伴侶無 feel?

h ...
咁又無得咁講喎... 主奴會變, 咁結o左婚點算? 唔通老夫老妻就全部變晒做兄妹
作者: 仁者之皇    時間: 2014-11-24 12:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 06:46 AM 發表
點解唔得 :smile_34:  最緊要係比佢知我係真心中意都埋好想比佢打, 咁先至玩得盡興囉, 不過玩耐o左之後宜家好多時都係我拎籐條, 跟住擰轉身露出個patpat對住佢, 打耐o左又轉身比另一個地方佢打, 有時又會除鞋塞隻腳趾 ...
不過當有鬧交,你認為係佢錯,甚至乎討論野
你覺得佢諗法唔好
奴唔敢開聲,主人又未必肯聽
培養到男方太大男人,某程度上都係會抹殺講野的空間

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 12:16

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2014-11-24 12:01 PM 發表

不過當有鬧交,你認為係佢錯,甚至乎討論野
你覺得佢諗法唔好
奴唔敢開聲,主人又未必肯聽
培養到男方太大男人,某程度上都係會抹殺講野的空間

呢d o野好難講得清 :smile_13: 咁大男人都可以有好多o既, 同埋"奴"都係扮奴, 實際上都係女朋友嘛! 意見不同時講一兩句都唔係完全唔得囉...
大男人大得o黎又有返咁上下教養, 女人講o既o野到point都會聽o下, 只係一d純喜好o既, 例如去邊度食飯, 放假去邊度街咁比返男人話事, 我覺得ok喎~
其實係.. 唔駛我出主意, 仲好!! :smile_30:
同埋~~ 一齊o既時候服侍o下佢, 例如沖涼, 佢中意我幫佢鍊頭同r 背脊, 當然仲有其他
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 12:43

作者: 仁者之皇    時間: 2014-11-24 12:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 12:16 PM 發表

呢d o野好難講得清 :smile_13: 咁大男人都可以有好多o既, 同埋"奴"都係扮奴, 實際上都係女朋友嘛! 意見不同時講一兩句都唔係完全唔得囉...
大男人大得o黎又有返咁上下教養, 女人講o既o野到point都會聽o下, 只係一 ...
哈哈, 咁應該當你係奴性女朋友
我自己都係prefer奴性女友/奴性sp多啲
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 13:04

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2014-11-24 12:50 PM 發表

哈哈, 咁應該當你係奴性女朋友
我自己都係prefer奴性女友/奴性sp多啲
全中 我好貪心兩樣都要o架! sp 以前都有過, 但淨係約出o黎比屁股人打硬係爭d, 都係喜歡果頭打到我怕怕, 轉個頭又手拖手好似無事發生過跟住過一排又要接受懲罰 (雖然我唔覺得我有做錯事:smile_34 跟住間中又名正言順咁浪漫一下, 咁先最刺激 最開心係因為呢種係真實關係, 長玩長有唔駛諗幾時要同佢中止
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 13:06

作者: 仁者之皇    時間: 2014-11-24 13:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-24 01:04 PM 發表

全中 我好貪心兩樣都要o架! sp 以前都有過, 但淨係約出o黎比屁股人打硬係爭d, 都係喜歡果頭打到我怕怕, 轉個頭又手拖手好似無事發生過跟住過一排又要接受懲罰 (雖然我唔覺得我有做錯事:smile_34 跟住間中又名 ...
蛇妃你好似玩多都係痛的sm
有冇其他?
作者: master_slave    時間: 2014-11-24 13:22

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 13:28     標題: 回覆 55# 的帖子

朋友o既朋友咁搭返o黎, 咸濕仔一名, 其實有時諗佢開初都係想溝我的   
不過後來發展到可以搞o野就搞囉, 約出o黎上床事前事後難免多o左位了解, 發現其實大家都未必咁o岩對方, 於是大家understood 淨係keep 住肉體關係因為只有呢樣o野我地先夾 ... 不過最後都係斬o左纜
佢鞭得好勁o架! 最低消費50籐起仲係唔縛o既, 要自己挺直o黎配合
作者: master_slave    時間: 2014-11-24 13:29

作者: master_slave    時間: 2014-11-24 13:32

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 13:33

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2014-11-24 01:20 PM 發表

蛇妃你好似玩多都係痛的sm
有冇其他?
無啦 :smile_30: 唧算唔算? 久唔久佢會捉住我狂唧腳板的
有用過o黎計分, 用80 o下籐條為限, 忍到幾多秒唔縮就扣返幾多籐 其實加d創意可以好多o野玩
作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-24 13:35

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-24 13:45

作者: 俾比    時間: 2014-11-24 13:58

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-24 01:45 PM 發表
要最少貴妃果個咁大男人喎,平時果 d 傻佬我唔會吼架

咁要慢慢西選下了

作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-24 20:48

引用:
原帖由 俾比 於 2014-11-24 01:58 PM 發表

咁要慢慢西選下了

"西"選
作者: master_slave    時間: 2014-11-24 22:11

作者: 洒洒滖    時間: 2014-11-24 22:42

作者: 大芝野    時間: 2014-11-24 22:44

作者: 好Q屎波    時間: 2014-11-24 22:49

引用:
原帖由 大芝野 於 2014-11-24 10:44 PM 發表
大部份都鍾意做女奴....我所見
小男人俾人感覺太弱雞

作者: SexDevil    時間: 2014-11-25 01:27

奴難搵主, 主都好難搵奴架, 我prefer奴唔係女友, 我試過有女友做奴, 唔知點解都係會鍚住, 反而分左手玩得仲激, 性方面黎講仲會滿足左
作者: tourist_bb    時間: 2014-11-25 06:39

作者: Water_man    時間: 2014-11-25 07:00

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-25 06:39 AM 發表
好多人以為大隻佬等於大男人,但好多大隻佬都係 on9 黎, 真男人香港而家開始絕種

可遇而不可求!
作者: master_slave    時間: 2014-11-25 07:34

作者: master_slave    時間: 2014-11-25 07:45

作者: master_slave    時間: 2014-11-25 07:47

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-25 16:12

作者: 俾比    時間: 2014-11-25 17:22

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-25 04:12 PM 發表
各方面都要有強大能力,靠得住,iq eq 要過到門檻,大佬我而家搵大男人,唔係搵鴨,啲人成日以為似鴨果種就係男人,俾條 on9 我,成身肌肉,但內心貧乏幼稚,玩手我仲猛過佢,無用架播,我又唔係開鴨店

...
好例子!
大隻同思維難正比
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-11-25 18:30

引用:
原帖由 俾比 於 2014-11-25 05:22 PM 發表
好例子!
大隻同思維難正比
:smile_30::smile_30: 無錯! 好多人以為粗魯, 野蠻就等如大男人, 只能夠話大男人可以有粗魯o既成份囉, 不過粗得o黎要有腦, 有學識, 負責任 :smile_34:
作者: degree06    時間: 2014-11-25 19:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-11-25 06:30 PM 發表

:smile_30::smile_30: 無錯! 好多人以為粗魯, 野蠻就等如大男人, 只能夠話大男人可以有粗魯o既成份囉, 不過粗得o黎要有腦, 有學識, 負責任 :smile_34:
妳係鍾意強勢的男人:smile_40:
作者: master_slave    時間: 2014-11-26 09:59

作者: master_slave    時間: 2014-11-26 10:00

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-26 12:07

作者: master_slave    時間: 2014-11-26 13:45

作者: tourist_bb    時間: 2014-11-26 18:23

作者: 俾比    時間: 2014-11-26 19:11

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-11-26 12:07 PM 發表

但呢批九成九光頭肚腩口臭大汗,見到唔開胃
我有事業有成而無上述問題既人選
但佢地又唔大男人,溫柔體貼好有風度,令我好失望

咁有排搵到下一個主人
作者: 大芝野    時間: 2014-11-26 21:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)