188Channel

標題: 重口味 [打印本頁]

作者: meisterk2013    時間: 2014-10-13 00:20     標題: 重口味

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-10-13 07:10

好難會唔想o既
辱罵佢就唔會但係會sm,鍾意我好配合咁比佢暴力,間唔中都會摸住人地patpat叫我比佢打幾籐
不過都唔係好夠rough,再暴力d我諗我都可以:smile_34:
作者: meisterk2013    時間: 2014-10-13 12:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-10-13 07:10 AM 發表
好難會唔想o既
辱罵佢就唔會但係會sm,鍾意我好配合咁比佢暴力,間唔中都會摸住人地patpat叫我比佢打幾籐
不過都唔係好夠rough,再暴力d我諗我都可以:smile_34:
wow 點再暴力啲先?
作者: 蛇貴妃    時間: 2014-10-13 20:10

引用:
原帖由 meisterk2013 於 2014-10-13 12:23 PM 發表

wow 點再暴力啲先?
暴力呢 :smile_o11:唔知!! :smile_30:
我真係想停都夾硬要打我囉, 或者仲未濕就死都要插入囉~~
不過咁講又好矛盾喎, 如果講得出想佢暴力d咁應該就唔會有唔想o既情況出現啦 :smile_14:
作者: meisterk2013    時間: 2014-10-13 21:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2014-10-13 08:10 PM 發表

暴力呢 :smile_o11:唔知!! :smile_30:
我真係想停都夾硬要打我囉, 或者仲未濕就死都要插入囉~~
不過咁講又好矛盾喎, 如果講得出想佢暴力d咁應該就唔會有唔想o既情況出現啦 :smile_14:
衣條係好深嘅問題
但未濕就插倒最後好多水會覺得好滿足同條女好淫

ps你令我想起一位師姐同你差五多名
有同佢玩ps好正
可惜佢唔再起倒
作者: SexDevil    時間: 2014-10-14 00:09

我係男, 我都好鐘意Rough Sex侮辱呢類玩法
作者: meisterk2013    時間: 2014-10-14 00:11

引用:
原帖由 SexDevil 於 2014-10-14 12:09 AM 發表
我係男, 我都好鐘意Rough Sex侮辱呢類玩法
師兄你好
我都好喜歡綁繩睇落好正但我自己喜歡rough sex多啲

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)