188Channel

標題: 準人妻之遇見 (update on P.2) [打印本頁]

作者: smartboy169    時間: 2014-9-22 23:36     標題: 準人妻之遇見 (update on P.2)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: chris@hk    時間: 2014-9-22 23:57     標題: 回覆 1# 的帖子

支持下先。等Update
作者: cicibbb    時間: 2014-9-23 00:00

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 00:04

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-22 11:57 PM 發表
支持下先。等Update
thx c hing!!
作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 00:05

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-23 12:00 AM 發表
我又要等update

你呀? 你update 我咪update lo~:smile_30:
作者: cicibbb    時間: 2014-9-23 00:07

作者: 0000922    時間: 2014-9-23 00:08

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 00:08

引用:
原帖由 cicibbb 於 2014-9-23 12:07 AM 發表

遲d,...可能有呢...:smile_34:thx cici 妹支持我先~
作者: 象棋國傳人    時間: 2014-9-23 00:09

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 00:11

引用:
原帖由 象棋國傳人 於 2014-9-23 12:09 AM 發表
冇圖你話40G都得啦:smile_47:
咁重口味呀C HING, BC 波細粒女仔岩我玩架LA~
作者: 象棋國傳人    時間: 2014-9-23 00:15

作者: happyrally    時間: 2014-9-23 00:16

支持 CHING!
作者: cicibbb    時間: 2014-9-23 00:23

作者: k93m63    時間: 2014-9-23 00:58

咁快就可以見面..証明你地有緣啦..哈哈~
作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 09:02

引用:
原帖由 k93m63 於 2014-9-23 12:58 AM 發表
咁快就可以見面..証明你地有緣啦..哈哈~
沒錯~ 同佢timing 真係好岩
作者: 粗筆人    時間: 2014-9-23 10:20

作者: oldfatman    時間: 2014-9-23 11:55

support .....
作者: Bingwind001    時間: 2014-9-23 12:08

作者: SLKW    時間: 2014-9-23 12:44

作者: fkjohnny1388    時間: 2014-9-23 14:14

作者: !amLadyJ    時間: 2014-9-23 14:15

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 14:44

引用:
原帖由 !amLadyJ 於 2014-9-23 02:15 PM 發表

支持~!!等update:smile_o06: :smile_o06:
thx C 打, 盡量夜晚出到UPDATE LA~ 哈哈~
作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 14:45

引用:
原帖由 fkjohnny1388 於 2014-9-23 02:14 PM 發表
等待update中,白白淨淨好野黎
係, 佢的確幾正~! 我成日都回味:smile_13:
作者: lee1997    時間: 2014-9-23 18:32

Fully Suppot:smile_o12:
作者: jumboleung    時間: 2014-9-23 18:47

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 21:36

UPDATE PART 2 ~!!!

好, 繼續打埋落去先…

上山途中其實大家有講有笑, 開始覺得呢個女仔幾吸引~但心諗小S都就黎人地老婆喇, 我都吾可以做D咩, 由於上去時間都係8 點幾, 上到山都有幾多車好多人睇風景, 咁我地揀左小人D 既地方泊埋一邊之後落車欣賞下好美既夜景, 其實我都好耐沒上去, 個夜景真係好靚, 仲要有靚女陪住wo

落左車我地都行左一小段路, 一落車都有D 涼, 由於佢都只係著背心, 沿路都幾擔心佢凍架, 所以行到咁上下就同佢坐低係旁邊~

咁呢個moment 其實我好有feel, 美人夜景, 又食飽…思淫慾….我決定試探下佢, 同佢傾傾下, 轉移講下SEX 話題, 佢性格其實好爽快, 咩TOPIC 佢都同我傾, 我見差吾多時間就SHARE下我好耐之前一D好刺激既性經驗, 睇下佢有咩反應先喇…附近都有人不過吾近, 我驚人聽到, 就越哄越埋, 好彩佢沒避開我, 哄埋之後我睇到佢對波原來都幾大…漲卜卜咁….勁吸引~

咁成件事講完我都未TAKE ACTION 既, 呢個時候佢話腳痺, 我即刻問佢有沒事, 而隻手掂小S大脾, 佢著既係LEGGING 個D 庫, 都幾簿, 咁我真係吾想放手, 到個刻我已經有反應了, 我決定吾再忍, 哄埋去錫佢臉…呢下好緊要, 要睇佢會吾會反抗!! 好彩最後佢沒避但又沒咩反應, 我見咁, 就再哄埋D 錫佢嘴仔了

真係好正, 同我女友完全沒呢個FEEL….主動既我錫左沒幾耐已經想同佢WET KISS, 而佢 都開始回應我既熱吻…真係好舒服, 好有FEEL, 未試過同女仔咁有FEEL , 可能環境影響, 同佢一切黎得好自然…

錫左沒幾耐, 我對手都係摸小S大脾,但已經好吾安份咁掃上掃落…大脾內側係重點攻擊, 有時又搓下佢波波…成敗真係睇呢度, 掃到咁上下, FEEL到佢成身都軟哂, 就用手擘開小小佢雙腳直摸根部…貪心既我摸左一陣已經忍吾住, 我同小S 都企起身…我即刻緊緊攬住小S….你知道嗎? 你真係好好攬~ 勁舒服

由於但左起身攬, 對手一掃落就係PAT, 之前同佢傾電話言談間我透露過我好鍾意女仔PAT PAT 有肉, 又鍾意打PAT PAT, 咁我吾客氣一手揸落去~ 哇, 爽到呢, 有肉得黎又吾肥, 成個腦都諗緊同佢狗仔式推車個時大大力打佢PAT PAT會點呢?!

幻想個時我已經好HIGH, 即刻轉手攻佢下面, 由PAT PAT 落手, 伸隻手入去摸佢白雪雪既PAT PAT 再繞到前方, UNDER 只係最後既阻隔!! 掃左一輪覺得佢UNDER 都已經濕到透哂, 由於我地就係山路邊, 大家都覺得好剌激…最後我更加伸入under 入面直接掂佢豆豆, 快而直接既進攻令小S 缺堤了, 好多水, 好濕, 呢個時候我要佢開眼望住咁靚既夜景, 下體俾我不斷用手指了佢個淫西, 嘖嘖D 水聲我都聽到…我手法好熟, 佢呻吟聲越來越大…我見時機成熟就同佢講不如上返車抖下喇… 又打住先, 遲D 找數~~
作者: LUNGJA977    時間: 2014-9-23 21:41

作者: chris@hk    時間: 2014-9-23 22:17

支持,繼續努力

作者: cicibbb    時間: 2014-9-23 23:33

作者: smartboy169    時間: 2014-9-23 23:36

多謝賞面wo!仲未訓咩

作者: cicibbb    時間: 2014-9-23 23:41

作者: chung822    時間: 2014-9-24 01:56

作者: jas臣    時間: 2014-9-24 03:35

作者: 0000922    時間: 2014-9-24 03:36

作者: gri    時間: 2014-9-24 08:16

加油加油,,,等你 update

作者: hkairport    時間: 2014-9-24 08:19

Support, update please

作者: bunbun5448    時間: 2014-9-24 08:48

作者: lazyday0616    時間: 2014-9-24 10:14

支持

作者: flashbee    時間: 2014-9-24 10:38

揸車載女上山頂睇夜景,
或去海灘聽海浪聲,
男女一定情不自禁,
去開心快樂!
作者: SLKW    時間: 2014-9-24 10:53

作者: Bolotoman    時間: 2014-9-24 11:06

作者: loching    時間: 2014-9-24 11:51

support ching.. very good sharing
作者: markluk123abc    時間: 2014-9-24 12:24

Thanks for your sharing. Keep update please
作者: kurtchi    時間: 2014-9-24 13:00

作者: smartboy169    時間: 2014-9-24 13:27

引用:
原帖由 flashbee 於 2014-9-24 10:38 AM 發表
揸車載女上山頂睇夜景,
或去海灘聽海浪聲,
男女一定情不自禁,
去開心快樂!
海灘聽海浪聲~ 都好WO~ 下次同佢試下先~!!
作者: smartboy169    時間: 2014-9-24 13:30

引用:
原帖由 SLKW 於 2014-9-24 10:53 AM 發表

樓主好厲害喎
快d出下集la

而家仲有無同女主角聯絡?
間中喇, 大家都困身, 吾係成日聯絡到, 我自己當然好想KEEP 住同佢既關係喇, 但始終佢就黎結婚, 如果佢要抽身走既, 我都沒理由阻住佢幸福架ma, 平常心喇...
識到佢係我幸運~要好好珍惜~
作者: 豪放仔    時間: 2014-9-24 18:15

作者: Cd0223    時間: 2014-9-24 21:58

作者: Capsicum    時間: 2014-9-25 00:09

作者: crystalling114    時間: 2014-9-25 16:23

作者: kfull503    時間: 2014-9-25 21:51

作者: flashbee    時間: 2014-9-25 22:42

仲未更新?
親細佬萎縮喇!
作者: smartboy169    時間: 2014-9-25 22:44

呢幾日堅忙,過多幾日會update , thx all

作者: Bolotoman    時間: 2014-9-26 18:05

作者: 中涼寒    時間: 2014-9-27 10:38

繼續努力,等你update

作者: jacky398    時間: 2014-9-27 21:46

作者: Coolpen    時間: 2014-9-27 22:50

作者: hkairport    時間: 2014-9-28 06:10

等待下文

作者: laips    時間: 2014-9-28 07:12

作者: baby61863886    時間: 2014-9-29 00:36

作者: jimmylai168    時間: 2014-10-1 10:18

作者: 聞咸西guy    時間: 2014-10-1 16:59

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)