188Channel

標題: 其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156) [打印本頁]

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 06:04     標題: 其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 黑黑BB    時間: 2014-9-15 06:14

作者: abs276    時間: 2014-9-15 06:39

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 07:01

引用:
原帖由 黑黑BB 於 2014-9-15 06:14 AM 發表
早晨。

早晨啊,原來大家都好早,好健康:smile_o12:

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 07:02

引用:
原帖由 abs276 於 2014-9-15 06:39 AM 發表
好似幾有趣,繼續追先

多謝支持,其實仲有好多不過好似有d長

作者: 第二代燈王    時間: 2014-9-15 07:04

作者: 黑黑BB    時間: 2014-9-15 07:17

作者: Hellboy33    時間: 2014-9-15 07:59

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-15 08:22

作者: rondal    時間: 2014-9-15 09:22

暂时冇意见~。。。
等待下回分解~!
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 10:46

引用:
原帖由 第二代燈王 於 2014-9-15 07:04 AM 發表
早晨。。。咁早嘅。。。:smile_o05:
我長期失眠㗎,得閒會去晨運㗎不過今朝真係好掛住佢所以開post
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 10:48

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-15 08:22 AM 發表
好似會好好睇,留名等update, 支持你

其實都係有感而發,不過我中文唔好已經好努力打正字 多謝支持感動到滾動中:smile_o03:
作者: Hellboy33    時間: 2014-9-15 12:06

作者: cok678    時間: 2014-9-15 13:35

支持
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 17:47

其實大家嚟引版係咪淨係想睇咸故㗎..因為我想交代多d背景同感情先寫
作者: Vanlic    時間: 2014-9-15 17:54

作者: k93m63    時間: 2014-9-15 18:15

你慢慢寫..寫得好,自然有人追,有人回你
比心機..加油
作者: mangor123    時間: 2014-9-15 18:38

作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-15 18:41

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-15 19:15

作者: 前面燈位有落    時間: 2014-9-15 19:22

作者: uncleblue    時間: 2014-9-15 19:59

叔叔支持您

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 20:21

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-15 05:54 PM 發表

我鍾意睇背景同感情
你鍾意就好啦,你是我的動力啊:smile_o05:
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 20:22

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-15 06:41 PM 發表
支持c 妹
有劇情會比較受落
唔鐘意一黎就插插插lol

多謝你啊,今次係我學完敘事抒情之後第一次自願寫㗎
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 20:26

自己一個嘅日子唔耐,大約一兩個禮拜之後我因為工作關係識咗 O, 雖然佢係pakistani但係喺香港土生土長,加上做得part time model其實都真係有翻咁上下,大約係深色咗小小嘅Darren Criss咁嘅樣啦。:smile_o05: 不過老實講,我又真係唔係咁著重外表嘅。佢吸引我嘅原因大約係大家喜好相近,對好多野睇法都差唔多所以好多話題,最重要係佢同其他人唔同,唔係淨係識得蒲,modelling對我地嚟講係興趣,我地除咗讀書都一路有做野。加上佢屋企6個人daddy做地盤仲要受咗傷令佢好有責任感好努力,我就係因為咁好欣賞佢。:smile_40:

雖則話我相貌平庸,但係可能諗法同其他人有小小唔同,所以男仔會覺得我好得意或者有新鮮感,好正常就會鍾意我, O亦唔例外。由於屋企負擔重加上第一次拍拖經歷唔好,佢一直都係一個人,所以比我嘅感覺真係好好,同d playboy簡直無得比。問題係,我心入面而家淨係得T, 佢亦都好清楚...不過,佢話佢會用時間証明,我地亦都決定做住朋友先。:smile_44:

之前都講過我身體好差,一轉季就病。有一次我發高燒但係有job接,雖然話我唔等錢洗但係機會一定要把握。朝早仲要幫人補咗幾堂習,所以我去完studio之後其實已經暈到行唔到,呢個時候好戲劇性咁見到 O。:smile_27: 佢都估到咩事,第一時間托我上的士飛翻西貢。好痛苦咁翻到我屋企之後佢就走嚟走去,揾藥斟茶探熱扭毛巾,基本上諗到嘅佢都做齊晒,仲唱歌氹我瞓,瞓醒嘅時候一碗清雞湯已經放喺眼道,佢仲一啖一啖咁喂我飲,你話有可能唔感動嗎?:smile_o03: 事實上我已經退咗燒,之後又得我地兩個,咁咪出事囉。我行落二樓諗住揾野比佢食啦,咁人地照顧咗我成日點都要報答吓佢嘅。由於佢係Muslim唔食得豬,唯有揾塊steak煎比佢,落樓梯無事,拎住之champagne同塊排行上去就跣親向後跌咗落佢道,未飲都搞成咁你話係咪自己攞嚟衰。:smile_42:

食完飯,佢就叫我休息,洗完d碗之後就上咗去陪我瞓(因為我係嗰d好無用行雷會嚇到喊嘅人) 可能飲咗酒,可能我真係比佢感動到,又可能其實我不過係太驚,我攬住咗佢,四目交投嘅一刻,我心動了。我無諗其他人其他野,我將個腦放鬆,好自然咁錫咗落去。當我地個嘴接觸嗰一刻,我好似觸電咁完全唔識反應,我地大家對kiss嘅經驗並唔多,所以有d狼狽,之後,佢開始錫我耳仔,頸,一路落到鎖骨,佢想繼續落㗎,但係我覺得既然唔係男女朋友關係,唔應該咁做,雖然叫停咗佢但係其實我又真係好想要,我feel到自己已經濕晒,真係好難頂。不過你唔好睇我係mixed嘅,性格又好鬼妹咁,我係堅持唔會隨便比人插我㗎!所以我最後坐咗上佢道,一路除衫一路磨。事實上,工作關係我地已經見過大家嘅裸體,但我都幾肯定上次佢係無扯㗎,因為我而家坐住嗰條硬過水喉通嘅野真係頂得我好舒服!! 唔會大到恐怖,但係一隻手都係拎唔晒嘅,size不是重點夠硬先係。其實我覺得想要無得入先最正,我越磨就越痕,d水整到佢條底褲都濕埋,不過咁,我忍約feel到濕嘅唔只我一個,有人比我磨到出豆漿喎。無辦法,我知撩著咗一個人又唔比佢係好殘忍嘅,所以我最後都幫佢用手出咗,由慢到快,佢就到嗰陣又慢番落嚟,咁樣引佢引到佢嘅子子孫孫死晒喺我手,之後佢沖完涼見停咗雨就走咗。留低我一個喺度諗啱啱嘅事,突然之間我又諗起T,我同佢係咩關係都無,但係我始終覺得好對唔住佢,好淫,好賤。喊喊吓就瞓著咗
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 20:28

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-15 07:15 PM 發表
努力,唔準爛尾架

人格擔保一定唔會,我其實諗住寫完送比T做生日禮物:smile_13:
作者: 12345685200    時間: 2014-9-15 21:08

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 21:14

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-15 09:08 PM 發表
FEEL到樓主你好你好用心機打, 好好睇
支持支持
我平時好少留言GA,因為你打得好我先留XD
我有好多野講,長篇大論個個post都2500差唔多...
多謝你啊,收到你留言真係好開心啊我會加油㗎
作者: 12345685200    時間: 2014-9-15 21:18

作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-15 21:29

作者: andyqqb    時間: 2014-9-15 21:31

最中意睇有故事性,有感情,實有支持,加油

作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 21:39

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-15 09:18 PM 發表
比心機呀下
故事重點在於分差的感情線
無錯,我每次都好心痛好亂,唔知點算。佢地兩個都對我好好,O好愛我,我好愛T,我都唔知可以點我好驚
作者: YourBitch    時間: 2014-9-15 21:48

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-15 09:29 PM 發表
加油~但T知道左唔會嬲你咩?
你..都有你嘅道理喎..不過,佢唔會鍾意我,唔係淨係年紀,係我太幼稚,佢話等我大個d成熟d就追我喎,但係佢又話我bf出現佢就會離開,所以我真係好驚㗎,不過,大家睇落去啦
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-15 22:08

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 06:50

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-15 10:08 PM 發表
會慢慢等你update既=]經驗會令人成熟=]]] 加油!!!!
多謝你啊,但係寫寫吓無feel stuck住咗
作者: 12345685200    時間: 2014-9-16 09:55

作者: azpui    時間: 2014-9-16 10:13

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 10:46 AM 發表

我長期失眠㗎,得閒會去晨運㗎不過今朝真係好掛住佢所以開post
近期既事?

作者: gum717    時間: 2014-9-16 10:17

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 06:04 AM 發表
Update #25 page2

性同愛好似從來都分唔開,有性就點都會有小小愛,而你愛一個人就會想同佢有最親密嘅連係。
其實我未出過post,但係真係唔知可以同邊個分享心事,自問生活不及各位師兄師姐精彩,每個月都要 ...
成碌竹咁唔好屌喎

我絕對唔同意呢個講法:smile_47:
作者: azpui    時間: 2014-9-16 10:20

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 08:26 PM 發表
自己一個嘅日子唔耐,大約一兩個禮拜之後我因為工作關係識咗 O, 雖然佢係pakistani但係喺香港土生土長,加上做得part time model其實都真係有翻咁上下,大約係深色咗小小嘅Darren Cri ...
有時呢樣野好突然,而且最後你都control 到,唔駛咁後悔既

作者: azpui    時間: 2014-9-16 10:21

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 08:26 PM 發表
自己一個嘅日子唔耐,大約一兩個禮拜之後我因為工作關係識咗 O, 雖然佢係pakistani但係喺香港土生土長,加上做得part time model其實都真係有翻咁上下,大約係深色咗小小嘅Darren Cri ...
有時呢樣野好突然,而且最後你都control 到,唔駛咁後悔既

作者: ajenny    時間: 2014-9-16 10:23

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-15 05:47 PM 發表
其實大家嚟引版係咪淨係想睇咸故㗎..因為我想交代多d背景同感情先寫
NO
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 12:39

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-16 09:55 AM 發表
禁早起身既你
係呀今日晏晝都有一個商業英語同小學補習所以要備課,陰公八號波都要做野
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 12:41

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-16 10:20 AM 發表

係呀,都算係近期嘅.. 我真係好驚所以都control到嘅...不過最後都係衰咗
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 12:44

引用:
原帖由 gum717 於 2014-9-16 10:17 AM 發表

成碌竹咁唔好屌喎

我絕對唔同意呢個講法:smile_47:  
係咩,我無經驗真係唔知,但工作關係身高同體重比例唔可以過一個標準...
所以其實你地睇平面廣告靚嘅衫要著上身靚係好難㗎

總之T就係成日話我瘦(不過咁更加令我覺得佢關心我)
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 12:46

引用:
原帖由 ajenny 於 2014-9-16 10:23 AM 發表
NO
Thanks for commenting! I've never thought you would actually be reading what I wrote
I love reading your stories!:smile_40:
作者: azpui    時間: 2014-9-16 12:58

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 12:44 PM 發表

係咩,我無經驗真係唔知,但工作關係身高同體重比例唔可以過一個標準...

可能唔好屌,但偏偏我就鍾意又瘦又高...哈哈
乜你仲係處架果陣?
作者: azpui    時間: 2014-9-16 12:59

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 12:41 PM 發表

係呀,都算係近期嘅.. 我真係好驚所以都control到嘅...不過最後都係衰咗
咁見到T未?
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 13:18

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-16 12:59 PM 發表

咁見到T未?
係呀,梗係處啦,我嗰個年紀仲係處其實d鬼妹會當我係怪物㗎。不過我又唔覺得需要因為人去睇法而亂咁比d我唔係真係愛嘅人搞囉... (我認我係古老石山) 所以我一路都係處,直至見番T之後...
努力寫緊㗎啦等多一陣
作者: azpui    時間: 2014-9-16 13:32

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 01:18 PM 發表

係呀,梗係處啦,我嗰個年紀仲係處其實d鬼妹會當我係怪物㗎。不過我又唔覺得需要因為人去睇法而亂咁比d我唔係真係愛嘅人搞囉... (我認我係古老石山) 所以我一路都係處,直至見番T之後...
努力寫 ...
加油!!!你都KEEP得幾耐,...犀利
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 15:17

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 15:34

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-16 01:32 PM 發表

加油!!!你都KEEP得幾耐,...犀利
我係唔想比人插到鬆晒,第時真係愛我嘅人始終有條刺。

所以幾想要都唔會自己插,更加唔會亂比人插。

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 15:34

瞓到夢夢鬆鬆,被太陽曬醒咗(有窗紗都好光㗎澳洲d太陽),feel到有隻手喺我腰間攬住我,另一隻就梗係經過頸放於我胸前啦。無錯,聰明嘅你估啱咗喺我身係嘅的確係T, 試想像一個操開gym踢開波嘅大隻佬手臂完全包住我細小嘅身體,場面幾震撼。(°_°) 我背脊貼住佢嘅腹肌,一路feel住佢心跳,一路聽住佢呼吸聲,我發現我根本無辦法離開佢,無辦法離開張床。(T ^ T)(無錯,我瞓覺係唔鍾意著衫嘅,不過會著底褲)見到個傻豬瞓到咁"lum"就知佢攰啦,見到真係心都痛埋。見難得星期日朝早,我又咁早起身,就整個靚早餐比佢食啦。(*☻-☻*)
慢慢移開佢隻手,攞咗佢琴晚踢波件波衫著咗就諗住走。(我有洗乾淨先㗎) 點知一企起身就比人拉住番落床喎... (⊙ω⊙) 原來個衰人醒咗唔話我知,T㩒住我,大大力咁"juet"落嚟,之後係宅住我,喺我耳邊同我講 "早晨衰妹,你唔著衫真係好滑好好攬,趕住走去邊啊?" "煮早餐比你食啊囉衰人,宅住我想點喎,比我走啦!" 如是者我地喺床上面碌嚟碌去,又錫又摸咁搞咗半個鍾佢終於肯比我煮野食,佢就瞓多陣啦. 咁我就開開心心咁一路聽歌一路煮。(︿ω︿)
就當我好認真咁剪到所有材料都變成心型嗰陣,故事開頭嗰對怪手又唔知點樣出現喺我條腰,之後就有個好軟嘅嘴好温柔咁放咗喺我條頸上面。佢一路錫我一路煮,整到成手都係泡嘅我竟然feel到有人拉高咗件本身已經鬆身到同無着無分別嘅波衫喺度搓我。(雖然佢成日笑我細,攞我同佢ex比,不過我估如果真係無得揀嘅情況下都係要嘅。+_+)佢好似越嚟越激動咁,直情將我成個人拉開咗個sink,反轉咗我將我成個人埞咗上counter top,其實呢一刻我完全唔覺得浪漫我只係喺度諗要點拾乾淨呢度...ಠ_ರೃ 我有番反應嗰陣我條底底已經唔知去咗邊,之後兩隻腳中間多咗個頭,做緊咩大家應該好清楚啦,佢嗰條就係正宗嘅頑皮的脷,我一叫或者一郁佢就停。(╥﹏╥) 大佬,佢同我妹妹aussie kiss緊啊,佢條脷頂到入去我都唔叫就係我問題啦。雖然我覺得呢個行為有d唔衛生,不過我真係着晒,d水出到好似條河咁佢都唔肯停,之後我就比佢搞到高潮咗啦。咁好正常,成腳都係佢口水同我自己d水嘅我就梗係諗住沖涼啦...(=゚ω゚)ノ 點知比佢拉住咗,唔知喺邊度揾咗條膠帶索住咗我隻我(反綁)"喂,你諗住去邊啊,自己食飽咗就諗住走啊" 之後就㩒低咗我要我幫佢含..咁無辦法啦,鬼叫佢搞到我咁舒服咩。不過其實今次係我第一次唔用套幫人含,個感覺好似真實好多,正當我諗住有得慢慢嘆嘅時候佢竟然好粗魯咁拉住我d頭髮隊入我個口道,直入喉嚨囉真係勁想嘔。!(◎_◎;) 不過好彩我之前都有扣喉,所以慣咗無即時嘔,但係都好辛苦㗎。我唯一有控制㗎就係我條脷,唯有用力小小喺個頭等佢快d出,一如所料由於佢忍咗好耐所以我含咗十幾分鐘佢就出咗,射晒入我個口道。咁我又點可以唔吞晒佢呢)^o^( 就係咁,我就變成咗佢嘅早餐(u_u)
聰明嘅你應該發現我係喺西貢瞓著,點解醒嗰陣會喺澳洲?無錯,呢個係我對T嘅幻想。我係真係有同佢住過,一齊瞓過個幾月啦,不過係有着衫嘅... 自從有一次佢問我到底有無需要,點解從來未見過我同人搞或者diy,連玩具都無,洗唔洗佢幫我。我就成日幻想同佢搞,比佢插,淨係望住佢妹妹都會流晒口水。
我就係嗰陣鍾意咗佢,下次講述第一次比T睇全相同埋點解我會咁愛佢。
作者: gum717    時間: 2014-9-16 15:40

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 12:44 PM 發表

妳做model
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 15:46

作者: azpui    時間: 2014-9-16 16:03

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 03:34 PM 發表

我係唔想比人插到鬆晒,第時真係愛我嘅人始終有條刺。
所以幾想要都唔會自己插,更加唔會亂比人插。
咁拍拖果d 都係愛架啦。。。

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 16:06

引用:
原帖由 gum717 於 2014-9-16 03:40 PM 發表

妳做model
Part time玩吓啫,不過真係唔覆得你地message呀(何況我未夠level) 相就可以比你睇嘅,唔出名你應該無人估到hahaha
作者: gum717    時間: 2014-9-16 16:13

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 04:06 PM 發表

Part time玩吓啫,不過真係唔覆得你地message呀(何況我未夠level) 相就可以比你睇嘅,唔出名你應該無人估到hahaha
我等緊妳夠50分pm妳:smile_47:

咁幾時有相睇
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 16:26

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-16 04:03 PM 發表

咁拍拖果d 都係愛架啦。。。

我愛佢地啫...佢地咪又係玩... 我想揾個會負責任ge人

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 16:31

引用:
原帖由 gum717 於 2014-9-16 04:13 PM 發表

我等緊妳夠50分pm妳:smile_47:

咁幾時有相睇
我係新手嚟,post唔到相㗎,不過dp係O有一次等我放工畫... 唔出全樣啦原諒我:smile_o05:
作者: gum717    時間: 2014-9-16 16:33

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 04:31 PM 發表

我係新手嚟,post唔到相㗎,不過dp係O有一次等我放工畫... 唔出全樣啦原諒我:smile_o05:
wechat傾

鬼鬼鼠鼠咁
作者: quickquickly    時間: 2014-9-16 16:47

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 17:42

引用:
原帖由 gum717 於 2014-9-16 04:33 PM 發表

wechat傾

鬼鬼鼠鼠咁
我無用神器㗎,d人成日hi hi hi好煩,何況OT兩個都搞到我好煩好大壓力啦(’・Д・)」
作者: Mr36D    時間: 2014-9-16 17:45

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 05:42 PM 發表

我無用神器㗎,d人成日hi hi hi好煩,何況OT兩個都搞到我好煩好大壓力啦(’・Д・)」
返咩工
作者: 12345685200    時間: 2014-9-16 17:51

作者: 識玩一定咁玩    時間: 2014-9-16 17:56

作者: Vanlic    時間: 2014-9-16 17:57

作者: gum717    時間: 2014-9-16 18:01

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 05:42 PM 發表

明白了

女仔受歡迎都無好麻煩既
作者: kingkong574    時間: 2014-9-16 18:46

介唔介意講下你幾多碎(╯з╰)

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 18:47

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-16 05:51 PM 發表
呵番呵番
又要做野,又要打文俾我地睇,會唔會好辛苦>
嘩,有師兄呵番喎,幾辛苦都抵啦係咪先。:smile_o13:放學後做野前都會好努力打文㗎,最緊要

你睇得開心就好啦

:smile_o09:
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 18:50

引用:
原帖由 識玩一定咁玩 於 2014-9-16 05:56 PM 發表
你170cm 得95磅 真係要增下磅拉:smile_27:  支持你
多謝支持啊:smile_o09:

無辦法有合約喺身... 太肥影相會無咁靚㗎,我地好多都要加扣針😂

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 18:51

引用:
原帖由 quickquickly 於 2014-9-16 04:47 PM 發表
支持支持
我都唔鍾意一尾啪啪啪嗰啲故事XD

多謝你啊,其實我都唔係太多啪啪啪嘅經驗可以講
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 18:53

引用:
原帖由 Vanlic 於 2014-9-16 05:57 PM 發表

我係咪真係可以做你嘅動力先
我係絕對唔會欺騙你感情㗎信我啦:smile_o03:
作者: 識玩一定咁玩    時間: 2014-9-16 19:14

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 19:16

引用:
原帖由 識玩一定咁玩 於 2014-9-16 07:14 PM 發表
btw long d真係好難keep:smile_27:
我都試過 又係澳洲:smile_42:
我都唔知同佢咩關係,佢又鍾意我又唔鍾意我咁...
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 20:14

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-16 20:18

作者: 識玩一定咁玩    時間: 2014-9-16 20:43     標題: 回覆 74# 的帖子

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 20:50

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-16 08:14 PM 發表
忽冷忽熱係最難受...希望早日開花結果啦
問題係O又對我越嚟越好,真係唔知點好。我覺得我好衰:smile_o08:
作者: Mr36D    時間: 2014-9-16 20:51

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 08:50 PM 發表

問題係O又對我越嚟越好,真係唔知點好。我覺得我好衰:smile_o08:
一係一齊,一係做朋友
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 20:51

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-16 08:18 PM 發表
咁即係瞓醒...........濕曬?:p

無錯,係濕到"lum" 師兄突破盲點:smile_o12:
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 20:58

引用:
原帖由 識玩一定咁玩 於 2014-9-16 08:43 PM 發表
可能佢都覺得long d難keep
先唔想同你正式一齊 你知晚晚要視像 又冇實物喎
好難頂嫁嘛
以上我之前既心態 哈哈:smile_30:
我有長假期都會番去,其實都係兩三個禮拜啫,已經飛得好密㗎啦:smile_o16:
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 20:58

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 21:04

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-16 08:58 PM 發表
咁...你就真係要諗清楚你想要既係一個對你好既人定一個你鍾意既人喇....如果想被愛既..一定係O比較好
我唔知啊:smile_o03: 我唔想傷害任何人又唔想亂搞男女關係,對住呢兩個男人我真係唔知可以點

我約咗O星期六去long j,唔知應該點好...
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 21:11

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 21:17

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-16 09:11 PM 發表
如果唔想做錯野..就應該忍痛保持距離...如果唔係只會更痛
我會記住㗎!!多謝你嘅意見啊
作者: Mr36D    時間: 2014-9-16 21:18

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 09:04 PM 發表

我唔知啊:smile_o03: 我唔想傷害任何人又唔想亂搞男女關係,對住呢兩個男人我真係唔知可以點

我約咗O星期六去long j,唔知應該點好...
實出事
作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-16 21:19

作者: 12345685200    時間: 2014-9-16 21:20

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 21:24

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-16 09:20 PM 發表
認同師兄講法,唔好再拖LA
愈耐愈HURT
兩位師兄都有道理,我而家已經好hurt,我會認真諗吓...真係好難做決定,兩個我都愛,其實係咪應該兩個都唔好去...我唔想後悔

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 21:25

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-16 09:19 PM 發表
唔駛老麥都有個好good嘅morning,咁你有無延續佢,比自己high一陣先起身?:smile_o12:

我唔係太識自己嚟,所以想要都無...
作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 21:52

作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-16 21:56

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 22:02

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-16 09:52 PM 發表
u are welcome=]
揀一個又好...兩個都放棄都好..
自己決定啦..最緊要係唔好拖太耐...
兩個都投放過多感情會越辛苦..
真係好辛苦...唔知可以點樣對代,下篇你會知
作者: Vanlic    時間: 2014-9-16 22:04

作者: 《豬兜》    時間: 2014-9-16 22:05

作者: 12345685200    時間: 2014-9-16 22:05

作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 22:07

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-16 09:56 PM 發表
咁個夢完唔完整, 即係醒左之後已經滿足? 定好似淨係飲左餐湯咁?

都ok啦,但係好濕,我覺得我太淫啦點算
作者: Vanlic    時間: 2014-9-16 22:09

作者: Mr36D    時間: 2014-9-16 22:09

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-16 10:07 PM 發表

都ok啦,但係好濕,我覺得我太淫啦點算
搵個滿足到你既男朋友
作者: YourBitch    時間: 2014-9-16 22:11

引用:
原帖由 12345685200 於 2014-9-16 10:05 PM 發表

男仔都會好HURT GA 有時
師兄啊,教我點做.. 我都知佢hurt但係我唔知可以點

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)