188Channel

標題: 同女友兩日一夜平淡但驚喜之旅 #1 #4 #8 #9 #10 #14 #27 #29 #32 [打印本頁]

作者: chris@hk    時間: 2014-9-10 22:51     標題: 同女友兩日一夜平淡但驚喜之旅 #1 #4 #8 #9 #10 #14 #27 #29 #32

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 20120816    時間: 2014-9-10 22:55

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-10 10:51 PM 發表
多謝咁多入黎睇本文先。
出去過夜都唔係第一次,以前都無寫過出黎,不過今次有驚喜係幾開心。
去故之前先俾小小背景大家,咁你地就知點解今次有驚喜。

我同佢都拍左幾年,好快就上左床。
佢同我一齊前係處女, ...
Support

作者: Ricko    時間: 2014-9-10 23:00

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-10 22:51 發表
多謝咁多入黎睇本文先。
出去過夜都唔係第一次,以前都無寫過出黎,不過今次有驚喜係幾開心。
去故之前先俾小小背景大家,咁你地就知點解今次有驚喜。

我同佢都拍左幾年,好快就上左床。
佢同我一齊前係處女, ...
旅行真係可以增進感情

作者: chris@hk    時間: 2014-9-10 23:03     標題: 回覆 1# 的帖子

一個小假期,離開左香港去左第二度。其實去依個地方都去左好多次,佢同我咁岩都有屋企人係當地,不過咁難得過二人世界就緊係用多小小錢去酒台開間房喇。

同佢屋企人食完飯先去攞房。去緊酒店時佢同我講一陣要沖過涼訓一陣先再同屋企食晚飯。因為當日我地好早就出發,到攞房時都已經係下午,加上天氣熱出晒汗就無咩異義。(事後諗反,依個可以已經係一個訊號,但我個刻未GET到)
作者: wwnick    時間: 2014-9-10 23:03

師兄隻豬都比你食左幾年,現在至有驚喜?快post

作者: chris@hk    時間: 2014-9-10 23:04     標題: 回覆 5# 的帖子

C HING其實佢係依方面係幾BORING架,所以依次先有驚喜咋
作者: Ricko    時間: 2014-9-10 23:06

引用:
原帖由 chris@hk 於 2014-9-10 23:04 發表
C HING其實佢係依方面係幾BORING架,所以依次先有驚喜咋
Ching努力令女友由boring變interesting啦

作者: chris@hk    時間: 2014-9-10 23:21     標題: 回覆 4# 的帖子

上到房放左行李,佢跟住就攞衫去沖涼。我就坐一係床到睇電話喇。依刻我都無諗住入去同佢一齊沖,因為我想俾佢休息下,無諗住攪野。

到佢沖完出黎,雖然我地唔係第一次去酒店,不過佢都唔係赤裸裸咁走出黎身上著住小背心同短褲仔。
佢上到床就走入被都訓喇。我就俾佢訓喇。訓左一陣佢就同我講叫快啲去洗手。洗手?仲咩洗手?我都仲未諗到係咩事,佢見我無行動就再叫我洗手。依下我GET到喇,洗完手先掂佢。跟住我就一個反身面對住佢同佢講真係去洗手?同時一隻手就隔住衫摸住佢個好細的胸。

形容下佢身形先,佢係女仔來講都算高約160 咁上下,絕對瘦,不過有毎小肚腩,食飽飯特別覺。胸部係A CUP ,所以幾乎可以用高瘦平來形容佢。

今次係佢第一次話俾我知佢要。我地咁耐佢都無試過咁主動要,依個係我覺得係一個驚喜。亦係今次第一個驚喜。
作者: chris@hk    時間: 2014-9-10 23:49     標題: 回覆 8# 的帖子

佢就同我講係呀快啲去,咁收到依個訊號我梗係九秒九衝去洗喇,不過都洗乾淨先得唔可以求求其其。
洗好就出返去床邉喇。跟手就去旅行袋攞定套套放係床到喇。去咁多次旅行都有做,所以我都有晒準備買定盒套,今次就買左杜記新架款,即係你快啲,我慢啲個款,一於試新野。

放好就即係上床,佢訓係到,我就係上面錫佢咀仔,一手就慢慢係佢個波波到游走喇。另一隻手就按住床鋪。咁佢下面就空虛無野攪?No NO NO。我當時係"櫃"左係張床鋪到一隻腳就係佢兩腳中間,咁我就用我大脾係佢條褲出面不停咁打圈。依個時候佢上,中,下都有唔同的方式係到刺激緊。慢慢咁由慢到快,腳又由打圈變成上下咁煜,又時快時慢咁,攪到佢由細聲呼吸,變成急速,再變成叫,到最後大叫,佢未試過叫得咁大聲,依下我知佢到左頂。
作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 00:14     標題: 回覆 9# 的帖子

佢依下大叫係第二個驚喜。

到依一刻我地啲衫仲係身上,既然佢到左頂就係依段休息時間同佢同我除衫喇。
除到底褲仔看到有啲閃令令知佢今次都有唔少水出左。

除晒後坐係床到,我就扡佢坐係我面前,背脊對住我。我就係後面,慢慢咁一手係佢波波到搓,另一隻就係佢下面搓,摸。口就係不停係佢條頸,耳,面,背到錫。佢又再不停咁深呼吸,佢個樣仲好冧咁。

到咁上下佢下面都有唔少水,我就捉佢隻手向後摸我條蕉。
(佢唔係一個主動的人,所以佢係到依家都唔會主動摸我,每次都要我捉佢手引佢去我敏感地,佢更加唔會主動用口食蕉蕉。不過佢用口係唔舒服架。)

我係佢耳邊問佢,你依家摸住啲咩?佢無答。
我再問,你要啲咩就搵佢出黎喇。佢都無答。
我再問佢,你係咪要依家隻手捉住個樣?佢都無答。
當然我係佢下面隻手係無停過仲伸隻手指入去喇。
我再問,你係咪要蕉蕉?今次佢都無答,但係就點晒頭。
我就放底佢係床到,帶上新款杜記插入去。

作者: steven412    時間: 2014-9-11 00:22

作者: lazyday0616    時間: 2014-9-11 00:34

機會真係留比有準備的人

作者: lazyday0616    時間: 2014-9-11 00:35

機會真係留比有準備的人

作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 00:40     標題: 回覆 10# 的帖子

我左佢訓反係床到,跟住我攞左一個枕頭放係佢PAT PAT下面得我可以易入啲。(有四個用,所以用一個就算濕左都無問題)
因為都做左咁耐前戲所以都好濕潤一下就入左。
入左我就又係慢慢就前後抽插喇。
去到咁上下就轉女上男下。
佢好放,不停咁UN,我當然無閒著喇,雙手係佢個胸到搓,又用兩隻手指夾佢粒LIN LIN。
我感感覺到我下面越黎越濕仲聽到啲吱吱聲,真係好耐無試過咁。
見佢咁興奮我都好努力向上配合,頂返佢,頂到拍拍聲。
過多幾十下我就射出左。跟住再頂多幾下,抽返出黎除套。
跟住再同佢打多車輪,再用手摸佢下面。一路車一路行去沖涼。

依個係第三個驚喜,真係好耐無試過咁。
完左第一次,當然仲有第二ROUND喇。
作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 00:42     標題: 回覆 11# 的帖子

多謝先。
WHY?有信仰定係唔係一齊好耐?
作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 00:44     標題: 回覆 13# 的帖子

謝謝。依個都唔算係咩準備,只係咁岩有新野出,諗住返正都要用,不如用新野喇。唔買我都有另一啲款係到
作者: cicibbb    時間: 2014-9-11 01:11

作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 01:18     標題: 回覆 17# 的帖子

謝謝。
遲少少出埋第二ROUND仲激啲。。。。。唔用套。
作者: 老公b    時間: 2014-9-11 03:20

作者: 肥妹siubo    時間: 2014-9-11 07:56

作者: Kevinmant    時間: 2014-9-11 10:08

作者: baby61863886    時間: 2014-9-11 17:07

作者: quickquickly    時間: 2014-9-11 17:17

作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 18:19

去喇,月尾會同多幾個朋友去內地兩天遊。不過今次可能無得咁激情

作者: chris@hk    時間: 2014-9-11 18:25

謝謝,一定出round 2

作者: 算了.    時間: 2014-9-11 22:24

好睇 support

作者: chris@hk    時間: 2014-9-12 16:53     標題: 回覆 14# 的帖子

多謝大家追看。買唔到IPHONE 6 就開始寫 ROUND 2

沖完涼上返床休息一下。
大家赤裸裸咁攬住咁訓。
訓左一陣,我就開始手多多摸佢對波波,佢對波波係好敏感,基乎可以用開關制形容。
摸下啜下,我的蕉蕉又已進入作戢狀態,攞左個套帶上,我就反佢騎上我身到。
我將我條蕉蕉扶好插入去。一插佢就忍唔住大叫一聲,真係叫得好鬼好聽。
依個時候我雙手當然唔係停落黎。一隻手就由佢塊面開始慢慢咁用手指摸佢面珠,耳仔,口唇,頸。
另一手就揸佢對波波,又用兩隻手指夾佢LIN LIN。
可能係放鬆左心情,加上成個月無黎過關係,佢啲反應越黎越大。
跟住我地用左一個之前未同佢試過的姿勢⋯⋯⋯⋯
作者: Emily1006    時間: 2014-9-12 17:38

作者: chris@hk    時間: 2014-9-12 23:12     標題: 回覆 27# 的帖子

做愛有多種姿勢,最常會用有男上女下,女上男下,狗仔,69。依幾款都玩過晒,不過唔係次次有得玩,多數都係男上女下,69同狗仔。間唔中去開房就可以玩多啲款,連掛股都有玩埋。

係佢騎緊我的時候,我坐左起身,佢就自動將兩隻腳由向後伸左向前,變左觀音坐蓮姿勢,之前無用過。我地由女上轉坐蓮仲係不停咁抽插。轉左坐蓮後入得深左,而且兩人又緊貼左,好容易就磨擦到佢粒粒豆豆,佢不停UN同時,瘋狂咁大叫,仲越UN越快,快到我都有㘉想射。

咁我當然唔想咁快玩完喇,我就抽返出黎想轉狗仔,不過俾我睇到佢下面有一絲絲水絲,我就同佢講好耐無錫過就叫佢轉身伏上我身玩69。玩69關係,所以我就除左個套。

依次我地玩坐蓮係第四個驚喜。
作者: mr.manman    時間: 2014-9-12 23:30

新款套好唔好用

作者: chris@hk    時間: 2014-9-12 23:40     標題: 回覆 30# 的帖子

幾好,不過都幾貴。
個套係有凹凸點,無咁油。
作者: chris@hk    時間: 2014-9-13 00:49     標題: 回覆 29# 的帖子

玩69 當然就係我奶佢,佢就食蕉蕉喇。不過之前講過佢唔係主動人,所以佢無主動咁捉住放入口。
我一路啜,一路奶,但係就感覺唔到我的蕉蕉有俾人含住,於是我就移我條蕉蕉到佢個口前,佢就好自然咁含住開始食。

我又一路奶一路啜的時間,就用佢啲水HIGH 下個菊花位,輕輕力慢慢咁係門口來來回回掃過。佢好似知道我想點,就好細聲講"唔好攪啦,會痛架",咁我當然唔會咁快收手喇,不過我都錫住佢唔想佢痛,掃多幾下就收手。今次係開始,每次加啲玩耐啲,話唔定可以破埋個菊花處。
收左手我地就轉狗仔,因玩69 除左個套,又唔想攞再帶過於是就唔帶套下一野就插入去。
依下入左真係個FEEL都唔同,我地多數都會用好少好少唔用,又或入左幾下都會好快帶返,不過今次就無咁做,由入到出都係無套。
插左陣就加快速度直到忍唔到,就抽返出黎射晒係佢個PAT同背到。雖然之前出左一次,今次都有唔少射左出黎。
完事後一看,發現床單有兩撻水積,心諗依啲係佢啲水定係我啲蟲仔呢?不過我都無深究喇,因為我地都好滿足咁攬住去沖身。
依兩次差不多玩左個半鐘,因為開住電視,所以大約知道過左幾耐。夜晚返到酒店又再做多次。又玩左啲新野。
作者: lee1997    時間: 2014-9-13 19:22

thank you your report:smile_40:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)