188Channel

標題: 人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!) [打印本頁]

作者: 8055    時間: 2014-9-6 14:18     標題: 人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!)

作者: hkdissis    時間: 2014-9-6 14:43

作者: 8055    時間: 2014-9-6 14:49

作者: hkdissis    時間: 2014-9-6 15:02     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: Vanlic    時間: 2014-9-6 15:13

作者: 8055    時間: 2014-9-6 15:16

作者: 8055    時間: 2014-9-6 15:19

作者: Vanlic    時間: 2014-9-6 15:21

作者: mlaf    時間: 2014-9-6 15:30

作者: sweetiemable    時間: 2014-9-6 15:47

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 15:49

師兄有冇不時讚美下老婆?女人要氹架,吾係話買野嗰d,做下d情趣既野。例如從後抱下佢,行過偷錫下佢,做返剛剛拍拖會做既小動作,咁應該會好少少。吾會為左做愛而做,如果吾係就會變左例行工事,咁就吾好啦。

千萬吾好因為一齊耐左就懶,因為你吾做,外面好多男人會幫你做。

作者: 8055    時間: 2014-9-6 15:50

作者: 8055    時間: 2014-9-6 15:52

作者: sweetiemable    時間: 2014-9-6 15:54

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 15:54

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2014-9-6 03:47 PM 發表
其實唔好一黎就要求上床。之前做d情調野先。例如:行海邊,海灘。candle dinner,飲下紅酒,送下花...再主動kiss同摸。

P.s.著情趣內衣要一步步黎。你買d 有少少sexy的lace bra送俾佢先。等佢慣左再一步步再sexy d

...
師姐提議非常好,既然你老婆吾喜歡情趣內衣,就先試下性感睡衣先,一步一步黎

作者: 8055    時間: 2014-9-6 15:56

作者: sweetiemable    時間: 2014-9-6 15:58

作者: Vanlic    時間: 2014-9-6 16:01

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 16:01

等太太接受左情趣內衣先,你太太應該好保守,咁快玩玩具肯定死得。

作者: 8055    時間: 2014-9-6 16:04

作者: 8055    時間: 2014-9-6 16:05

作者: 8055    時間: 2014-9-6 16:08

作者: sweetiemable    時間: 2014-9-6 16:08

作者: 8055    時間: 2014-9-6 16:08

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 16:12

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-6 04:04 PM 發表
佢應該好清楚我為人, 我梗唔會因為想做而做喇. 只不過我人比較鍾意完美, 要做就做好D咁解啫. 鬼叫我係處女座, 無辦法. 屋企的家務都是我做的, 因為她做, 但過不了我的標準. 話佢又話我要求高. 但問題真係好污糟 ...
你搞咁多野,咩性趣都冇哂,要比d激情

作者: Vanlic    時間: 2014-9-6 16:16

作者: jasminesweetie    時間: 2014-9-6 16:36

師兄好似有啲硬橋硬馬咁,好似skip咗啲羅曼溫馨嘢就入直路咁。

如果女嘅未ready享受性愛咁就要自然啲,睇下羅曼嘅愛情小品,飲啲酒,燈光暗啲,兩公婆相擁下,開始有feel再錫耳仔,話佢知你今晚好靚,好吸引我,佢有feel再加前戲,要雙方都享受先有興趣,女人先會再令自已sexy啲架,吸引你多啲。

如果親熱多咗,就再讚下佢有女人味,愈來愈性感,到時先一齊上網揀下情趣內衣。

作者: slashho    時間: 2014-9-6 17:35

乜都係話男人冇情趣,老馮ga?d女人又唔搞下情趣?自己冇性慾就完全唔理個老公感受!!個老公去偷食唔好怪人,係自己一手做成!講又唔聽,自以為是,最憎呢d女人,屋企冇飯開,自然會出去食……

作者: inekoi    時間: 2014-9-6 17:52

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 18:06

引用:
原帖由 slashho 於 2014-9-6 05:35 PM 發表
乜都係話男人冇情趣,老馮ga?d女人又唔搞下情趣?自己冇性慾就完全唔理個老公感受!!個老公去偷食唔好怪人,係自己一手做成!講又唔聽,自以為是,最憎呢d女人,屋企冇飯開,自然會出去食……

http://n2.hk/ ...
都係嗰句,你做老公都吾肯去做,外面大把男人幫你做,自己諗諗。

小弟聽過好多人妻投訴老公冇情趣,結果就益左我。

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-6 18:14

引用:
原帖由 inekoi 於 2014-9-6 05:52 PM 發表

同意!我覺得你老婆係慢熱型,有待開發啦…你都急唔泥架啦,唯有辛苦少少,做多少少前戲,等佢感受下你唔係剩係為洩慾而扑野,佢應該會接受到然後希望性生活會有進步啦…

http://n2.hk/d/images/r10/mobi ...
係㗎,並非所有女性都對性有好大嘅興趣,我覺得既然大家都相處咗咁耐,考慮清楚,適合對方先結婚的話,就相信這是你們的緣份。我亦同意咁多位師兄,師姐嘅提意及講法,你老婆應該都係慢熱型,所以不能太急進,要慢慢嚟,你可以買啲不要太性感嘅Lace 睡衣先,一兩件好了,等佢慢慢習慣,我都明白如果著咗情趣內,係會好啲,但Lace睡衣都不差㗎!

放心吧!這裡有我哋喺液,可以提供不同意見俾你參考。

作者: kelbo    時間: 2014-9-6 18:28

冇錯,lace 睡衣真係好正,我女人著親lace睡衣裏面就一定真空,咁我一定忍吾住走去抽下水。佢就一定話我鹹濕,吾比我搞,咁我鍚下佢就扮吾開心走開。其實佢好冧架,呢d就是情趣啦。

作者: 粗筆人    時間: 2014-9-6 18:28

作者: 粗筆人    時間: 2014-9-6 18:29

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-6 18:31

引用:
原帖由 kelbo 於 2014-9-6 06:28 PM 發表
冇錯,lace 睡衣真係好正,我女人著親lace睡衣裏面就一定真空,咁我一定忍吾住走去抽下水。佢就一定話我鹹濕,吾比我搞,咁我鍚下佢就扮吾開心走開。其實佢好冧架,呢d就是情趣啦。

http://n2.hk/d/ima ...
無錯,所以不一定要情趣睡衣才有效果,Lace睡衣亦可以㗎!

作者: happyfacehappy    時間: 2014-9-6 18:31

作者: lee1997    時間: 2014-9-6 18:44

thank you your report:smile_40:
作者: kelbo    時間: 2014-9-6 19:05

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-6 06:31 PM 發表
師兄...睇左你d回覆

其實可能因為信仰令佢對sex有d保守 je......同埋你都話你地識左好多年先拍拖結婚..可能都當左大家一家人咁..所以冇咩情趣

其實我同我ex一齊同居左4年......佢好中意絲襪....晚晚都要我著.. ...
真的,要去到迫已經冇意思

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-6 19:15

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-6 04:05 PM 發表
我無玩玩具, 只係買左情趣內衣比佢咋. :smile_27:

其實我反而唔建議買玩具住,因為我覺得既然情趣睡衣佢接受唔到的話,我相信玩具都未必接受到,所以我個人認為,這個時候不要試,如果唔係,會嚇親老婆㗎!

作者: msnkk    時間: 2014-9-6 21:18

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-6 21:18

作者: msnkk    時間: 2014-9-6 21:23

作者: 8055    時間: 2014-9-6 23:51

作者: 8055    時間: 2014-9-6 23:52

作者: 8055    時間: 2014-9-6 23:54

作者: 8055    時間: 2014-9-6 23:56

作者: 8055    時間: 2014-9-6 23:59

作者: ivanchow1213    時間: 2014-9-7 00:00

作者: ivanchow1213    時間: 2014-9-7 00:01

作者: 8055    時間: 2014-9-7 00:01

作者: 8055    時間: 2014-9-7 00:04

作者: 8055    時間: 2014-9-7 00:06

作者: jessica413    時間: 2014-9-7 00:21

作者: babydior    時間: 2014-9-7 00:23

作者: wingchelsea    時間: 2014-9-7 00:25

作者: 最乖小日本    時間: 2014-9-7 00:28

作者: kelbo    時間: 2014-9-7 00:43

引用:
原帖由 babydior 於 2014-9-7 12:23 AM 發表
我同你調轉…我主動搞我老公佢會own 開我,所以我地都個幾月先一次.
我d朋友成日問我老公係咪唔得……個老婆咁正都唔搞。。。
不過我知佢中意瞓覺多d

會吾會出面有第二個呀?

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 00:50

作者: slashho    時間: 2014-9-7 01:02

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-6 11:54 PM 發表

師兄講左我心聲出黎,點解每次都係我,搵次佢主動得唔得?性係雙向嘅,無理由單方面我付出。

同病相憐呀朋友,其他人講咁多道理,意見都冇用,佢地根本唔會明白我地嘅苦況,個老婆可以完全冇性慾,同佢好聲好氣傾,佢又彩你on9,一係就發脾氣……

作者: Tiramisubb    時間: 2014-9-7 01:13

作者: jessica413    時間: 2014-9-7 01:24

作者: ACA64    時間: 2014-9-7 01:28

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-7 12:21 AM 發表
樓主,1個月有2至3次已經多啦,呢道大把師兄分分鐘半年加埋先有2至3次啊。
溫馨提示:買lace透明睡衣唔好買平嘢啊,如果唔係d lace會拮身架,唔好揀太透的款,怕你老婆唔接受。
有d款吊帶低胸睡裙可能係成件不 ...
咁ching去開邊度買lace 睡衣, 價錢如何? 我都系買開淘寶野.
作者: lil.m    時間: 2014-9-7 01:31

作者: babydior    時間: 2014-9-7 01:32

作者: jessica413    時間: 2014-9-7 01:33

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-7 02:00

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-6 11:56 PM 發表

多謝師兄嘅建議,我响呢個方向試下先

你攪錯喇~我係人妻嚟㗎!

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-7 02:02

引用:
原帖由 jessica413 於 2014-9-7 01:24 AM 發表

唔正常,唔係掛,我都鍾意著tback,lace睡衣架。

點會唔正常呀!我都係咁著㗎~

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:02

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:04

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:05

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:06

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:07

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:09

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:09

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:10

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:11

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:12

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:13

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:14

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:14

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:18

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:18

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:19

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:19

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:20

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:24

作者: 8055    時間: 2014-9-7 02:24

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:25

作者: Smallwhitecloud    時間: 2014-9-7 02:28

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 02:34

作者: 老公b    時間: 2014-9-7 02:59

作者: MarkRothko    時間: 2014-9-7 07:20

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-7 09:07

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-7 02:10 AM 發表

我老婆呢方面真係好保守,古老石山黎架,如果唔係因為要生仔,可能做都唔想做,佢做都係想有bb

其實我都聽過某些師兄講,佢哋嘅另一半都係性冷感。

作者: kelbo    時間: 2014-9-7 09:27

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-7 09:07 AM 發表

其實我都聽過某些師兄講,佢哋嘅另一半都係性冷感。

個個出黎玩既都有佢地既原因,信吾信就睇你啦

作者: ArmorTecLover    時間: 2014-9-7 09:30

我係一個人夫;睇完樓主你個case,我都建議你同老婆搵社工或者專業輔導員傾下計。

我自己都係婚後生活有啲失調,見咗輔導員之後,關係改善咗好多。

作者: GiveUpme    時間: 2014-9-7 09:37

引用:
原帖由 ArmorTecLover 於 2014-9-7 09:30 AM 發表
我係一個人夫;睇完樓主你個case,我都建議你同老婆搵社工或者專業輔導員傾下計。

我自己都係婚後生活有啲失調,見咗輔導員之後,關係改善咗好多。

http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jp ...
這個提議確實不錯,但如果男方不願意尋求幫助呢!(因為可能基於面子問題)

作者: kelbo    時間: 2014-9-7 10:07

其實d輔導員可以點幫?真心想請教下

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 10:37

作者: ArmorTecLover    時間: 2014-9-7 10:44

我作為男人,覺得男人唔係因為要面所以唔去見輔導員,而係男人覺得自己搞得掂,冇需要見輔導員。

但我見既輔導員,佢同我提過一個令人信服既論點: 我俾自己老公呢個身份所限,就算個老公幾叻,都唔可能去“教導”老婆,越教只會越糟,老婆更難接受…搵一個獨立第三方作為導師介入,大家反而會有一個溝通既平台。

作者: (小飛)    時間: 2014-9-7 10:50

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)