188Channel

標題: 在另一個平行時空,我們是永遠在一起的 新#17 #55 #57 《完》 [打印本頁]

作者: beautyhk    時間: 2014-8-31 15:50     標題: 在另一個平行時空,我們是永遠在一起的 新#17 #55 #57 《完》

作者: gum717    時間: 2014-8-31 16:53

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-8-31 03:50 PM 發表
在另一個平行時空,我們是永遠在一起的

認識H,十年了
由一開始一見鐘情他有女朋友
到曖昧到我要出國
命運之神總是安排一場場的好戲讓我們錯過
縱然事已至此
我心裏深深處最愛還是你

某些原因
要長年留在 ...
36G:smile_38: 叫好
作者: masackc    時間: 2014-8-31 23:02

作者: lee1997    時間: 2014-9-1 00:45

thank you your report:smile_40:
作者: dave04162820    時間: 2014-9-1 01:21

作者: Leven777    時間: 2014-9-1 01:33

作者: 巡此王    時間: 2014-9-1 01:42

平行時空。。。。好:smile_o12:
作者: siuluntoby    時間: 2014-9-1 01:48

樓主妳好!  看到妳的標題, 心頭就往下一沉, 而一幕幕的往事就像放影機般在腦海中不停的回播著...  
錯過了的, 又有幾多人可以幸運地追回來?  每當夜瀾人靜時, 總會想著在平衡時空的另一個自己, 正和她幸福的過著每一天!  若然還沒有分開, 今天便是我們三週年的日子了...
Anyway, support樓主好文!
作者: MyMentality    時間: 2014-9-1 03:17

Interesting support

作者: miss.cherry    時間: 2014-9-1 04:46

作者: markluk123abc    時間: 2014-9-1 10:26

support樓主
作者: 職業挖窿隊    時間: 2014-9-1 10:32

作者: r6654c    時間: 2014-9-1 12:47

Support, support等待更新

作者: hidulf999    時間: 2014-9-1 13:57

作者: Hellseeker    時間: 2014-9-1 15:55

也令我諗返起一D與她的回憶。謝謝你。

作者: mrboring    時間: 2014-9-1 16:21

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-8-31 03:50 PM 發表
在另一個平行時空,我們是永遠在一起的

認識H,十年了
由一開始一見鐘情他有女朋友
到曖昧到我要出國
命運之神總是安排一場場的好戲讓我們錯過
縱然事已至此
我心裏深深處最愛還是你
引版點解會有D咁催淚既文架..BTW 好睇 十卜
某些原因
要長年留在 ...

作者: beautyhk    時間: 2014-9-1 17:44

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-1 22:36

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-1 05:44 PM 發表
H:地板那麼冷,小心著涼
我:抱著貓貓就不冷了
躺在地上,把貓貓放在我胸上
我:貓貓,有沒有掛念我啊?
他把手放在貓貓的頭輕撫著說:當然有啦,平時有客人牠都是第一個逃之夭夭
我:那麼乖,姐姐親親
那一刻 ...
支持樓主!妳令我今日狂loop“那些年”一首歌!
很多時得不到的,不論是什麼東西或感情,總是讓人充滿著憧憬!

作者: 最乖小日本    時間: 2014-9-1 23:41

作者: nathancc    時間: 2014-9-1 23:48

作者: 前面燈位有落    時間: 2014-9-2 00:34

作者: tan72    時間: 2014-9-2 07:27

作者: tan72    時間: 2014-9-2 07:32

作者: emm    時間: 2014-9-2 09:31

作者: celec    時間: 2014-9-2 09:32

作者: smarble    時間: 2014-9-2 09:55

作者: beautyhk    時間: 2014-9-2 10:47

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-2 17:26

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-2 10:47 AM 發表
多謝大家支持
我會比心機寫架喇:]
至於36G,係真的但我都唔想
我真心想高D,但高極都係五尺四
十幾歲個時已經34C
而家係外國住左幾年日日飲全脂奶4年之間升左幾cup
而家先23歲唔知會唔會再大-.-' ...
樓主有好故事身材又引人入性,我第一個支持!
係呢,我地應該稱呼妳做beauty?

作者: american1234    時間: 2014-9-2 17:33     標題: 回覆 1# 的帖子

36G

:smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: smarble    時間: 2014-9-2 17:55

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-2 18:16

作者: beautyhk    時間: 2014-9-2 20:46

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-2 20:50

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-2 22:47

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-2 08:46 PM 發表
H開始吸吮著我的乳頭,一邊玩弄著我的陰蒂,前所未有那麼多的淫水源源不絕的流出來,我開始有少少尷尬想要把腿合上;始終,他是我一直以來的白馬王子、心目中的Mr. Right、check-list全剔的一個男神……
現在這樣玉 ...
小玥晚上好!  估唔到一返到屋企就有update睇!  外買碗粉索晒水都唔理一定要睇埋先~

睇到宜家, 其實小玥妳都叫做可以同男神有過肌膚之親!  但會否正正因為有試過, 而更唔捨得, 更放不下呢?
作者: 前面燈位有落    時間: 2014-9-3 00:11

作者: beautyhk    時間: 2014-9-3 15:30     標題: 回覆 34# 的帖子

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-3 17:03

作者: beautyhk    時間: 2014-9-3 17:16

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-3 17:16

作者: kaka0519    時間: 2014-9-3 18:38

我有一個知己紅顏
我們的經歷都大致上差不多
都係時間的錯。。。
我單身時佢有仔。。到我有女個時佢又冇仔。。。
一切像是上天命運在玩弄我倆二人一樣
現在大家分隔2地天各一方
你都話返黎同男神玉帛相見。。。
她幾個月前我倆時間夾不了相見不能
Bro i know that feel 鳴鳴鳴。。。。

作者: kaka0519    時間: 2014-9-3 19:07

我有一個知己紅顏
都係時間的錯。。。

作者: cindybebe    時間: 2014-9-3 19:30

作者: kaka0519    時間: 2014-9-3 19:34

我有一個知己紅顏
都係時間的錯。。。

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-4 00:59

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-3 03:30 PM 發表
好可憐呀碗粉:smile_30:
其實真係好掙扎, 纏綿過又好驚如果第二次timing啱既時候,佢可能已經對我冇興趣,就咁白白斷送左最愛
但另一方面,如果永遠都唔可以係埋一齊,至少我最索個時(自認XD)有一個最美好 ...
哈哈, 最後碗粉俾我加熱水後救回一命!!! XD

Timing真係玩死人架!  錯的時間對的人; 對的時間卻錯的人...  借月Eason首人來人往o既歌詞, "...閉起雙眼我最掛念誰, 眼睛張開身邊竟是誰..."  就如樓上一位ching o既遭遇, 總是幻得幻失, 帶著一點點的遺憾.  其實本人中學時亦有類似o既經歷, 最後都是以女方的婚禮告終!  不過每次回想起來, 總是苦中一點甜.

至於小玥妳問男人係點諗?  其實好簡單, 就係有得食又唔洗負責任o既, 點解唔食?  仲要o係咁o既環境之下, 細佬指揮大腦亦屬正常(明光社fans例外)!  不過如果我係男神, 我會考慮到發生關係之後, 會影響到我們之間的好友關係嗎?  又要如何面對被我一時衝動而食o左o既妳呢?  妳會想我同妳一齊嗎?  好多好多問題都會出現!  當然, 前提係男神要係一個有責任感o既男孩啦!

其實就咁, 反正小玥妳同佢都肉帛相見左, 我覺得妳可以試試向佢講出妳一直對佢o既感受, 俾佢知道妳一路以來o既想法同心意!  當然, 講o既時候一定要o係一個輕鬆o既氣氛同環境之下, 千祈唔好俾佢覺得妳迫佢表態, 以至佢變成逃避面對o既心態!  至於能否跟再進一步, 就要睇妳同佢o既緣份了!

P.S. 八掛下, 小玥妳係住o係邊個外國架?
作者: siuluntoby    時間: 2014-9-4 01:01

引用:
原帖由 kaka0519 於 2014-9-3 07:34 PM 發表
我有一個知己紅顏
都係時間的錯。。。
你都話返黎同男神玉帛相見。。。 ...
Hi mate, I know wt u feel!
作者: 公主小奴    時間: 2014-9-4 01:52

作者: louisXX    時間: 2014-9-4 13:16

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-4 15:28

作者: beautyhk    時間: 2014-9-4 16:02     標題: 回覆 44# 的帖子

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-4 16:57

作者: 公主小奴    時間: 2014-9-5 00:20

作者: lkc0712    時間: 2014-9-5 00:21

引用:
原帖由 公主小奴 於 2014-9-5 12:20 AM 發表

Haha , 一個係心入面既男人 從來都未公開過
Btw 多謝支持

好耐冇見喎,最近點呀
作者: kaka0519    時間: 2014-9-5 01:22

我有一個知己紅顏
都係時間的錯。。。

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-5 08:25

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-4 04:02 PM 發表
閉起雙眼我最掛念誰, 眼睛張開身邊竟是誰
次次聽都諗起佢:smile_39:

男神有咁諗當然會最好,但愛情太多假設太多希望,失望痛既都係自己
人越大越多包袱,唔係咁易重頭黎過
人與人之間的猜忌太多, 真誠卻很少...
其實最好的方法, 就是隨心而行吧!  我相信女仔的第六感很準的!
到時可能會有另一番景況, 亦給妳們這段關係一條新的出路~
作者: beautyhk    時間: 2014-9-5 22:55

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-5 23:26

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-5 10:55 PM 發表
我開始騎馬式的前後去騎他,自己禁不住呻吟著,看著自己36G的雙乳搖晃著,自己妹妹傳出的唧唧水聲,一陣陣的快感,望著自己喜歡的人滿足的臉,多想時空永遠停在這一刻
H捉住隨著我搖晃的雙乳,擠著揉著;扶著我的臀 ...
晚安!!  好少夜晚出POST 喎~
作者: 公主小奴    時間: 2014-9-6 00:11

作者: 神飛@7世    時間: 2014-9-6 21:17

作者: beautyhk    時間: 2014-9-10 21:25

作者: siuluntoby    時間: 2014-9-17 19:31

其實要做到瀟灑的走,真的不容易呀!在情感昇華到最燦爛的一刻去終結,所要的決心和勇氣真的要比平常多一百倍一千倍!

那麼自那次後,小玥妳有跟H再聯絡嗎?

作者: uncleblue    時間: 2014-9-17 19:50

幸好此文章被推上,否則叔叔無緣拜讀這麼細緻深刻的好文,男女之間的微妙關係教人窩心落淚,至愛的能否雙擁白頭?是蝴蝶效應還是平行時空?激情過後甘於平淡?說穿了還是敗於自己的懦弱⋯⋯

作者: Lolantoking    時間: 2014-9-17 21:21

Support Support

作者: beautyhk    時間: 2014-9-18 19:29     標題: 回覆 60# 的帖子

作者: uncleblue    時間: 2014-9-20 12:55

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-18 07:29 PM 發表
我們的關係,像一種約定,彼此很少干涉對方的生活
但寂寞需要支持時,總是想起對方
是很要好的紅顏藍顏,還是逃離現實世界的烏托邦?
每次見面都感覺像躲在小說的世界,只有我和他的世界,忘我的笑一下、快樂一回 ...
這才是人生........
作者: auyatkit    時間: 2014-9-21 20:39

作者: beautyhk    時間: 2014-9-21 21:31

作者: siuluntoby    時間: 2014-11-11 14:40

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-21 09:31 PM 發表
中學一次活動認識的
相逢何必曾相識
在這一息間想遇有情人

作者: siuluntoby    時間: 2014-11-12 16:46

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-9-21 09:31 PM 發表
中學一次活動認識的
其實以前我中五升中六嘅時候都參加咗個暑期班,嗰時都識咗個女仔都幾投契,不過喺我過澳洲讀書前o既一次聚會, 我爽約了, 因為我沒有勇氣去開始一段分隔兩地o既關係...

作者: beautyhk    時間: 2014-11-12 20:15

作者: siuluntoby    時間: 2014-11-13 23:01

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-11-12 08:15 PM 發表
錯錯對對錯錯反覆經過 但是現實定必出錯
反覆的反覆的追憶 珍惜的惋惜的可惜的幾多錯
為何甜夢每朝驚破 怕是我本身太情多
怎麼我 卻妄想天天真真的簡簡單單的愛過
無奈肉眼看不到 用兩手摸不到
怎麼計算亦難料沉迷程度

狼來了係我第一次聽楊千嬅唱o既歌, 咁就十幾年...

作者: bigjim973    時間: 2014-11-14 01:32

作者: bigjim973    時間: 2014-11-14 01:36

作者: beautyhk    時間: 2014-11-14 19:55     標題: 回覆 71# 的帖子

作者: bigjim973    時間: 2014-11-15 01:26

作者: beautyhk    時間: 2014-11-17 15:38

作者: siuluntoby    時間: 2014-11-18 12:02

引用:
原帖由 beautyhk 於 2014-11-17 03:38 PM 發表
What's oval service?
Should be "Oral" service 吧!

作者: mimi43    時間: 2014-11-18 22:43

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)