188Channel

標題: 見親廁紙都有心理恐懼 [打印本頁]

作者: 4player    時間: 2014-8-30 16:43     標題: 見親廁紙都有心理恐懼

作者: nikeikit    時間: 2014-8-30 16:52

引用:
原帖由 4player 於 2014-8-30 04:43 PM 發表
話説有日帶咗個女同事上屋企做project,悶悶地我話打下車輪,佢又ok喎!咁我就唔客氣𡃶下拃下波,除佢衫越𡃶越低,𡃶波波,再除佢褲,再𡃶低啲想食鮑……點知聞到好很嗅,但諗住照食,但當看 ...
禁你可以叫佢沖涼丫ma,c兄你條jj一日all禁多次點都有味la,男同女沒咩分别,你可以叫佢沖左涼先做,你係米衰明明可能佢做你sp,依家自己打jj

作者: alstom    時間: 2014-8-30 20:36

引用:
原帖由 nikeikit 於 2014-8-30 04:52 PM 發表

禁你可以叫佢沖涼丫ma,c兄你條jj一日all禁多次點都有味la,男同女沒咩分别,你可以叫佢沖左涼先做,你係米衰明明可能佢做你sp,依家自己打jj

都吾注重衛生!

作者: 4player    時間: 2014-8-30 23:26

作者: alstom    時間: 2014-8-31 00:04

輸經驗!

作者: 傻瓜基    時間: 2014-8-31 01:03

引用:
原帖由 4player 於 2014-8-30 11:26 PM 發表

當時在半推半就佢唔係太願意時除晒佢衫褲,我驚叫佢沖涼先佢會 ...
都叫佢用temXo啦!!:smile_o11:
作者: 念念    時間: 2014-8-31 01:22

作者: 特濃咖啡    時間: 2014-8-31 12:03

作者: alstom    時間: 2014-8-31 12:11

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-8-31 12:03 PM 發表
你嘅反應好HURT佢…搵另一個SP算啦
提議囡囡用女性濕紙巾,包仔冇紙巾碎
遇到下一個……而家天氣咁熱,提議一齊沖涼,順手幫妹妹沖涼
佢輸經驗!

作者: 特濃咖啡    時間: 2014-8-31 12:13

作者: alstom    時間: 2014-8-31 12:35

引用:
原帖由 特濃咖啡 於 2014-8-31 12:13 PM 發表

好明顯啦
作為女性有乜提示可以給大家參考呢?

作者: 4player    時間: 2014-8-31 12:49

作者: 空中白羊    時間: 2014-9-1 11:20

作者: miss.cherry    時間: 2014-9-1 11:33

作者: miss.cherry    時間: 2014-9-1 11:38

作者: xref228    時間: 2014-9-1 12:17

作者: 空中白羊    時間: 2014-9-1 12:26

作者: ronja    時間: 2014-9-1 12:29

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-9-1 11:33 發表

你好衰~
但我笑左

你好衰~
但我笑左 x2
作者: 4player    時間: 2014-9-1 19:10

作者: virginia831107    時間: 2014-9-1 20:08

作者: fung9fung    時間: 2014-9-1 20:46

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-9-1 11:38 AM 發表

下次用手試探左先~

補充一下,有味的話跟手引佢到浴室玩水戰囉!
不過你要有能力企住做至得。

作者: fung9fung    時間: 2014-9-1 20:50

引用:
原帖由 4player 於 2014-8-30 04:43 PM 發表
話説有日帶咗個女同事上屋企做project,悶悶地我話打下車輪,佢又ok喎!咁我就唔客氣𡃶下拃下波,除佢衫越𡃶越低,𡃶波波,再除佢褲,再𡃶低啲想食鮑……點知聞到好很嗅,但諗住照食,但當看 ...
Whatsapp say sorry 比較”行”D。
應該加D誠意,例如:親自當面約食晚飯。佢肯的話,佢一定洗定下面等你細佬探親。

作者: nikeikit    時間: 2014-9-2 13:22

引用:
原帖由 miss.cherry 於 2014-9-1 11:38 AM 發表

下次用手試探左先~

米係好似c姐禁話,可以了佢之後索索佢,再唔係米一唔吉一唔了引導佢洗白白,再唔係米一路吉之後射落佢身到,佢點都要洗白白,洗完先至慢慢食海鮮餐

作者: 空中白羊    時間: 2014-9-2 14:49

作者: normandie    時間: 2014-9-8 01:06

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)