188Channel

標題: 大家有無試過俾女醫生/護士檢查JJ [打印本頁]

作者: patricknuo    時間: 2014-8-30 09:19     標題: 大家有無試過俾女醫生/護士檢查JJ

作者: gum717    時間: 2014-8-30 09:59

引用:
原帖由 patricknuo 於 2014-8-30 09:19 AM 發表
前兩日尿道有點痕,去了私家診所睇症,個女醫生之後叫我除庫檢查,旁邊仲有位女助護,當時真的很尷尬,但又有點興奮,我見到女助護有望我JJ,女醫生更落手檢查,搞到我有少少勃起
唔知大家有無類似經驗呢?
邊度, 我都想去睇:smile_47:
作者: Tck13032011    時間: 2014-8-30 10:56

有冇"必"野?
作者: xref228    時間: 2014-8-30 11:40

作者: patricknuo    時間: 2014-8-30 11:55

作者: ssawin    時間: 2014-8-30 13:08

作者: guthrie    時間: 2014-8-30 13:44

曾經做驗身被鬼婆醫生睇全相。都有用手檢查JJ,我估係循例確定性別。冇勃起,但心裡面有少少興奮。我平時興奮JJ會出好多水(前列腺分泌),好在嗰次冇。:smile_34:
作者: kai226    時間: 2014-8-30 13:46

作者: xref228    時間: 2014-8-30 14:18

作者: A_B@    時間: 2014-8-30 14:21

作者: patricknuo    時間: 2014-8-30 15:42

作者: kai226    時間: 2014-8-30 18:27

作者: 十四佬    時間: 2014-8-30 18:34

唔知係私家女醫生同女護士檢查條jj完全勃起會點呢....有人試過嗎??(唔係av情節):smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
作者: koman9403    時間: 2014-8-30 21:01

作者: A_B@    時間: 2014-8-30 21:09

作者: guthrie    時間: 2014-8-30 21:39

引用:
原帖由 A_B@ 於 2014-8-30 09:09 PM 發表
小學雞年代身體檢查個D唔計啦計呢幾年真係有幾個,,,早兩年我都未反包皮(連要反都唔知)...游完水,,之後包皮發炎..去門診睇  順便諗住叫佢幫我搞埋D割包皮個D野
咁岩個個醫生,,仲要係女既,,,,,廿幾歲,,睇落好後生下架 ...
醫生唔係男就係女。

有咩咁奇?:smile_41:

唔好話JJ,內臟都要俾埋佢睇啦。:smile_38:
作者: 十四佬    時間: 2014-8-31 15:53

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-8-30 21:39 發表

醫生唔係男就係女。

有咩咁奇?:smile_41:

唔好話JJ,內臟都要俾埋佢睇啦。:smile_38:
你低b架睇唔到個題目係"女"醫生講男醫生把柒呀
睇唔明就咪柒留言啦7.7

作者: guthrie    時間: 2014-8-31 23:14

引用:
原帖由 十四佬 於 2014-8-31 03:53 PM 發表
你低b架睇唔到個題目係"女"醫生講男醫生把柒呀
睇唔明就咪柒留言啦7.7
我提出疑問,男仔睇病俾女醫生檢查JJ有咩咁值得奇怪?你答唔答到我先?

係啲宅男打完飛機無聊,先會打女醫生主意。

唔係我柒,係你get唔到我個post。Whatever... 老實講,話鳩之你。
作者: 十四佬    時間: 2014-9-1 15:58

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-8-31 23:14 發表

我提出疑問,男仔睇病俾女醫生檢查JJ有咩咁值得奇怪?你答唔答到我先?

係啲宅男打完飛機無聊,先會打女醫生主意。

唔係我柒,係你get唔到我個post。Whatever... 老實講,話鳩之你。
話鳩之我就唔好再留言白痴仔
唔關宅唔宅男問題
你要扮晒好有見解就死開啦
作者: guthrie    時間: 2014-9-1 19:04

引用:
原帖由 十四佬 於 2014-9-1 03:58 PM 發表
話鳩之我就唔好再留言白痴仔
唔關宅唔宅男問題
你要扮晒好有見解就死開啦
你解釋到我點“扮晒好有見解”就話你叻仔。

叫人死開最戇居。我而家就係唔合作,喂,你好樣衰喎! 要型就講英文。Grow some balls, moron. You can get fucked up the ass for all I care! 明唔明呀?
作者: 十四佬    時間: 2014-9-2 01:20

引用:
原帖由 guthrie 於 2014-9-1 19:04 發表

你解釋到我點“扮晒好有見解”就話你叻仔。

叫人死開最戇居。我而家就係唔合作,喂,你好樣衰喎! 要型就講英文。Grow some balls, moron. You can get fucked up the ass for all I care! 明唔明呀?
學人講英文就好勁啊 周街大把識講英文咪係超人好有文化 咪顯得你白痴傻系智力有問題  以為自己讀好多書其實係白痴正明你係可悲可笑的人  
又係廢人一個
咁鍾意講英文去專寫英文討論區啦 呀叻仔

作者: patricknuo    時間: 2014-9-2 15:53

作者: 一個寂靜的人    時間: 2014-9-10 19:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)