188Channel

標題: 兩年來玩神器既回憶 [打印本頁]

作者: kelbo    時間: 2014-8-28 14:48     標題: 兩年來玩神器既回憶

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Leven777    時間: 2014-8-28 14:52

作者: 情人禮物    時間: 2014-8-28 14:54

作者: smallcannon2002    時間: 2014-8-28 14:59

作者: 岸toto    時間: 2014-8-28 15:24

我都試过搖到件,出来一见原来是肥c9!
不过都唔浪费…有得食冇理由唔食!点知唔差,肥肥白白啪啪声

作者: 一名大食男    時間: 2014-8-28 15:39

作者: lee1997    時間: 2014-8-28 18:19

Fully Suppot:smile_o12:
作者: kelbo    時間: 2014-8-28 19:09

A有少少肉地,佢話自己有120磅,不過佢就是有曲錢嗰種型,睇落一d都吾覺肥,其實有少少肉係床上真係超正,尤其係女上既時候睇住佢對波拋下拋下咁真係定力少D都死。

繼續上次既下半場,返上床之後佢自動波手囗並用服侍左我一陣,我都比佢含到有d頂吾順,就即刻帶套上馬,先來傳統既男上,一插入去佢即刻好淫咁叫左出黎,而我亦比佢淫叫既鼓勵更加落力插佢,之後轉左幾個姿勢,最後比佢女上坐爆左。大家休息一陣就再黎多次,跟住都差不多夠鐘交房。而我同A既第一次亦就咁完成。

作者: kelbo    時間: 2014-8-28 19:11

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2014-8-28 02:59 PM 發表
我幾時都話,呢個可以搖嘅apps,真係本世紀最偉大的發明。

真係非常偉大,師兄有冇經驗分享下?

作者: buffon    時間: 2014-8-28 19:18

作者: k93m63    時間: 2014-8-29 00:53

之後係SP定情侶?
作者: nicki93    時間: 2014-8-29 02:17

作者: jumboleung    時間: 2014-8-29 05:41

作者: 1223.bruce    時間: 2014-8-29 10:07

作者: rcwk77    時間: 2014-8-29 10:39

神器果然勁
師兄,幾時update呀??

作者: kelbo    時間: 2014-8-29 10:48

引用:
原帖由 k93m63 於 2014-8-29 12:53 AM 發表
之後係SP定情侶?
SP不過只係維持左3個月

作者: kelbo    時間: 2014-8-29 10:51

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-8-29 10:07 AM 發表
浴室就地插咗一輪
咪冇帶套?

係,好彩冇中招,不過之後同A都係冇帶套,佢有食藥

作者: 岸toto    時間: 2014-8-29 10:55

引用:
原帖由 buffon 於 2014-8-28 07:18 PM 發表

師兄仲有無聯絡吖

一年總會聚两次!偷食嘅茲味尤如会上引的毒品…

作者: 岸toto    時間: 2014-8-29 10:56

引用:
原帖由 kelbo 於 2014-8-29 10:51 AM 發表

係,好彩冇中招,不過之後同A都係冇帶套,佢有食藥

支持不断更新分享…

作者: 1223.bruce    時間: 2014-8-29 11:01

作者: ho-wing-wing    時間: 2014-8-29 11:06

作者: buffon    時間: 2014-8-29 11:06

作者: 田淵正浩    時間: 2014-8-29 11:15

作者: kelbo    時間: 2014-8-29 11:26

引用:
原帖由 田淵正浩 於 2014-8-29 11:15 AM 發表
有無咁多港女濕到咁除飛係面前表演:smile_54:
氹我又好,呃我又好,大家玩得開就得啦,太執著咪自己辛苦。

作者: loching    時間: 2014-8-29 12:26

good sharing, thanks
作者: veryok    時間: 2014-8-29 12:26

good.
咁先快樂.
引用:
原帖由 kelbo 於 2014-8-29 11:26 AM 發表

氹我又好,呃我又好,大家玩得開就得啦,太執著咪自己辛苦。

作者: 淺語    時間: 2014-8-29 13:05

作者: kelbo    時間: 2014-8-29 13:39

之後同A就keep住大概一個星期出黎一次,過程都係冇咩特別,但是大家都玩得幾開心,後來仲次次要我執佢三劑先比我走,有啲覺得自己變左佢洩慾工具。咁樣維持左大概三個月之後佢話想同我一齊,但是當時我自己有女友,雖然同A一齊都好夾但是都係拒絕左佢,結果第二日佢就拉黑左我,而我亦再搵佢吾到。

A之後我都乖左一排,直到係附近的人搵到做美容既Coco,大約26歳,又高又瘦,而且瘦得黎係冇咩胸,不過幾靚女。佢當時剛剛同男友分手,傾左幾個鐘,當晚已經約左佢去附近既公園傾計,嗰晚小弟好君子陪佢坐到差不多2點先送佢返屋企,臨走時佢錫左我一啖話多謝我陪左佢一晚。

之後兩晚我都有陪佢去公園坐,到左第三晚我開始手多多摸下佢大脾,攬下佢咁,而佢亦冇阻止我,只係話怕比人見到。當然我係冇理佢繼續摸佢,後來佢就依偎在身上比我摷佢,完全感覺到佢呼吸變得急促,但是當我想伸手摸妹妹既時候,佢即刻捉住我隻手話係街吾可以,怕比人拍片。咁我就扮傻問佢係吾係得我地兩個人就可以點都得,佢只係笑住咁話我鹹濕。咁我就約佢第二晚出去食飯,同搵個冇人既地方再鹹濕佢。

第二晚同coco去左尖咀新X莎,好好彩吾使等,即刻有房。一入房就捉住佢狂錫,玩佢對Acup波,玩左一陣佢就話要沖涼先,不過各有各沖,而且佢係床上好保守,只肯男上同狗仔,其他咩都吾肯。我雖然有d失望但仍然交足功課,同佢做左兩次先走。我同佢只係出左黎一次,因為佢冇耐就同佢男友復合。

作者: 秋千富貴    時間: 2014-8-29 15:32

作者: bf4175288    時間: 2014-8-29 19:32

作者: s1001058    時間: 2014-8-29 19:35

作者: A_B@    時間: 2014-8-30 13:58

作者: kelbo    時間: 2014-8-30 14:25

其他師兄、師姐有冇經驗分享下?

作者: 愛上不回家的人    時間: 2014-8-30 16:29

作者: kelbo    時間: 2014-8-31 12:25

其實coco之後仲食左幾個人妻,不過有人有興趣先打埋佢

作者: ho-wing-wing    時間: 2014-9-1 13:23

作者: Tony.Stark    時間: 2014-9-1 17:55

作者: kelbo    時間: 2014-9-2 14:39

既然有ching有興趣,咁就講下繼coco之後,係附近的人揾到既人妻阿紅,佢係四川妹,27歳,有個讀幼稚園既女,黎左香港已經有8、9年。同屋企嗰個已經冇乜感情,已經分房訓一段時間,所以我地成日傾到半夜。

同阿紅傾左兩日已經打算要佔有佢,因為佢d相睇落真係好索,長髪加上臉尖尖,瘦底又有少少波。傾落feel到佢好多心事,好吾開心,咁小弟當然即刻送上我既關懷問候,佢亦好受落,好冧我,經常發飛吻既公仔比我。結果好快就成功約左出黎見面,其實第一次見面我都係打算睇下真人,有冇貨不對辨,因為大家都知現在囡囡自拍既技術係幾咁高,小弟亦中過好多次伏。

講返阿紅,佢真人同相既差别不大,係皮膚差左d,不過我都冇機會睇清楚佢個樣。因為一見面佢已經好狼咁攬住我一野嘴過黎,小弟都比佢嚇一嚇,一時之間吾識反應。咁回過神之後就同阿紅「舌戰」左一陣。

既然佢咁餓,我又點會咁易放過佢呢,跟住就帶左佢去附近一個好靜既公園,我地搵左一個冇人既角落,一坐底,佢就即刻騎上我身上狂車我,咁我又點會吾還手呢,我一面同佢車一面搜佢身,佢比我愈摸愈high,開始輕輕咁呻吟,仲不停用佢妹妹磨我下面,我比佢搞到硬到不得了。於是我就捉佢隻手落去幫我按摩下,佢亦自動波咁不停咁chok,而我就伸手入佢條legging 向佢妺妹進攻,一摸發覺佢已經好濕,咁就開始指插佢,佢即刻好肉緊咁抱實我,仲係我耳邊喘氣。玩左一陣之後突然係遠處有d聲傳過黎,原來係幾個單車友,咁我地只好停手,整理下就送佢坐車返屋企,途中我仲笑佢係吾係餓左好耐,佢淫笑咁話餓到想即刻食左我,之後跟手仲揸左我細佬一下添。

作者: lobsau    時間: 2014-9-16 18:11

作者: MaFay    時間: 2014-9-17 01:29

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)