188Channel

標題: 戲院攪嘢 [打印本頁]

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-27 15:57     標題: 戲院攪嘢

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 空中白羊    時間: 2014-8-27 16:02

作者: SexDevil    時間: 2014-8-28 00:25

戲院口爆試過, 玩玩具都試過, 指插都試過, 係咩扑過野
作者: 老.公仔    時間: 2014-8-28 01:14

作者: ronja    時間: 2014-8-28 02:51

引用:
原帖由 老.公仔 於 2014-8-28 01:14 發表
K房試過
仲要著t-back 一拉開就直接坐上黎
大陸K房 2個人房都好大 有埋廁所
HK  CEO Neway K房內就地正法

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-28 06:15

好刺激喎,喺k房屌,d k房有冇閉路电視,有冇得銷門?會唔會屌屌下有人入嚟架

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-28 06:16

好刺激喎,喺k房屌,d k房有冇閉路电視,有冇得銷門?會唔會屌屌下有人入嚟架

作者: 空中白羊    時間: 2014-8-28 09:46

作者: 老.公仔    時間: 2014-8-28 10:07

作者: 空中白羊    時間: 2014-8-28 10:11

作者: 老.公仔    時間: 2014-8-28 10:15

作者: 空中白羊    時間: 2014-8-28 10:22

作者: xref228    時間: 2014-8-28 10:25

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-28 11:53

自從上次睇到人地喺戲院扑嘢,而家好似上左引咁,同條女去睇戲都坐最後果行,摸波摷西就指定動作,次次條女都濕晒呻淫好high,口爆都肯,就係唔肯就地,話怕比人見到,其實坐最後好安全,但戲院有冇cctv架,有乜辨法條女肯就地?

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-28 11:54

自從上次睇到人地喺戲院扑嘢,而家好似上左引咁,同條女去睇戲都坐最後果行,摸波摷西就指定動作,次次條女都濕晒呻淫好high,口爆都肯,就係唔肯就地,話怕比人見到,其實坐最後好安全,但戲院有冇cctv架,有乜辨法條女肯就地?

作者: 空中白羊    時間: 2014-8-28 11:55

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-28 12:15

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 11:55 AM 發表

係有cctv嘅, 不過好難睇到係邊
Oh shit, 真唔真架?咁咪比人睇到晒

作者: hidulf999    時間: 2014-8-28 13:55     標題: 回覆 4# 的帖子

作者: 空中白羊    時間: 2014-8-28 14:05

作者: 樂天兒    時間: 2014-8-29 01:51

有cctv由營幕個邊影住的.會睇到
作者: LinWanBob    時間: 2014-8-29 03:21

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 02:05 PM 發表

堅嘅, 入場後未息燈前, 望吓天花版, 多數係四隻角果度, 一般會係黑色半球體或者係圓柱體兩種
話時話, 邊個咁得閒昅住你吖
咁就係,戲院咁大,边個留意吖,不過同條女去過四次,目的都唔系路睇戲,係要满足我想係戲院扑嘢既引,所以都揾d少人盼既戲同買後面側面既位,每次都以为可以,條女其實都知我想点,即係默許啦我以为,点知臨門己经起一脚都係射唔入

作者: LinWanBob    時間: 2014-8-29 03:28

引用:
原帖由 空中白羊 於 2014-8-28 02:05 PM 發表

堅嘅, 入場後未息燈前, 望吓天花版, 多數係四隻角果度, 一般會係黑色半球體或者係圓柱體兩種
話時話, 邊個咁得閒昅住你吖
咁就係,戲院咁大,边個留意吖,同條女去過四次,目的都唔系睇戲,係要满足我想係戲院扑嘢既引,所以都揾d少人睇既戲同買後面側面既位,每次都以为可以,條女其實都知我想点,即係默許啦我以为,点知臨門己经起脚都係射唔入,心引就係咁,愈得唔到愈想要,每次條女都女濕好想,但寧願同我口爆,係都唔肯就地屌

作者: ~_~'    時間: 2014-8-31 09:40

作者: alstom    時間: 2014-8-31 09:45

引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 09:40 AM 發表

試過一次甘既奇怪經歷話說有次同個男仔5知傾開的乜問我敢5敢真空出街比佢激兩激我話點會5敢於是淨著件恤裡面咩都冇就甘同佢出街沿途2經好緊張因為裡面全裸之後佢拉我去睇戲睇左10分鐘左右佢問我敢5敢系戲院除晒我地 ...
咁之後呢?

作者: ~_~'    時間: 2014-8-31 14:52

作者: gum717    時間: 2014-8-31 15:24

引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 02:52 PM 發表

之後真系好驚牙所以叫佢比反件衫我..旦佢5肯..話甘樣幾好丫..我彎晒身盡量用手遮住自己..之後佢申手過來摸我..之後5記得發生咩事哈哈
唔記得:smile_47:
作者: Tony.Stark    時間: 2014-9-1 17:29

作者: veryok    時間: 2014-9-11 03:15

之後, 緊係搵地方做啦!
引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 02:52 PM 發表

之後真系好驚牙所以叫佢比反件衫我..旦佢5肯..話甘樣幾好丫..我彎晒身盡量用手遮住自己..之後佢申手過來摸我..之後5記得發生咩事哈哈

作者: wcsd    時間: 2014-9-11 06:59

作者: siusun2013    時間: 2014-9-14 10:00

作者: nikeikit    時間: 2014-9-14 12:39

引用:
原帖由 ~_~' 於 2014-8-31 09:40 AM 發表

試過一次甘既奇怪經歷話說有次同個男仔5知傾開的乜問我敢5敢真空出街比佢激兩激我話點會5敢於是淨著件恤裡面咩都冇就甘同佢出街沿途2經好緊張因為裡面全裸之後佢拉我去睇戲睇左10分鐘左右佢問我敢5敢系戲院除晒我地 ...
同ex都試過禁玩,之後佢都忍唔住同佢卜左中出,走先死我地意為清潔好,點之ex行行下話有野流出黎,之後立刻去洗手間諗住同佢清潔,點知佢又被我打多支止流針,但都止唔到再流多d

作者: issacsac    時間: 2014-9-15 19:08

不過條女最好著裙, 通常叫佢去厠所除左對襪衭先......
作者: issacsac    時間: 2014-9-15 19:11

引用:
原帖由 issacsac 於 2014-9-15 07:08 PM 發表
不過條女最好著裙, 通常叫佢去厠所除左對襪衭先......
...........準備濕只巾, 抹gap and d 杰精
作者: jun14    時間: 2014-9-25 22:11

作者: 返工先吹水    時間: 2014-9-26 12:50

作者: jun14    時間: 2014-9-27 13:23

作者: miniminitsz    時間: 2014-10-3 02:03

作者: 福田友    時間: 2014-10-4 00:48     標題: 游水砌重激

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)